Honeywell TC10PM – Luchtkoeler Aircooler

Uw recensie toevoegen
Toevoegen aan vergelijken
7.8
Expert ScoreLees recensie
  • Alle hierboven genoemde prijzen zijn in Euro.
  • Dit product is verkrijgbaar bij Bol, Expert.
  • Bij bol.com kun je Honeywell TC10PM - Luchtkoeler kopen voor slechts €89,00 , wat 12% lager is dan de prijs opExpert (€101,00).
  • De laagste prijs van Honeywell TC10PM Luchtkoeler Wit werd verkregen op 19 april 2024 10:51.

 89,00

Beste deal op: bol.combol.com
KOOP VOOR DE BESTE PRIJS
Stel Laagste Prijs Melding In
×
Breng mij op de hoogte, wanneer de prijs daalt
Stel Notificatie voor Product in: Honeywell TC10PM - Luchtkoeler - €89,00
Prijsgeschiedenis
×
Prijsgeschiedenis voor Honeywell TC10PM - Luchtkoeler
Laatste updates:
  • €89,00 - 10 april 2024
  • €72,00 - 28 februari 2024
  • €64,02 - 25 februari 2024
  • €74,00 - 16 februari 2024
  • €74,79 - 13 februari 2024
  • €84,00 - 11 februari 2024
Sinds: 11 februari 2024
  • Hoogste prijs: €89,00 - 10 april 2024
  • Laagste prijs: €64,02 - 25 februari 2024
Aan verlanglijstje toevoegenToegevoegd aan verlanglijstjeVerwijderd uit verlanglijstje 0
Laatst bijgewerkt op 19 april 2024 10:51
Honeywell TC10PM – Luchtkoeler Aircooler
Honeywell TC10PM – Luchtkoeler Aircooler

 89,00

Beschrijving

Honeywell TC10PM: De Stille en Efficiënte Aircooler voor Verkoeling op Warme Dagen

De Honeywell TC10PM is een krachtige aircooler die zorgt voor verkoeling op warme dagen zonder het vervelende geluid van een traditionele airconditioner. Met zijn stroomverbruik van 40W en een watertankinhoud van 10 liter biedt deze aircooler een effectieve en energiezuinige oplossing voor het reguleren van de temperatuur in je kamer. In dit review zullen we de belangrijkste kenmerken en voordelen van de Honeywell TC10PM bespreken, zodat je een weloverwogen beslissing kunt nemen bij het kopen van een aircooler.

Stil en Efficiënt: Geniet van Verkoeling zonder Geluidsoverlast

Een van de grootste voordelen van de Honeywell TC10PM is zijn stille werking. Met een geluidsniveau van slechts 65 dB zorgt deze aircooler voor verkoeling zonder de rust in je kamer te verstoren. Dit is vooral belangrijk voor gebruik in slaapkamers, studeerkamers of kantoren, waar een stille omgeving essentieel is voor een goede nachtrust of productiviteit. Dankzij de geavanceerde technologie van Honeywell geniet je van verkoeling zonder het hinderlijke geluid van een traditionele airconditioner.

Draagbaar en Flexibel: Verplaats de Aircooler eenvoudig naar elke Kamer

De Honeywell TC10PM is ontworpen met draagbaarheid en flexibiliteit in gedachten. Met zijn handige wieltjes aan de onderkant van de aircooler kun je hem moeiteloos van kamer naar kamer verplaatsen. Of je nu verkoeling wilt in de slaapkamer, woonkamer of studeerkamer, de TC10PM biedt je de flexibiliteit om de aircooler te gebruiken waar je het meest nodig hebt. Dit maakt het een ideale keuze voor mensen die op zoek zijn naar een veelzijdige en draagbare verkoelingsoplossing.

3 Verfrissende Standen: Pas de Verkoeling aan je Voorkeuren aan

De Honeywell TC10PM biedt drie verschillende verfrissende standen, namelijk high/hoog, med/medium en low/laag. Hierdoor kun je de verkoeling aanpassen aan je persoonlijke voorkeuren en de omstandigheden in de kamer. Of je nu behoefte hebt aan een krachtige luchtstroom op de hoogste stand of een subtiele verkoeling op de laagste stand, de TC10PM biedt je de flexibiliteit om de gewenste verkoeling te bereiken.

Verfris de Lucht en Creëer een Frisse Atmosfeer

Naast het bieden van verkoeling heeft de Honeywell TC10PM ook een ingebouwde ionisatiefunctie. Deze functie zuivert de lucht in je kamer, waardoor je kunt genieten van een nog frissere atmosfeer. De ionisatiefunctie helpt bij het verwijderen van stofdeeltjes, pollen en andere allergenen, waardoor de luchtkwaliteit verbetert. Dit is vooral gunstig voor mensen met allergieën of ademhalingsproblemen, omdat het helpt om de luchtwegen vrij te houden en een gezondere leefomgeving te creëren.

Eenvoudige Bediening met het Digitale LED Bedieningspaneel

De Honeywell TC10PM is voorzien van een handig digitaal LED bedieningspaneel. Met dit paneel kun je alle functies van de aircooler eenvoudig naar wens instellen. Je kunt de gewenste stand selecteren, de ionisatiefunctie in- of uitschakelen en het waterpeil in de tank controleren. Het digitale LED display geeft je duidelijke informatie en maakt het bedienen van de aircooler zeer gebruiksvriendelijk.

Automatische Melding bij Bijna Lege Watertank

Een handige functie van de Honeywell TC10PM is de automatische melding wanneer het water in de watertank bijna op is. Dit voorkomt dat de aircooler droog draait en zorgt ervoor dat je op tijd het waterreservoir kunt bijvullen. Hierdoor kun je de aircooler continu gebruiken zonder je zorgen te hoeven maken over het waterpeil. Deze functie draagt bij aan het gebruiksgemak en de duurzaamheid van de TC10PM.

