iiyama G-MASTER G2760HSU-B3 – Full HD Gaming Monitor – 0.5ms – 165hz – 27 inch

Uw recensie toevoegen
Toevoegen aan vergelijken
9.2
Expert ScoreLees recensie
  • Alle hierboven genoemde prijzen zijn in Euro.
  • Dit product is verkrijgbaar bij Bol.
  • Bij bol.com kun je iiyama G-MASTER G2760HSU-B3 - Full HD Gaming Monitor - 0.5ms - 165hz - 27 inch kopen voor slechts €128,93
  • De laagste prijs van iiyama G-MASTER G2760HSU-B3 - Full HD Gaming Monitor - 0.5ms - 165hz - 27 inch werd verkregen op 29 februari 2024 18:22.

 128,93

Beste deal op: bol.combol.com
KOOP VOOR DE BESTE PRIJS
Stel Laagste Prijs Melding In
×
Breng mij op de hoogte, wanneer de prijs daalt
Stel Notificatie voor Product in: iiyama G-MASTER G2760HSU-B3 - Full HD Gaming Monitor - 0.5ms - 165hz - 27 inch - €128,93
Prijsgeschiedenis
×
Prijsgeschiedenis voor iiyama G-MASTER G2760HSU-B3 - Full HD Gaming Monitor - 0.5ms - 165hz - 27 inch
Laatste updates:
  • €128,93 - 29 februari 2024
  • €130,06 - 28 februari 2024
  • €131,20 - 27 februari 2024
  • €132,34 - 26 februari 2024
  • €133,48 - 25 februari 2024
  • €134,62 - 24 februari 2024
  • €135,76 - 23 februari 2024
  • €136,89 - 22 februari 2024
Sinds: 7 september 2023
  • Hoogste prijs: €179,88 - 4 december 2023
  • Laagste prijs: €119,00 - 29 december 2023
Aan verlanglijstje toevoegenToegevoegd aan verlanglijstjeVerwijderd uit verlanglijstje 0
Laatst bijgewerkt op 29 februari 2024 18:22
iiyama G-MASTER G2760HSU-B3 – Full HD Gaming Monitor – 0.5ms – 165hz – 27 inch
iiyama G-MASTER G2760HSU-B3 – Full HD Gaming Monitor – 0.5ms – 165hz – 27 inch

 128,93

Beschrijving

iiyama G-MASTER Gaming Monitor Review: Optimaliseer je Gaming Ervaring

Ben je klaar om je gaming naar een hoger niveau te tillen? De iiyama G-MASTER Gaming Monitor is hier om je te helpen bij het bereiken van de ultieme game-ervaring. Met zijn indrukwekkende specificaties en geavanceerde functies is deze monitor een must-have voor elke serieuze gamer. In deze uitgebreide review duiken we dieper in op de kenmerken en prestaties van de iiyama G-MASTER Gaming Monitor.

Indrukwekkende Schermkwaliteit

De iiyama G-MASTER Gaming Monitor biedt een schermgrootte van 27 inch en een Full HD resolutie van 1920 x 1080, waardoor je wordt ondergedompeld in heldere en levendige beelden. De TN (Twisted Nematic) schermtechnologie zorgt voor snelle responstijden en vloeiende beelden, wat van cruciaal belang is voor gaming. Met een contrastverhouding van 1100:1 en een helderheid van 400 nits komen details tot leven, zelfs in donkere scènes.

Soepele Gameplay met Hoge Verversingssnelheid

Een van de meest opvallende kenmerken van de iiyama G-MASTER Gaming Monitor is de indrukwekkende verversingssnelheid van 165 Hz. Deze hoge verversingssnelheid zorgt voor ultrasoepele gameplay en minimaliseert bewegingsonscherpte, wat vooral cruciaal is bij snelle actiegames. De monitor heeft ook een reactietijd van slechts 0,5 milliseconde (MPRT), wat ghosting en vegen minimaliseert, zodat je snel en nauwkeurig kunt reageren op in-game situaties.

