Google Nest Thermostaat

(2 klantbeoordelingen)
Toevoegen aan vergelijken
9.5
Expert ScoreLees recensie

Slimme thermostaat | Geschikt voor type cv-ketel: Modulerend

 219,00

Beste deal op: bol.combol.com
KOOP VOOR DE BESTE PRIJS
Stel Laagste Prijs Melding In
×
Breng mij op de hoogte, wanneer de prijs daalt
Stel Notificatie voor Product in: Google Nest Learning Thermostat - Slimme thermostaat - RVS - €219,00
Prijsgeschiedenis
×
Prijsgeschiedenis voor Google Nest Learning Thermostat - Slimme thermostaat - RVS
Laatste updates:
  • €219,00 - 17 april 2024
  • €209,00 - 13 april 2024
  • €219,00 - 11 april 2024
  • €185,00 - 10 april 2024
  • €219,00 - 8 april 2024
  • €199,20 - 1 april 2024
  • €219,00 - 21 maart 2024
  • €267,45 - 20 maart 2024
Sinds: 24 oktober 2023
  • Hoogste prijs: €271,81 - 18 maart 2024
  • Laagste prijs: €154,29 - 14 maart 2024
Aan verlanglijstje toevoegenToegevoegd aan verlanglijstjeVerwijderd uit verlanglijstje 0
Laatst bijgewerkt op 19 april 2024 17:31

Beschrijving

Google Nest Thermostaat review

De Google Nest Thermostaat, is nu in zijn derde generatie, heeft een gestroomlijnder, stijlvoller ontwerp met een vergroot, helderder scherm. Met Verre weergave kunt u nu overal in de kamer de tijd- of temperatuurinstellingen zien. Het is zelfs in staat om uw ketel te regelen en de energie-efficiëntie te optimaliseren met OpenTherm-technologie. Dat is iets om enthousiast van te worden!

Wat vinden reviewers van de Google Nest Thermostaat?

De Google Nest Thermostaat wordt over het algemeen goed ontvangen door reviewers. Ze geven aan dat de thermostaat goed zijn werk doet en zeer gebruiksvriendelijk is. Het is gemakkelijk om de thermostaat te bedienen via alle Google-apparaten, zoals de Nest hub, home app, Nest app en Nest mini. Toch wordt opgemerkt dat de installatie niet heel eenvoudig is en dat enige kennis nodig is om de heatlink correct aan te sluiten.

Een reviewer beschrijft dat hij twee Google Nest thermostaten heeft besteld, een voor hemzelf en een voor zijn moeder. Bij zijn installatie hing er een oude Valiant-ketel, waarop de thermostaat en heatlink eenvoudig op een open term gezet kon worden. De installatie verliep vlot, maar het is belangrijk om op te letten dat de heatlink niet op de ketel wordt aangesloten voor zijn voeding, omdat dit kortsluiting kan veroorzaken en schade aan de CV kan veroorzaken.

Bij de installatie van de thermostaat bij de moeder van de reviewer, die een nieuwere Nefit-ketel heeft, moest er een module van ongeveer 50 euro worden bijbesteld om de thermostaat in OT-modus te krijgen. Het is belangrijk om op te letten dat de aansluiting van de thermostaat afhankelijk is van het type ketel dat je hebt. De reviewer heeft de thermostaat pas enkele dagen in gebruik, maar heeft al gemerkt dat het effect van de modulerende stand na 24 uur al te merken was. De ketel draaide niet op volle toeren en de kamers waren gelijkmatig opgewarmd, wat te danken was aan de open term.

Over het algemeen lijken reviewers tevreden te zijn met de Google Nest Thermostaat. Het installatieproces kan wel wat moeilijker zijn, afhankelijk van het type ketel dat je hebt. Het lijkt daarom belangrijk om goed te letten op de aansluiting en de handleiding goed te lezen.

Bespaar energie met de Google Nest Thermostaat

Je thermostaat is verantwoordelijk voor een groot deel van je energierekening, dus waarom zou je hem niet voor je laten werken? De Nest Thermostaat heeft sinds 2011 miljarden kWh aan energie bespaard in miljoenen huizen. Hij maakt gebruik van geavanceerde technologie om je favoriete huistemperaturen te leren kennen, de temperatuur te verlagen als je weg bent en past zichzelf zelfs aan, afhankelijk van de grootte en isolatie van je huis. huis. Zo gebruik je alleen energie wanneer je het nodig hebt.

