Inventum AC701 3in1 Airconditioner

Uw recensie toevoegen
Toevoegen aan vergelijken
7.5
Expert ScoreLees recensie
  • Alle hierboven genoemde prijzen zijn in Euro.
  • Dit product is verkrijgbaar bij Bol.
  • Bij bol.com kun je Inventum AC701 - Mobiele airco - 3-in-1 functie - Wit kopen voor slechts €221,17
  • De laagste prijs van Inventum AC701 - Mobiele airco - 3-in-1 functie - Wit werd verkregen op 29 februari 2024 01:31.

 221,17

Beste deal op: bol.combol.com
KOOP VOOR DE BESTE PRIJS
Stel Laagste Prijs Melding In
×
Breng mij op de hoogte, wanneer de prijs daalt
Stel Notificatie voor Product in: Inventum AC701 - Mobiele airco - 3-in-1 functie - Wit - €221,17
Prijsgeschiedenis
×
Prijsgeschiedenis voor Inventum AC701 - Mobiele airco - 3-in-1 functie - Wit
Laatste updates:
  • €221,17 - 28 februari 2024
  • €254,89 - 26 februari 2024
  • €249,80 - 23 februari 2024
  • €247,31 - 17 februari 2024
  • €216,10 - 15 februari 2024
  • €252,33 - 14 februari 2024
  • €249,80 - 11 februari 2024
  • €247,31 - 10 februari 2024
Sinds: 2 september 2023
  • Hoogste prijs: €283,75 - 7 februari 2024
  • Laagste prijs: €205,42 - 18 december 2023
Aan verlanglijstje toevoegenToegevoegd aan verlanglijstjeVerwijderd uit verlanglijstje 0
Laatst bijgewerkt op 29 februari 2024 01:31
Inventum AC701 3in1 Airconditioner

 221,17

Beschrijving

Review van de Inventum AC701 3in1 Airconditioner: Verkoeling, Ontvochtiging en Ventilatie in één

De Inventum AC701 3in1 Airconditioner is een veelzijdig apparaat dat niet alleen koelt, maar ook ontvochtigt en ventileert. Met een hoog koelvermogen van 7000 BTU (2050 watt) is deze airconditioner geschikt voor ruimtes tot wel 60 m³, wat neerkomt op ongeveer 23 m². Of je nu een slaapkamer, kantoor of woonkamer wilt verkoelen, deze airco kan het aan. In dit uitgebreide review zullen we alle aspecten van de Inventum AC701 3in1 Airconditioner onder de loep nemen, van de kenmerken en technische details tot de plus- en minpunten.

Krachtige koeling en meerdere functies

Met een koelcapaciteit van 7000 BTU/h en een koelvermogen van 2050 watt kan de Inventum AC701 3in1 Airconditioner snel en effectief een aangename temperatuur creëren in de ruimte waarin hij wordt gebruikt. Naast de koelfunctie beschikt deze airco ook over een ontvochtiger- en ventilatorfunctie. Hiermee kun je niet alleen de temperatuur regelen, maar ook de luchtvochtigheid verminderen en de luchtcirculatie verbeteren. Of je nu wilt genieten van koele lucht op een warme zomerdag of een comfortabel binnenklimaat wilt creëren, deze airconditioner biedt verschillende mogelijkheden om aan je behoeften te voldoen.

Energiezuinig en eenvoudig te bedienen

De Inventum AC701 3in1 Airconditioner is niet alleen krachtig, maar ook energiezuinig. Met een energieklasse A is deze airco ontworpen om efficiënt om te gaan met energie, waardoor je kunt genieten van een comfortabele omgeving zonder je zorgen te maken over hoge energiekosten. Bovendien is de airconditioner eenvoudig te bedienen. Met de bijgeleverde afstandsbediening kun je de instellingen aanpassen zonder op te staan. Dit is vooral handig als je de airco wilt bedienen vanuit bed of vanaf de andere kant van de kamer. De airconditioner beschikt ook over een digitaal timerfunctie, waarmee je de duur van het gebruik kunt instellen, tot maximaal 24 uur.

Technische details en specificaties

De Inventum AC701 3in1 Airconditioner is een mobiele airco, wat betekent dat je hem gemakkelijk kunt verplaatsen naar verschillende ruimtes in je huis. Dankzij de transportwieltjes kun je de airco moeiteloos van de ene naar de andere kamer rollen. Het geluidsniveau van de airconditioner is 65 dB, wat betekent dat je hem kunt horen tijdens het gebruik. Dit kan zowel een voordeel als een nadeel zijn, afhankelijk van je persoonlijke voorkeur en het gebruiksscenario.

De airconditioner wordt geleverd met een luxe raamafdichtingskit, waarmee je de afvoerslang naar buiten kunt leiden en het raam goed kunt afsluiten. Dit zorgt ervoor dat er geen warme lucht van buiten naar binnen komt en dat de airco efficiënt kan werken. De airconditioner heeft ook een indicator die aangeeft wanneer de watertank vol is, zodat je deze op tijd kunt legen om te voorkomen dat het apparaat stopt met werken.

