Housetrack Video Deurbel met Camera

Uw recensie toevoegen
Toevoegen aan vergelijken
9.1
Expert ScoreLees recensie

 59,95

Beste deal op: bol.combol.com
KOOP VOOR DE BESTE PRIJS
Stel Laagste Prijs Melding In
×
Breng mij op de hoogte, wanneer de prijs daalt
Stel Notificatie voor Product in: Housetrack Video Deurbel met Camera en Wifi - 1080p Deurbel Draadloos - Videodeurbel Batterij - Waterdicht Deurbel Camera - Doorbell met App - €59,95
Prijsgeschiedenis
×
Prijsgeschiedenis voor Housetrack Video Deurbel met Camera en Wifi - 1080p Deurbel Draadloos - Videodeurbel Batterij - Waterdicht Deurbel Camera - Doorbell met App
Laatste updates:
  • €59,95 - 20 februari 2024
  • €69,95 - 7 februari 2024
  • €59,95 - 16 november 2023
  • €69,95 - 11 november 2023
Sinds: 11 november 2023
  • Hoogste prijs: €69,95 - 11 november 2023
  • Laagste prijs: €59,95 - 16 november 2023
Aan verlanglijstje toevoegenToegevoegd aan verlanglijstjeVerwijderd uit verlanglijstje 0
Laatst bijgewerkt op 18 april 2024 17:01
Housetrack Video Deurbel met Camera

 59,95

Beschrijving

Review: Housetrack Video Deurbel – De Ultieme Bewakingsoplossing

De Housetrack Video Deurbel is een revolutionair product dat je de mogelijkheid biedt om vanaf elke locatie bezoekers te zien, horen en zelfs met ze te praten. Met zijn indrukwekkende functies, zoals 1080p HD-kwaliteit, waterdichtheid en stemvervormer, biedt deze deurbel een geavanceerde bewakingsoplossing voor jouw huis. In dit uitgebreide review gaan we dieper in op de functies, voordelen en prestaties van de Housetrack Video Deurbel.

Wat Reviewers Zeggen Over de Housetrack Video Deurbel: Scherpe Camera, Makkelijke Installatie en Geweldige Prijs-Kwaliteitverhouding

De Housetrack Video Deurbel heeft een positieve indruk achtergelaten bij reviewers, die verschillende aspecten van het product hebben benadrukt. Een veelvoorkomend positief punt is de scherpe camera, die beelden met een hoge resolutie levert en zelfs kentekens van auto’s netjes vervaagt. Reviewers waren ook lovend over de eenvoudige installatie van de deurbel, waardoor ze snel aan de slag konden. Daarnaast werd de prijs-kwaliteitverhouding geprezen, omdat de deurbel een uitstekend product biedt tegen een zeer redelijke prijs. Al met al zijn reviewers zeer tevreden met de prestaties en functionaliteit van de Housetrack Video Deurbel.

De eenvoudige installatie en prettige gebruikerservaring werden ook vaak genoemd. Reviewers vonden het gemakkelijk om de deurbel te activeren en te gebruiken, zelfs voor degenen die minder technisch onderlegd waren. Ze waardeerden de mogelijkheid om via de app altijd duidelijk te kunnen zien wie er voor de deur staat, zelfs ‘s nachts dankzij het nachtzicht. De deurbel reageerde snel en betrouwbaar bij het aanbellen, wat zorgde voor een positieve gebruikservaring.

Daarnaast werd de betrouwbaarheid en functionaliteit van de deurbel benadrukt. Reviewers waren tevreden met de goede werking en de mogelijkheid om gemakkelijk te communiceren met bezoekers. De degelijke kwaliteit van het product werd ook gewaardeerd, ondanks het feit dat de behuizing van plastic is, voelt het stevig aan. Sommige reviewers gaven aan dat het geluid van de deurbel zelf iets beter kon zijn, maar over het algemeen was het geluid helder en waren de microfoonprestaties goed.

Al met al zijn de reviewers zeer tevreden met hun aankoop van de Housetrack Video Deurbel. De scherpe camera, makkelijke installatie, en goede prijs-kwaliteitverhouding waren enkele van de hoogtepunten die ze benadrukten. Reviewers waardeerden ook de functionaliteit en betrouwbaarheid van de deurbel, evenals de mogelijkheid om gemakkelijk te communiceren met bezoekers via de app. Als je op zoek bent naar een hoogwaardige video deurbel met een scherpe camera en handige functies, dan is de Housetrack Video Deurbel zeker het overwegen waard.

Full HD 1080p – Haarscherpe beelden

Met de Housetrack Video Deurbel hoef je je nooit zorgen te maken dat je belangrijke details mist. Dankzij de Full HD 1080p-resolutie zie je elk detail met absolute helderheid. Of het nu overdag of ‘s nachts is, je zult nooit meer een bezoeker over het hoofd zien.

Ingebouwde oplaadbare batterij – Langdurige prestaties

Een van de belangrijke voordelen van de Housetrack Video Deurbel is de ingebouwde oplaadbare batterij. Deze batterij gaat maar liefst 180 dagen mee, waardoor je langdurige prestaties krijgt zonder je zorgen te hoeven maken over het regelmatig vervangen van batterijen.

