JBL Charge Essential 2 – Bluetooth Speaker

Uw recensie toevoegen
Toevoegen aan vergelijken
9.5
Expert ScoreLees recensie
  • Alle hierboven genoemde prijzen zijn in Euro.
  • Dit product is verkrijgbaar bij Bol, Coolblue.
  • Bij bol.com kun je JBL Charge Essential 2 - Bluetooth Speaker - Zwart kopen voor slechts €102,00
  • De laagste prijs van JBL Charge Essential 2 - Bluetooth Speaker - Zwart werd verkregen op 18 april 2024 23:22.

 102,00

Beste deal op: bol.combol.com
KOOP VOOR DE BESTE PRIJS
Stel Laagste Prijs Melding In
×
Breng mij op de hoogte, wanneer de prijs daalt
Stel Notificatie voor Product in: JBL Charge Essential 2 - Bluetooth Speaker - Zwart - €102,00
Prijsgeschiedenis
×
Prijsgeschiedenis voor JBL Charge Essential 2 - Bluetooth Speaker - Zwart
Laatste updates:
  • €102,00 - 17 april 2024
  • €103,00 - 5 april 2024
  • €102,99 - 2 april 2024
  • €88,00 - 25 maart 2024
  • €102,99 - 22 februari 2024
  • €103,00 - 18 februari 2024
  • €104,00 - 14 februari 2024
  • €102,00 - 30 januari 2024
Sinds: 11 november 2023
  • Hoogste prijs: €110,00 - 12 januari 2024
  • Laagste prijs: €86,77 - 23 januari 2024
Aan verlanglijstje toevoegenToegevoegd aan verlanglijstjeVerwijderd uit verlanglijstje 0
Laatst bijgewerkt op 18 april 2024 23:22
JBL Charge Essential 2 – Bluetooth Speaker
JBL Charge Essential 2 – Bluetooth Speaker

 102,00

Beschrijving

Review van de JBL Charge Essential 2 – Bluetooth Speaker

De JBL Charge Essential 2 is een draagbare Bluetooth-speaker die ontworpen is om overal mee naartoe te nemen, ongeacht het weer. Met zijn IPX7-waterbestendig ontwerp, indrukwekkende batterijduur, en handige powerbankfunctie is deze speaker ideaal voor feestjes, stranduitjes en meer. In dit uitgebreide review zullen we dieper ingaan op de plus- en minpunten, de geluidskwaliteit, functies en technische specificaties van de JBL Charge Essential 2 – Bluetooth Speaker.

Opvallende Geluidskwaliteit

Een van de meest indrukwekkende kenmerken van de JBL Charge Essential 2 is de geluidskwaliteit. Dankzij de originele JBL Pro Sound technologie levert deze draagbare speaker een krachtig en helder geluid. Met een racetrack-vormige driver, een aparte tweeter en twee passieve JBL-radiatoren produceert hij een diepe en meeslepende bas. Of je nu binnen of buiten bent, de Charge Essential 2 zorgt voor een luisterervaring die je feestjes naar een hoger niveau tilt.

Langdurige Afspeeltijd

Een ander indrukwekkend aspect van deze speaker is zijn lange batterijduur. Met een afspeeltijd van maar liefst 20 uur hoef je je geen zorgen te maken dat de muziek tijdens je feestje uitvalt. Dit maakt de Charge Essential 2 perfect voor die lange dagen op het strand, kampeeravonturen, of zelfs gewoon een ontspannen dag in het park. Je kunt de hele dag en nacht genieten van je favoriete muziek zonder je druk te maken over opladen.

Waterbestendig Ontwerp

Een groot voordeel van de JBL Charge Essential 2 is zijn IPX7-waterbestendig ontwerp. Dit betekent dat de speaker bestand is tegen onderdompeling in water tot een diepte van 1 meter gedurende maximaal 30 minuten. Of je nu aan het zwembad ligt, aan het strand bent of plotselinge regenbuien tegenkomt, deze speaker kan het allemaal aan. Dit geeft je gemoedsrust en de vrijheid om overal van je muziek te genieten, ongeacht de weersomstandigheden.

