Inventum MK360B melkopschuimer

Uw recensie toevoegen
Toevoegen aan vergelijken
8.7
Expert ScoreLees recensie

Inhoud 300 ml | Klopt (ook) koud | opwarmfunctie

 42,95

Beste deal op: expert.nlexpert.nl
KOOP VOOR DE BESTE PRIJS
Stel Laagste Prijs Melding In
×
Breng mij op de hoogte, wanneer de prijs daalt
Stel Notificatie voor Product in: Inventum MK360B Melkopschuimer Zwart - €42,95
Prijsgeschiedenis
×
Prijsgeschiedenis voor Inventum MK360B Melkopschuimer Zwart
Laatste updates:
  • €42,95 - 11 maart 2024
  • €46,95 - 1 maart 2024
  • €49,95 - 2 februari 2024
  • €48,95 - 19 januari 2024
  • €49,95 - 5 november 2023
Sinds: 5 november 2023
  • Hoogste prijs: €49,95 - 5 november 2023
  • Laagste prijs: €42,95 - 11 maart 2024
Aan verlanglijstje toevoegenToegevoegd aan verlanglijstjeVerwijderd uit verlanglijstje 0
Laatst bijgewerkt op 13 april 2024 00:13
Inventum MK360B melkopschuimer

 42,95

Beschrijving

Inventum MK360B melkopschuimer review

Ben je op zoek naar een melkopschuimer waarmee je een perfecte cappuccino of latte macchiato kunt maken? De Inventum MK360B is een betaalbare melkopschuimer die je tot 150 ml melk kan opschuimen en tot 300 ml melk kan verwarmen. In dit artikel bespreken we de belangrijkste kenmerken van de Inventum MK360B melkopschuimer, de voordelen en hoe je hem het beste kunt gebruiken.

Reviews van de Inventum MK360B melkopschuimer: prijs-kwaliteitverhouding is goed, schoonmaken soms lastig

Uit de verschillende reviews van gebruikers blijkt dat de Inventum MK360B melkopschuimer over het algemeen positief wordt beoordeeld. Veel gebruikers zijn tevreden over de prijs-kwaliteitverhouding van het apparaat en vinden het schuimresultaat prima. Sommigen hebben echter opgemerkt dat er soms melk aanbrandt aan één kant van de beker, maar dit probleem kan worden opgelost door de melk eerst op kamertemperatuur te laten komen. Het schoonmaken van het apparaat wordt soms als lastig ervaren, omdat de beker niet in een sopje kan en het elektrische deel niet nat mag worden. Verder wordt er opgemerkt dat het reservoir klein is en slechts geschikt is voor het maken van één Latte Macchiato tegelijk. Over het algemeen wordt de melkopschuimer als een fijn en handig apparaat ervaren.

Kenmerken van de Inventum MK360B melkopschuimer

De Inventum MK360B melkopschuimer is een snoerloos model waarmee je zowel warm als koud melk kunt opschuimen en verwarmen. Het apparaat wordt geleverd met een garde en mixer opzetstuk en schakelt automatisch uit wanneer het melkschuim of de warme melk klaar is. Bovendien heeft het een antikleeflaag aan de binnenkant, wat het schoonmaken gemakkelijker kan maken. Het apparaat heeft een capaciteit van 150 ml voor het opschuimen van melk en 300 ml voor het verwarmen van melk.

Voordelen van de Inventum MK360B melkopschuimer

De Inventum MK360B melkopschuimer is een uitstekende keuze voor mensen die op zoek zijn naar een eenvoudige, betaalbare en veelzijdige melkopschuimer. Met de garde kun je melk opschuimen voor cappuccino of latte macchiato en met de mixer kun je melk opwarmen voor bijvoorbeeld een café latte. Het apparaat is snoerloos bij te vullen en uit te schenken, wat het gebruiksgemak vergroot. Bovendien heeft het apparaat een antikleeflaag aan de binnenkant, wat het schoonmaken extra gemakkelijk maakt.

Hoe moet je de melkopschuimer te gebruiken?

Het opschuimen van melk met de Inventum MK360B melkopschuimer is eenvoudig. Doe de gewenste hoeveelheid melk in het apparaat en bevestig het garde opzetstukje. Zet het apparaat aan en binnen 90 seconden heb je melkschuim voor een heerlijke cappuccino of latte macchiato.