Two-Way Audio Spreekfunctie – Altijd in contact

Dankzij de Two-Way Audio Spreekfunctie van de Housetrack Video Deurbel kun je altijd communiceren met bezoekers, waar je ook bent. Of je nu een pakketbezorger wilt instrueren of met een familielid wilt praten, de ingebouwde luidspreker en microfoon stellen je in staat om gemakkelijk met hen te communiceren.

Nachtzicht – Altijd een duidelijk beeld

Zelfs in het donker biedt de Housetrack Video Deurbel kristalheldere beelden. Met het ingebouwde nachtzicht mis je geen enkel detail, ongeacht het tijdstip van de dag. Je kunt met een gerust hart slapen, wetende dat je altijd een duidelijk beeld hebt van wat er buiten gebeurt.

Geschikt voor IOS, Android en Windows – Brede compatibiliteit

Of je nu een iPhone, Android-telefoon of Windows-computer hebt, de Housetrack Video Deurbel is compatibel met verschillende besturingssystemen. Hierdoor kun je de deurbel eenvoudig integreren in je bestaande apparaatecosysteem en altijd op de hoogte blijven van wie er voor je deur staat.

Via WiFi met app – Gemakkelijke toegang en controle

Met de Housetrack Video Deurbel kun je altijd en overal met de persoon aan de deur praten, zelfs als je niet thuis bent. Dankzij de eenvoudige koppeling met je smartphone kun je de deur openen en communiceren met bezoekers via de app. Je kunt zelfs meerdere apparaten aan de app koppelen, zodat je altijd alles onder controle hebt, waar je ook bent.

100% waterdicht – Betrouwbare werking onder alle omstandigheden

Een ander indrukwekkend kenmerk van de Housetrack Video Deurbel is zijn waterdichtheid. Of het nu regent of de zon fel schijnt, deze deurbel blijft betrouwbaar functioneren. Je hoeft je geen zorgen te maken over beschadigingen door water of stof. De waterdichte behuizing zorgt ervoor dat de deurbel altijd klaar is om de buitenwereld in de gaten te houden.

Stemvervormer – Bescherm je privacy

Soms wil je misschien niet dat de buitenwereld weet of je een man of een vrouw bent. Met de Housetrack Video Deurbel is dat mogelijk. Via de app kun je de stemvervormer inschakelen, waardoor je je stem kunt wijzigen. Dit geeft je extra privacy en gemoedsrust, vooral in situaties waarin je je veiligheid wilt waarborgen.

Moeilijk te stelen – Maximale beveiliging

De Housetrack Video Deurbel is ontworpen met veiligheid in gedachten. In tegenstelling tot andere modellen op de markt die alleen met een sticker worden bevestigd, kun je deze deurbel stevig aan de muur bevestigen met de meegeleverde schroeven en pluggen. Dit maakt het moeilijker voor dieven om de deurbel te stelen. Bovendien is de deurbel ook online beveiligd dankzij de antidiefstalsoftware die aan je account is gekoppeld.

WiFi & LAN – Stabiele verbinding

Om een betrouwbare verbinding te garanderen, maakt de Housetrack Video Deurbel gebruik van 2,4 GHz wifi met dubbele wifi-antennes voor een beter bereik. Het wordt aanbevolen om het 2,4 GHz-kanaal te scheiden van het 5,0 GHz-kanaal in de instellingen, waardoor de stabiliteit van de verbinding wordt bevorderd. Daarnaast is de camera bedraad en wordt deze aangesloten op de stroomvoorziening met een meegeleverde USB-kabel, wat zorgt voor een stabiele verbinding.

Inhoud van de verpakking – Compleet pakket

Bij de aankoop van de Housetrack Video Deurbel ontvang je een compleet pakket dat alles bevat wat je nodig hebt om de deurbel te installeren. In de verpakking vind je de HouseTrack Video Deurbel zelf, een gong/chime voor binnen, een 1,5 meter micro-USB-kabel, drie schroeven, twee pluggen en een handleiding. Alles is zorgvuldig samengesteld om een soepele installatie en gebruikservaring te garanderen.

Betaalde cloud-opslag – Veilige gegevensopslag

De Housetrack Video Deurbel slaat beelden op in de betaalde cloud-opslag. Dit biedt een veilige en betrouwbare oplossing voor het opslaan van je opgenomen beelden. Met de cloud-opslag kun je op elk gewenst moment toegang krijgen tot je opnames, waar je ook bent. Het biedt ook een extra beveiligingslaag, omdat je persoonlijke gegevens niet langer op je eigen apparaat hoeft op te slaan. Dit beschermt je privacy en zorgt ervoor dat je waardevolle beelden altijd veilig zijn.

Conclusie

De Housetrack Video Deurbel is een indrukwekkende bewakingsoplossing die je gemoedsrust biedt en de veiligheid van je huis verbetert. Met zijn Full HD 1080p-resolutie, waterdichtheid, stemvervormer en andere geavanceerde functies, voldoet deze deurbel aan alle verwachtingen. Of je nu wilt weten wie er voor je deur staat, met bezoekers wilt communiceren of gewoon een extra beveiligingslaag wilt toevoegen aan je huis, de Housetrack Video Deurbel biedt het allemaal.

