JBL Flip Essential 2 – Bluetooth Speaker

Uw recensie toevoegen
Toevoegen aan vergelijken
9.4
Expert ScoreLees recensie
  • Alle hierboven genoemde prijzen zijn in Euro.
  • Dit product is verkrijgbaar bij Bol.
  • Bij bol.com kun je JBL Flip Essential 2 - Bluetooth Speaker - Zwart kopen voor slechts €81,00
  • De laagste prijs van JBL Flip Essential 2 - Bluetooth Speaker - Zwart werd verkregen op 19 april 2024 23:32.

 81,00

Beste deal op: bol.combol.com
KOOP VOOR DE BESTE PRIJS
Stel Laagste Prijs Melding In
×
Breng mij op de hoogte, wanneer de prijs daalt
Stel Notificatie voor Product in: JBL Flip Essential 2 - Bluetooth Speaker - Zwart - €81,00
Prijsgeschiedenis
×
Prijsgeschiedenis voor JBL Flip Essential 2 - Bluetooth Speaker - Zwart
Laatste updates:
  • €81,00 - 18 april 2024
  • €80,99 - 17 april 2024
  • €83,00 - 4 april 2024
  • €90,00 - 1 april 2024
  • €76,00 - 25 maart 2024
  • €86,44 - 21 maart 2024
  • €86,50 - 17 maart 2024
  • €90,00 - 29 januari 2024
Sinds: 18 november 2023
  • Hoogste prijs: €99,99 - 29 december 2023
  • Laagste prijs: €69,00 - 22 november 2023
Aan verlanglijstje toevoegenToegevoegd aan verlanglijstjeVerwijderd uit verlanglijstje 0
Laatst bijgewerkt op 19 april 2024 23:32
JBL Flip Essential 2 – Bluetooth Speaker
JBL Flip Essential 2 – Bluetooth Speaker

 81,00

Beschrijving

JBL Flip Essential 2 – Bluetooth Speaker review: Geniet van Draadloos Geluid in Stijl

De JBL Flip Essential 2 is een ultracompacte draagbare Bluetooth-luidspreker die belooft om je muzikale ervaring naar nieuwe hoogten te tillen. Met zijn duurzame materiaal, indrukwekkende batterijduur, IPX7-waterbestendigheid en krachtige geluidsweergave, is deze speaker een sterke mededinger in de wereld van draadloze luidsprekers. In dit uitgebreide review nemen we een diepgaande kijk op de JBL Flip Essential 2 en ontdekken we wat hem zo speciaal maakt.

Duurzaamheid voor Elk Avontuur

Een van de meest opvallende kenmerken van de JBL Flip Essential 2 is zijn robuuste en duurzame constructie. De behuizing van de speaker is vervaardigd van hoogwaardige materialen en heeft een stevige rubberen coating die hem beschermt tegen schokken en stoten. Dit maakt de Flip Essential 2 perfect geschikt voor buitengebruik en avonturen in de natuur. Of je nu gaat wandelen, kamperen of gewoon in de tuin wilt ontspannen, deze speaker kan de ruwe omstandigheden aan zonder een krimp te geven.

Langdurig Luisterplezier

Een ander indrukwekkend aspect van de JBL Flip Essential 2 is de batterijduur. Met een ingebouwde oplaadbare 3000mAh Li-ion batterij kun je tot wel 10 uur lang genieten van je favoriete muziek. Dit betekent dat je de hele dag door kunt blijven luisteren zonder je zorgen te maken over het opladen. Of je nu een dag op het strand doorbrengt, een picknick in het park organiseert of gewoon thuis relaxt, deze speaker zal je niet in de steek laten.

Waterdichte Prestaties

Een van de grootste voordelen van de JBL Flip Essential 2 is zijn IPX7-waterbestendigheid. Dit betekent dat de speaker bestand is tegen water, of het nu regent, spettert of zelfs als hij per ongeluk in het zwembad valt. Je kunt de Flip Essential 2 zonder zorgen meenemen naar het strand, bij het zwembad loungen of gewoon in de badkamer gebruiken terwijl je een ontspannend bad neemt. De waterdichte eigenschappen geven je gemoedsrust, zelfs als de omgeving vochtig is.

Draadloos Gemak

Een belangrijk aspect van moderne draagbare luidsprekers is de draadloze connectiviteit, en de JBL Flip Essential 2 stelt niet teleur. Met Bluetooth-technologie kun je eenvoudig en snel verbinding maken met je smartphone, tablet of een ander Bluetooth-apparaat. Dit betekent dat je geen gedoe hebt met vervelende kabels en draden, en je kunt je apparaat gewoon binnen handbereik houden terwijl je van je muziek geniet.

Krachtig Geluid met JBL Bass Radiator

Wat betreft geluidskwaliteit stelt de JBL Flip Essential 2 niet teleur. Deze compacte speaker is uitgerust met JBL’s kenmerkende Bass Radiator-technologie, waardoor je krachtige en diepe bastonen kunt ervaren. De dubbele externe passieve radiatoren zorgen ervoor dat de bas niet alleen gehoord, maar ook gevoeld kan worden. Als je van muziek houdt met een stevige bas, zal de Flip Essential 2 zeker aan je verwachtingen voldoen.