Google Nest Thermostaat eigenschappen

De Nest Thermostaat heeft een aantal geweldige functies die hem tot een uitstekende keuze maken om de temperatuur in huis te regelen. Met de Auto-Schedule-functie kan het uw dagelijkse routine leren en de temperatuur dienovereenkomstig aanpassen. Met Auto-Afwezig kun je hem zo instellen dat hij de verwarming automatisch lager zet als hij merkt dat je niet thuis bent. Je bedient hem ook op afstand met de Nest-app, waarmee je de temperatuur eenvoudig aanpast als je niet thuis bent.

True Radiant helpt de temperatuur in huis te houden, zelfs door de temperatuur van het warme water te regelen. Het werkt ook met OpenTherm, zodat u betere verwarmingsprestaties en energiebesparingen krijgt. Om je te helpen je energieverbruik in de gaten te houden, heeft de Nest-thermostaat een functie voor energiegeschiedenis en een Nest-rapport. Het kent ook het weer, dus je kunt de temperatuur aanpassen aan de voorspelling.

De Nest-thermostaat heeft ook een afstandsweergave, die je laat zien hoe ver je verwijderd bent van je ideale temperatuur. De Time to Temperature-functie vertelt je hoe lang het duurt om de gewenste temperatuur te bereiken. Vroeg aan helpt de thermostaat de doeltemperatuur te bereiken voordat je wakker wordt of thuiskomt. Zonwering helpt de temperatuur in huis comfortabel te houden als de zon schijnt.

Om je instellingen veilig te houden, heeft de Nest-thermostaat een Thermostaat Lock-functie. Het stuurt ook een veiligheidstemperatuurbericht als de temperatuur te hoog of te laag wordt. U kunt het systeem ook testen om er zeker van te zijn dat alles correct werkt. Tot slot kan de Nest thermostaat zijn software updaten via wifi, zodat je altijd beschikt over de nieuwste functies.

Google Nest Thermostaat Compatibiliteit

De Nest Learning Thermostaat is de perfecte keuze voor elk verwarmingssysteem in huis. Hij is compatibel met de meest voorkomende centrale verwarmingssystemen, waaronder combiketels, systeem- en soloketels, boilers voor huishoudelijk gebruik, vloerverwarmingen met warm water, lucht- en aardwarmtepompen (alleen verwarming), zonesystemen (één Nest Thermostaat per zone) en verwarmingssystemen met OpenTherm-technologie. Met de Nest Learning Thermostaat kun je de temperatuur in huis overal in de gaten houden en regelen. Het beschikt over geavanceerde algoritmen en sensoren die de temperatuur kunnen aanpassen aan uw comfortniveau en u geld kunnen besparen. De Nest Learning Thermostaat is eenvoudig te installeren en je kunt hem programmeren om automatisch in en uit te schakelen volgens jouw schema. Met zijn gestroomlijnde ontwerp en intuïtieve gebruikersinterface is de Nest Learning Thermostaat een ideale keuze voor elk huis.

Bekijk meer thermostaten

De 5 beste CO2 meters

De Beste Thermostaat

9.5Expert Score
Slimme thermostaat | Geschikt voor type cv-ketel: Modulerend
Pluspunten
  • Geschikt voor alle cv-ketels
  • Via de app kun je jouw thermostaat overal ter wereld bedienen
  • Kan op iedere plek in huis geplaatst worden, maar heeft wél stroom nodig!
  • Makkelijk in gebruik
  • Mooi design
- Minpunten
  • De installatie is lastig
  • Redelijk duur

Extra informatie

Specificaties: Google Nest Thermostaat

Type thermostaat

Slimme thermostaat

Merk

Google Nest

Kleur

RVS

Artikelnummer

0854448003921

Keurmerk

0

Taal handleiding

Universeel

Geschikt voor aansturing van

Combiketel, CV-ketel, Warmtepomp (zonder koeling), Stadsverwarming

Geschikt voor type CV-ketel

Modulerend

Geschikt voor merk CV-ketel

ATAG, AWB, Bosch, Brink, Ferroli, Intergas, Itho Daalderop, Junkers, Nefit, Remeha, Vaillant, Viessmann

Geschikt voor vloerverwarming

Ja

OpenTherm communicatie

Ja

Bediening

Draaisysteem

Bediening via app

Ja

Display verlichting

Ja

Geschikt voor besturingssysteem

Android, iOS

Smart Home Platform

Google Assistant, Homey, Nest

Per halve graad instelbaar

Ja

Programma's

Dag, Vakantie, Weekdagen, Weekend

Zelflerend

Ja

Wifi

Ja

Open raam detectie

Nee

Aanwezigheidsdetectie

Ja

Geofencing

Ja

Geschikt voor zoneregeling

Nee

Geschikt voor IFTTT

Ja

Zomer-/wintertijd schakeling

Ja

Inclusief radiatorknoppen

Nee

Fabrieksgarantie (jaar)

