JBL Flip 6 – Portable Bluetooth Speaker

Uw recensie toevoegen
Toevoegen aan vergelijken
9
Expert ScoreLees recensie
  • Alle hierboven genoemde prijzen zijn in Euro.
  • Dit product is verkrijgbaar bij Expert, Bol, Ep, Coolblue.
  • Bij expert.nl kun je JBL FLIP 6 Bluetooth speaker Zwart kopen voor slechts €113,00 , wat 7% lager is dan de prijs opCoolblue (€121,00).
  • De laagste prijs van JBL Flip 6 Grijs werd verkregen op 20 april 2024 00:42.

 113,00

Beste deal op: expert.nlexpert.nl
KOOP VOOR DE BESTE PRIJS
Stel Laagste Prijs Melding In
×
Breng mij op de hoogte, wanneer de prijs daalt
Stel Notificatie voor Product in: JBL FLIP 6 Bluetooth speaker Zwart - €113,00
Prijsgeschiedenis
×
Prijsgeschiedenis voor JBL FLIP 6 Bluetooth speaker Zwart
Laatste updates:
  • €113,00 - 27 maart 2024
  • €119,00 - 29 februari 2024
  • €113,00 - 1 februari 2024
  • €129,00 - 11 december 2023
  • €119,00 - 3 december 2023
  • €129,00 - 2 december 2023
Sinds: 2 december 2023
  • Hoogste prijs: €129,00 - 2 december 2023
  • Laagste prijs: €113,00 - 1 februari 2024
Aan verlanglijstje toevoegenToegevoegd aan verlanglijstjeVerwijderd uit verlanglijstje 0
Laatst bijgewerkt op 20 april 2024 00:42
JBL Flip 6 – Portable Bluetooth Speaker
JBL Flip 6 – Portable Bluetooth Speaker

 113,00

Beschrijving

Review van de JBL Flip 6 – Portable Bluetooth Speaker

Ben je op zoek naar een draagbare Bluetooth-luidspreker die jouw avonturen ondersteunt met een luid, kristalhelder geluid en een stijlvol ontwerp? Dan is de JBL Flip 6 wellicht de juiste keuze voor jou. In deze uitgebreide review zullen we de plus- en minpunten van deze draadloze luidspreker bespreken, samen met zijn functies, prestaties en specificaties.

Pluspunten

1. Indrukwekkende Afspeeltijd van 12 uur

Een van de opvallende voordelen van de JBL Flip 6 is zijn indrukwekkende batterijduur. Met een enkele oplaadbeurt kun je tot wel 12 uur lang genieten van je favoriete muziek. Dit betekent dat je je geen zorgen hoeft te maken over een lege batterij tijdens een dagje uit of een feestje. De Flip 6 is klaar om jouw soundtrack te leveren, ongeacht de duur van je avontuur.

2. Luid en Krachtig Geluid

De JBL Flip 6 levert niet alleen een langdurige afspeeltijd, maar ook een luid en krachtig geluid. Dankzij het JBL luidsprekersysteem kun je genieten van een overweldigende audio-ervaring. De woofer produceert uitzonderlijk lage frequentie middentonen, terwijl de aparte tweeter heldere hoge tonen levert. Bovendien zorgen de dubbele passieve radiatoren voor een diepe bas die je voelt en hoort. Of je nu van pop, rock, elektronische muziek of podcasts houdt, de Flip 6 levert altijd indrukwekkend geluid.

3. Waterbestendig en Stofdicht

De JBL Flip 6 is ontworpen voor avontuur. Of je nu aan het zwembad ligt, in het park bent of een wandeling maakt, deze luidspreker is bestand tegen de elementen. Met een IP67-certificering is de Flip 6 volledig stofdicht en dompeldicht, wat betekent dat hij zelfs in water kan worden ondergedompeld zonder schade op te lopen. Dus maak je geen zorgen over morsen of onverwachte regenbuien; de Flip 6 kan het aan.