Als je melk wilt opwarmen, bevestig dan het mixer opzetstukje en verwarm de melk in 90 tot 120 seconden, afhankelijk van de hoeveelheid melk. Houd er rekening mee dat je het apparaat niet mag aanzetten zonder melk erin, omdat het een droogkookbeveiliging heeft die het apparaat automatisch uitschakelt als er geen melk in zit.

Tips voor het opschuimen van melk

Voor de beste resultaten bij het opschuimen van melk, gebruik je het best volle koemelk. Hoe voller de melk, hoe beter het resultaat, omdat er meer eiwit en vet in zit. Eiwit zorgt voor de stevigheid van het schuim, terwijl het vet zorgt voor de romigheid en smaak.

Gebruik ook altijd gekoelde melk, omdat koude melk beter schuimt dan warme melk. Zorg er ook voor dat het garde opzetstukje schoon en droog is voordat je het gebruikt, omdat eventuele resten of waterdruppels de kwaliteit van het schuim kunnen beïnvloeden.

Als je van een zoetere smaak houdt, kun je een beetje suiker of siroop toevoegen aan de melk voordat je deze opschuimt. Probeer ook te experimenteren met verschillende soorten melk, zoals amandelmelk of sojamelk, voor een alternatief voor traditionele melk.

Veel plezier met het maken van heerlijke cappuccino’s en latte macchiato’s met de Inventum MK360B melkopschuimer!

Bekijk meer melkopschuimers op bol.com

Lees meer over de 10 beste melkopschuimers

De Beste Koffiemachine

8.7Expert Score
Inhoud 300 ml | Klopt (ook) koud | opwarmfunctie
Pluspunten
  • Schuimt goed op
  • Eenvoudig
  • Design
  • Geen herrie
  • Stevig melkschuim
- Minpunten
  • Schoonmaken

Extra informatie

Specificaties: Inventum MK360B melkopschuimer

Kleur

Zwart

Inhoud

Inhoud 300 ml

Deksel met kijkvenster

Ja

Draadloos

Ja

Aantal snelheden

1

Verborgen verwarmingselement

Ja

Antiaanbaklaag

Ja

Antislipvoetjes

Ja

BPA-vrij

Nee

Automatische afslag

Ja

Automatische uitschakeling

Ja

Computergestuurd kookprogramma

Nee

Druppelstop

Nee

Snoeropbergruimte

Nee

Verschillende temperatuurinstellingen

Nee

Warmhoudfunctie

Nee

Afmetingen zonder verpakking (b x h x d)

17,5 x 19,5 x 11 cm

Gewicht (gram)

850

Vermogen (Watt)

550

Materiaal behuizing

RVS geborsteld

Snoerlengte

1050

Vaatwasserbestendig

Nee

Overige kenmerken

Melk warm of koud opschuimen, Melk opwarmen

Bediening

Knoppen

CE markering

Zichtbaar

Draaibaar 360 graden

Ja

Fabrieksgarantie termijn (jaar)

5

Introductie

2021

Klopt (ook) koud

Ja

MPN (Manufacturer Part Number)

MK360B

Met maatverdeling

Ja

Model

Melkopschuimer

Opwarmfunctie

Ja

Reparatie type

Carry-in

Taal handleiding

Universeel

Uitzonderingen fabrieksgarantie

Verpakking breedte (mm)

174

Verpakking hoogte (mm)

137

Verpakking lengte (mm)

208

Verpakkingsinhoud

Melkopschuimer, deksel, garde, mixer, handleiding

Voedingstype

Netstroom

Prijsgeschiedenis

Prijsgeschiedenis voor Inventum MK360B Melkopschuimer Zwart
Laatste updates:
  • €42,95 - 11 maart 2024
  • €46,95 - 1 maart 2024
  • €49,95 - 2 februari 2024
  • €48,95 - 19 januari 2024
  • €49,95 - 5 november 2023
Sinds: 5 november 2023
  • Hoogste prijs: €49,95 - 5 november 2023
  • Laagste prijs: €42,95 - 11 maart 2024

Beoordelingen (0)

User Reviews

0.0 uit 5
0
0
0
0
0
Write a review

Er zijn nog geen recensies.

Plaats de eerste recensie voor “Inventum MK360B melkopschuimer”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Review Hoek
Logo
Nieuwe Account Aanmaken
Vergelijk items
  • Totaal (0)
Vergelijken
Shopping cart