Hitway Elektrische Fiets BK7S

Uw recensie toevoegen
Toevoegen aan vergelijken
9.2
Expert ScoreLees recensie

 749,99

Beste deal op: bol.combol.com
KOOP VOOR DE BESTE PRIJS
Stel Laagste Prijs Melding In
×
Breng mij op de hoogte, wanneer de prijs daalt
Stel Notificatie voor Product in: Hitway Elektrische Fiets BK7S | Electric Mountain Bike | Off-Road E-bike | 250W Motor | 12 Ah | Zwart - €749,99
Prijsgeschiedenis
×
Prijsgeschiedenis voor Hitway Elektrische Fiets BK7S | Electric Mountain Bike | Off-Road E-bike | 250W Motor | 12 Ah | Zwart
Laatste updates:
  • €749,99 - 23 februari 2024
  • €769,99 - 20 februari 2024
  • €749,99 - 2 februari 2024
  • €769,99 - 24 december 2023
  • €764,99 - 5 december 2023
  • €749,99 - 28 november 2023
  • €699,99 - 17 november 2023
  • €849,99 - 1 november 2023
Sinds: 23 september 2023
  • Hoogste prijs: €849,99 - 23 september 2023
  • Laagste prijs: €699,99 - 17 november 2023
Aan verlanglijstje toevoegenToegevoegd aan verlanglijstjeVerwijderd uit verlanglijstje 0
Laatst bijgewerkt op 3 maart 2024 17:43
Hitway Elektrische Fiets BK7S

 749,99

Beschrijving

Hitway Elektrische Fiets BK7S review: Een Stijlvolle en Veelzijdige Elektrische Mountainbike voor Iedereen

De Hitway Elektrische Fiets BK7S is een opvallende verschijning op de markt voor elektrische fietsen. Met zijn moderne en trendy ontwerp trekt deze e-bike onmiddellijk de aandacht van avontuurlijke fietsliefhebbers. Maar wat maakt de BK7S echt bijzonder? In dit uitgebreide review zullen we alle aspecten van deze fiets onder de loep nemen, van zijn specificaties tot zijn prestaties op de weg. Of je nu op zoek bent naar een krachtige elektrische mountainbike of gewoon een betrouwbaar vervoermiddel voor dagelijks gebruik, de Hitway Elektrische Fiets BK7S belooft aan al je verwachtingen te voldoen.

Specificaties

Laten we beginnen met een blik op de belangrijkste specificaties van de Hitway Elektrische Fiets BK7S:

  • Motorpositie: Achterwiel
  • Frame: 58 cm aluminium legering
  • Accupositie: In frame
  • Aantal versnellingen: 7 versnellingen (Shimano versnelling)

Deze specificaties vormen de basis van wat deze fiets te bieden heeft, maar laten we nu dieper ingaan op de verschillende aspecten van de BK7S.

Ontwerp en Functionaliteit

Een van de meest opvallende kenmerken van de Hitway Elektrische Fiets BK7S is zijn eigentijdse ontwerp. De fiets oogt modern en trendy, waardoor je zeker de aandacht zult trekken wanneer je op pad gaat. Maar schoonheid is niet het enige wat deze e-bike te bieden heeft.

Wat deze fiets echt onderscheidt, is de mogelijkheid om eenvoudig te schakelen tussen verschillende rijstanden. Bij het opstarten staat de fiets standaard in de reguliere stand, waardoor je hem net als een gewone fiets kunt gebruiken. Maar als je wat extra ondersteuning wilt, kun je overschakelen naar de ondersteunende stand. Hierbij hoef je slechts licht te trappen om vooruit te komen, en dit alles zonder een gashendel. Hierdoor kun je de Hitway Elektrische Fiets BK7S zonder extra vereisten op de openbare weg gebruiken, wat hem tot een veelzijdige keuze maakt voor verschillende rijomstandigheden.

Daarnaast beschikt de fiets over een dashboard op het stuur, waarop je belangrijke informatie kunt aflezen. Je kunt de kilometerstand van de huidige rit en de totale afgelegde afstand bekijken, evenals de snelheid, het batterijniveau en de batterijspanning. Bovendien zal het dashboard eventuele foutmeldingen weergeven als zich een systeemfout voordoet. Bij een laag batterijniveau zal er zelfs een icoon oplichten, waardoor je nooit voor verrassingen komt te staan.

