Hoover NDE C8TBBEX-S – Condensdroger

Uw recensie toevoegen
Toevoegen aan vergelijken
8.2
Expert ScoreLees recensie
  • Alle hierboven genoemde prijzen zijn in Euro.
  • Dit product is verkrijgbaar bij Bol.
  • Bij bol.com kun je Hoover NDE C8TBBEX-S - Condensdroger kopen voor slechts €449,00
  • De laagste prijs van Hoover NDE C8TBBEX-S - Condensdroger werd verkregen op 14 juni 2024 21:45.

 449,00

Beste deal op: bol.combol.com
KOOP VOOR DE BESTE PRIJS
Stel Laagste Prijs Melding In
×
Breng mij op de hoogte, wanneer de prijs daalt
Stel Notificatie voor Product in: Hoover NDE C8TBBEX-S - Condensdroger - €449,00
Prijsgeschiedenis
×
Prijsgeschiedenis voor Hoover NDE C8TBBEX-S - Condensdroger
Laatste updates:
  • €449,00 - 29 april 2024
  • €419,00 - 25 april 2024
  • €399,00 - 24 april 2024
  • €419,00 - 16 april 2024
  • €439,00 - 14 april 2024
  • €429,00 - 10 april 2024
  • €409,00 - 27 maart 2024
  • €425,00 - 26 maart 2024
Sinds: 22 december 2023
  • Hoogste prijs: €499,00 - 29 december 2023
  • Laagste prijs: €379,05 - 22 december 2023
Aan verlanglijstje toevoegenToegevoegd aan verlanglijstjeVerwijderd uit verlanglijstje 0
Laatst bijgewerkt op 30 april 2024 16:41
Hoover NDE C8TBBEX-S – Condensdroger
Hoover NDE C8TBBEX-S – Condensdroger

 449,00

Beschrijving

Hoover NDE C8TBBEX-S: Een Uitgebreide Review van Deze Condensdroger

De Hoover NDE C8TBBEX-S is een condensdroger die ontworpen is om jouw wasgoed snel en efficiënt te drogen. Met een laadvermogen van 8 kg en een scala aan handige functies, belooft deze condensdroger een waardevolle toevoeging te zijn aan je huishouden. In deze uitgebreide review zullen we alle aspecten van de Hoover NDE C8TBBEX-S bespreken, van zijn droogprogramma’s tot zijn energie-efficiëntie, om je te helpen beslissen of dit het juiste apparaat is voor jouw behoeften.

Diverse Droogprogramma’s voor Jouw Gemak

Een van de meest opvallende kenmerken van de Hoover NDE C8TBBEX-S is het brede scala aan droogprogramma’s dat hij biedt. Met maar liefst 16 verschillende programma’s kun je eenvoudig het juiste programma kiezen voor jouw specifieke soort wasgoed. Of het nu gaat om katoen, jeans, delicate stoffen, sportkleding of wol, deze condensdroger heeft een programma dat aan je behoeften voldoet. Dit maakt het een veelzijdige keuze voor huishoudens met diverse kledingstukken en stoffen.

Auto Care: Slimme Droogtechnologie

Een handige functie van de Hoover NDE C8TBBEX-S is het Auto Care programma. Dit programma past automatisch de droogtijd aan op basis van de hoeveelheid en het type wasgoed dat je in de droger plaatst. Hierdoor hoef je je geen zorgen te maken over het instellen van de juiste droogtijd, want de condensdroger doet het werk voor je. Dit bespaart niet alleen tijd, maar ook energie, wat gunstig is voor je energierekening.

Snel Droogopties voor Dringende Gevallen

Soms heb je haast en wil je slechts enkele kledingstukken snel drogen. De Hoover NDE C8TBBEX-S heeft dit in gedachten gehouden en biedt snelle droogprogramma’s van 30, 45 of 59 minuten. Of je nu op het punt staat om uit te gaan en een snel gedroogd kledingstuk nodig hebt of gewoonweg geen tijd hebt voor een langere droogcyclus, deze opties zijn handig om te hebben.

