Grizzly Grills Kamado Elite – XL

Uw recensie toevoegen
Toevoegen aan vergelijken
9.5
Expert ScoreLees recensie
  • Alle hierboven genoemde prijzen zijn in Euro.
  • Dit product is verkrijgbaar bij Bol.
  • Bij bol.com kun je Grizzly Grills Kamado Elite - XL kopen voor slechts €1.455,00
  • De laagste prijs van Grizzly Grills Kamado Elite - XL werd verkregen op 19 april 2024 08:51.

 1.455,00

Beste deal op: bol.combol.com
KOOP VOOR DE BESTE PRIJS
Stel Laagste Prijs Melding In
×
Breng mij op de hoogte, wanneer de prijs daalt
Stel Notificatie voor Product in: Grizzly Grills Kamado Elite - XL - €1.455,00
Prijsgeschiedenis
×
Prijsgeschiedenis voor Grizzly Grills Kamado Elite - XL
Laatste updates:
  • €1.455,00 - 27 januari 2024
  • €1.555,00 - 14 november 2023
  • €1.578,39 - 11 november 2023
Sinds: 11 november 2023
  • Hoogste prijs: €1.578,39 - 11 november 2023
  • Laagste prijs: €1.455,00 - 27 januari 2024
Aan verlanglijstje toevoegenToegevoegd aan verlanglijstjeVerwijderd uit verlanglijstje 0
Laatst bijgewerkt op 19 april 2024 08:51
Grizzly Grills Kamado Elite – XL

 1.455,00

Beschrijving

Review: Grizzly Grills Kamado Elite – XL

De Grizzly Grills Kamado Elite XL is een absolute topper als het gaat om kamado’s. Speciaal ontwikkeld voor de horeca en grote groepen, biedt deze kamado je de pure smaak van een houtskoolvuur. Met de handige ingebouwde chip feeder kun je gemakkelijk houtsnippers toevoegen voor nog meer rooksmaakopties. Deze kamado is gemaakt van hoogwaardig keramiek en wordt geleverd met een garantie van 20 jaar. Bovendien is hij uitgerust met een verrijdbaar onderstel en twee handige inklapbare zijtafels. Met de Grizzly Grills Kamado Elite XL haal je een kwalitatief hoogstaande kamado in huis die je de beste grillresultaten geeft!

Kwalitatief hoogwaardig – Beregoed!

De Grizzly Grills Kamado Elite XL is van topkwaliteit en biedt een roosteroppervlakte van 46 cm, wat voldoende ruimte biedt om heerlijke gerechten te bereiden voor 8-10 personen. De kamado is gemaakt van dikwandig cordieriet keramiek, dat zorgt voor een langdurige en stabiele warmte. De schuif aan de onderkant en de margrietschijf aan de bovenkant maken het eenvoudig om de temperatuur te reguleren. Bovendien sluit de kamado goed af dankzij de slotsluiting en de glasvezel afdichting. Het stevige zwarte onderstel is voorzien van goede wieltjes, waarvan 2 met rem, en de inklapbare zijtafels bieden veel werkruimte tijdens het barbecueën.

Compleet geleverd met essentiële accessoires

De Grizzly Grills Kamado Elite XL wordt standaard geleverd met alle essentiële accessoires die je nodig hebt voor een geweldige barbecue-ervaring. Zo krijg je de Divide & Conquer (Multi-level cooking systeem) waarmee je zowel direct als indirect kunt grillen. Ook wordt er een kolenmand meegeleverd, die zorgt voor een betere stabiliteit van de temperatuur en een langer gebruik van je houtskool mogelijk maakt. Met de chipfeeder kun je eenvoudig rookhout toevoegen zonder de koepel te hoeven openen, waardoor er vrijwel geen warmte verloren gaat. Daarnaast ontvang je bij Allesvoorkamado een gratis 10 kg zak Marabu houtskool en een 1,5 kg zak rookchunks, zodat je meteen aan de slag kunt.

Grizzly Grills versus andere kamado merken

Er is veel verschil tussen verschillende kamado merken, zowel in de goedkopere series als in het duurdere segment. Grizzly Grills is de broer van de Bastard kamado en biedt een uitstekende kwaliteit zonder dat je betaalt voor de merknaam of promotiecampagnes. Goedkopere kamado’s hebben vaak dunner en minder kwalitatief keramiek, gelakte stalen onderdelen die na verloop van tijd kunnen roesten en een basis scharnier dat niet goed blijft openstaan. Bij premium merken zoals Grizzly Grills krijg je standaard 20 jaar garantie en een uitgebreid assortiment aan accessoires.