Conclusie: Een veelzijdige en krachtige airconditioner

De Inventum AC701 3in1 Airconditioner is een uitstekende keuze voor wie op zoek is naar een mobiele airco met meerdere functies. Met zijn 7000 BTU koelvermogen kan deze airco ruimtes tot 60 m³ verkoelen, ontvochtigen en ventileren. De eenvoudige bediening via de afstandsbediening en de meegeleverde raamafdichtingskit maken het gebruiksgemak compleet. Hoewel het geluidsniveau iets hoger is, biedt deze airconditioner een krachtige koeling en is hij energiezuinig met zijn energieklasse A. Kortom, de Inventum AC701 3in1 Airconditioner is een betrouwbare en veelzijdige keuze om je te helpen de warme zomerdagen comfortabel door te komen.

Bekijk meer mobile airco’s op bol.com

Beste CO2 meters van 2023

De Beste Thermostaat

7.5Expert Score
Review van de Inventum AC701 3in1 Airconditioner: Verkoeling, Ontvochtiging en Ventilatie in één De Inventum AC701 3in1 Airconditioner is een veelzijdig apparaat dat niet alleen koelt, maar ook ontvochtigt en ventileert. Met een hoog koelvermogen van 7000 BTU (2050 watt) is deze airconditioner geschikt voor ruimtes tot wel 60 m³, wat neerkomt op ongeveer 23 […]
Pluspunten
  • Hoog koelvermogen van 7000 BTU voor effectieve verkoeling
  • Beschikt over ontvochtigings- en ventilatiefuncties voor een comfortabel binnenklimaat
  • Energieklasse A voor energiezuinig gebruik
  • Eenvoudige bediening met de meegeleverde afstandsbediening
  • Inclusief luxe raamafdichtingskit voor efficiënte werking
  • Mobiel ontwerp met transportwieltjes voor eenvoudige verplaatsing
- Minpunten
  • Hoorbaar geluidsniveau van 65 dB tijdens gebruik

Extra informatie

Specificaties: Inventum AC701 3in1 Airconditioner

Merk

Inventum

Kleur

Wit

Type airconditioning

Mobiele airco

Geschikt voor ruimte tot

23 m²

Koelvermogen btu

7000

Energieverbruik niveau

A

Vermogen (W)

785

Gewicht (kg)

26

Snoerlengte (m)

1.80

Verstelbare luchtuitlaat

Ja

Adjustable Thermostat

Ja

Beweegbaar

Ja

Met wielen

Ja

Automatisch uitschakelen

Ja

Ingebouwd of verplaatsbaar

Vrijstaand

Muur montage

Nee

Aan-uit schakelaar

Ja

Indicatielampje

Ja

Timer

Ja

Bediening via mobiele app

Nee

Afstandsbediening

Ja

Klimaatbeheersingsfunctie

Verkoelingsfunctie

Verpakkingsinhoud

Mobiele airco, afstandsbediening met batterijen, afvoerslang, 2 koppelstukken, raam afdichtingskit en handleiding

Kan zelfstandig met internet verbinden

Nee

App vereist voor volledige functionaliteit

Nee

App werkt op besturingssyteem

Niet van toepassing

Delen van gebruikersgegevens vereist

Niet van toepassing

Wifi vereist

Niet van toepassing

Bluetooth vereist

Niet van toepassing

Mobiele data verbinding mogelijk

Niet van toepassing

Betaalde diensten vereist

Niet van toepassing

Compatibel met

Niet van toepassing

Introductiejaar

2021

Introductiemaand

Januari

Ondersteuning met updates

Niet van toepassing

Aantal warmtestanden

0

CE markering

Zichtbaar

Diameter afvoerpijp (mm)

150

Energieverbruik (W)

785

Fabrieksgarantie termijn (jaar)

5

Filter

Ja

Geschikt voor aantal kubieke meters

60 m³

Inclusief raamafdichtingskit

Ja

Koord opslagruimte

Nee

Lengte afvoerslang (cm)

150

Luchtreinigingsfunctie

Nee

MPN (Manufacturer Part Number)

AC701

Maximale geluidsproductie (dB)

65

Model

Mobiele airconditioner

Ontvochtigingsfunctie

Ja

Product breedte (cm)

33

Product gewicht (kg)

18

Product hoogte (cm)

68

Product lengte (cm)

28

Reparatie type

Carry-in

Scherm

LED

Taal handleiding

Universeel

Uitzonderingen fabrieksgarantie

Verpakking breedte (cm)

38

Verpakking hoogte (mm)

870

Verpakking lengte (mm)

340

Verrijdbaar

Ja

Verwarmingsfunctie

Nee

Prijsgeschiedenis

Prijsgeschiedenis voor Inventum AC701 - Mobiele airco - 3-in-1 functie - Wit
Laatste updates:
  • €221,17 - 28 februari 2024
  • €254,89 - 26 februari 2024
  • €249,80 - 23 februari 2024
  • €247,31 - 17 februari 2024
  • €216,10 - 15 februari 2024
  • €252,33 - 14 februari 2024
  • €249,80 - 11 februari 2024
  • €247,31 - 10 februari 2024
Sinds: 2 september 2023
  • Hoogste prijs: €283,75 - 7 februari 2024
  • Laagste prijs: €205,42 - 18 december 2023

Beoordelingen (0)

User Reviews

0.0 uit 5
0
0
0
0
0
Write a review

Er zijn nog geen recensies.

Plaats de eerste recensie voor “Inventum AC701 3in1 Airconditioner”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Review Hoek
Logo
Nieuwe Account Aanmaken
Vergelijk items
  • Totaal (0)
Vergelijken
Shopping cart