HXSJ J900 Optisch Gaming Muis – Ultra licht – RGB Verlichting – 6400DPI

Uw recensie toevoegen
Toevoegen aan vergelijken
7.2
Expert ScoreLees recensie
  • Alle hierboven genoemde prijzen zijn in Euro.
  • Dit product is verkrijgbaar bij Bol.
  • Bij bol.com kun je HXSJ J900 Optisch Gaming Muis - Ultra licht - RGB Verlichting - 6400DPI - Wit kopen voor slechts €26,99
  • De laagste prijs van HXSJ J900 Optisch Gaming Muis - Ultra licht - RGB Verlichting - 6400DPI - Wit werd verkregen op 14 juni 2024 19:52.

 26,99

Beste deal op: bol.combol.com
KOOP VOOR DE BESTE PRIJS
Stel Laagste Prijs Melding In
×
Breng mij op de hoogte, wanneer de prijs daalt
Stel Notificatie voor Product in: HXSJ J900 Optisch Gaming Muis - Ultra licht - RGB Verlichting - 6400DPI - Wit - €26,99
Prijsgeschiedenis
×
Prijsgeschiedenis voor HXSJ J900 Optisch Gaming Muis - Ultra licht - RGB Verlichting - 6400DPI - Wit
Laatste updates:
  • €26,99 - 24 april 2024
  • €21,99 - 3 april 2024
  • €23,69 - 1 april 2024
  • €21,99 - 21 maart 2024
  • €24,29 - 19 maart 2024
  • €19,99 - 17 maart 2024
  • €24,99 - 13 maart 2024
  • €26,99 - 7 maart 2024
Sinds: 25 januari 2024
  • Hoogste prijs: €26,99 - 25 januari 2024
  • Laagste prijs: €19,99 - 5 maart 2024
Aan verlanglijstje toevoegenToegevoegd aan verlanglijstjeVerwijderd uit verlanglijstje 0
Laatst bijgewerkt op 30 april 2024 15:42
HXSJ J900 Optisch Gaming Muis – Ultra licht – RGB Verlichting – 6400DPI
HXSJ J900 Optisch Gaming Muis – Ultra licht – RGB Verlichting – 6400DPI

 26,99

Beschrijving

HXSJ J900 Gamingmuis: Verbeter je Game-ervaring met deze Optische Rechtshandige Muis

Als je op zoek bent naar een gamingmuis die je game-ervaring naar een hoger niveau tilt, dan is de HXSJ J900 RGB-verlichting programmeerbare gamingmuis een uitstekende keuze. Deze muis combineert functionaliteit, comfort en stijl om jou een voorsprong te geven in elke game. In dit uitgebreide review zullen we alle specificaties, functies en voordelen van de HXSJ J900 bespreken, zodat je een weloverwogen beslissing kunt nemen bij je aankoop.

Optimaal ontwerp voor comfortabele grip en stijlvolle uitstraling

De HXSJ J900 is ontworpen met het menselijk lichaam in gedachten, waardoor het een comfortabele grip biedt tijdens lange gamesessies. Het holle ontwerp van de muis voegt niet alleen comfort toe, maar geeft het ook een modieuzere uitstraling. Met zijn optische rechtshandige vorm is deze muis specifiek ontworpen om aan de behoeften van rechtshandige gamers te voldoen.

Programmeerbare knoppen en RGB-verlichting voor aanpasbaarheid

De HXSJ J900 beschikt over zes programmeerbare knoppen die je kunt aanpassen aan je eigen voorkeuren. Met de bijbehorende macro-programmeersoftware kun je de knoppen eenvoudig programmeren en aanpassen aan je gamestijl. Bovendien biedt de muis zes verschillende RGB-verlichtingsmodi, die je kunt aanpassen aan je stemming of uitschakelen als je de voorkeur geeft aan een meer ingetogen look.

Instelbare DPI voor precisie en snelheid

De HXSJ J900 biedt een 6-niveau instelbare DPI (dots per inch) tot maximaal 6400 DPI. Dit stelt je in staat om de gevoeligheid van de muis aan te passen aan je behoeften en voorkeuren. Of je nu een snelle beweging wilt maken in een first-person shooter of nauwkeurige controle nodig hebt in een strategische game, de instelbare DPI zorgt ervoor dat je altijd de juiste gevoeligheid hebt.

Duurzaamheid en compatibiliteit

De HXSJ J900 is gebouwd om lang mee te gaan. Met een levensduur van 20 miljoen klikken kun je op deze muis vertrouwen, zelfs tijdens intensieve gamesessies. De muis is compatibel met verschillende besturingssystemen, waaronder Windows 2000, XP, win7, win8, win10 en Vista 32-bit. Of je nu een oudere versie van Windows gebruikt of de nieuwste, de HXSJ J900 zal zonder problemen werken.

Gebruiksvriendelijke installatie en aanpassingsopties

De HXSJ J900 is eenvoudig te installeren en te gebruiken. Het is een USB plug-and-play muis, wat betekent dat je hem gewoon in je computer kunt steken en direct kunt beginnen met gamen. Voor meer aanpassingsopties kun je de macro-programmeersoftware downloaden van de website van de verkoper. Met deze software kun je knoppen programmeren, DPI-instellingen aanpassen, verlichtingsmodi selecteren en nog veel meer.

