Inventum ST306RZA Stofzuiger 700W

Uw recensie toevoegen
Toevoegen aan vergelijken
8.8
Expert ScoreLees recensie
  • Alle hierboven genoemde prijzen zijn in Euro.
  • Dit product is verkrijgbaar bij Bol, Bcc, Coolblue, Expert.
  • Bij bol.com kun je Inventum ST306RZA - Stofzuiger met zak - Rood kopen voor slechts €67,00 , wat 15% lager is dan de prijs opExpert (€78,95).
  • De laagste prijs van Inventum ST306RZA Stofzuiger Rood werd verkregen op 20 april 2024 06:41.

 67,00

Beste deal op: bol.combol.com
KOOP VOOR DE BESTE PRIJS
Stel Laagste Prijs Melding In
×
Breng mij op de hoogte, wanneer de prijs daalt
Stel Notificatie voor Product in: Inventum ST306RZA - Stofzuiger met zak - Rood - €67,00
Prijsgeschiedenis
×
Prijsgeschiedenis voor Inventum ST306RZA - Stofzuiger met zak - Rood
Laatste updates:
  • €67,00 - 16 april 2024
  • €65,65 - 5 april 2024
  • €64,35 - 5 april 2024
  • €65,00 - 6 maart 2024
  • €63,38 - 4 maart 2024
  • €59,00 - 19 februari 2024
  • €65,00 - 15 februari 2024
  • €67,63 - 14 februari 2024
Sinds: 23 oktober 2023
  • Hoogste prijs: €70,00 - 2 november 2023
  • Laagste prijs: €59,00 - 19 februari 2024
Aan verlanglijstje toevoegenToegevoegd aan verlanglijstjeVerwijderd uit verlanglijstje 0
Laatst bijgewerkt op 20 april 2024 06:41
Inventum ST306RZA Stofzuiger 700W

 67,00

Beschrijving

Inventum ST306RZA Stofzuiger: Krachtig en Stil met HEPA-filter

Ontdek de Inventum ST306RZA stofzuiger, een krachtig en super stil model dat perfect is voor mensen met allergieën. Met zijn uitstekende zuigkracht, 3 extra zuigmonden en HEPA-filter zorgt deze stofzuiger voor een grondige reiniging van zowel harde vloeren als tapijt. Lees verder om meer te weten te komen over de kenmerken en voordelen van de Inventum ST306RZA.

1. Krachtige zuigkracht voor een grondige reiniging

Met de Inventum ST306RZA stofzuiger ben je verzekerd van uitstekende zuigkracht. Deze stofzuiger is in staat om zelfs het fijnste stof en vuil moeiteloos op te zuigen, waardoor je vloeren er altijd schoon en fris uitzien. Of je nu een harde vloer of tapijt hebt, deze stofzuiger levert optimale prestaties op alle ondergronden.

2. Drie extra zuigmonden voor extra veelzijdigheid

De Inventum ST306RZA wordt geleverd met maar liefst 3 extra zuigmonden. Deze monden zijn speciaal ontworpen om verschillende oppervlakken aan te pakken en kunnen gemakkelijk worden verwisseld. Of je nu haren van huisdieren wilt verwijderen, kruimels van de bank wilt zuigen of plinten wilt schoonmaken, met de extra zuigmonden van deze stofzuiger kun je elke klus aan.

3. Minder last van allergieën dankzij het HEPA-filter

Voor mensen met allergieën is de Inventum ST306RZA stofzuiger een uitstekende keuze. Het stofzuiger beschikt over een HEPA 13 filter, dat 99,95% van de stofdeeltjes en allergenen uit de lucht filtert. Dit betekent dat je minder last zult hebben van allergische reacties en dat de lucht in je huis schoner en gezonder zal zijn. Met de Inventum ST306RZA kun je met een gerust hart ademen.

4. Ruime stofzak van 3 liter voor langdurig gebruik

Met een stofzak van 3 liter hoef je je geen zorgen te maken dat je de stofzuigerzak vaak moet vervangen. Deze ruime capaciteit zorgt ervoor dat je langer kunt stofzuigen zonder onderbreking. Bovendien worden er bij de Inventum ST306RZA stofzuiger 2 gratis stofzakken meegeleverd, zodat je meteen aan de slag kunt en extra kosten kunt besparen.

5. Stil en gebruiksvriendelijk ontwerp

De Inventum ST306RZA stofzuiger is niet alleen krachtig, maar ook verrassend stil. Met een geluidsniveau van slechts 69 dB hoef je je geen zorgen te maken over lawaai tijdens het stofzuigen. Dit is vooral handig als je huisgenoten hebt die gevoelig zijn voor geluid of als je ‘s avonds wilt stofzuigen zonder anderen te storen. Daarnaast heeft deze stofzuiger een snoerlengte van 7 meter en een actieradius van 10 meter, waardoor je veel bewegingsvrijheid hebt en grote oppervlakken kunt reinigen zonder van stopcontact te hoeven wisselen.