Draadloze Bluetooth-streaming

Met de JBL Charge Essential 2 kun je draadloos muziek streamen vanaf je telefoon, tablet of een ander Bluetooth-apparaat. Het koppelen van je apparaat aan de speaker is eenvoudig en intuïtief. Zodra de verbinding is gelegd, kun je moeiteloos je favoriete nummers afspelen zonder gedoe met kabels. Dit maakt de Charge Essential 2 een handige metgezel voor onderweg, omdat je je muziek overal mee naartoe kunt nemen zonder gedoe.

Ingebouwde Powerbank-functie

Een functie die de JBL Charge Essential 2 onderscheidt van veel andere Bluetooth-speakers is de ingebouwde powerbank-functie. Hiermee kun je je mobiele apparaten opladen terwijl je naar muziek luistert. Dit is vooral handig als je telefoon bijna leeg is en je nog steeds van je favoriete afspeellijst wilt genieten. Je hoeft de muziek niet te onderbreken om je telefoon op te laden, waardoor je feestje altijd doorgaat.

Inclusief Verpakkingsinhoud

Bij de JBL Charge Essential 2 wordt een complete set accessoires geleverd, waaronder een Type C USB-kabel, een veiligheidsblad, een beknopte handleiding en een garantiebewijs. Dit betekent dat je alles hebt wat je nodig hebt om direct aan de slag te gaan met je nieuwe speaker. De beknopte handleiding is duidelijk en gemakkelijk te begrijpen, zodat je snel aan de slag kunt met het instellen en gebruiken van je nieuwe gadget.

Technische Specificaties

Hier zijn enkele belangrijke technische specificaties van de JBL Charge Essential 2 – Bluetooth Speaker:

  • Minimale frequentie: 60 Hz
  • Maximale frequentie: 20000 Hz
  • Bluetooth-versie: Bluetooth 5.1
  • IP-certificering: IPX7 (Stofdichtheid n.v.t., dompeldicht)
  • Gewicht: 0.93 kg
  • Afmetingen: Breedte 22 cm, Hoogte 9.60 cm, Lengte 9.40 cm
  • Maximale batterijduur: 20 uur
  • Met powerbankfunctie: Ja

Deze specificaties geven je een goed beeld van wat je kunt verwachten van de JBL Charge Essential 2. Met zijn uitgebreide frequentiebereik en geavanceerde Bluetooth-connectiviteit levert hij een indrukwekkende geluidservaring.

Verpakking en Garantie

De JBL Charge Essential 2 wordt geleverd in een stevige verpakking die het product goed beschermt tijdens het transport. De verpakking bevat de speaker zelf, een Type C USB-kabel, een veiligheidsblad, een beknopte handleiding en een garantiebewijs. JBL biedt een fabrieksgarantie van 2 jaar op dit product, wat aantoont dat ze vertrouwen hebben in de duurzaamheid en kwaliteit ervan.

Conclusie

Kortom, de JBL Charge Essential 2 – Bluetooth Speaker is een indrukwekkende draagbare speaker met veel te bieden. Hij levert krachtig en helder geluid, heeft een lange batterijduur, is waterbestendig, en kan zelfs dienen als een handige powerbank voor je mobiele apparaten. Of je nu van plan bent om een feestje te geven, een dagje naar het strand te gaan, of gewoon wilt genieten van muziek in je achtertuin, deze speaker is een uitstekende keuze. Met zijn indrukwekkende functies en draagbaarheid is de JBL Charge Essential 2 een must-have gadget voor muziekliefhebbers onderweg. Bestel de jouwe vandaag nog en ervaar de kracht van JBL Original Pro Sound waar je ook bent.

