HP OMEN 25L GT15-0701nd Game PC

Uw recensie toevoegen
Toevoegen aan vergelijken
9.6
Expert ScoreLees recensie

 849,00

Beste deal op: bol.combol.com
KOOP VOOR DE BESTE PRIJS
Stel Laagste Prijs Melding In
×
Breng mij op de hoogte, wanneer de prijs daalt
Stel Notificatie voor Product in: HP OMEN 25L GT15-0701nd Game PC - RTX 3070 - Ryzen 7 - 1TB SSD - €849,00
Prijsgeschiedenis
×
Prijsgeschiedenis voor HP OMEN 25L GT15-0701nd Game PC - RTX 3070 - Ryzen 7 - 1TB SSD
Laatste updates:
  • €849,00 - 18 december 2023
  • €999,00 - 6 december 2023
  • €1.649,00 - 23 november 2023
  • €1.639,00 - 17 november 2023
  • €1.649,00 - 6 november 2023
  • €1.639,00 - 3 november 2023
  • €1.649,00 - 1 november 2023
Sinds: 1 november 2023
  • Hoogste prijs: €1.649,00 - 1 november 2023
  • Laagste prijs: €849,00 - 18 december 2023
Aan verlanglijstje toevoegenToegevoegd aan verlanglijstjeVerwijderd uit verlanglijstje 0
Laatst bijgewerkt op 20 april 2024 11:11
HP OMEN 25L GT15-0701nd Game PC

 849,00

Beschrijving

HP OMEN 25L GT15-0701nd: De Ultieme Gaming PC voor Ongelooflijke Prestaties

Ervaar ultieme prestaties en verbluffende graphics met de HP OMEN 25L GT15-0701nd. Met een krachtige AMD Ryzen 7 processor, NVIDIA GeForce RTX 3070 videokaart en 16 GB RAM, biedt deze gaming pc een meeslepende gamingervaring. In dit uitgebreide review bekijken we de plus- en minpunten, specificaties en functies van de HP OMEN 25L GT15-0701nd.

Plus- en minpunten

Om te beginnen kijken we naar de plus- en minpunten van de HP OMEN 25L GT15-0701nd. Het is altijd belangrijk om te weten welke sterke punten een product heeft, maar ook eventuele tekortkomingen. Hier zijn de plus- en minpunten van deze gaming pc:

  • Pluspunten:

  1. Voldoende USB-poorten: Deze gaming pc is voorzien van voldoende USB-poorten voor al je randapparatuur. Je kunt gemakkelijk je gamingmuis, toetsenbord, controller en andere accessoires aansluiten zonder extra hubs of adapters nodig te hebben.
  2. Krachtige RTX 3070 videokaart: Met de NVIDIA GeForce RTX 3070 videokaart kun je veel games spelen op high tot ultra high instellingen. Je geniet van heldere graphics en vloeiende beelden, zelfs in veeleisende open wereld games.
  3. Snel multitasken: De combinatie van de AMD Ryzen 7 processor en 16 GB RAM zorgt ervoor dat je snel kunt multitasken. Je kunt probleemloos meerdere programma’s tegelijkertijd uitvoeren, waardoor je soepel kunt schakelen tussen gaming, streaming, browsen en meer.
  • Minpunten:

  1. Niet uitbreidbaar werkgeheugen: Het werkgeheugen van de HP OMEN 25L GT15-0701nd is niet uitbreidbaar. Hoewel 16 GB RAM voldoende is voor de meeste games en taken, kan dit in de toekomst beperkingen opleggen als je meer geheugen nodig hebt.

Productbeschrijving

De HP OMEN 25L GT15-0701nd is ontworpen om te voldoen aan de behoeften van gamers die op zoek zijn naar een krachtige en aanpasbare gaming pc. Met een AMD Ryzen 7 processor, NVIDIA GeForce RTX 3070 videokaart en 16 GB RAM biedt deze pc indrukwekkende prestaties.

Het design van de HP OMEN 25L GT15-0701nd is modern en stijlvol. De pc heeft gereedschapsvrije toegang tot interne onderdelen, waardoor je gemakkelijk kunt upgraden of onderdelen kunt vervangen. Daarnaast kun je de RGB-verlichting volledig naar wens aanpassen, zodat je pc er niet alleen krachtig uitziet, maar ook past bij jouw gaming setup.