Conclusie: Haal het maximale uit je game-ervaring met de HXSJ J900

Al met al is de HXSJ J900 RGB-verlichting programmeerbare gamingmuis een uitstekende keuze voor gamers die op zoek zijn naar een ergonomische, aanpasbare en stijlvolle muis. Met zijn comfortabele grip, programmeerbare knoppen, instelbare DPI en duurzaamheid biedt deze muis alles wat je nodig hebt om je gameprestaties te verbeteren. Of je nu een casual gamer bent of een professional, de HXSJ J900 zal je niet teleurstellen.

Bekijk meer gaming muizen op bol.com

7.2Expert Score
HXSJ J900 Gamingmuis: Verbeter je Game-ervaring met deze Optische Rechtshandige Muis Als je op zoek bent naar een gamingmuis die je game-ervaring naar een hoger niveau tilt, dan is de HXSJ J900 RGB-verlichting programmeerbare gamingmuis een uitstekende keuze. Deze muis combineert functionaliteit, comfort en stijl om jou een voorsprong te geven in elke game. In […]
Pluspunten
  • Ergonomisch ontwerp voor comfortabele grip tijdens lange gamesessies.
  • Programmeerbare knoppen voor aanpassing aan individuele voorkeuren.
  • RGB-verlichting met zes verschillende modi voor een stijlvolle uitstraling.
  • Instelbare DPI tot maximaal 6400 voor precisie en snelheid.
  • Duurzaamheid met een levensduur van 20 miljoen klikken.
  • Compatibel met verschillende besturingssystemen, waaronder Windows 2000, XP, win7, win8, win10 en Vista 32-bit.
  • Eenvoudige installatie met USB plug-and-play.
  • Macro-programmeersoftware voor uitgebreide aanpassingsopties.
- Minpunten
  • Niet draadloos, vereist een fysieke verbinding via USB.
  • Geen gewichtaanpassingsopties voor degenen die de voorkeur geven aan een zwaardere muis.

Extra informatie

Specificaties: HXSJ J900 Optisch Gaming Muis – Ultra licht – RGB Verlichting – 6400DPI

Merk

HxSJ

MPN (Manufacturer Part Number)

0030517001

Kleur

Wit

Muisvorm

Normaal

Speciaal voor gamen

Ja

Rechts- of linkshandig

Rechtshandig

Ergonomisch ontworpen

Ja

Voedingstype

USB

Kabellengte (m)

1.75

Draadloos bereik (m)

0

Inclusief batterijen

Nee

Aantal benodigde accu's/batterijen

0

Accu/batterij code

Geen batterij

Oplaadbaar

Nee

Scrollwiel

Ja

Horizontaal scrollen

Ja

Aantal knoppen

9

Instelbare knoppen

Ja

Gewichtjes

Nee

dpi

7200

Instelbare dpi

Ja

Type verlichting

RGB

Geschikt voor besturingssysteem

Mac OS, Windows

Systeemeisen

Mac OS, Windows XP, Win7, Win8, Win10

Reparatie type

Pick-up en return, Carry-in

Aanbevolen voor genre

FPS

Aansturing muis

Optisch

Bediening muis

Knoppen

Bluetooth

Nee

CE markering

Zichtbaar

Draadloos

Nee

Duimsteun

Nee

Fabrieksgarantie termijn (jaar)

1

Game platform

Windows

Gewicht (g)

177

Indicator batterijniveau

Nee

Instelbare verlichting

Ja

Product breedte (cm)

6.60

Product gewicht (g)

95.6

Product hoogte (cm)

4

Product lengte (cm)

13

Stille muis

Nee

Uitzonderingen fabrieksgarantie

Geen

Verpakking breedte (mm)

102

Verpakking hoogte (mm)

50

Verpakking lengte (mm)

148

Werkt op glazen ondergrond

Ja

Prijsgeschiedenis

Prijsgeschiedenis voor HXSJ J900 Optisch Gaming Muis - Ultra licht - RGB Verlichting - 6400DPI - Wit
Laatste updates:
  • €26,99 - 24 april 2024
  • €21,99 - 3 april 2024
  • €23,69 - 1 april 2024
  • €21,99 - 21 maart 2024
  • €24,29 - 19 maart 2024
  • €19,99 - 17 maart 2024
  • €24,99 - 13 maart 2024
  • €26,99 - 7 maart 2024
Sinds: 25 januari 2024
  • Hoogste prijs: €26,99 - 25 januari 2024
  • Laagste prijs: €19,99 - 5 maart 2024

Beoordelingen (0)

User Reviews

0.0 uit 5
0
0
0
0
0
Write a review

Er zijn nog geen recensies.

Plaats de eerste recensie voor “HXSJ J900 Optisch Gaming Muis – Ultra licht – RGB Verlichting – 6400DPI”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Review Hoek
Logo
Nieuwe Account Aanmaken
Vergelijk items
  • Totaal (0)
Vergelijken
Shopping cart