Welke kamado maat past bij jou?

De Grizzly Grills Kamado Elite – XL is echter een geweldige keuze als je regelmatig grote bijeenkomsten organiseert of als je een professionele instelling hebt, zoals een horecagelegenheid. Met zijn royale roosteroppervlakte en uitstekende constructie biedt de XL kamado een ongeëvenaarde mogelijkheid om grote hoeveelheden voedsel tegelijkertijd te bereiden. De Grizzly Grills Large is de meest populaire maat, geschikt voor 4-8 personen. Het formaat, onderstel en de kwaliteit van deze kamado zijn uitstekend.

Conclusie

De Grizzly Grills Kamado Elite XL is een uitstekende keuze voor wie op zoek is naar een kwalitatief hoogstaande kamado. Met zijn hoogwaardige keramiek, handige accessoires en duurzaamheid biedt deze kamado de ultieme barbecue-ervaring. Bestel vandaag nog je Grizzly Grills Kamado Elite XL en geniet van heerlijke gerechten bereid op deze topklasse kamado!

Bekijk meer barbeques op bol.com

Bekijk de beste pizzaovens

9.5Expert Score
Review: Grizzly Grills Kamado Elite – XL De Grizzly Grills Kamado Elite XL is een absolute topper als het gaat om kamado’s. Speciaal ontwikkeld voor de horeca en grote groepen, biedt deze kamado je de pure smaak van een houtskoolvuur. Met de handige ingebouwde chip feeder kun je gemakkelijk houtsnippers toevoegen voor nog meer rooksmaakopties. […]
Pluspunten
  • Hoogwaardige kwaliteit en duurzaamheid
  • Ruim roosteroppervlakte van 46 cm voor 8-10 personen
  • Handige ingebouwde chip feeder voor extra rooksmaakopties
  • Inclusief essentiële accessoires zoals Divide & Conquer en kolenmand
  • Verrijdbaar onderstel en inklapbare zijtafels voor extra gemak
- Minpunten
  • Hogere prijsklasse in vergelijking met goedkopere kamado's
  • Mogelijk iets zwaarder en groter dan kleinere kamado's
  • Vereist enige ruimte in de tuin of buitenruimte

Extra informatie

Specificaties: Grizzly Grills Kamado Elite – XL

Kleur

Zwart

Geschikt voor locatie

Tuin

Materiaal

Keramiek

Type houtskoolbarbecue

Kamadobarbecue

Inclusief hoes

Nee

Diameter kookoppervlak (cm)

69

Product hoogte (cm)

136.50

Product gewicht (kg)

136

Met handgreep / handgrepen

Ja

Inclusief deksel

Ja

Inclusief wielen

Ja

Vet collector

Nee

Inclusief thermometer

Ja

Inclusief verwijderbare aslade

Nee

Inclusief luchtrooster

Ja

Inclusief onderstel

Ja

Inclusief slang

Nee

Met zijbrander

Nee

Met zijtafel

Ja

Aantal branders

1

Fabrieksgarantie termijn (jaar)

20

Reparatie type

Pick-up en return

Aanvullende functies

Grizzly Grills zijn gemaakt van hernieuwbare grondstoffen, zoals cordierietkeramiek (met een garantie van 20 jaar), gietijzer en massief bamboe.

Breedte grilloppervlak (cm)

60

CE markering

Zichtbaar

Gewicht (kg)

136

Indicatielampje

Nee

MPN (Manufacturer Part Number)

GE100

Met drukregelaar

Nee

Taal handleiding

Duits, Frans, Nederlands, Engels

Type barbecue

Houtskoolbarbecue

eWaste

Nee

Prijsgeschiedenis

Prijsgeschiedenis voor Grizzly Grills Kamado Elite - XL
Laatste updates:
  • €1.455,00 - 27 januari 2024
  • €1.555,00 - 14 november 2023
  • €1.578,39 - 11 november 2023
Sinds: 11 november 2023
  • Hoogste prijs: €1.578,39 - 11 november 2023
  • Laagste prijs: €1.455,00 - 27 januari 2024

Beoordelingen (0)

User Reviews

0.0 uit 5
0
0
0
0
0
Write a review

Er zijn nog geen recensies.

Plaats de eerste recensie voor “Grizzly Grills Kamado Elite – XL”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Review Hoek
Logo
Nieuwe Account Aanmaken
Vergelijk items
  • Totaal (0)
Vergelijken
Shopping cart