Hama CO2 koolstofdioxide meter

(1 klantbeoordeling)
Toevoegen aan vergelijken
8.1
Expert ScoreLees recensie

Werkt op: USB

 39,95

Beste deal op: bol.combol.com
KOOP VOOR DE BESTE PRIJS
Stel Laagste Prijs Melding In
×
Breng mij op de hoogte, wanneer de prijs daalt
Stel Notificatie voor Product in: Hama Co2 meter Safe - Luchtkwaliteitsmeter - €39,95
Prijsgeschiedenis
×
Prijsgeschiedenis voor Hama Co2 meter Safe - Luchtkwaliteitsmeter
Laatste updates:
  • €39,95 - 2 april 2024
  • €60,82 - 27 maart 2024
  • €39,95 - 27 december 2023
  • €57,19 - 21 december 2023
  • €39,95 - 11 november 2023
  • €60,11 - 9 november 2023
Sinds: 9 november 2023
  • Hoogste prijs: €60,82 - 27 maart 2024
  • Laagste prijs: €39,95 - 11 november 2023
Aan verlanglijstje toevoegenToegevoegd aan verlanglijstjeVerwijderd uit verlanglijstje 0
Laatst bijgewerkt op 18 april 2024 23:21
Hama CO2 koolstofdioxide meter

 39,95

Beschrijving

Hama CO2 koolstofdioxide meter review

Als je bezorgd bent over de luchtkwaliteit binnenshuis, is een compacte luchtkwaliteitsmeter zoals de Hama CO2 een handig hulpmiddel om in huis te hebben. Deze meter meet niet alleen de concentratie van koolstofdioxide (CO2) in de lucht, maar geeft ook de temperatuur en vochtigheid weer.

De Hama CO2 is speciaal ontworpen voor gebruik binnenshuis, bijvoorbeeld in de woonkamer, slaapkamer, kinderkamer of op kantoor. De ingebouwde NDIR-sensor levert zeer betrouwbare meetwaarden en geeft het CO2-gehalte weer in ppm (parts per million).

Hama CO2 koolstofdioxide meter kenmerken

Om het je gemakkelijker te maken, heeft de Hama CO2 een CO2-luchtkwaliteitsweergave met drie velden: groen voor goede luchtkwaliteit, geel voor normale luchtkwaliteit en rood voor slechte luchtkwaliteit. Zo weet je altijd of de lucht in je huis gezond is om in te ademen.

De Hama CO2 slaat ook de minimale en maximale meetwaarden van CO2-concentratie, temperatuur en vochtigheid op, zodat je een goed beeld krijgt van hoe de lucht in je huis is gedurende de tijd. De temperatuurweergave kan in graden Celsius of Fahrenheit worden weergegeven, terwijl de vochtigheid in procenten wordt weergegeven.

Een te hoge concentratie CO2 kan leiden tot concentratieproblemen, hoofdpijn en vermoeidheid. Gelukkig waarschuwt de Hama CO2 als de waarden te hoog zijn en herinnert het je ook akoestisch om de kamer intensief te ventileren. Zo kun je ervoor zorgen dat je altijd in een gezonde omgeving verblijft.

Met de oplaadbare accu kun je de Hama CO2 tot 3,5 uur zonder stroomvoorziening gebruiken. Er is ook een batterij-statusbalk met vier balkjes, zodat je kunt zien hoeveel batterij er nog over is.

Hama CO2 koolstofdioxide meter samenvatting

Deze co2 meter heeft een mooi klein design. Het reageert snel op veranderingen in de lucht, dit kunt u mooi aflezen op het helder display. Ook geeft het de temperatuur en luchtvochtigheid aan. Het kalibreren van de co2 meter werkt goed, zet hem buiten neer om het te kalibreren. Dit is toch wel belangrijk want anders kunnen de waarden wat minder nauwkeurig zijn. Wel is het jammer dat je het display niet kunt dimmen of uitzetten.