Veiligheid en Materialen

Veiligheid staat hoog in het vaandel bij het ontwerp van de Hitway Elektrische Fiets BK7S. De materialen zijn zorgvuldig gekozen om een optimale rijervaring te garanderen. Het lichtgewicht chassis is vervaardigd van roestvrij aluminium legering, wat niet alleen bijdraagt aan de robuustheid van de fiets, maar ook zorgt voor stabiliteit tijdens het rijden.

Wat betreft verlichting en zichtbaarheid is de BK7S goed uitgerust. De fiets beschikt over een heldere koplamp voor betere zichtbaarheid in het donker, en reflectoren aan de achterzijde en op de trappers. Hierdoor ben je altijd goed zichtbaar voor andere weggebruikers, wat de veiligheid op de weg bevordert.

Prestaties

De Hitway Elektrische Fiets BK7S levert indrukwekkende prestaties, ongeacht of je op verkenning gaat in de stad of op avontuurlijke off-road paden. Enkele hoogtepunten van de prestaties zijn:

  • Versnellingen: De fiets is voorzien van 7 verschillende versnellingen, dankzij het betrouwbare Shimano versnellingssysteem. Hierdoor kun je gemakkelijk schakelen en aanpassen aan verschillende terreinen en rijomstandigheden.
  • Krachtige Motor: Met een 250W motor in het achterwiel zijn hellingen tot 25 graden geen enkel probleem. Je kunt rekenen op voldoende vermogen om zelfs de steilste hellingen moeiteloos te beklimmen.
  • Verstelbaarheid: Zowel het stuur als het zadel zijn verstelbaar, waardoor je de fiets kunt aanpassen aan jouw persoonlijke voorkeur en lichaamsgrootte. Dit draagt bij aan het comfort tijdens het rijden.
  • Remmen en Schokdemping: De Hitway Elektrische Fiets BK7S is uitgerust met schijfremmen aan zowel de voor- als achterzijde, wat zorgt voor een uitstekende remprestatie. Bovendien is er een schokdemper in de voorvork geïntegreerd, waardoor je een soepele rit ervaart, zelfs op ruwere terreinen.
  • Uitneembare Batterij: De 12Ah batterij is eenvoudig uitneembaar, zodat je hem los van de fiets kunt opladen. Dit is handig als je de fiets in een appartement of kelder opbergt, waar geen stopcontact beschikbaar is.

Basisgegevens

Voordat we afsluiten, laten we enkele belangrijke basisgegevens van de Hitway Elektrische Fiets BK7S zien:

  • Materiaal: Aluminium legering
  • Afmetingen: 1770 x 650 x 1040 mm
  • Wielmaat: 26 inch
  • Gewicht: 24.2 kg
  • Maximale belasting: 120 kg
  • Maximale snelheid: 25 km/u
  • Bereik: Elektrische stand: ongeveer 30 km / Ondersteunende stand: ongeveer 50 km
  • Hellingsvermogen: 25 graden
  • Batterij: 12Ah
  • Waterdichtheid: IP54
  • Nominaal vermogen: 250W
  • Nominale spanning: 36V
  • Remwijze: Voor- en achterschijfrem
  • Bandtype: Pneumatische band
  • Minimale zadelhoogte: 82 cm
  • Maximale zadelhoogte: 102 cm
  • Aanbevolen lichaamslengte: 162 cm – 195 cm

Conclusie

De Hitway Elektrische Fiets BK7S is een uitstekende keuze voor iedereen die op zoek is naar een veelzijdige elektrische mountainbike met een modern ontwerp en indrukwekkende prestaties. Met zijn krachtige motor, verstelbaarheid en handige functies zoals het dashboard en uitneembare batterij, biedt deze fiets zowel beginners als ervaren fietsers een geweldige rijervaring. Bovendien is de nadruk op veiligheid duidelijk merkbaar in het ontwerp, met verlichting en reflectoren voor optimale zichtbaarheid.

Of je nu door de stad wilt cruisen of de wildernis wilt verkennen, de Hitway Elektrische Fiets BK7S staat klaar om aan al je fietsbehoeften te voldoen. Met zijn aantrekkelijke ontwerp en hoogwaardige specificaties verdient deze e-bike zeker een plekje bovenaan je lijst. Kies voor de BK7S en geniet van eindeloos fietsplezier, waar je ook gaat.

