HP OMEN GT15-0709nd Game PC

Uw recensie toevoegen
Toevoegen aan vergelijken
8.8
Expert ScoreLees recensie
  • Alle hierboven genoemde prijzen zijn in Euro.
  • Dit product is verkrijgbaar bij Bol.
  • Bij bol.com kun je HP OMEN GT15-0709nd Game PC - RTX 3070 - Intel Core i7 kopen voor slechts €1.749,00
  • De laagste prijs van HP OMEN GT15-0709nd Game PC - RTX 3070 - Intel Core i7 werd verkregen op 19 april 2024 12:14.

 1.749,00

Beste deal op: bol.combol.com
KOOP VOOR DE BESTE PRIJS
Stel Laagste Prijs Melding In
×
Breng mij op de hoogte, wanneer de prijs daalt
Stel Notificatie voor Product in: HP OMEN GT15-0709nd Game PC - RTX 3070 - Intel Core i7 - €1.749,00
Prijsgeschiedenis
×
Prijsgeschiedenis voor HP OMEN GT15-0709nd Game PC - RTX 3070 - Intel Core i7
Laatste updates:
  • €1.749,00 - 16 april 2024
  • €1.759,00 - 13 april 2024
  • €1.749,00 - 12 april 2024
  • €1.759,00 - 10 februari 2024
  • €1.769,00 - 9 februari 2024
  • €1.759,00 - 8 februari 2024
  • €1.769,00 - 25 januari 2024
  • €1.759,00 - 23 januari 2024
Sinds: 1 november 2023
  • Hoogste prijs: €1.779,00 - 6 november 2023
  • Laagste prijs: €1.749,00 - 12 april 2024
Aan verlanglijstje toevoegenToegevoegd aan verlanglijstjeVerwijderd uit verlanglijstje 0
Laatst bijgewerkt op 19 april 2024 12:14
HP OMEN GT15-0709nd Game PC

 1.749,00

Beschrijving

HP OMEN GT15-0709nd: De Ultieme Gaming Desktop voor Ongelooflijke Prestaties

De HP OMEN GT15-0709nd is een krachtige gaming desktop-pc die garant staat voor ultieme prestaties en een verbluffende game-ervaring. Met een Intel Core i7-12700 processor van de 11e generatie, 16 GB DDR4 intern geheugen en een NVIDIA GeForce RTX 3070 videokaart, is deze desktop ontworpen om zelfs de meest veeleisende games aan te kunnen. Of je nu een ervaren gamer bent of net begint, de HP OMEN GT15-0709nd biedt de snelheid en de grafische kracht die je nodig hebt om te winnen.

Krachtige Intel Core i7-12700 Processor voor Verbluffende Prestaties

De HP OMEN GT15-0709nd is uitgerust met een Intel Core i7-12700 processor, een high-performance CPU van de 11e generatie. Met 12 processorkernen en een kloksnelheid van 2,1 GHz (met een maximale turbo frequentie van 4,9 GHz), levert deze processor indrukwekkende prestaties voor multitasking, gamen en content creatie. Of je nu aan het gamen bent, video’s bewerkt of zware software gebruikt, de Intel Core i7-12700 zorgt ervoor dat je desktop soepel en responsief blijft.

Indrukwekkende Grafische Prestaties met NVIDIA GeForce RTX 3070

De NVIDIA GeForce RTX 3070 videokaart in de HP OMEN GT15-0709nd is een ware krachtpatser als het gaat om gaming en grafische prestaties. Met 8 GB videogeheugen en geavanceerde ray-tracing technologie biedt deze GPU een realistische en meeslepende game-ervaring. Of je nu wilt genieten van de nieuwste AAA-games of je creativiteit wilt uiten in grafische ontwerpprogramma’s, de NVIDIA GeForce RTX 3070 zorgt voor vloeiende gameplay en verbluffende visuals.

Snelle en Ruime Opslagmogelijkheden voor al je Games en Bestanden

De HP OMEN GT15-0709nd beschikt over een opslagcapaciteit van 1000 GB, die volledig wordt benut door een snelle SSD. Met een SSD-opslag profiteer je van snellere opstarttijden, snelle laadtijden van games en bestanden, en soepele prestaties. Of je nu je favoriete games wilt opslaan of grote bestanden wilt bewerken, met de HP OMEN GT15-0709nd heb je voldoende ruimte en snelheid om aan al je behoeften te voldoen.