Bekijk meer speakers op bol.com

Bekijk de beste partyboxen

9.5Expert Score
Review van de JBL Charge Essential 2 – Bluetooth Speaker De JBL Charge Essential 2 is een draagbare Bluetooth-speaker die ontworpen is om overal mee naartoe te nemen, ongeacht het weer. Met zijn IPX7-waterbestendig ontwerp, indrukwekkende batterijduur, en handige powerbankfunctie is deze speaker ideaal voor feestjes, stranduitjes en meer. In dit uitgebreide review zullen we […]
Pluspunten
  • Indrukwekkende geluidskwaliteit met JBL Pro Sound-technologie.
  • Lange batterijduur van 20 uur voor non-stop muziek.
  • IPX7-waterbestendig ontwerp voor gebruik bij elk weer.
  • Handige ingebouwde powerbank om apparaten op te laden.
  • Gemakkelijke draadloze Bluetooth-streaming.
  • Inclusief complete verpakkingsinhoud voor direct gebruik.
  • Robuuste constructie voor duurzaamheid.
- Minpunten
  • Geen verlichting op de speaker voor visuele effecten.
  • Geen mogelijkheid om meerdere speakers te koppelen voor stereogeluid (niet koppelbaar).

Extra informatie

Specificaties: JBL Charge Essential 2 – Bluetooth Speaker

Merk

JBL

Model

JBL JBLCHARGEES2 draagbare luidspreker

MPN (Manufacturer Part Number)

JBLCHARGEES2

Kleur

Zwart

Product gewicht (kg)

0.93

Minimale frequentie (Hz)

60

Maximale frequentie (Hz)

20000

Koppelbaar

Nee

Bluetooth versie

Bluetooth 5.1

Ontvangst

Geen radio

Inclusief belfunctie

Nee

Afstandsbediening

Nee

App functies

Geen

Bediening via mobiele app

Nee

Maximale batterijduur (uur)

20

Met powerbankfunctie

Ja

IP-certificering

IPX7 (Stofdichtheid nvt, dompeldicht)

Waterbestendig

Ja

Spatwaterdicht

Ja

Met SD-kaart ingang

Nee

Met verlichting

Nee

Verpakkingsinhoud

1 x JBL Charge Essential 2 1 x Type C USB-kabel 1 x Veiligheidsblad 1 x Beknopte handleiding 1 x Garantiebewijs

Gewicht (g)

1578

Verpakking breedte (mm)

140

Verpakking hoogte (mm)

125

Verpakking lengte (mm)

254

Taal handleiding

Nederlands

Fabrieksgarantie termijn (jaar)

2

Bluetooth

Ja

CE markering

Zichtbaar

Party Speaker

Nee

Product breedte (cm)

22

Product hoogte (cm)

9.60

Product lengte (cm)

9.40

Voedingstype

Accu

Prijsgeschiedenis

Prijsgeschiedenis voor JBL Charge Essential 2 - Bluetooth Speaker - Zwart
Laatste updates:
  • €102,00 - 17 april 2024
  • €103,00 - 5 april 2024
  • €102,99 - 2 april 2024
  • €88,00 - 25 maart 2024
  • €102,99 - 22 februari 2024
  • €103,00 - 18 februari 2024
  • €104,00 - 14 februari 2024
  • €102,00 - 30 januari 2024
Sinds: 11 november 2023
  • Hoogste prijs: €110,00 - 12 januari 2024
  • Laagste prijs: €86,77 - 23 januari 2024

Beoordelingen (0)

User Reviews

0.0 uit 5
0
0
0
0
0
Write a review

Er zijn nog geen recensies.

Plaats de eerste recensie voor “JBL Charge Essential 2 – Bluetooth Speaker”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Review Hoek
Logo
Nieuwe Account Aanmaken
Vergelijk items
  • Totaal (0)
Vergelijken
Shopping cart