De beste slimme deurbellen

Bekijk meer slimme deurbellen op bol.com

9.1Expert Score
Met de Housetrack Video Deurbel haal je een hoogwaardig bewakingsproduct in huis dat voldoet aan al je verwachtingen. De scherpe camera, eenvoudige installatie en lange batterijduur zijn enkele van de pluspunten die reviewers benadrukken. Daarnaast biedt de deurbel functies zoals Two-Way Audio, nachtzicht en waterdichtheid voor optimale functionaliteit en betrouwbaarheid. Het enige kleine minpuntje is dat het geluid van de deurbel zelf beter zou kunnen. Desalniettemin zijn reviewers zeer tevreden over de Housetrack Video Deurbel en raden ze het product ten zeerste aan.
Pluspunten
  • Scherpe Full HD 1080p camera
  • Eenvoudige installatie
  • Ingebouwde oplaadbare batterij (180 dagen)
  • Two-Way Audio Spreekfunctie
  • Nachtzicht voor duidelijke beelden in het donker
  • Compatibel met IOS, Android en Windows
  • Gemakkelijke toegang en controle via WiFi met app
  • 100% waterdicht voor betrouwbare werking onder alle omstandigheden
  • Stemvervormer voor extra privacy
  • Moeilijk te stelen dankzij stevige bevestiging
  • Stabiele verbinding via WiFi & LAN
  • Compleet pakket met alle benodigde accessoires
- Minpunten
  • Geluid van de deurbel zelf kan beter

Extra informatie

Specificaties: Housetrack Video Deurbel met Camera

Voedingstype

Batterij

Aantal benodigde accu's/batterijen

2

Aantal meegeleverde accu's/batterijen

2

Draadloze verbinding

Ja

Camera

Ja

Bediening via mobiele app

Ja

Met bewegingssensor

Ja

Inclusief recorder

Ja

Met intercomfunctie

Ja

Met display

Nee

Aantal ontvangers

4

Waterbestendig

Ja

WIFI

Ja

Bereik (m)

5

Bluetooth

Nee

Opslagmogelijkheden

Cloud

Nachtmodus

Ja

Camera resolutie

1920 x 1080 pixels

Aantal melodieën

36

Instelbaar volume

Ja

Eigen melodieën toevoegen

Nee

Opnamefunctie in de cloud

Betaald

Kleur

Wit

Materiaal

ABS

Product gewicht (g)

271

Product lengte (mm)

124

Product breedte (mm)

60

Product hoogte (mm)

36

Fabrieksgarantie termijn (jaar)

1

Reparatie type

Carry-in

Verpakkingsinhoud

– 1x Housetrack Video Doorbell – 1x Chime – 1.5 USB Micro Cable – 3x Screw – 2x Screw Plugs – User Manual

Kan zelfstandig met internet verbinden

Ja

App vereist voor volledige functionaliteit

Ja

App werkt op besturingssyteem

Android, iOS

Delen van gebruikersgegevens vereist

Ja, bij aanmaken van account bij app

Wifi vereist

Ja

Bluetooth vereist

Nee

Mobiele data verbinding mogelijk

Ja

Betaalde diensten vereist

Ja

Compatibel met

Met apparaten in het ecosysteem van fabrikant

Introductiejaar

2022

Introductiemaand

Augustus

Ondersteuning met updates

Minimaal 36 maanden na introductiedatum

CE markering

Zichtbaar

Gewicht (g)

480

Inclusief gezichtsherkenning

Ja

Keurmerk

CE, FCC

MPN (Manufacturer Part Number) (RTD)

830

Met terugspreekfunctie

Ja

Mogelijkheid meerdere ontvangers

Ja

Subscription

Ja

Taal handleiding

Engels

Type deurbelset

Beldrukker + 1 ontvanger op stroom

Verpakking breedte (mm)

130

Verpakking hoogte (mm)

69

Verpakking lengte (mm)

163

Voltage (V)

5

Prijsgeschiedenis

Prijsgeschiedenis voor Housetrack Video Deurbel met Camera en Wifi - 1080p Deurbel Draadloos - Videodeurbel Batterij - Waterdicht Deurbel Camera - Doorbell met App
Laatste updates:
  • €59,95 - 20 februari 2024
  • €69,95 - 7 februari 2024
  • €59,95 - 16 november 2023
  • €69,95 - 11 november 2023
Sinds: 11 november 2023
  • Hoogste prijs: €69,95 - 11 november 2023
  • Laagste prijs: €59,95 - 16 november 2023

Beoordelingen (0)

User Reviews

0.0 uit 5
0
0
0
0
0
Write a review

Er zijn nog geen recensies.

Plaats de eerste recensie voor “Housetrack Video Deurbel met Camera”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Review Hoek
Logo
Nieuwe Account Aanmaken
Vergelijk items
  • Totaal (0)
Vergelijken
Shopping cart