GAME HERO UltraWide UXGA VA 100 Hz Gaming Monitor – 29 Inch

Uw recensie toevoegen
Toevoegen aan vergelijken
9.5
Expert ScoreLees recensie
  • Alle hierboven genoemde prijzen zijn in Euro.
  • Dit product is verkrijgbaar bij Bol.
  • Bij bol.com kun je GAME HERO® UltraWide UXGA VA 100 Hz Gaming Monitor - 29 Inch kopen voor slechts €269,00
  • De laagste prijs van GAME HERO® UltraWide UXGA VA 100 Hz Gaming Monitor - 29 Inch werd verkregen op 24 september 2023 23:13.

 269,00

Beste deal op: bol.combol.com
KOOP VOOR DE BESTE PRIJS
Stel Laagste Prijs Melding In
×
Breng mij op de hoogte, wanneer de prijs daalt
Stel Notificatie voor Product in: GAME HERO® UltraWide UXGA VA 100 Hz Gaming Monitor - 29 Inch - €269,00
Prijsgeschiedenis
×
Prijsgeschiedenis voor GAME HERO® UltraWide UXGA VA 100 Hz Gaming Monitor - 29 Inch
Laatste updates:
  • €269,00 - 24 september 2023
  • €259,00 - 7 september 2023
Sinds: 7 september 2023
  • Hoogste prijs: €269,00 - 24 september 2023
  • Laagste prijs: €259,00 - 7 september 2023
Aan verlanglijstje toevoegenToegevoegd aan verlanglijstjeVerwijderd uit verlanglijstje 0
Laatst bijgewerkt op 24 september 2023 23:13
GAME HERO UltraWide UXGA VA 100 Hz Gaming Monitor – 29 Inch
GAME HERO UltraWide UXGA VA 100 Hz Gaming Monitor – 29 Inch

 269,00

Beschrijving

GAME HERO UltraWide Gaming Monitor Review: Ultieme Gaming en Werkervaring

Als je op zoek bent naar een gaming monitor die indruk maakt met zijn schermgrootte en prestaties, dan is de GAME HERO UltraWide Gaming Monitor wellicht de perfecte keuze voor jou. Met een schermgrootte van 29 inch, een UltraWide 21:9 beeldverhouding, een resolutie van 2560 x 1080 pixels, een verversingssnelheid van 100 Hz en een responstijd van slechts 6 milliseconden, biedt deze monitor een haarscherp en vloeiend beeld voor zowel gaming als thuiswerken.

Voordelen van de GAME HERO UltraWide Gaming Monitor

De GAME HERO UltraWide Gaming Monitor heeft verschillende voordelen die het tot een aantrekkelijke keuze maken voor gamers en professionals. Ten eerste biedt het een Full HD-resolutie, wat zorgt voor een scherpe en gedetailleerde beeldweergave. De Ultrawide 21:9 beeldverhouding geeft je extra veel ruimte, zowel voor gaming als voor werk, wat handig kan zijn als je meerdere toepassingen naast elkaar wilt gebruiken.

Een ander groot pluspunt is de aanwezigheid van 2x HDMI en 1x DisplayPort-aansluitingen, waardoor je verschillende apparaten kunt aansluiten zonder dat je steeds kabels hoeft te verwisselen. Dit maakt het handig om bijvoorbeeld je gameconsole en pc op dezelfde monitor aan te sluiten.

Een nadeel van deze monitor is dat het relatief veel ruimte inneemt op je bureau vanwege de schermgrootte. Dit kan een overweging zijn als je beperkte bureauruimte hebt.

Technologische Kenmerken

De GAME HERO UltraWide Gaming Monitor maakt gebruik van VA-paneeltechnologie, wat resulteert in diepe zwarttinten en een hoog contrast. Hierdoor worden zelfs de donkerste details in je games duidelijk weergegeven, waardoor je een competitief voordeel krijgt tijdens het gamen. Bovendien maakt deze VA-technologie de monitor geschikt voor een breder scala aan toepassingen, zoals studeren, werken, e-mailen en browsen.

Een andere technologische troef van deze monitor is de FreeSync-technologie, die zorgt voor een soepele gameplay zonder haperingen of vertragingen. Gamers zullen de voordelen van deze technologie zeker waarderen, omdat het hen in staat stelt om hun games zonder afleiding te spelen.

Functionaliteit en Aanpassingsmogelijkheden

Een van de sterke punten van de GAME HERO UltraWide Gaming Monitor is de aanpassingsmogelijkheid. Het scherm is in hoogte verstelbaar, waardoor je de ideale kijkhoek kunt vinden die het beste bij je past. Daarnaast kun je het scherm kantelen en draaien om het perfect aan te passen aan je behoeften. De VESA-compatibiliteit (75 x 75 mm) stelt je in staat om de monitor aan de muur te bevestigen of op een andere standaard te plaatsen, wat de flexibiliteit nog verder vergroot.

