iRobot Roomba i3+ – Robotstofzuiger

Uw recensie toevoegen
Toevoegen aan vergelijken
8.6
Expert ScoreLees recensie
  • Alle hierboven genoemde prijzen zijn in Euro.
  • Dit product is verkrijgbaar bij Bol.
  • Bij bol.com kun je iRobot® Roomba® i3+ - Robotstofzuiger - Geschikt voor huisdierharen - i3556 kopen voor slechts €499,00
  • De laagste prijs van iRobot® Roomba® i3+ - Robotstofzuiger - Geschikt voor huisdierharen - i3556 werd verkregen op 13 april 2024 08:02.

 499,00

Beste deal op: bol.combol.com
KOOP VOOR DE BESTE PRIJS
Stel Laagste Prijs Melding In
×
Breng mij op de hoogte, wanneer de prijs daalt
Stel Notificatie voor Product in: iRobot® Roomba® i3+ - Robotstofzuiger - Geschikt voor huisdierharen - i3556 - €499,00
Prijsgeschiedenis
×
Prijsgeschiedenis voor iRobot® Roomba® i3+ - Robotstofzuiger - Geschikt voor huisdierharen - i3556
Laatste updates:
  • €499,00 - 4 januari 2024
  • €439,30 - 3 januari 2024
  • €479,00 - 28 december 2023
  • €499,00 - 25 december 2023
  • €479,00 - 20 december 2023
  • €499,00 - 18 november 2023
  • €479,00 - 17 november 2023
  • €439,30 - 15 november 2023
Sinds: 16 oktober 2023
  • Hoogste prijs: €499,00 - 4 november 2023
  • Laagste prijs: €434,38 - 16 oktober 2023
Aan verlanglijstje toevoegenToegevoegd aan verlanglijstjeVerwijderd uit verlanglijstje 0
Laatst bijgewerkt op 13 april 2024 08:02
iRobot Roomba i3+ – Robotstofzuiger
iRobot Roomba i3+ – Robotstofzuiger

 499,00

Beschrijving

iRobot Roomba i3+ Review: Een Slimme en Efficiënte Robotstofzuiger

De iRobot Roomba i3+ is een uitstekende robotstofzuiger die je schoonmaakwerk gemakkelijker maakt. Met zijn automatische vuilafvoer en intelligente navigatie in een rechte lijn maakt deze robotstofzuiger jouw vloeren netjes schoon. In deze review zullen we alle belangrijke aspecten van de Roomba i3+ bespreken, van zijn functies en prestaties tot zijn gebruiksgemak en ontwerp. Lees verder om te ontdekken wat deze robotstofzuiger allemaal te bieden heeft.

Reviewers enthousiast over iRobot Roomba i3+ robotstofzuiger

De iRobot Roomba i3+ robotstofzuiger krijgt positieve beoordelingen van gebruikers. De meest opvallende kenmerken van de i3+ zijn het externe vuilafvoersysteem, de slimme navigatie en de eenvoudige bediening via de iRobot app. Het vuilafvoersysteem maakt het mogelijk om de opvangbak niet handmatig te hoeven legen. Het navigatiesysteem zorgt ervoor dat de robotstofzuiger efficiënt en grondig te werk gaat en alle hoeken en obstakels weet te vermijden. De app biedt de mogelijkheid om de robotstofzuiger te programmeren en de schoonmaakprestaties te bekijken.

Het installeren van de robotstofzuiger is eenvoudig en het gebruik van de app is intuïtief. De robotstofzuiger maakt weliswaar lawaai, maar werkt efficiënt en gaat zorgvuldig om met de meubels en drempels. De robotstofzuiger heeft af en toe hulp nodig, bijvoorbeeld bij vastlopen op stoelpoten of vergeten stekkertjes op de grond. Daarentegen is het apparaat ideaal om te gebruiken wanneer men niet thuis is.

Gebruikers zijn over het algemeen tevreden met de iRobot Roomba i3+ robotstofzuiger. De stofzuiger werkt goed, is eenvoudig in gebruik en doet zijn werk efficiënt. Er wordt wel opgemerkt dat de stofzuiger niet overal bij kan en dat de cleaning base veel lawaai maakt bij het legen van de opvangbak. Desondanks zijn gebruikers enthousiast over hun aankoop en raden ze de robotstofzuiger aan bij anderen.

Automatisch hervatten en reinigen

De iRobot Roomba i3+ is een robotstofzuiger die zichzelf automatisch hervat en doorgaat met schoonmaken nadat hij zichzelf heeft opgeladen. Met zijn gebruiksduur van 75 minuten en oplaadtijd van slechts 3 uur, zorgt deze robotstofzuiger ervoor dat jouw vloeren altijd schoon zijn zonder dat je zelf iets hoeft te doen. Zijn systeem van systematische schoonmaakroute zorgt ervoor dat hij geen plekje overslaat en alles efficiënt schoonmaakt.

