Inventum ST306RZA – Stofzuiger

Uw recensie toevoegen
Toevoegen aan vergelijken
8.8
Expert ScoreLees recensie
  • Alle hierboven genoemde prijzen zijn in Euro.
  • Dit product is verkrijgbaar bij Ep, Bol, Bcc, Coolblue.
  • Bij ep.nl kun je Inventum ST306RZA stofzuiger met zak kopen voor slechts €65,00 , wat 8% lager is dan de prijs opCoolblue (€71,00).
  • De laagste prijs van Inventum ST306RZA werd verkregen op 21 mei 2024 18:44.

 65,00

Beste deal op: ep.nlep.nl
KOOP VOOR DE BESTE PRIJS
Stel Laagste Prijs Melding In
×
Breng mij op de hoogte, wanneer de prijs daalt
Stel Notificatie voor Product in: Inventum ST306RZA stofzuiger met zak - €65,00
Prijsgeschiedenis
×
Prijsgeschiedenis voor Inventum ST306RZA stofzuiger met zak
Laatste updates:
  • €65,00 - 7 maart 2024
  • €63,38 - 5 maart 2024
  • €65,00 - 16 februari 2024
  • €67,63 - 14 februari 2024
  • €84,99 - 13 februari 2024
  • €67,63 - 7 februari 2024
  • €66,87 - 6 februari 2024
  • €67,63 - 26 januari 2024
Sinds: 23 november 2023
  • Hoogste prijs: €84,99 - 13 februari 2024
  • Laagste prijs: €63,38 - 5 maart 2024
Aan verlanglijstje toevoegenToegevoegd aan verlanglijstjeVerwijderd uit verlanglijstje 0
Laatst bijgewerkt op 21 mei 2024 18:44
Inventum ST306RZA – Stofzuiger

 65,00

Beschrijving

De Inventum ST306RZA review: een krachtige en veelzijdige stofzuiger

De Inventum ST306RZA is een krachtige stofzuiger met een actieradius van 10 meter en een stofzak van 3 liter. Deze stofzuiger is geschikt voor mensen met allergieën vanwege het HEPA 13 filter, dat 99,95% van de stofdeeltjes en allergenen uit de lucht haalt. Naast de standaard vloerzuigmond wordt deze stofzuiger geleverd met drie extra zuigmonden die je met behulp van een houder aan de stofzuigersteel kunt bevestigen. Met de zuigkrachtregeling op de stofzuiger zelf en de schuifknop op de steel kun je de zuigkracht aanpassen op twee manieren. Bovendien heeft deze stofzuiger een op lengte verstelbare telescopische buis. Je ontvangt 5 jaar Inventum garantie op deze stofzuiger.

Reviews van de Inventum ST306RZA Stofzuiger: Zuigkracht en stilte gewaardeerd

De Inventum ST306RZA stofzuiger heeft een goede reputatie onder zijn gebruikers. Veel reviewers zijn vooral blij met de krachtige zuigkracht van de stofzuiger en het lage geluidsniveau. Een reviewer merkte op dat hij eindelijk een stofzuiger heeft gevonden die goed zuigt, zelfs op tapijt, en dat hij de stofzuiger dagelijks gebruikt. Andere reviewers prezen de zuigkracht op harde vloeren en de mogelijkheid om de zuigkracht aan te passen voor verschillende oppervlakken.

Het lage geluidsniveau van de stofzuiger wordt ook vaak genoemd als een belangrijk voordeel. Verschillende reviewers merkten op dat ze eerder stofzuigers hadden gehad die zo luid waren dat ze gehoorbeschermers nodig hadden. De Inventum ST306RZA is echter veel stiller, waardoor het stofzuigen minder vervelend is.