FreeSync™ Premium Technologie voor Vloeiende Beelden

Met de ingebouwde FreeSync™ Premium technologie biedt de iiyama G-MASTER Gaming Monitor een adaptieve synchronisatie tussen de grafische kaart en het beeldscherm, waardoor tearing en haperingen worden verminderd. Dit zorgt voor een vloeiende en naadloze game-ervaring, ongeacht de framesnelheid. De lage invoerlatentie en framesnelheidcompensatie maken dit een ideale monitor voor zowel casual als competitieve gamers.

Vooraf Gedefinieerde Gaming Modi

De iiyama G-MASTER Gaming Monitor komt met vooraf gedefinieerde gaming modes, waaronder FPS en strategie. Deze modi optimaliseren automatisch de instellingen van de monitor voor het genre van het spel dat je speelt, waardoor je direct de beste visuele ervaring krijgt. Je kunt ook je eigen voorkeursinstellingen aanpassen om de monitor aan te passen aan je individuele speelstijl en voorkeuren.

Aansluitingsmogelijkheden en Ergonomisch Ontwerp

De monitor wordt geleverd met diverse aansluitingsmogelijkheden, waaronder HDMI en DisplayPort, wat flexibiliteit biedt bij het aansluiten van verschillende apparaten. De ingebouwde USB hub met twee USB 2.0 poorten zorgt voor handige connectiviteit voor randapparatuur. Het ergonomische ontwerp van de monitor maakt het mogelijk om het scherm te draaien en te kantelen, waardoor je de perfecte kijkhoek kunt instellen voor langdurige gaming-sessies.

Kleurweergave en Kwaliteit

Hoewel de iiyama G-MASTER Gaming Monitor gericht is op gaming, biedt het nog steeds behoorlijke kleurweergave. Met een sRGB dekking van minder dan 99% en een DCI P-3 kleurdekking van geen, levert de monitor nauwkeurige kleuren voor gaming en multimedia. De ingebouwde blauwlichtfilter helpt vermoeidheid van de ogen te verminderen tijdens lange speelsessies.

Fysieke Kenmerken en Energie-efficiëntie

De monitor heeft een slank en modern ontwerp met afmetingen van 613.50 cm x 440 cm x 197 cm. Het wordt geleverd met een VESA-montage-optie van 100mm x 100mm, zodat je het op een monitorarm kunt bevestigen voor nog meer aanpassingsmogelijkheden. Wat betreft energieverbruik heeft de monitor een stand-by energieverbruik van slechts 0,5 watt en een gemiddeld vermogen van 23 watt, wat resulteert in een energielabel van E.

Conclusie

Kortom, de iiyama G-MASTER Gaming Monitor is een indrukwekkende keuze voor gamers die streven naar een hoogwaardige visuele ervaring. Met zijn snelle verversingssnelheid, lage responstijd, FreeSync™ Premium technologie en vooraf gedefinieerde gaming modes biedt deze monitor alles wat je nodig hebt voor een meeslepende en competitieve gameplay. Het ergonomische ontwerp en de diverse aansluitingsmogelijkheden maken het een praktische keuze voor zowel gaming als dagelijks gebruik. Als je op zoek bent naar een gaming monitor die topprestaties levert en je naar nieuwe hoogten brengt in de gaming community, dan is de iiyama G-MASTER Gaming Monitor zeker een aanrader.

Bekijk meer gaming monitoren op bol.com

9.2Expert Score
iiyama G-MASTER Gaming Monitor Review: Optimaliseer je Gaming Ervaring Ben je klaar om je gaming naar een hoger niveau te tillen? De iiyama G-MASTER Gaming Monitor is hier om je te helpen bij het bereiken van de ultieme game-ervaring. Met zijn indrukwekkende specificaties en geavanceerde functies is deze monitor een must-have voor elke serieuze gamer. […]
Pluspunten
  • Indrukwekkende 27-inch Full HD resolutie voor meeslepende beelden.
  • Ultrasnelle 0.5ms responstijd voor nauwkeurige gameplay zonder ghosting.
  • Hoge verversingssnelheid van 165hz voor vloeiende actie.
  • FreeSync™ Premium technologie minimaliseert tearing en haperingen.
  • Vooraf gedefinieerde gaming modes voor directe optimalisatie.
  • Ergonomisch ontwerp met draai- en kantelmogelijkheden.
  • Handige aansluitingsmogelijkheden met HDMI, DisplayPort en USB hub.
- Minpunten
  • Beperkte kleurdekking voor professioneel kleurgebruik.
  • Geen ingebouwde HDR-ondersteuning voor verbeterde helderheid.
  • Geen hoogteverstellingsoptie voor ergonomie.

