Hitway BK6 Elektrische Fiets | Opvouwbare E-bike

(1 klantbeoordeling)
Toevoegen aan vergelijken
9.2
Expert ScoreLees recensie

 809,99

Beste deal op: bol.combol.com
KOOP VOOR DE BESTE PRIJS
Stel Laagste Prijs Melding In
×
Breng mij op de hoogte, wanneer de prijs daalt
Stel Notificatie voor Product in: Hitway BK6 Elektrische Fiets | Opvouwbare E-bike | 20 Inch Fat Tire | 350W Motor | 10Ah | Zwart/Groen - €809,99
Prijsgeschiedenis
×
Prijsgeschiedenis voor Hitway BK6 Elektrische Fiets | Opvouwbare E-bike | 20 Inch Fat Tire | 350W Motor | 10Ah | Zwart/Groen
Laatste updates:
  • €809,99 - 19 maart 2024
  • €899,99 - 11 maart 2024
  • €849,00 - 8 maart 2024
  • €899,99 - 5 maart 2024
  • €749,99 - 22 februari 2024
  • €719,00 - 2 februari 2024
  • €849,99 - 1 februari 2024
  • €749,99 - 9 januari 2024
Sinds: 1 november 2023
  • Hoogste prijs: €899,99 - 5 maart 2024
  • Laagste prijs: €719,00 - 2 februari 2024
Aan verlanglijstje toevoegenToegevoegd aan verlanglijstjeVerwijderd uit verlanglijstje 1
Laatst bijgewerkt op 19 april 2024 03:43
Hitway BK6 Elektrische Fiets | Opvouwbare E-bike
Hitway BK6 Elektrische Fiets | Opvouwbare E-bike

 809,99

Beschrijving

Hitway BK6 Elektrische Fiets Review: Moderne en Trendy Vouwfiets met Uitstekende Prestaties

De Hitway BK6 is een moderne elektrische vouwfiets met een trendy ontwerp. Met zijn opvouwbare functie en krachtige motor biedt deze fiets een uitstekende rijervaring voor pendelaars en avonturiers die op zoek zijn naar gemak en mobiliteit. In dit uitgebreide review zullen we alle belangrijke kenmerken en eigenschappen van de Hitway BK6 elektrische fiets bespreken, zodat je een weloverwogen beslissing kunt nemen bij het kiezen van je ideale e-bike.

Rijstanden en Dashboard: Veelzijdige Opties voor elke Rit

De Hitway BK6 biedt verschillende rijstanden om aan te passen aan jouw behoeften. Bij het opstarten staat de fiets standaard in de reguliere stand, waardoor je hem als een reguliere fiets kunt gebruiken. Daarnaast is er de ondersteunende stand, waarbij je slechts licht hoeft te trappen om vooruit te komen. Als je volledig elektrisch wilt rijden, kun je de elektrische stand inschakelen.

Op het stuur van de fiets bevindt zich een dashboard waarop je belangrijke informatie kunt aflezen. Je kunt de kilometerstand van de huidige rit en de totale afgelegde afstand zien, evenals de snelheid, het batterijniveau en -spanning. Het dashboard geeft ook foutmeldingen weer, mocht er zich een systeemfout voordoen.

Veiligheid en Robuustheid: Hoogste Prioriteit

Bij het ontwerp van de Hitway BK6 is er de hoogste prioriteit gegeven aan veiligheid. De materialen zijn zorgvuldig uitgekozen om duurzaamheid en robuustheid te garanderen. Het lichtgewicht chassis is vervaardigd van roestvrij aluminium legering, wat zorgt voor extra stabiliteit tijdens het rijden.

Om ervoor te zorgen dat je veilig kunt rijden, is de fiets uitgerust met een koplamp, bel en reflectoren voor, achter en op de banden. Hierdoor ben je goed zichtbaar voor andere weggebruikers, zelfs bij weinig licht.

Comfortabel Zadel en Cruise Control: Optimaal Gemak tijdens het Rijden

De Hitway BK6 biedt optimaal comfort tijdens het rijden. Het zadel met dubbele laag heeft een schokdempende werking en voorkomt vermoeidheid van het zitten. De oppervlaktelaag van het zadel kanaliseert de hitte die tijdens het rijden gegenereerd wordt naar buiten. Binnenin bevat het zadel een flexibele siliconenlaag die extra comfort biedt. Het ergonomische ontwerp zorgt ervoor dat lange ritten geen probleem zijn.