Minpunten

1. Geen Aux-ingang

Hoewel de JBL Flip 6 beschikt over uitstekende draadloze connectiviteit via Bluetooth, ontbreekt een aux-ingang. Dit betekent dat je geen bekabelde apparaten kunt aansluiten, wat soms handig kan zijn als je geen Bluetooth-apparaat bij de hand hebt. Het is belangrijk om te overwegen of dit een dealbreaker voor je is, afhankelijk van je behoeften en gebruiksscenario’s.

Productbeschrijving

JBL Flip 6 – Jouw Ultieme Avonturenmaatje

De JBL Flip 6 is de perfecte metgezel voor avonturiers en muziekliefhebbers. Deze draagbare Bluetooth-luidspreker is ontworpen om je muziek tot leven te brengen, waar je ook bent. Met zijn luid, kristalhelder en krachtig geluid vormt de Flip 6 jouw persoonlijke soundtrack tijdens al je avonturen, feestjes en ontspanningsmomenten.

Luider en Krachtiger Geluid

Een van de meest indrukwekkende kenmerken van de JBL Flip 6 is de audio-uitvoer. Dankzij het geavanceerde luidsprekersysteem levert deze draagbare luidspreker een verbluffend geluid dat je meeneemt in de muziek. De geïntegreerde woofer zorgt voor rijke en diepe basprestaties, terwijl de aparte tweeter heldere hoge tonen produceert. Dit betekent dat je elk detail van je favoriete nummers hoort, van diepe basslagen tot subtiele melodieën.

Waterbestendig en Stofdicht

De JBL Flip 6 is gebouwd om bestand te zijn tegen ruwe omstandigheden. Met een IP67-certificering is deze luidspreker volledig stofdicht en dompeldicht. Dit maakt hem ideaal voor buitenactiviteiten zoals picknicken, kamperen of een dagje aan het strand. Zelfs als de luidspreker in contact komt met water, hoef je je geen zorgen te maken, want hij blijft presteren.

12 Uur Afspeeltijd

Een van de grootste zorgen bij draagbare luidsprekers is de batterijduur. Met de JBL Flip 6 hoef je je hier geen zorgen over te maken. De krachtige batterij biedt tot 12 uur afspeeltijd op één enkele lading. Dit betekent dat je de hele dag door van je muziek kunt genieten zonder onderbrekingen. Bovendien zorgt de USB-beveiliging ervoor dat je luidspreker veilig wordt opgeladen, met een handige herinnering om de stekker uit het stopcontact te halen als er water of zout wordt gedetecteerd.

Opvallend Ontwerp

Niet alleen de geluidsprestaties, maar ook het ontwerp van de JBL Flip 6 is indrukwekkend. Deze luidspreker is compact en draagbaar, zodat je hem overal mee naartoe kunt nemen. Of je hem nu verticaal of horizontaal plaatst, het stijlvolle ontwerp past bij elke persoonlijke stijl. Bovendien kun je kiezen uit verschillende kleuropties om je luidspreker aan te passen aan je voorkeur.

Extra Leuk met PartyBoost

Wil je je feestje naar een hoger niveau tillen? Met de PartyBoost-functie kun je twee of meer JBL PartyBoost-luidsprekers aan elkaar koppelen voor stereogeluid of om je feestje nog groter te maken. Dit betekent dat je een meeslepende geluidservaring kunt creëren en indruk kunt maken op je gasten met de kracht van meerdere luidsprekers.