Efficiënte Waterafvoer

Tijdens het droogproces komt er condenswater vrij, en de Hoover NDE C8TBBEX-S biedt verschillende opties om hiermee om te gaan. Je kunt ervoor kiezen om het condenswater op te vangen in het reservoir, dat gemakkelijk te verwijderen en te legen is. Als alternatief kun je de droger aansluiten op de waterafvoer, zodat je je nooit meer zorgen hoeft te maken over het legen van het reservoir. Deze flexibiliteit maakt de condensdroger geschikt voor verschillende situaties en voorkeuren.

Energiezuinigheid: Een Belangrijke Overweging

Het energieverbruik van huishoudelijke apparaten is tegenwoordig een belangrijke overweging voor veel consumenten. De Hoover NDE C8TBBEX-S heeft een energie-efficiëntieklasse B, wat betekent dat hij redelijk zuinig is in vergelijking met oudere modellen. Het jaarlijkse energieverbruik wordt geschat op 561 kWh, wat een indicatie geeft van de operationele kosten op lange termijn. Het is echter belangrijk op te merken dat het ontbreken van een specifieke energiebesparingsfunctie betekent dat je zelf de droogtijd moet instellen om energie te besparen.

Gebruiksvriendelijke Bediening

De Hoover NDE C8TBBEX-S is ontworpen met gebruiksgemak in gedachten. Het digitale bedieningspaneel is beschikbaar in zowel het Frans als het Nederlands, wat het voor een breder publiek toegankelijk maakt. Bovendien is er een digitale indicator voor de resterende tijd, zodat je precies kunt zien hoe lang het droogproces nog duurt. Ook is er een geluidssignaal aan het einde van de wasbeurt om je te laten weten wanneer je de droger kunt legen.

Connectiviteit via Mobiele App

Een opvallende eigenschap van de Hoover NDE C8TBBEX-S is de mogelijkheid om hem te bedienen via een mobiele app. Met deze functie kun je de droger op afstand bedienen en de droogcyclus aanpassen, zelfs als je niet thuis bent. Dit kan handig zijn als je de droger wilt laten draaien terwijl je onderweg bent, zodat je thuiskomt bij droog wasgoed. Houd er echter rekening mee dat er geen specifiek Smart Home Platform wordt vermeld, dus controleer of deze functie compatibel is met je smartphone voordat je de aankoop doet.

Fysieke Kenmerken en Design

Wat betreft het uiterlijk en de fysieke kenmerken, heeft de Hoover NDE C8TBBEX-S een strak en modern ontwerp met een witte kleur. Het display is recht en gemakkelijk af te lezen, en de deur van de wasdroger is transparant, zodat je het droogproces kunt volgen zonder de deur te openen. De deur heeft een scharnier aan de linkerkant en kan niet worden omgeschakeld naar rechts, dus houd hier rekening mee bij het plaatsen van de droger in je wasruimte. De snoerlengte van 1.5 meter biedt wat flexibiliteit bij het plaatsen van de droger, maar zorg ervoor dat er een stopcontact in de buurt is.

Conclusie

In deze uitgebreide review hebben we de Hoover NDE C8TBBEX-S condensdroger grondig onderzocht en zijn vele functies en specificaties besproken. Met een scala aan droogprogramma’s, slimme technologie zoals Auto Care, en de mogelijkheid om de droger via een mobiele app te bedienen, biedt dit apparaat veel waar voor je geld. Het energieverbruik van klasse B is redelijk, maar het ontbreken van een specifieke energiebesparingsfunctie kan een nadeel zijn voor sommige gebruikers. Over het algemeen is de Hoover NDE C8TBBEX-S een veelzijdige en gebruiksvriendelijke condensdroger die geschikt is voor de meeste huishoudens. Met zijn 8 kg laadvermogen en snelle droogopties is het een handig hulpmiddel om je wasgoed snel en efficiënt te drogen.