Daarnaast heeft de fiets een handige cruise control-functie, waarmee je de fiets op een constante snelheid kunt laten rijden zonder continu gas te geven. Dit is vooral handig tijdens lange rechte stukken of wanneer je even wilt ontspannen tijdens het rijden.

Krachtige Motor en Soepele Versnellingen: Geschikt voor Diverse Terreinen

De Hitway BK6 is uitgerust met een krachtige 600W motor die moeiteloos hellingen tot 25° kan bedwingen. Of je nu een steile heuvel op fietst of door stadsstraten manoeuvreert, deze e-bike biedt voldoende vermogen en prestaties om aan je behoeften te voldoen.

Met 3 verschillende snelheidsstanden (15, 20 en 25 km/u) kun je de snelheid aanpassen aan de omstandigheden en je persoonlijke voorkeur. De 3 versnellingen zorgen voor soepele overgangen tussen verschillende snelheden, zodat je altijd in de juiste versnelling kunt rijden.

Handige Kenmerken en Praktisch Ontwerp: Ideaal voor Pendelaars

De Hitway BK6 heeft een aantal handige kenmerken die hem ideaal maken voor pendelaars. Ten eerste is de fiets eenvoudig opvouwbaar, waardoor je hem gemakkelijk kunt meenemen in het openbaar vervoer of kunt opbergen in kleine ruimtes. De afmetingen in opgevouwen toestand zijn 900x500x790 mm, terwijl hij in uitgevouwen toestand 1770x530x1200 mm meet.

Daarnaast heeft de fiets een bagagedrager met een draagvermogen van maximaal 15 kg, wat handig is voor het meenemen van boodschappen of andere kleine items. Let op dat de bagagedrager niet geschikt is voor het vervoeren van personen.

Een ander praktisch kenmerk van de Hitway BK6 is de uitneembare batterij. Hierdoor kun je de batterij los van de fiets opladen, wat handig is als je geen stopcontact in de buurt van de fiets hebt.

Conclusie: Een Veelzijdige en Betrouwbare Elektrische Vouwfiets

De Hitway BK6 is een veelzijdige en betrouwbare elektrische vouwfiets die geschikt is voor verschillende soorten ritten. Of je nu naar je werk pendelt, de stad wilt verkennen of gewoon een ontspannen fietstocht wilt maken, deze e-bike biedt uitstekende prestaties en comfort.

Met zijn verschillende rijstanden, krachtige motor en soepele versnellingen kun je de fiets aanpassen aan jouw behoeften en voorkeuren. Het praktische ontwerp met opvouwfunctie en handige kenmerken zoals cruise control en een verstelbaar zadel maken deze fiets ideaal voor pendelaars.

De Hitway BK6 is gemaakt van hoogwaardige materialen en heeft een uitstekende bouwkwaliteit, waardoor hij lang meegaat en bestand is tegen dagelijks gebruik. Met zijn trendy ontwerp en gebruiksvriendelijke functies is deze e-bike een uitstekende keuze voor iedereen die op zoek is naar mobiliteit, comfort en stijl.

Koop vandaag nog de Hitway BK6 elektrische vouwfiets en ervaar de vrijheid en gemak van elektrisch fietsen!