Een Aanpasbare en Stijlvolle Gaming Desktop

De HP OMEN GT15-0709nd combineert kracht met stijl. Met een geavanceerd en modern ontwerp ziet deze desktop er niet alleen geweldig uit, maar biedt hij ook praktische functies voor gamers. Met gereedschapsvrije toegang tot interne onderdelen en eenvoudige upgrademogelijkheden kun je de desktop aanpassen aan je eigen wensen en behoeften. Bovendien is de HP OMEN GT15-0709nd voorzien van volledig instelbare RGB-verlichting, zodat je je gaming-setup kunt personaliseren en een unieke sfeer kunt creëren.

Uitgebreide Connectiviteitsopties voor al je Randapparatuur

De HP OMEN GT15-0709nd biedt een breed scala aan aansluitingen, zodat je al je favoriete randapparatuur kunt aansluiten. Met in totaal 8 USB-poorten (inclusief 2 USB 3.0-poorten en 2 USB 3.1 Type C-poorten), HDMI, DisplayPort en een Gigabit Ethernet-verbinding, kun je eenvoudig je gaming-muis, toetsenbord, monitor en andere accessoires aansluiten. Of je nu wilt gamen, streamen of multitasken, de HP OMEN GT15-0709nd biedt de connectiviteitsopties die je nodig hebt.

Windows 11 Home voor een Gebruiksvriendelijke Ervaring

De HP OMEN GT15-0709nd wordt geleverd met Windows 11 Home, het nieuwste besturingssysteem van Microsoft. Met Windows 11 Home profiteer je van een gebruiksvriendelijke interface, verbeterde prestaties en nieuwe functies die zijn ontworpen om je productiviteit en entertainment te verbeteren. Met een intuïtieve gebruikerservaring en snelle toegang tot je favoriete apps en games, kun je direct aan de slag met de HP OMEN GT15-0709nd.

Conclusie: Verover de Gaming Wereld met de HP OMEN GT15-0709nd

De HP OMEN GT15-0709nd is de ultieme gaming desktop-pc die krachtige prestaties en verbluffende graphics levert. Met een Intel Core i7-12700 processor, NVIDIA GeForce RTX 3070 videokaart en snelle SSD-opslag, is deze desktop ontworpen om te voldoen aan de eisen van zelfs de meest veeleisende gamers. Met aanpasbare functies, uitgebreide connectiviteitsopties en Windows 11 Home, biedt de HP OMEN GT15-0709nd een complete gaming-ervaring. Verover de gaming wereld en bereik ongekende prestaties met de HP OMEN GT15-0709nd.

Bekijk meer game pc’s op bol.com

8.8Expert Score
HP OMEN GT15-0709nd: De Ultieme Gaming Desktop voor Ongelooflijke Prestaties De HP OMEN GT15-0709nd is een krachtige gaming desktop-pc die garant staat voor ultieme prestaties en een verbluffende game-ervaring. Met een Intel Core i7-12700 processor van de 11e generatie, 16 GB DDR4 intern geheugen en een NVIDIA GeForce RTX 3070 videokaart, is deze desktop ontworpen […]
Pluspunten
  • Krachtige Intel Core i7-12700 processor voor indrukwekkende prestaties.
  • NVIDIA GeForce RTX 3070 videokaart voor verbluffende graphics en een meeslepende game-ervaring.
  • Snelle SSD-opslag met een capaciteit van 1000 GB voor snelle opstart- en laadtijden.
  • Aanpasbaar ontwerp met gereedschapsvrije toegang tot interne onderdelen.
  • Uitgebreide connectiviteitsopties voor het aansluiten van randapparatuur.
  • Geleverd met Windows 11 Home voor een gebruiksvriendelijke interface en verbeterde prestaties.
- Minpunten
  • Luchtkoeling kan onder zware belasting iets minder efficiënt zijn dan vloeistofkoeling.