Extra informatie

Specificaties: iiyama G-MASTER G2760HSU-B3 – Full HD Gaming Monitor – 0.5ms – 165hz – 27 inch

Schermgrootte (Inch)

27

Beeldschermresolutie

1920 x 1080

Beeldverhouding

16:09

Screen technologie

TN

Luidsprekers

Ja

Hoogte instelbaar

Nee

Draaibaar scherm

Ja

Kantelbaar

Ja

90 graden kantelbaar

Nee

Ingebouwde webcam

Nee

Touchscreen

Nee

Verpakkingsinhoud

stroomkabel – hdmi-kabel – usb-kabel

Gebruiker segment

Gaming

HDMI

1

DisplayPort

1

VGA poort

Geen

DVI-D HDCP

Geen

Aantal 3,5mm mini-jack (AUX) ingangen

1

Aantal USB-C poorten

Geen

USB hub

Ja

Aantal USB 2.0 poorten

2

VESA maat

VESA 100mm x 100mm

Aantal HDMI 2.0 poorten

1

Thunderbolt

Geen

Scherm responstijd (milliseconde)

0.5

Beeldscherm verversing snelheid (Hz)

165

FreeSync

Ja

Freesync Premium

Ja

G-Sync

Nee

G-Sync compatible

Nee

G-Sync Ultimate

Nee

DCI P-3 Kleurdekking

Geen

sRGB

Minder dan 99%

AdobeRGB

Minder dan 99%

Contrast ratio

1100:1

Blauw licht filter

Ja

Helderheid

400

Automatische helderheid

Nee

HDR

Nee

Type HDR

HDR 400

Kijkhoek

178

Product breedte (cm)

613.50

Product hoogte (cm)

440

Product lengte (cm)

197

Afmetingen zonder voet

x x mm

Product gewicht (kg)

5400

Kabelmanagement

Ja

Curved

Nee

Energieverbruik in stand -by modus

0.5

Vermogen (W)

23

Waarde energielabel nieuw 2021

E

Merk

Iiyama

Taal handleiding

Universeel, Nederlands

Verpakking lengte (mm)

694

Verpakking breedte (mm)

460

Verpakking hoogte (mm)

140

Fabrieksgarantie termijn (jaar)

3

Uitzonderingen fabrieksgarantie

N.v.t.

Reparatie type

Carry-in

CE markering

Zichtbaar

Draadloze Connectie

Nee

Draagbaar

Nee

Gewicht (g)

6949

Ingebouwde accu

Nee

MPN (Manufacturer Part Number)

G2760HSU-B3

Prijsgeschiedenis

Prijsgeschiedenis voor iiyama G-MASTER G2760HSU-B3 - Full HD Gaming Monitor - 0.5ms - 165hz - 27 inch
Laatste updates:
  • €128,93 - 29 februari 2024
  • €130,06 - 28 februari 2024
  • €131,20 - 27 februari 2024
  • €132,34 - 26 februari 2024
  • €133,48 - 25 februari 2024
  • €134,62 - 24 februari 2024
  • €135,76 - 23 februari 2024
  • €136,89 - 22 februari 2024
Sinds: 7 september 2023
  • Hoogste prijs: €179,88 - 4 december 2023
  • Laagste prijs: €119,00 - 29 december 2023

Beoordelingen (0)

User Reviews

0.0 uit 5
0
0
0
0
0
Write a review

Er zijn nog geen recensies.

Plaats de eerste recensie voor “iiyama G-MASTER G2760HSU-B3 – Full HD Gaming Monitor – 0.5ms – 165hz – 27 inch”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Review Hoek
Logo
Nieuwe Account Aanmaken
Vergelijk items
  • Totaal (0)
Vergelijken
Shopping cart