Bekijk meer elektrische vouwfietsen

Welke regels gelden voor mijn elektrische fiets (e-bike)? Lees meer

9.2Expert Score
Hitway BK6 Elektrische Fiets Review: Moderne en Trendy Vouwfiets met Uitstekende Prestaties De Hitway BK6 is een moderne elektrische vouwfiets met een trendy ontwerp. Met zijn opvouwbare functie en krachtige motor biedt deze fiets een uitstekende rijervaring voor pendelaars en avonturiers die op zoek zijn naar gemak en mobiliteit. In dit uitgebreide review zullen we […]
Pluspunten
  • Veelzijdige rijstanden voor aanpassing aan jouw behoeften.
  • Dashboard met belangrijke informatie en systeemfoutmeldingen.
  • Hoogwaardige materialen voor veiligheid en robuustheid.
  • Comfortabel zadel met schokdempende werking en ergonomisch ontwerp.
  • Krachtige 600W motor voor moeiteloos beklimmen van hellingen.
  • Soepele versnellingen voor een optimale rijervaring.
  • Opvouwbaar ontwerp voor gemakkelijk vervoer en opslag.
  • Handige cruise control-functie voor ontspannen rijden.
  • Uitneembare batterij voor eenvoudig opladen.
- Minpunten
  • Geen mogelijkheid om de maximale snelheid van 25 km/u te overschrijden.
  • Bagagedrager niet geschikt voor het vervoeren van personen.
  • Laadtijd van 4-5 uur kan als lang worden ervaren voor sommige gebruikers.

Extra informatie

Specificaties: Hitway BK6 Elektrische Fiets | Opvouwbare E-bike

Type fiets

Vouwfiets

Geslacht

Unisex

Kleur

Zwart

Framemaat

37.5

Materiaal frame

Aluminium

Wielmaat (Inch)

20

Product gewicht (kg)

19

Type aandrijving

Ketting

Aantal versnellingen

3

Type rem (voor)

Schijfremmen

Type rem (achter)

Schijfremmen

Fietsmotor

Performance

Positie motor

Achterwiel

Accupositie

Aan frame

Aantal meegeleverde accu's/batterijen

1

Aantal ondersteuningsstanden (stand)

1

Accu

Uitneembare accu

Actieradius

0 tot 75 km

CE markering

Zichtbaar

Doelgroep

Volwassenen

Gashendel

Nee

Gewicht (kg)

19

Inclusief bagagedrager

Ja

Maximale snelheid

25 km/h

Maximale snelheid boven 25 km/h

Nee

Met trapondersteuning

Ja

Motorvermogen in Watt (W)

600

Speed Pedelec

Nee

Taal handleiding

Universeel

Type fietsaccu

Lithium Ion

Type frame

Low Frame

Type sensor trapondersteuning

Rotatiesensor

Type vering

Zadelpenvering, Voorvorkvering

Verpakking breedte (cm)

38

Verpakking hoogte (cm)

50

Verpakking lengte (cm)

79

Vouwmaat breedte (cm)

50

Vouwmaat hoogte (cm)

79

Vouwmaat lengte (cm)

90

eWaste

Nee

Prijsgeschiedenis

Prijsgeschiedenis voor Hitway BK6 Elektrische Fiets | Opvouwbare E-bike | 20 Inch Fat Tire | 350W Motor | 10Ah | Zwart/Groen
Laatste updates:
  • €809,99 - 19 maart 2024
  • €899,99 - 11 maart 2024
  • €849,00 - 8 maart 2024
  • €899,99 - 5 maart 2024
  • €749,99 - 22 februari 2024
  • €719,00 - 2 februari 2024
  • €849,99 - 1 februari 2024
  • €749,99 - 9 januari 2024
Sinds: 1 november 2023
  • Hoogste prijs: €899,99 - 5 maart 2024
  • Laagste prijs: €719,00 - 2 februari 2024

Beoordelingen (1)

1 recensie voor Hitway BK6 Elektrische Fiets | Opvouwbare E-bike

5.0 uit 5
1
0
0
0
0
Write a review
Toon alles Handigst Hoogste Beoordeling Laagste Beoordeling
  1. Lambrecht Emiel

    De motor van 250W, geen 300W of 600W zoals soms wordt beweerd, doet het prima en is heel stil. De maximum helling is 25% en geen 25°zoals foutief wordt vermeld maar wel 14°.
    De snelheidsaanduiding stopt bij de ingestelde snelheid van 15 of 20 of 25km/u, ook als je sneller gaat bij een afdaling wat een groot nadeel is.
    De shimano versnellingen werken heel precies.

    + Pluspunten: Stevig en stabiel Prima schijfremmen
    - Minpunten: Snelheidsaanduiding die niet werkt bij het sneller rijden dan de gekozen maxima.
    Nuttig(0) Niet nuttig(0)U hebt al gestemd

    Plaats een recensie

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

    Review Hoek
    Logo
    Nieuwe Account Aanmaken
    Vergelijk items
    • Totaal (0)
    Vergelijken
    Shopping cart