Een aantal reviewers merkte op dat de bijgeleverde vloerzuigmond niet ideaal is. Sommige mensen vonden de haren van de zuigmond te hard en schraapten over hun vloer, terwijl anderen zeiden dat de zuigmond zich vastzuigt aan de vloer. Gelukkig is het eenvoudig om de zuigmond te vervangen door een ander model dat beter geschikt is voor jouw vloer. Over het algemeen zijn de reviewers zeer tevreden over de Inventum ST306RZA stofzuiger en raden ze deze aan vanwege zijn zuigkracht, lage geluidsniveau en betaalbare prijs.

Een stofzuiger met stofzak

De Inventum ST306RZA is een stofzuiger met stofzak. Dit type stofzuiger heeft enkele voordelen ten opzichte van een stofzuiger zonder zak. Zo is de zuigkracht doorgaans beter, kan er meer stof in de stofzak en zijn ze over het algemeen wat stiller. Als je allergisch bent, is een stofzuiger met stofzak ook aan te raden, omdat de lucht die de stofzuiger uitblaast minder stof bevat. Bovendien kom je bij het vervangen van de stofzak nauwelijks in aanraking met het stof.

HEPA-filter voor mensen met allergieën

De Inventum ST306RZA stofzuiger is uitgerust met een HEPA 13 filter, waardoor deze stofzuiger bijzonder geschikt is voor mensen met allergieën. Het HEPA 13 filter verwijdert 99,95% van de stofdeeltjes en allergenen uit de lucht die de stofzuiger uitblaast. Hierdoor worden allergieën en luchtwegproblemen verminderd.

Snoerlengte en actieradius

De actieradius van een stofzuiger is de lengte van het snoer plus de lengte van de stofzuigerslang. Dit wordt ook wel het werkbereik genoemd. De Inventum ST306RZA heeft een actieradius van 10 meter, waardoor je minder vaak van stopcontact hoeft te wisselen. Dit is handig als je bijvoorbeeld een grote kamer wilt stofzuigen.

Zuigkrachtregeling

De Inventum ST306RZA stofzuiger heeft een zuigkrachtregeling waarmee je de zuigkracht van de stofzuiger kunt aanpassen. Je kunt de zuigkracht regelen met behulp van een knop op de stofzuiger zelf. Daarnaast kun je met de schuifknop op de steel van de stofzuiger de zuigkracht verder afstellen. Dit is handig als je van ondergrond wisselt, bijvoorbeeld van een harde vloer naar een vloerkleed.

Meegeleverde accessoires

De Inventum ST306RZA stofzuiger wordt geleverd met verschillende accessoires. Naast de standaard vloerzuigmond zijn er nog drie extra zuigmonden meegeleverd. Deze zuigmonden kun je op de houder bevestigen die aan de telescopische stofzuigersteel zit. Zo heb je de accessoires altijd bij de hand en hoef je niet telkens te zoeken naar de juiste zuigmond. De overige meegeleverde zuigmonden zijn de kierenzuigmond, de meubelzuigmond en de borstelzuigmond. Met de kierenzuigmond kun je bijvoorbeeld de randen van banken en stoelen schoonmaken. Met de meubelzuigmond kun je het stof van meubels verwijderen. En de borstelzuigmond is geschikt voor het stofzuigen van bijvoorbeeld gordijnen en lampenkappen.

Tips voor gebruik

Om optimaal gebruik te maken van de Inventum ST306RZA stofzuiger zijn er enkele handige tips. Zo moet je bij het reinigen van harde vloeren de borstels van de stofzuigermond uitgetrokken hebben en gebruik maken van de meegeleverde parketborstel om krassen te voorkomen. Als je stofzuiger vacuüm zuigt, kun je de zuigkracht op de stofzuiger in de laagste stand zetten en het klepje op de stang openzetten. Zo wordt voorkomen dat de stofzuiger vacuüm zuigt en moeilijk voortbeweegt.