Krachtige graphics voor meeslepende gamingervaring

Een van de belangrijkste kenmerken van de HP OMEN 25L GT15-0701nd is de NVIDIA GeForce RTX 3070 videokaart. Deze krachtige videokaart zorgt voor verbluffende graphics en biedt een meeslepende gamingervaring. Of je nu een open wereld game speelt, in VR duikt of aan de slag gaat met grafisch intensieve taken, de RTX 3070 levert indrukwekkende prestaties.

Daarnaast is de GT15-0701nd uitgerust met 1TB SSD-opslag, wat zorgt voor snelle laadtijden en voldoende ruimte om al je bestanden en games op te slaan. Met deze combinatie van krachtige graphics en snelle opslag ben je klaar voor urenlange gamingavonturen.

Indrukwekkende specificaties voor topprestaties

De HP OMEN 25L GT15-0701nd is uitgerust met een AMD Ryzen 7 processor, specifiek de 5700G implementatie. Deze 8-core processor heeft een kloksignaalfrequentie van 3.8 GHz, met een maximale turbo frequentie van 4.6 GHz. Dit zorgt voor vlotte prestaties, snelle laadtijden en responsieve gameplay.

Het interne geheugen van de GT15-0701nd is 16 GB DDR4 RAM, verdeeld over 2 geheugenplaatsen met een opbouw van 2 x 8 GB. Deze combinatie van de Ryzen 7 processor en 16 GB RAM maakt het mogelijk om soepel te multitasken en probleemloos te schakelen tussen verschillende programma’s.

Uitgebreide aansluitmogelijkheden en connectiviteit

De HP OMEN 25L GT15-0701nd is voorzien van diverse aansluitmogelijkheden en connectiviteitsopties om aan de behoeften van gamers te voldoen. Met 8 USB-poorten, waaronder 2 USB 3.0-poorten (USB 3.1 Gen 1 Type A) en 1 USB 3.1 Type C Gen 1-poort, kun je gemakkelijk randapparatuur aansluiten en gegevens overzetten.

Daarnaast is er een HDMI-poort en een DisplayPort beschikbaar voor het aansluiten van meerdere beeldschermen of het genieten van een indrukwekkende grafische weergave. De GT15-0701nd is ook voorzien van een ethernetverbinding, wifi (802.11ax) en Bluetooth 5.2 voor snelle en betrouwbare netwerkverbindingen.

Stijlvol design en handige afmetingen

Naast indrukwekkende specificaties biedt de HP OMEN 25L GT15-0701nd ook een stijlvol design. De pc heeft een zwarte behuizing en een compact formaat, met afmetingen van 165 mm (breedte) x 448 mm (hoogte) x 396.1 mm (lengte). Deze afmetingen maken het gemakkelijk om de pc op je bureau te plaatsen zonder veel ruimte in beslag te nemen.

Het gewicht van de GT15-0701nd is 13.8 kg, waardoor hij stevig en stabiel is. Je kunt erop vertrouwen dat de pc veilig op zijn plaats blijft staan, zelfs tijdens intense gamingsessies.

Conclusie: Ultieme gaming pc voor topprestaties

De HP OMEN 25L GT15-0701nd is een krachtige gaming pc die indruk maakt met zijn AMD Ryzen 7 processor, NVIDIA GeForce RTX 3070 videokaart en 16 GB RAM. Met voldoende USB-poorten, een snelle SSD-opslag en uitgebreide aansluitmogelijkheden biedt deze pc alles wat je nodig hebt voor een meeslepende gamingervaring.

Hoewel het werkgeheugen niet uitbreidbaar is, voldoet de 16 GB RAM aan de meeste gamingbehoeften. Met een modern ontwerp, aanpasbare RGB-verlichting en handige afmetingen is de HP OMEN 25L GT15-0701nd niet alleen krachtig, maar ook een aanwinst voor elke gaming setup.

Als je op zoek bent naar een gaming pc met topprestaties en een meeslepende gamingervaring, is de HP OMEN 25L GT15-0701nd zeker een goede keuze.