Intelligente Navigatie in een Rechte Lijn

De Roomba i3+ maakt gebruik van vloer-volgsensoren voor een doelgerichte en logische schoonmaak in nette banen. Dit betekent dat de robotstofzuiger precies weet waar hij geweest is en waar hij nog moet schoonmaken. Als de accu leeg raakt, laadt de robot zichzelf op en gaat vervolgens verder waar hij was gebleven om te zorgen dat de klus helemaal wordt afgemaakt. Dankzij deze intelligente navigatie kun je erop vertrouwen dat jouw vloeren altijd grondig worden schoongemaakt.

AllergenLock Stofzak

De iRobot Roomba i3+ heeft een Clean Base® automatische vuilafvoer met AllergenLock™ stofzak die 4 lagen allergeenblokkerend materiaal bevat om 99% van alle pollen en schimmels op te vangen. Dit is ideaal voor mensen met allergieën of astma, omdat het de luchtkwaliteit in jouw huis verbetert.

Krachtig Schoonmaaksysteem

De Roomba i3+ heeft een 3-staps schoonmaaksysteem dat gebruik maakt van dubbele (rubber) borstels voor alle vloertypen, plus een zijborsteltje voor randen en hoeken en 10x meer zuigkracht. Dit betekent dat de robotstofzuiger hardnekkig vuil los kan trekken en grondig kan schoonmaken. Vergeleken met het Roomba® schoonmaaksysteem uit de 600-serie is dit een significante verbetering.

App en Spraakbediening

Je kunt de Roomba i3+ gemakkelijk aansturen via de iRobot HOME-app of jouw voice assistent, zoals Google of Alexa. Hiermee kun je jouw robot eenvoudig vertellen wanneer en waar je wilt dat hij schoonmaakt. Dit is handig omdat je de robotstofzuiger op afstand kunt bedienen en kunt plannen wanneer hij moet schoonmaken. Daarnaast kun je via de app ook de schoonmaakgeschiedenis bekijken en opgeslagen kaarten van jouw huis beheren. Zo kun je de Roomba i3+ zo instellen dat hij bepaalde kamers overslaat of juist extra grondig schoonmaakt.

Imprint Link-technologie

Met de Imprint® Link-technologie kunnen de Roomba i3+-robotstofzuiger en Braava jet® m6-dweilrobot samenwerken om eerst te stofzuigen en vervolgens te dweilen. Deze perfecte opeenvolging zorgt voor een grondige reiniging van jouw vloeren, zonder dat je er ook maar iets voor hoeft te doen. Hierdoor heb je altijd schone vloeren zonder dat je zelf veel tijd en moeite hoeft te investeren.

Ontwerp en Geluidsniveau

De Roomba i3+ heeft een slank en laag ontwerp van 9.25 cm hoog, waardoor hij gemakkelijk onder de meeste meubels kan schoonmaken. Bovendien heeft deze robotstofzuiger een geluidsniveau van 58 dB, wat relatief stil is in vergelijking met andere robotstofzuigers op de markt. Dit betekent dat je de Roomba i3+ kunt laten schoonmaken terwijl je thuis aan het werk bent of ontspant zonder dat het storend is.

Betrouwbaarheid en Klantenservice

iRobot staat bekend om zijn betrouwbaarheid en duurzame producten. De Roomba i3+ is gebouwd om lang mee te gaan en is ontworpen voor dagelijks gebruik. Mocht er toch iets misgaan, dan kun je rekenen op de deskundige klantenservice van iRobot die altijd voor je klaar staat. Ze zijn telefonisch of per e-mail bereikbaar om jouw robot snel weer aan de schoonmaak te helpen.

Conclusie iRobot Roomba i3+ – Robotstofzuiger

De iRobot Roomba i3+ is een slimme en efficiënte robotstofzuiger die je veel werk uit handen neemt. Met zijn automatische vuilafvoer, intelligente navigatie, krachtige schoonmaaksysteem en handige app en spraakbediening, is deze robotstofzuiger perfect voor mensen die weinig tijd hebben voor huishoudelijke taken. Het slanke ontwerp en stille geluidsniveau maken het gemakkelijk om de Roomba i3+ te laten schoonmaken terwijl je thuis aan het werk bent of ontspant. Als je op zoek bent naar een betrouwbare en slimme robotstofzuiger, is de iRobot Roomba i3+ zeker een aanrader.