Conclusie

De JBL Flip 6 is een indrukwekkende draagbare Bluetooth-luidspreker die luid, krachtig geluid levert en tegelijkertijd bestand is tegen water en stof. Met een batterijduur van 12 uur en de mogelijkheid om meerdere luidsprekers aan elkaar te koppelen met PartyBoost, is deze luidspreker ideaal voor zowel avonturiers als feestgangers. Het ontwerp is stijlvol en aanpasbaar, en de geluidsprestaties zijn indrukwekkend. Het enige nadeel is het ontbreken van een aux-ingang, wat voor sommige gebruikers een beperking kan zijn. Over het algemeen biedt de JBL Flip 6 een geweldige luisterervaring voor onderweg, thuis of tijdens evenementen. Kortom, deze draadloze luidspreker is een solide keuze voor wie op zoek is naar draagbare muziekoplossingen met hoogwaardige geluidskwaliteit.

Bekijk meer speakers op bol.com

Bekijk de beste partyboxen

9Expert Score
Review van de JBL Flip 6 – Portable Bluetooth Speaker Ben je op zoek naar een draagbare Bluetooth-luidspreker die jouw avonturen ondersteunt met een luid, kristalhelder geluid en een stijlvol ontwerp? Dan is de JBL Flip 6 wellicht de juiste keuze voor jou. In deze uitgebreide review zullen we de plus- en minpunten van deze […]
Pluspunten
  • Indrukwekkende 12 uur afspeeltijd.
  • Krachtig en helder geluid met diepe bas.
  • Waterbestendig en stofdicht ontwerp.
- Minpunten
  • Ontbreekt een aux-ingang voor bedrade apparaten.

Extra informatie

Specificaties: JBL Flip 6 – Portable Bluetooth Speaker

Merk

JBL

Model

Flip 6

MPN (Manufacturer Part Number)

JBLFLIP6BLKEU

Kleur

Zwart

Product gewicht (g)

550

Geluidsweergave

Mono

Totaal uitgangsvermogen (W)

20

Minimale frequentie (Hz)

63

Maximale frequentie (Hz)

20000

Koppelbaar

Ja

Bluetooth versie

Bluetooth 5.1

Draadloos bereik (m)

10

NFC

Nee

Ontvangst

Geen radio

Inclusief belfunctie

Nee

Afstandsbediening

Nee

App functies

Muziekbediening

Bediening via mobiele app

Ja

Maximale batterijduur (uur)

12

Met powerbankfunctie

Nee

IP-certificering

IP67 (volledig stofdicht en dompeldicht)

Waterbestendig

Ja

Spatwaterdicht

Ja

Met SD-kaart ingang

Nee

Met verlichting

Nee

Verpakkingsinhoud

1 x JBL Flip 6 1 x Type C USB-kabel 1 x Beknopte handleiding 1 x Garantiekaart/Veiligheidsblad

Gewicht (g)

945

Verpakking breedte (mm)

105

Verpakking hoogte (mm)

102

Verpakking lengte (mm)

236

Taal handleiding

Engels

Fabrieksgarantie termijn (jaar)

2

Uitzonderingen fabrieksgarantie

Onder andere val- en waterschade

Bluetooth

Ja

CE markering

Zichtbaar

Product breedte (cm)

17.80

Product hoogte (cm)

6.80

Product lengte (cm)

7.20

Voedingstype

Accu

Prijsgeschiedenis

Prijsgeschiedenis voor JBL FLIP 6 Bluetooth speaker Zwart
Laatste updates:
  • €113,00 - 27 maart 2024
  • €119,00 - 29 februari 2024
  • €113,00 - 1 februari 2024
  • €129,00 - 11 december 2023
  • €119,00 - 3 december 2023
  • €129,00 - 2 december 2023
Sinds: 2 december 2023
  • Hoogste prijs: €129,00 - 2 december 2023
  • Laagste prijs: €113,00 - 1 februari 2024

Beoordelingen (0)

User Reviews

0.0 uit 5
0
0
0
0
0
Write a review

Er zijn nog geen recensies.

Plaats de eerste recensie voor “JBL Flip 6 – Portable Bluetooth Speaker”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Review Hoek
Logo
Nieuwe Account Aanmaken
Vergelijk items
  • Totaal (0)
Vergelijken
Shopping cart