Bekijk meer droogkasten op bol.com

8.2Expert Score
Hoover NDE C8TBBEX-S: Een Uitgebreide Review van Deze Condensdroger De Hoover NDE C8TBBEX-S is een condensdroger die ontworpen is om jouw wasgoed snel en efficiënt te drogen. Met een laadvermogen van 8 kg en een scala aan handige functies, belooft deze condensdroger een waardevolle toevoeging te zijn aan je huishouden. In deze uitgebreide review zullen […]
Pluspunten
  • Diverse droogprogramma's voor verschillende soorten wasgoed.
  • Auto Care functie past automatisch droogtijd aan voor efficiëntie.
  • Snelle droogopties voor dringende gevallen.
  • Mogelijkheid om condenswater af te voeren via reservoir of waterafvoer.
  • Gebruiksvriendelijk digitaal bedieningspaneel met indicator voor resterende tijd.
  • Bediening via mobiele app voor gemakkelijke afstandsbediening.
- Minpunten
  • Gebrek aan specifieke energiebesparingsfunctie.
  • De deur van de wasdroger kan niet worden omgeschakeld naar rechts.

Extra informatie

Specificaties: Hoover NDE C8TBBEX-S – Condensdroger

Merk

Hoover

Model

Condensdroger

MPN (Manufacturer Part Number)

31102570

Taal bedieningspaneel

Frans, Nederlands

Taal handleiding

Nederlands

Fabrieksgarantie termijn (jaar)

2

Uitzonderingen fabrieksgarantie

geen

Extra garantie

Geen extra garantie

Reparatie type

On-site repair

Verpakkingsinhoud

gebruikershandleiding, NEL, garantiekaart

Energieverbruik niveau

B

Jaarlijks energieverbruik in kWh (kWh)

561

Energie besparing

Nee

Type droger

Condensdroger

Laadvermogen wasdroger (kg)

8

Geluidsniveau drogen (dB)

69

Type condensafvoer

Opvang in reservoir

Programmaduur katoen maximale belading

165

Vochtigheid sensor

Nee

Heeft anti-kreuk fase

Nee

Digitale indicator resterende tijd

Ja

Geluidssignaal einde wasbeurt

Ja

Tumbler heeft verlichting

Nee

Slimme functie

Startuitstel

Bediening via mobiele app

Ja

Smart Home Platform

Niet van toepassing

Aantal instellingen

16

Programma's voor delicate stoffen

Ja

Type droogprogramma

Jeans, Katoen, Mix, Outdoor, Overhemden, Sportkleding, Synthetisch, Wol, Delicate stoffen

Kleur

wit

Stand display

Recht

Materiaal tuimelaar

RVS

Deur maat (cm)

35

Type wasdrogerdeur

Transparante deur

Positie deur scharnier

Links

Deur scharnier switch mogelijkheid

Nee

Snoerlengte (m)

1.5

Gewicht (g)

36500

Product gewicht (kg)

34.8

Kan zelfstandig met internet verbinden

Nee

App vereist voor volledige functionaliteit

Nee

CE markering

Zichtbaar

Indicatielampje

Ja

Kinderslot

Ja

Product breedte (cm)

59.60

Product hoogte (cm)

85

Product lengte (cm)

58.50

Verpakking breedte (cm)

65

Verpakking hoogte (cm)

89

Verpakking lengte (cm)

62

Prijsgeschiedenis

Prijsgeschiedenis voor Hoover NDE C8TBBEX-S - Condensdroger
Laatste updates:
  • €449,00 - 29 april 2024
  • €419,00 - 25 april 2024
  • €399,00 - 24 april 2024
  • €419,00 - 16 april 2024
  • €439,00 - 14 april 2024
  • €429,00 - 10 april 2024
  • €409,00 - 27 maart 2024
  • €425,00 - 26 maart 2024
Sinds: 22 december 2023
  • Hoogste prijs: €499,00 - 29 december 2023
  • Laagste prijs: €379,05 - 22 december 2023

Beoordelingen (0)

User Reviews

0.0 uit 5
0
0
0
0
0
Write a review

Er zijn nog geen recensies.

Plaats de eerste recensie voor “Hoover NDE C8TBBEX-S – Condensdroger”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Review Hoek
Logo
Nieuwe Account Aanmaken
Vergelijk items
  • Totaal (0)
Vergelijken
Shopping cart