Conclusie Inventum ST306RZA – Stofzuiger

De Inventum ST306RZA stofzuiger is een krachtige en veelzijdige stofzuiger met een actieradius van 10 meter en een stofzak van 3 liter. Dankzij het HEPA 13 filter is deze stofzuiger geschikt voor mensen met allergieën. Met de zuigkrachtregeling en de meegeleverde accessoires kun je deze stofzuiger aanpassen aan verschillende ondergronden en situaties. Bovendien ontvang je 5 jaar Inventum garantie op deze stofzuiger. Kortom, de Inventum ST306RZA is een goede keuze voor wie op zoek is naar een krachtige en veelzijdige stofzuiger met extra aandacht voor allergieën.

Bekijk meer stofzuigers op bol.com

Vind de beste kruimeldief

8.8Expert Score
De Inventum ST306RZA review: een krachtige en veelzijdige stofzuiger De Inventum ST306RZA is een krachtige stofzuiger met een actieradius van 10 meter en een stofzak van 3 liter. Deze stofzuiger is geschikt voor mensen met allergieën vanwege het HEPA 13 filter, dat 99,95% van de stofdeeltjes en allergenen uit de lucht haalt. Naast de standaard […]
Pluspunten
  • Krachtige zuigkracht
  • Geschikt voor mensen met allergieën
  • Actieradius van 10 meter
  • Zuigkrachtregeling en meegeleverde accessoires
  • 5 jaar Inventum garantie
  • Lage geluidsniveau
- Minpunten
  • Bijgeleverde vloerzuigmond niet ideaal voor sommige vloeren

Extra informatie

Specificaties: Inventum ST306RZA – Stofzuiger

Merk

Inventum

Model

ST306

Kleur

Rood

Stofzuigerzak of zonder stofzak

Stofzak

Snoerlengte (m)

7

Vermogen (W)

700

Type zuigmond

Combizuigmond

Actieradius (m)

10

Capaciteit verzamel reservoir (l)

3

Geautomatiseerde snoeroprolsysteem

Ja

Koord opslagruimte

Ja

Inclusief handvat

Ja

Bediening op handgreep

Nee

Materiaal vacuümslang

Kunststof

Gewicht (g)

7708

Verpakkingsinhoud

Stofzuiger, vloerzuigmond, kierenzuigmond, meubelzuigmond, borstelzuigmond, accessoirehouder, handleiding

Airwatts

0

CE markering

Zichtbaar

Diameter stofzuigerbuis (mm)

35

Fabrieksgarantie termijn (jaar)

5

Geluidsniveau (dB)

69

Gewicht stofzuiger (kg)

6.50

Hepa luchtfilter

HEPA 13

Inclusief stootrand

Nee

Lengte stang (mm)

900

MPN (Manufacturer Part Number)

ST306RZA

Maximale capaciteit vacuümzak

3

Product breedte (cm)

43

Product hoogte (cm)

26

Product lengte (cm)

30

Reparatie type

Carry-in

Taal handleiding

Universeel

Type stofopvang

Met zak

Uitzonderingen fabrieksgarantie

Verpakking breedte (mm)

353

Verpakking hoogte (mm)

327

Verpakking lengte (mm)

550

Wasbare stofzuigerzak

Nee

Zuigkrachtregeling stofzuiger

Mechanisch

Prijsgeschiedenis

Prijsgeschiedenis voor Inventum ST306RZA stofzuiger met zak
Laatste updates:
  • €65,00 - 7 maart 2024
  • €63,38 - 5 maart 2024
  • €65,00 - 16 februari 2024
  • €67,63 - 14 februari 2024
  • €84,99 - 13 februari 2024
  • €67,63 - 7 februari 2024
  • €66,87 - 6 februari 2024
  • €67,63 - 26 januari 2024
Sinds: 23 november 2023
  • Hoogste prijs: €84,99 - 13 februari 2024
  • Laagste prijs: €63,38 - 5 maart 2024

Beoordelingen (0)

User Reviews

0.0 uit 5
0
0
0
0
0
Write a review

Er zijn nog geen recensies.

Plaats de eerste recensie voor “Inventum ST306RZA – Stofzuiger”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Review Hoek
Logo
Nieuwe Account Aanmaken
Vergelijk items
  • Totaal (0)
Vergelijken
Shopping cart