Bekijk meer elektrische fietsen op bol.com

Bekijk de beste elektrische fiets

9.2Expert Score
Hitway Elektrische Fiets BK7S review: Een Stijlvolle en Veelzijdige Elektrische Mountainbike voor Iedereen De Hitway Elektrische Fiets BK7S is een opvallende verschijning op de markt voor elektrische fietsen. Met zijn moderne en trendy ontwerp trekt deze e-bike onmiddellijk de aandacht van avontuurlijke fietsliefhebbers. Maar wat maakt de BK7S echt bijzonder? In dit uitgebreide review zullen […]
Pluspunten
  • Stijlvol en modern ontwerp dat de aandacht trekt.
  • Eenvoudig schakelen tussen reguliere en ondersteunende rijstanden.
  • Dashboard met belangrijke informatie voor een geïnformeerde rit.
  • Robuuste materialen, waaronder een lichtgewicht aluminium legering.
  • Uitstekende verlichting en reflectoren voor verhoogde veiligheid.
  • Krachtige 250W motor voor het moeiteloos beklimmen van hellingen.
  • Verstelbaar stuur en zadel voor persoonlijk comfort.
  • Schijfremmen voor en achter voor een betrouwbare remprestatie.
  • Schokdemper in de voorvork voor een soepele rit.
  • Uitneembare batterij voor handig opladen.
- Minpunten
  • Maximaal bereik in de elektrische stand (ongeveer 30 km) kan beperkt zijn voor lange ritten.
  • Max snelheid van 25 km/u, wat voor sommige gebruikers als beperkend kan worden ervaren.
  • Het gewicht van 24.2 kg kan de fiets minder geschikt maken voor dragen of opbergen in beperkte ruimtes.

Extra informatie

Specificaties: Hitway Elektrische Fiets BK7S

Type fiets

Mountainbike

Geslacht

Unisex

Kleur

Zwart

Framemaat

58

Materiaal frame

Aluminium

Wielmaat (Inch)

26

Product gewicht (kg)

24.20

Type aandrijving

Ketting

Aantal versnellingen

7

Type rem (voor)

Schijfremmen

Type rem (achter)

Schijfremmen

Fietsmotor

Performance

Positie motor

Achterwiel

Accupositie

In frame

Aantal meegeleverde accu's/batterijen

1

Aantal ondersteuningsstanden (stand)

1

Accu

Uitneembare accu

Actieradius

0 tot 75 km

CE markering

Zichtbaar

Doelgroep

Volwassenen

Gashendel

Nee

Gewicht (kg)

27

Inclusief bagagedrager

Ja

Maximale snelheid

25 km/h

Maximale snelheid boven 25 km/h

Nee

Met trapondersteuning

Ja

Motorvermogen in Watt (W)

250

Speed Pedelec

Nee

Taal handleiding

Universeel

Type fietsaccu

Lithium Ion

Type frame

Low Frame

Type sensor trapondersteuning

Rotatiesensor

Type vering

Voorvorkvering

Typegoedkeuring

Nee

Verpakking breedte (mm)

240

Verpakking hoogte (mm)

770

Verpakking lengte (mm)

1490

Vouwmaat breedte (cm)

0

Vouwmaat hoogte (cm)

0

Vouwmaat lengte (cm)

0

eWaste

Nee

Prijsgeschiedenis

Prijsgeschiedenis voor Hitway Elektrische Fiets BK7S | Electric Mountain Bike | Off-Road E-bike | 250W Motor | 12 Ah | Zwart
Laatste updates:
  • €749,99 - 23 februari 2024
  • €769,99 - 20 februari 2024
  • €749,99 - 2 februari 2024
  • €769,99 - 24 december 2023
  • €764,99 - 5 december 2023
  • €749,99 - 28 november 2023
  • €699,99 - 17 november 2023
  • €849,99 - 1 november 2023
Sinds: 23 september 2023
  • Hoogste prijs: €849,99 - 23 september 2023
  • Laagste prijs: €699,99 - 17 november 2023

Beoordelingen (0)

User Reviews

0.0 uit 5
0
0
0
0
0
Write a review

Er zijn nog geen recensies.

Plaats de eerste recensie voor “Hitway Elektrische Fiets BK7S”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Review Hoek
Logo
Nieuwe Account Aanmaken
Vergelijk items
  • Totaal (0)
Vergelijken
Shopping cart