Bekijk meer game pc’s op bol.com

9.6Expert Score
HP OMEN 25L GT15-0701nd: De Ultieme Gaming PC voor Ongelooflijke Prestaties Ervaar ultieme prestaties en verbluffende graphics met de HP OMEN 25L GT15-0701nd. Met een krachtige AMD Ryzen 7 processor, NVIDIA GeForce RTX 3070 videokaart en 16 GB RAM, biedt deze gaming pc een meeslepende gamingervaring. In dit uitgebreide review bekijken we de plus- en […]
Pluspunten
  • Voldoende USB-poorten voor randapparatuur.
  • Krachtige NVIDIA GeForce RTX 3070 videokaart voor high-end gaming.
  • Snel multitasken dankzij de AMD Ryzen 7 processor en 16 GB RAM.

Extra informatie

Specificaties: HP OMEN 25L GT15-0701nd Game PC

Type computer processor

AMD Ryzen 7

Processor implementatie (G)

5700

Aantal processorkernen

8

Kloksignaalfrequentie (GHz)

3.8

Maximale processor turbo frequentie

4.6

Intern geheugen (GB)

16

Maximum intern geheugen (GB)

16

Type intern geheugen

DDR4

Aantal geheugenplaatsen

2

Intern geheugen opbouw

2 x 8 GB

Opslagcapaciteit (GB)

1000

Opslagcapaciteit SSD (GB)

1000

Opslag media

SSD

Type extern geheugenslot

Geen extern geheugenslot

Vermogen voeding (W)

500

Videokaart model

Stand alone videokaart

Type videokaart

NVIDIA GeForce RTX 3070

Videokaartgeheugen (GB)

8

Aantal usb-poorten

8

Aantal USB 2.0 poorten

4

Aantal USB 3.0 poorten (USB 3.1 Gen 1 Type A)

2

VGA poort

Geen

HDMI

1

DisplayPort

1

Aantal Thunderbolt 2 (Mini DisplayPort)

0

Aantal USB 3.1 Type C Gen 1 poorten

1

Operatingsysteem

Windows 10 Home

Ethernet verbinding

1

WIFI

Ja, 802.11ax

Bluetooth versie

Bluetooth 5.2

Product breedte (mm)

165

Product hoogte (mm)

448

Product lengte (mm)

396.1

Product gewicht (kg)

13.8

Kleur

Zwart

Type pc behuizing

Gaming

Gebruiker segment

Gaming

MPN (Manufacturer Part Number)

67K88EA#ABH

Fabrieksgarantie termijn (jaar)

2

Uitzonderingen fabrieksgarantie

Gebruikerschade

Verpakkingsinhoud

Desktop Voedingskabel Handleiding

Bluetooth vereist

Ja

Compatibel met

Informatie niet beschikbaar

Introductiejaar

2022

Introductiemaand

November

Ondersteuning met updates

Minimaal 60 maanden na introductiedatum

Aantal Thunderbolt 1 (Mini DisplayPort)

0

Aantal Thunderbolt 3 Type C

0

Aantal Thunderbolt 4 Type C

0

Aantal USB 2.0 Type A

4

Aantal USB 2.0 Type B

0

Aantal USB 2.0 Type C

0

Aantal USB type A

6

Aantal USB type C

2

CE markering

Zichtbaar

Gewicht (g)

12173

Type USB poorten

USB 2.0 poorten, USB 3.0 poorten, USB 3.1 Type C gen 2 poorten, USB 3.1 type C gen 1 poorten

Verpakking breedte (mm)

300

Verpakking hoogte (mm)

500

Verpakking lengte (mm)

576

Prijsgeschiedenis

Prijsgeschiedenis voor HP OMEN 25L GT15-0701nd Game PC - RTX 3070 - Ryzen 7 - 1TB SSD
Laatste updates:
  • €849,00 - 18 december 2023
  • €999,00 - 6 december 2023
  • €1.649,00 - 23 november 2023
  • €1.639,00 - 17 november 2023
  • €1.649,00 - 6 november 2023
  • €1.639,00 - 3 november 2023
  • €1.649,00 - 1 november 2023
Sinds: 1 november 2023
  • Hoogste prijs: €1.649,00 - 1 november 2023
  • Laagste prijs: €849,00 - 18 december 2023

Beoordelingen (0)

User Reviews

0.0 uit 5
0
0
0
0
0
Write a review

Er zijn nog geen recensies.

Plaats de eerste recensie voor “HP OMEN 25L GT15-0701nd Game PC”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Review Hoek
Logo
Nieuwe Account Aanmaken
Vergelijk items
  • Totaal (0)
Vergelijken
Shopping cart