Inventum HN135 – Elektrische onderdeken

Uw recensie toevoegen
Toevoegen aan vergelijken

Onderdeken | 3 warmtestand(en) | Boven

 37,99

Beste deal op: bol.combol.com
KOOP VOOR DE BESTE PRIJS
Stel Laagste Prijs Melding In
×
Breng mij op de hoogte, wanneer de prijs daalt
Stel Notificatie voor Product in: Inventum HN135 - Elektrische onderdeken - 150x80 cm - Lichtblauw - €37,99
Prijsgeschiedenis
×
Prijsgeschiedenis voor Inventum HN135 - Elektrische onderdeken - 150x80 cm - Lichtblauw
Laatste updates:
  • €37,99 - 5 maart 2024
  • €39,99 - 1 maart 2024
  • €37,99 - 26 februari 2024
  • €39,99 - 23 februari 2024
  • €37,99 - 21 februari 2024
  • €39,99 - 19 februari 2024
  • €36,99 - 13 februari 2024
  • €37,99 - 12 februari 2024
Sinds: 14 november 2023
  • Hoogste prijs: €46,99 - 29 november 2023
  • Laagste prijs: €34,49 - 4 februari 2024
Aan verlanglijstje toevoegenToegevoegd aan verlanglijstjeVerwijderd uit verlanglijstje 0
Laatst bijgewerkt op 13 april 2024 01:53
Inventum HN135 – Elektrische onderdeken
Inventum HN135 – Elektrische onderdeken

 37,99

Beschrijving

Inventum HN135 – Elektrische onderdeken review

De Inventum HN135 1-persoons elektrische onderdeken is een perfecte manier om je bed op te warmen. Dit deken is speciaal ontworpen voor nachtelijk gebruik en heeft drie warmtestanden om aan jouw behoeften te voldoen. De deken is ook voorzien van een schakelaar met prettig sluimerlicht, die afneembaar is zodat je de deken kunt wassen in de wasmachine.

Een van de grootste voordelen van de Inventum HN135 is dat het van een extra dikke fleece is gemaakt, wat zorgt voor extra warmte en comfort. Het deken is ook voorzien van een oververhittingsbeveiliging om te voorkomen dat de deken te heet wordt, en heeft een verlichte schakelaar voor gemakkelijke bediening in het donker. Bovendien is de deken wasbaar op 30°C, wat betekent dat je hem kunt wassen om hem fris te houden.

Om de deken te gebruiken, zet je hem ongeveer 30 minuten voordat je naar bed gaat aan op de hoogste stand. Leg je dekbed of dekens eroverheen om de warmte vast te houden en zet de deken dan uit als je naar bed gaat of houd hem aan op een lagere stand voor de hele nacht. Het snoer van de deken is afkoppelbaar en heeft een lengte van ongeveer 230 cm, wat het gemakkelijk maakt om een stopcontact bij je bed te bereiken.

Verschillende elektrische dekens

Voordelen Inventum HN135 – Elektrische onderdeken

Er zijn diverse voordelen verbonden aan het gebruik van een elektrisch onderdeken zoals de Inventum HN135 1-persoons elektrische onderdeken. Hieronder hebben we enkele van de belangrijkste voordelen op een rijtje gezet:

  1. Warmte: De elektrische onderdeken zorgt ervoor dat je in een behaaglijk voorverwarmd bed kruipt, wat zeer welkom kan zijn op koude avonden. De deken heeft drie verwarmingsstanden, zodat je altijd de juiste temperatuur voor jouw voorkeur kunt instellen.
  2. Extra dikke fleece: Het onderdeken is gemaakt van een extra dikke fleece, wat zorgt voor extra warmte en comfort.
  3. Wasbaar: De elektrische onderdeken is wasbaar op 30°C, wat betekent dat je hem kunt wassen om hem fris te houden. Dit is vooral handig als je het dekentje regelmatig gebruikt.
  4. Oververhittingsbeveiliging: De deken is voorzien van een oververhittingsbeveiliging om te voorkomen dat de deken te heet wordt. Dit zorgt voor extra veiligheid tijdens het gebruik van het dekentje.
  5. Verlichte schakelaar: De schakelaar van de elektrische onderdeken heeft een prettig sluimerlicht, wat het gemakkelijk maakt om de deken te bedienen in het donker.
  6. Keurmerken: De deken is voorzien van verschillende keurmerken, waaronder ISS, KEMA-keur en Öko-Tex 100, wat aangeeft dat de deken aan hoge kwaliteitseisen voldoet en veilig is voor gebruik.
  7. Garantie: Inventum biedt een garantie van 5 jaar op de elektrische onderdeken, wat aangeeft dat het een kwalitatief hoogwaardig product is.

Conclusie Inventum HN135 – Elektrische onderdeken

In conclusie is de Inventum HN135 1-persoons elektrische onderdeken een uitstekende keuze voor mensen die op zoek zijn naar een manier om hun bed op te warmen op koude avonden. Het deken is gemaakt van een extra dikke fleece, heeft drie verwarmingsstanden en is voorzien van een oververhittingsbeveiliging om veilig te kunnen gebruiken. Bovendien is het dekentje wasbaar en voorzien van verschillende keurmerken, wat aangeeft dat het aan hoge kwaliteitseisen voldoet. Al met al is de Inventum HN135 een uitstekend product dat zorgt voor warmte en comfort tijdens de koude wintermaanden.

Koop op Bol.com

De Beste Petroleum Kachel

Warm jezelf op met de beste koffiemachine

Vindt de beste thermostaat

Prijsgeschiedenis

Prijsgeschiedenis voor Inventum HN135 - Elektrische onderdeken - 150x80 cm - Lichtblauw
Laatste updates:
  • €37,99 - 5 maart 2024
  • €39,99 - 1 maart 2024
  • €37,99 - 26 februari 2024
  • €39,99 - 23 februari 2024
  • €37,99 - 21 februari 2024
  • €39,99 - 19 februari 2024
  • €36,99 - 13 februari 2024
  • €37,99 - 12 februari 2024
Sinds: 14 november 2023
  • Hoogste prijs: €46,99 - 29 november 2023
  • Laagste prijs: €34,49 - 4 februari 2024

Beoordelingen (0)

User Reviews

0.0 uit 5
0
0
0
0
0
Write a review

Er zijn nog geen recensies.

Plaats de eerste recensie voor “Inventum HN135 – Elektrische onderdeken”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Review Hoek
Logo
Nieuwe Account Aanmaken
Vergelijk items
  • Totaal (0)
Vergelijken
Shopping cart