Bekijk meer robotstofzuigers op bol.com

Beste kruimeldieven

8.6Expert Score
iRobot Roomba i3+ Review: Een Slimme en Efficiënte Robotstofzuiger De iRobot Roomba i3+ is een uitstekende robotstofzuiger die je schoonmaakwerk gemakkelijker maakt. Met zijn automatische vuilafvoer en intelligente navigatie in een rechte lijn maakt deze robotstofzuiger jouw vloeren netjes schoon. In deze review zullen we alle belangrijke aspecten van de Roomba i3+ bespreken, van zijn […]
Pluspunten
  • Automatische vuilafvoer
  • Intelligente navigatie in een rechte lijn
  • AllergenLock stofzak
  • Krachtig schoonmaaksysteem
  • Handige app en spraakbediening
  • Imprint Link-technologie
  • Slank ontwerp en laag geluidsniveau
- Minpunten
  • Kan niet overal bij
  • Cleaning base maakt veel lawaai bij het legen van de opvangbak

Extra informatie

Specificaties: iRobot Roomba i3+ – Robotstofzuiger

Merk

iRobot

Model

i3556 – met automatisch leegstation

Kleur

Lichtgrijs

Geluidsniveau (dB)

58

Capaciteit verzamel reservoir (l)

0.4

Hepa luchtfilter

Geen HEPA-filter

Operatie duur (minuut)

75

Airwatts

0

Oplaadtijd (uur)

3

Accu/batterij technologie

Li-Ion

Voltage (V)

220

Vorm

Rond

Gewicht (g)

10020

Afstandsbediening

Nee

Bediening via mobiele app

Ja

Dweilfunctie

Geen dweilfunctie

Navigatiemethode

Systematisch via software

Automatisch hervatten

Ja

Afgronddetectie

Ja

Smart Home Platform

Alexa Amazon, Google Assistant

Automatisch opladen

Ja

Inclusief stootrand

Ja

Instelbaar tijdschema

Ja

Vuildetectie

Ja

Ronddraaiende middenborstels

Ja

Zijborstel

Ja

Verpakkingsinhoud

– 1 Roomba® i3556 robotstofzuiger – 1 Clean Base® + automatische vuilafvoer – 2 AllergenLock stofzakken – 1 Extra filter – 1 Netsnoer

MPN (Manufacturer Part Number)

i355640

Product gewicht (kg)

3.18

Fabrieksgarantie termijn (jaar)

2

Reparatie type

Carry-in

Taal handleiding

Engels, Frans, Nederlands

Uitzonderingen fabrieksgarantie

Ja, accu

Kan zelfstandig met internet verbinden

Nee

App vereist voor volledige functionaliteit

Ja

App werkt op besturingssyteem

Android, iOS

Delen van gebruikersgegevens vereist

Nee

Wifi vereist

Ja

Bluetooth vereist

Nee

Mobiele data verbinding mogelijk

Ja

Betaalde diensten vereist

Nee

Compatibel met

Met apparaten in het ecosysteem van fabrikant

Introductiejaar

2021

Introductiemaand

Januari

Ondersteuning met updates

Minimaal 24 maanden na introductiedatum

Aanbevolen voor type vloer

Alle vloertypen, Harde vloeren, Houten vloeren, Laagpolig tapijt

Anti-vastloop systeem

Ja

Bumper

Ja

CE markering

Zichtbaar

Geschikt voor tapijt

Ja

Leegt automatisch

Ja

Maximale drempelhoogte (cm)

2

Product breedte (cm)

34

Product hoogte (cm)

9.25

Product lengte (cm)

34.2

Type gebiedsafbakening

Via app

Vermogen (W)

0

Verpakking breedte (mm)

420

Verpakking hoogte (mm)

500

Verpakking lengte (mm)

420

Prijsgeschiedenis

Prijsgeschiedenis voor iRobot® Roomba® i3+ - Robotstofzuiger - Geschikt voor huisdierharen - i3556
Laatste updates:
  • €499,00 - 4 januari 2024
  • €439,30 - 3 januari 2024
  • €479,00 - 28 december 2023
  • €499,00 - 25 december 2023
  • €479,00 - 20 december 2023
  • €499,00 - 18 november 2023
  • €479,00 - 17 november 2023
  • €439,30 - 15 november 2023
Sinds: 16 oktober 2023
  • Hoogste prijs: €499,00 - 4 november 2023
  • Laagste prijs: €434,38 - 16 oktober 2023

Beoordelingen (0)

User Reviews

0.0 uit 5
0
0
0
0
0
Write a review

Er zijn nog geen recensies.

Plaats de eerste recensie voor “iRobot Roomba i3+ – Robotstofzuiger”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Review Hoek
Logo
Nieuwe Account Aanmaken
Vergelijk items
  • Totaal (0)
Vergelijken
Shopping cart