2

Uitzonderingen fabrieksgarantie (jaar)

1

Service type

Carry-in

Kan zelfstandig met internet verbinden

Ja

App vereist voor gehele functionaliteit

Ja

App werkt op besturingssysteem

Android, iOS

Delen van gebruikersgegevens vereist

Informatie niet beschikbaar

Wifi vereist

Informatie niet beschikbaar

Bluetooth vereist

Informatie niet beschikbaar

Mobiele data verbinding mogelijk

Informatie niet beschikbaar

Betaalde diensten vereist

Informatie niet beschikbaar

Compatibel met

Informatie niet beschikbaar

Ondersteuning met updates

Minimaal 60 maanden na introductiedatum

Verbinding tussen thermostaat en ketel

Draadloos

Voedingstype

2-draads, Netstroom

Accu/batterij model

Geen batterijen

Accu/batterij code

Geen batterij

Accu/batterij technologie

Geen batterijen

Type aarding

Zonder aarde

Verpakking lengte (cm)

16,6

Verpakking breedte (cm)

16,5

Verpakking hoogte (cm)

10,8

Verpakking gewicht (g)

0,9

Verpakkingstaal

Universeel

Verpakkingsinhoud

Nest Thermostat-scherm, Nest Thermostat-basis, Heat Link, optionele afwerkingsplaat, wandschroeven, installatiehandleiding, introductiegids, Nest Pro-installatiekaart.

CE markering

Zichtbaar

Diameter (cm)

8.40

Dikte (cm)

3.2

Maximale instelbare temperatuur

30

Minimale instelbare temperatuur

0

Montage

Opbouw, Vrijstaand

Product breedte (cm)

8.40

Product gewicht (kg)

0.24

Product hoogte (cm)

8.40

Vorm

Rond

Prijsgeschiedenis

Prijsgeschiedenis voor Google Nest Learning Thermostat - Slimme thermostaat - RVS
Laatste updates:
  • €219,00 - 17 april 2024
  • €209,00 - 13 april 2024
  • €219,00 - 11 april 2024
  • €185,00 - 10 april 2024
  • €219,00 - 8 april 2024
  • €199,20 - 1 april 2024
  • €219,00 - 21 maart 2024
  • €267,45 - 20 maart 2024
Sinds: 24 oktober 2023
  • Hoogste prijs: €271,81 - 18 maart 2024
  • Laagste prijs: €154,29 - 14 maart 2024

Beoordelingen (2)

2 recensies voor Google Nest Thermostaat

5.0 uit 5
2
0
0
0
0
Write a review
Toon alles Handigst Hoogste Beoordeling Laagste Beoordeling
  1. Lucas Jansen

    De Nest functioneert uitstekend en heeft een prachtig ontwerp. Uiteindelijk was het vrij eenvoudig om het zelf op onze Nefit-ketel te installeren met wat hulp van het internet. De Nest heeft al enkele weken zonder enige problemen gewerkt. Het “lerende” aspect moet ik nog beoordelen, maar het bedienen van de thermostaat met de app verloopt zeer soepel.

    Nuttig(0) Niet nuttig(0)U hebt al gestemd
  2. Jasper Bakker

    Afgelopen week begaf onze vijf jaar oude thermostaat het en omdat de garantie was verlopen, moesten we helaas een nieuwe kopen. Na wat onderzoek en het lezen van reviews, hebben we gekozen voor een Nest thermostaat. Het installeren van de Nest thermostaat was echter geen kwestie van simpelweg de oude vervangen. De schakelmodule moest naast de ketel worden gemonteerd en er moest een extra stopcontact worden aangelegd. Het aansluiten van het geheel kostte ons een paar uur werk, maar de meegeleverde handleiding was zeer behulpzaam. Het instellen van de thermostaat was eenvoudig en intuïtief en ik kon zowel een schema instellen als het zelflerende vermogen activeren om de thermostaat automatisch te laten aanpassen aan onze levensstijl en voorkeuren.

    Een leuke feature is dat de thermostaat het weer ophaalt van internet en geen buitensensoren nodig heeft. Het apparaat is kleiner dan verwacht, maar heeft een mooie, strakke afwerking die er goed uitziet op onze muur. Tot nu toe ben ik erg tevreden met de prestaties van de Nest thermostaat, hoewel de prijs wel aan de hoge kant was. We zullen de komende tijd blijven kijken hoe het bevalt.

    Nuttig(0) Niet nuttig(0)U hebt al gestemd

    Plaats een recensie

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

    Review Hoek
    Logo
    Nieuwe Account Aanmaken
    Vergelijk items
    • Totaal (0)
    Vergelijken
    Shopping cart