Conclusie

De Inventum ST306RZA stofzuiger is een uitstekende keuze voor wie op zoek is naar een krachtige en stille stofzuiger met een HEPA-filter. Met zijn goede zuigkracht, 3 extra zuigmonden, ruime stofzak en allergievriendelijke eigenschappen biedt deze stofzuiger alles wat je nodig hebt voor een grondige en gezonde reiniging van je huis. Of je nu last hebt van allergieën, huisdieren hebt of gewoon een stofzuiger wilt die goed presteert, de Inventum ST306RZA is een betrouwbare keuze. Bestel vandaag nog en geniet van een schone en gezonde leefomgeving!

Bekijk meer stofzuigers met zak op bol.com

Beste stofzuiger met zak

8.8Expert Score
Inventum ST306RZA Stofzuiger: Krachtig en Stil met HEPA-filter Ontdek de Inventum ST306RZA stofzuiger, een krachtig en super stil model dat perfect is voor mensen met allergieën. Met zijn uitstekende zuigkracht, 3 extra zuigmonden en HEPA-filter zorgt deze stofzuiger voor een grondige reiniging van zowel harde vloeren als tapijt. Lees verder om meer te weten te […]
Pluspunten
  • Uitstekende zuigkracht voor een grondige reiniging
  • Wordt geleverd met 3 extra zuigmonden voor extra veelzijdigheid
  • HEPA-filter vermindert allergieën en zorgt voor schonere lucht
  • Ruime stofzak van 3 liter voor langdurig gebruik
  • Stil ontwerp met een geluidsniveau van slechts 69 dB
  • Snoerlengte van 7 meter en actieradius van 10 meter voor meer bewegingsvrijheid

Extra informatie

Specificaties: Inventum ST306RZA Stofzuiger 700W

Merk

Inventum

Model

ST306

Kleur

Rood

Stofzuigerzak of zonder stofzak

Stofzak

Snoerlengte (m)

7

Vermogen (W)

700

Type zuigmond

Combizuigmond

Actieradius (m)

10

Capaciteit verzamel reservoir (l)

3

Geautomatiseerde snoeroprolsysteem

Ja

Koord opslagruimte

Ja

Inclusief handvat

Ja

Bediening op handgreep

Nee

Materiaal vacuümslang

Kunststof

Gewicht (g)

7708

Verpakkingsinhoud

Stofzuiger, vloerzuigmond, kierenzuigmond, meubelzuigmond, borstelzuigmond, accessoirehouder, handleiding

Airwatts

0

CE markering

Zichtbaar

Diameter stofzuigerbuis (mm)

35

Fabrieksgarantie termijn (jaar)

5

Geluidsniveau (dB)

69

Gewicht stofzuiger (kg)

6.50

Hepa luchtfilter

HEPA 13

Inclusief stootrand

Nee

Led verlichting zuigmond

Nee

Lengte stang (mm)

900

MPN (Manufacturer Part Number)

ST306RZA

Maximale capaciteit vacuümzak

3

Product breedte (cm)

43

Product hoogte (cm)

26

Product lengte (cm)

30

Reparatie type

Carry-in

Taal handleiding

Universeel

Type stofopvang

Met zak

Uitzonderingen fabrieksgarantie

Verpakking breedte (cm)

35.30

Verpakking hoogte (cm)

32.70

Verpakking lengte (cm)

55

Wasbare stofzuigerzak

Nee

Zuigkrachtregeling stofzuiger

Mechanisch

Prijsgeschiedenis

Prijsgeschiedenis voor Inventum ST306RZA - Stofzuiger met zak - Rood
Laatste updates:
  • €67,00 - 16 april 2024
  • €65,65 - 5 april 2024
  • €64,35 - 5 april 2024
  • €65,00 - 6 maart 2024
  • €63,38 - 4 maart 2024
  • €59,00 - 19 februari 2024
  • €65,00 - 15 februari 2024
  • €67,63 - 14 februari 2024
Sinds: 23 oktober 2023
  • Hoogste prijs: €70,00 - 2 november 2023
  • Laagste prijs: €59,00 - 19 februari 2024

Beoordelingen (0)

User Reviews

0.0 uit 5
0
0
0
0
0
Write a review

Er zijn nog geen recensies.

Plaats de eerste recensie voor “Inventum ST306RZA Stofzuiger 700W”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Review Hoek
Logo
Nieuwe Account Aanmaken
Vergelijk items
  • Totaal (0)
Vergelijken
Shopping cart