Extra informatie

Specificaties: HP OMEN GT15-0709nd Game PC

Type computer processor

Intel Core i7

Processor implementatie

i7-12700

Processor generatie

11e generatie

Aantal processorkernen

12

Kloksignaalfrequentie (GHz)

2.1

Maximale processor turbo frequentie

4.9

Moederbord chipset

Intel H670

Type koeling

Luchtkoeling

Intern geheugen (GB)

16

Maximum intern geheugen (GB)

64

Type intern geheugen

DDR4

Aantal geheugenplaatsen

4

Intern geheugen opbouw

2 x 8 GB

Opslagcapaciteit (GB)

1000

Opslagcapaciteit SSD (GB)

1000

Opslag media

SSD

Type extern geheugenslot

Geen extern geheugenslot

Vermogen voeding (W)

500

Videokaart model

Stand alone videokaart

Type videokaart

NVIDIA GeForce RTX 3070

Videokaartgeheugen (GB)

8

Aantal usb-poorten

8

Aantal USB 2.0 poorten

4

Aantal USB 3.0 poorten (USB 3.1 Gen 1 Type A)

2

VGA poort

Geen

DVI-D HDCP

Geen

HDMI

1

DisplayPort

3

Aantal Thunderbolt 2 (Mini DisplayPort)

0

Aantal USB 3.1 Type C Gen 1 poorten

2

Aantal USB 3.1 Type C Gen 2 poorten

1

Operatingsysteem

Windows 11 Home

Ethernet verbinding

1

Bedrade snelheid

Gigabit (Tot 1000 Mbps)

WIFI

Ja, 802.11ax

Bluetooth versie

Bluetooth 5.0

Product breedte (mm)

165

Product hoogte (mm)

448

Product lengte (mm)

396.1

Product gewicht (g)

13.8

Kleur

Zwart

Type pc behuizing

Gaming

Gebruiker segment

Gaming

MPN (Manufacturer Part Number)

67K89EA#ABH

Fabrieksgarantie termijn (jaar)

2

Uitzonderingen fabrieksgarantie

Gebruikerschade

Reparatie type

Carry-in

Verpakkingsinhoud

Desktop Voedingskabel Handleiding

Taal handleiding

Universeel

App werkt op besturingssyteem

Niet van toepassing

Delen van gebruikersgegevens vereist

Niet van toepassing

Wifi vereist

Informatie niet beschikbaar

Bluetooth vereist

Niet van toepassing

Mobiele data verbinding mogelijk

Niet van toepassing

Betaalde diensten vereist

Niet van toepassing

Compatibel met

Niet van toepassing

Introductiejaar

2022

Introductiemaand

Augustus

Ondersteuning met updates

Minimaal 60 maanden na introductiedatum

Aantal Thunderbolt 1 (Mini DisplayPort)

0

Aantal Thunderbolt 3 Type C

0

Aantal Thunderbolt 4 Type C

0

Aantal USB 2.0 Type A

4

Aantal USB 2.0 Type B

0

Aantal USB 2.0 Type C

2

Aantal USB type A

6

Aantal USB type C

2

CE markering

Zichtbaar

Gewicht (g)

12235

Type USB poorten

USB 2.0 poorten, USB 3.0 poorten, USB 3.1 Type C gen 2 poorten, USB 3.1 type C gen 1 poorten

Verpakking breedte (mm)

500

Verpakking hoogte (mm)

298

Verpakking lengte (mm)

580

Prijsgeschiedenis

Prijsgeschiedenis voor HP OMEN GT15-0709nd Game PC - RTX 3070 - Intel Core i7
Laatste updates:
  • €1.749,00 - 16 april 2024
  • €1.759,00 - 13 april 2024
  • €1.749,00 - 12 april 2024
  • €1.759,00 - 10 februari 2024
  • €1.769,00 - 9 februari 2024
  • €1.759,00 - 8 februari 2024
  • €1.769,00 - 25 januari 2024
  • €1.759,00 - 23 januari 2024
Sinds: 1 november 2023
  • Hoogste prijs: €1.779,00 - 6 november 2023
  • Laagste prijs: €1.749,00 - 12 april 2024

Beoordelingen (0)

User Reviews

0.0 uit 5
0
0
0
0
0
Write a review

Er zijn nog geen recensies.

Plaats de eerste recensie voor “HP OMEN GT15-0709nd Game PC”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Review Hoek
Logo
Nieuwe Account Aanmaken
Vergelijk items
  • Totaal (0)
Vergelijken
Shopping cart