Conclusie: Een Stil, Efficiënt en Draagbaar Alternatief voor Traditionele Airco’s

Als je op zoek bent naar een stille, efficiënte en draagbare verkoelingsoplossing, dan is de Honeywell TC10PM zeker het overwegen waard. Met zijn stroomverbruik van 40W, watertankinhoud van 10 liter en krachtige luchtstroom van 330 m³/h biedt deze aircooler effectieve verkoeling voor ruimtes tot 20 m². Het compacte en draagbare ontwerp, samen met de handige wieltjes, maakt het gemakkelijk om de aircooler van kamer naar kamer te verplaatsen. Met de verschillende verfrissende standen en de ingebouwde ionisatiefunctie kun je de verkoeling aanpassen aan je persoonlijke voorkeuren en genieten van een frisse atmosfeer in je kamer. Kortom, de Honeywell TC10PM is een betrouwbare en veelzijdige aircooler die zorgt voor verkoeling op warme dagen, zonder het vervelende geluid van een airconditioner.

Bekijk meer ventilatoren op bol.com

Bekijk de beste ventilatoren

Beste mobiele airco’s

7.8Expert Score
Honeywell TC10PM: De Stille en Efficiënte Aircooler voor Verkoeling op Warme Dagen De Honeywell TC10PM is een krachtige aircooler die zorgt voor verkoeling op warme dagen zonder het vervelende geluid van een traditionele airconditioner. Met zijn stroomverbruik van 40W en een watertankinhoud van 10 liter biedt deze aircooler een effectieve en energiezuinige oplossing voor het […]
Pluspunten
  • Stille werking met een geluidsniveau van slechts 65 dB.
  • Draagbaar en flexibel dankzij de handige wieltjes aan de onderkant.
  • Drie verfrissende standen voor aanpassing aan persoonlijke voorkeuren.
  • Ingebouwde ionisatiefunctie zuivert de lucht voor een frissere atmosfeer.
  • Eenvoudige bediening met het digitale LED bedieningspaneel.
  • Automatische melding bij bijna lege watertank voor gebruiksgemak en duurzaamheid.
- Minpunten
  • Geen verstelbare luchtuitlaat.
  • Geen verstelbare thermostaat.
  • Geen muurmontage-optie.
  • Geen timerfunctie.
  • Geen afstandsbediening inbegrepen.

Extra informatie

Specificaties: Honeywell TC10PM – Luchtkoeler Aircooler

Merk

Honeywell

Kleur

Wit, Zwart

Geschikt voor ruimte tot

20 m²

Vermogen (W)

40

Geluidsniveau (dB)

65

Gewicht (kg)

6.55

Snoerlengte (cm)

120

Inhoud waterreservoir (l)

10

Indicator watercapaciteit

Ja

Afneembare waterreservoir

Nee

Verstelbare luchtuitlaat

Nee

Adjustable Thermostat

Nee

Beweegbaar

Ja

Met wielen

Ja

Hoogte instelbaar

Nee

Automatisch uitschakelen

Ja

Muur montage

Nee

Aan-uit schakelaar

Ja

Veiligheid uitschakelen

Ja

Indicatielampje

Ja

Timer

Nee

Afstandsbediening

Nee

Verpakkingsinhoud

Aircooler

Kan zelfstandig met internet verbinden

Nee

App vereist voor volledige functionaliteit

Nee

App werkt op besturingssyteem

Niet van toepassing

Delen van gebruikersgegevens vereist

Niet van toepassing

Wifi vereist

Niet van toepassing

Bluetooth vereist

Niet van toepassing

Mobiele data verbinding mogelijk

Niet van toepassing

Betaalde diensten vereist

Niet van toepassing

Compatibel met

Niet van toepassing

Ondersteuning met updates

Niet van toepassing

CE markering

Zichtbaar

Fabrieksgarantie termijn (jaar)

2

Filter

Ja

Geschikt voor aantal kubieke meters

60 m³

Indicatie afgerond

Ja

Indicatie vol

Ja

Koord opslagruimte

Nee

Luchtstroom

0

MPN (Manufacturer Part Number)

4895007939042

Model

TC10PM

Plaatsing

Op de grond

Product breedte (cm)

29.40

Product gewicht (kg)

4.90

Product hoogte (cm)

75.20

Product lengte (cm)

27.90

Reparatie type

Carry-in

Scherm

Geen

Taal handleiding

Nederlands

Uitzonderingen fabrieksgarantie

nvt

Verpakking breedte (cm)

30

Verpakking hoogte (cm)

32

Verpakking lengte (cm)

78

Verrijdbaar

Ja

Waterniveau indicator

Ja

Prijsgeschiedenis

Prijsgeschiedenis voor Honeywell TC10PM - Luchtkoeler
Laatste updates:
  • €89,00 - 10 april 2024
  • €72,00 - 28 februari 2024
  • €64,02 - 25 februari 2024
  • €74,00 - 16 februari 2024
  • €74,79 - 13 februari 2024
  • €84,00 - 11 februari 2024
Sinds: 11 februari 2024
  • Hoogste prijs: €89,00 - 10 april 2024
  • Laagste prijs: €64,02 - 25 februari 2024

Beoordelingen (0)

User Reviews

0.0 uit 5
0
0
0
0
0
Write a review

Er zijn nog geen recensies.

Plaats de eerste recensie voor “Honeywell TC10PM – Luchtkoeler Aircooler”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Review Hoek
Logo
Nieuwe Account Aanmaken
Vergelijk items
  • Totaal (0)
Vergelijken
Shopping cart