Bekijk meer co2 meters op bol.com

Beste CO2 meters van 2023

Wat is een co2 meter?

8.1Expert Score
Werkt op: USB
Pluspunten
  • Meet concentratie CO2, temperatuur en vochtigheid
  • Betrouwbare NDIR-sensor
  • Luchtkwaliteitsweergave met 3 velden
  • Minimale/maximale meetwaarden opgeslagen
  • Waarschuwt bij te hoge CO2-waarden
  • Batterij-statusbalk met 4 balkjes
- Minpunten
  • Oplaadbare accu voor 3,5 uur gebruik
  • Goedkoop

Extra informatie

Specificaties: Hama CO2 koolstofdioxide meter

Kleur

Zwart

Gewicht (gram)

116

Meetopties

CO2, Temperatuur, Luchtvochtigheid

Verpakkingsinhoud

1 luchtkwaliteitsmeter "Safe" 1 micro-USB-kabel 1 gebruiksaanwijzing

App vereist voor volledige functionaliteit

Nee

App werkt op besturingssyteem

Niet van toepassing

Betaalde diensten vereist

Nee

Bluetooth vereist

Nee

CE markering

Zichtbaar

Compatibel met

Niet van toepassing

Delen van gebruikersgegevens vereist

Nee

Internet of Things

Nee

Introductiejaar

2021

Introductiemaand

Maart

Kan zelfstandig met internet verbinden

Nee

Met display

Ja

Mobiele data verbinding mogelijk

Nee

Ondersteuning met updates

Niet van toepassing

Taal handleiding

Engels, Nederlands

Verpakking breedte (mm)

101

Verpakking hoogte (mm)

48

Verpakking lengte (mm)

134

Voedingstype

USB

Wifi vereist

Nee

Prijsgeschiedenis

Prijsgeschiedenis voor Hama Co2 meter Safe - Luchtkwaliteitsmeter
Laatste updates:
  • €39,95 - 2 april 2024
  • €60,82 - 27 maart 2024
  • €39,95 - 27 december 2023
  • €57,19 - 21 december 2023
  • €39,95 - 11 november 2023
  • €60,11 - 9 november 2023
Sinds: 9 november 2023
  • Hoogste prijs: €60,82 - 27 maart 2024
  • Laagste prijs: €39,95 - 11 november 2023

Beoordelingen (1)

1 recensie voor Hama CO2 koolstofdioxide meter

5.0 uit 5
1
0
0
0
0
Write a review
Toon alles Handigst Hoogste Beoordeling Laagste Beoordeling
  1. Niels van Leeuwen

    Een ander persoon merkte in een vorige recensie op dat de opgegeven Celsius-temperatuur en luchtvochtigheidswaarden niet helemaal overeenkwamen met die van een ander apparaat. Ik heb dit ook opgemerkt, en dit verschijnsel lijkt zich vaak voor te doen. Ik heb dit apparaat voornamelijk gekocht vanwege de CO2-meting, en in februari 2022 werd dit apparaat als beste beoordeeld in een belangrijk Duits vergelijkingsonderzoek op test.de. Het licht van de cijfers is weliswaar fel en kan niet gedimd worden, en het stugge usb-snoer maakt het plaatsen van deze CO2-meter enigszins lastig. In tegenstelling tot wat op bol.com staat, werd er in mijn geval een HAMA usb-stekker (ter waarde van € 10,99) meegeleverd. Dat is mooi meegenomen! Ik had uit voorzorg echter al een losse usb-stekker gekocht op bol.com op basis van de beschrijving, die ik ook voor andere apparaten kan gebruiken.

    Nuttig(0) Niet nuttig(0)U hebt al gestemd

    Plaats een recensie

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

    Review Hoek
    Logo
    Nieuwe Account Aanmaken
    Vergelijk items
    • Totaal (0)
    Vergelijken
    Shopping cart