Conclusie: De Perfecte Reisgenoot

In conclusie is de JBL Flip Essential 2 een uitstekende draagbare Bluetooth-luidspreker die geschikt is voor allerlei situaties en weersomstandigheden. Zijn duurzaamheid, lange batterijduur, waterbestendigheid en krachtige geluidsweergave maken hem tot een betrouwbare reisgenoot. Of je nu op avontuur gaat in de natuur, ontspant aan het zwembad of gewoon thuis van muziek wilt genieten, de Flip Essential 2 staat voor je klaar.

Er zijn echter enkele kleine nadelen om op te merken. Ten eerste heeft de speaker geen ingebouwde verlichting, wat sommige gebruikers als een gemis kunnen ervaren, vooral als ze de speaker ‘s avonds gebruiken. Bovendien is de Flip Essential 2 iets aan de zwaardere kant, met een gewicht van 470 gram, wat hem minder geschikt maakt voor ultralichte reizen.

Al met al is de JBL Flip Essential 2 een indrukwekkende draagbare Bluetooth-luidspreker die waar biedt voor je geld. Zijn duurzaamheid en geluidskwaliteit maken hem tot een uitstekende keuze voor avonturiers en muziekliefhebbers die onderweg willen genieten van hun favoriete deuntjes. Met zijn waterdichte ontwerp en lange batterijduur hoef je je nooit zorgen te maken over de omstandigheden of de speeltijd. De JBL Flip Essential 2 is klaar om jouw muziek naar nieuwe hoogten te tillen, waar je ook gaat.

Bekijk meer speakers op bol.com

Bekijk de beste partyboxen

9.4Expert Score
JBL Flip Essential 2 – Bluetooth Speaker review: Geniet van Draadloos Geluid in Stijl De JBL Flip Essential 2 is een ultracompacte draagbare Bluetooth-luidspreker die belooft om je muzikale ervaring naar nieuwe hoogten te tillen. Met zijn duurzame materiaal, indrukwekkende batterijduur, IPX7-waterbestendigheid en krachtige geluidsweergave, is deze speaker een sterke mededinger in de wereld van […]
Pluspunten
  • Robuuste en duurzame constructie voor avontuurlijk gebruik.
  • Indrukwekkende batterijduur tot 10 uur.
  • IPX7-waterbestendigheid voor zorgeloos gebruik bij regen of aan het zwembad.
  • Gemakkelijke draadloze connectiviteit via Bluetooth.
  • Krachtige geluidsweergave met diepe bastonen dankzij JBL Bass Radiator.
- Minpunten
  • Geen ingebouwde verlichting voor gebruik in het donker.
  • Iets zwaarder met een gewicht van 470 gram, minder geschikt voor ultralichte reizen.

Extra informatie

Specificaties: JBL Flip Essential 2 – Bluetooth Speaker

Merk

JBL

Model

Flip Essential 2

MPN (Manufacturer Part Number)

JBLFLIPES2

Kleur

Zwart

Product gewicht (g)

470

Geluidsweergave

Stereo

Totaal uitgangsvermogen (W)

20

Minimale frequentie (Hz)

20

Maximale frequentie (Hz)

20000

Koppelbaar

Ja

Koppelbaar met aantal speakers

2

Bluetooth versie

Bluetooth 5.1

NFC

Nee

Ontvangst

Geen radio

Inclusief belfunctie

Nee

Afstandsbediening

Nee

App functies

Muziekbediening

Bediening via mobiele app

Ja

Maximale batterijduur (uur)

10

Met powerbankfunctie

Ja

IP-certificering

IPX7 (Stofdichtheid nvt, dompeldicht)

Waterbestendig

Ja

Spatwaterdicht

Ja

Met SD-kaart ingang

Nee

Met verlichting

Nee

Verpakkingsinhoud

1 x JBL Flip Essential 1 x Micro USB-kabel 1 x Beknopte handleiding 1 x Veiligheidsblad 1 x Garantiekaart inbegrepen

Gewicht (g)

902

Verpakking breedte (mm)

113

Verpakking hoogte (mm)

104

Verpakking lengte (mm)

231

Taal handleiding

Nederlands

Fabrieksgarantie termijn (jaar)

2

Bluetooth

Ja

CE markering

Zichtbaar

Party Speaker

Nee

Product breedte (cm)

6.40

Product hoogte (cm)

16.90

Product lengte (cm)

6.40

Prijsgeschiedenis

Prijsgeschiedenis voor JBL Flip Essential 2 - Bluetooth Speaker - Zwart
Laatste updates:
  • €81,00 - 18 april 2024
  • €80,99 - 17 april 2024
  • €83,00 - 4 april 2024
  • €90,00 - 1 april 2024
  • €76,00 - 25 maart 2024
  • €86,44 - 21 maart 2024
  • €86,50 - 17 maart 2024
  • €90,00 - 29 januari 2024
Sinds: 18 november 2023
  • Hoogste prijs: €99,99 - 29 december 2023
  • Laagste prijs: €69,00 - 22 november 2023

Beoordelingen (0)

User Reviews

0.0 uit 5
0
0
0
0
0
Write a review

Er zijn nog geen recensies.

Plaats de eerste recensie voor “JBL Flip Essential 2 – Bluetooth Speaker”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Review Hoek
Logo
Nieuwe Account Aanmaken
Vergelijk items
  • Totaal (0)
Vergelijken
Shopping cart