Aansluitingen en Meegeleverde Accessoires

De GAME HERO UltraWide Gaming Monitor wordt geleverd met een scala aan aansluitingen om aan al je behoeften te voldoen. Het bevat 2x HDMI 1.4-poorten en 1x DP 1.2-poort, wat voldoende is voor de meeste gebruikers. Daarnaast is er een 3,5 mm audio-uitgang voor het aansluiten van luidsprekers of koptelefoons.

De monitor wordt standaard geleverd met een DP 1.4-kabel, een stroomkabel, montagemateriaal en een gebruikershandleiding, wat handig is voor een probleemloze installatie.

Energie-efficiëntie en Duurzaamheid

De GAME HERO UltraWide Gaming Monitor is ontworpen met energie-efficiëntie in gedachten. In stand-by modus verbruikt het slechts 0,5 watt, wat gunstig is voor je energierekening en het milieu. Het heeft een vermogen van 32.000 W, wat het tot een relatief zuinige monitor maakt.

Daarnaast biedt Game Hero 3 jaar garantie op deze monitor, wat getuigt van hun vertrouwen in de duurzaamheid en betrouwbaarheid van het product. Dit geeft de gebruiker gemoedsrust, wetende dat ze gedekt zijn in geval van onverwachte problemen.

Belangrijkste Specificaties voor Gaming

Voor gamers zijn de schermresponstijd en de beeldverversingssnelheid van cruciaal belang. De GAME HERO UltraWide Gaming Monitor heeft een responstijd van slechts 6 milliseconden, wat betekent dat beelden snel worden weergegeven zonder merkbare vertraging. Met een verversingssnelheid van 100 Hz worden beelden ook vloeiend en zonder haperingen weergegeven, wat essentieel is voor een meeslepende gamingervaring.

De monitor ondersteunt FreeSync-technologie, wat betekent dat het de framesnelheid van je grafische kaart synchroniseert met de verversingssnelheid van de monitor. Dit voorkomt schokkerige beelden en zorgt voor een soepele gameplay.

Kleurweergave en Kwaliteit

Hoewel de monitor indrukwekkende prestaties biedt op het gebied van gaming, is het vermeldenswaard dat de kleurweergave niet helemaal voldoet aan professionele grafische normen. Met een sRGB-dekking van minder dan 99% en een DCI P-3 kleurdekking van geen, is deze monitor weliswaar geschikt voor grafisch werk, maar niet voor veeleisende kleurkritische taken. Dit zou een overweging moeten zijn voor grafisch ontwerpers en fotografen.

Fysieke Kenmerken en Afmetingen

De GAME HERO UltraWide Gaming Monitor heeft een indrukwekkende schermgrootte van 29 inch en heeft afmetingen van 69,4 x 41,1 x 18,7 cm met de voet. Zonder de voet meet het scherm 694 x 319 x 116 mm. Het gewicht van de monitor bedraagt 4,5 kg. Deze fysieke kenmerken maken het een opvallende aanvulling op je bureau.

Conclusie

Kortom, de GAME HERO UltraWide Gaming Monitor is een indrukwekkende keuze voor gamers en professionals die op zoek zijn naar een grote, krachtige monitor met een scherpe beeldweergave en vloeiende prestaties. De UltraWide 21:9 beeldverhouding biedt extra werkruimte, terwijl de snelle responstijd en verversingssnelheid zorgen voor een meeslepende gamingervaring. Met handige aanpassingsmogelijkheden en aansluitingen is het een veelzijdige keuze voor verschillende toepassingen.

Hoewel de kleurweergave niet ideaal is voor grafisch werk, compenseert de monitor dit met zijn gaminggerichte functies en technologieën. Met 3 jaar garantie en een professionele klantenservice biedt Game Hero gemoedsrust aan de gebruikers. Overweeg deze monitor als je op zoek bent naar een alles-in-één oplossing voor gaming en productiviteit. Bestel nu de GAME HERO UltraWide Gaming Monitor en til je gaming- en werkervaring naar een hoger niveau.

Bekijk meer gaming monitoren op bol.com

9.5Expert Score
GAME HERO UltraWide Gaming Monitor Review: Ultieme Gaming en Werkervaring Als je op zoek bent naar een gaming monitor die indruk maakt met zijn schermgrootte en prestaties, dan is de GAME HERO UltraWide Gaming Monitor wellicht de perfecte keuze voor jou. Met een schermgrootte van 29 inch, een UltraWide 21:9 beeldverhouding, een resolutie van 2560 […]
Pluspunten
  • Indrukwekkende schermgrootte van 29 inch voor meeslepende gaming- en werkervaring.
  • UltraWide 21:9 beeldverhouding voor extra werkruimte en multitasking.
  • Snelle verversingssnelheid van 100 Hz voor vloeiende gameplay.
  • Diepe zwarttinten en hoog contrast dankzij VA-paneeltechnologie.
  • Handige aanpassingsmogelijkheden, inclusief hoogteverstelling en kantelbaarheid.
  • FreeSync-technologie voor haperingvrije gameplay.
- Minpunten
  • Neemt relatief veel ruimte in beslag op je bureau vanwege de schermgrootte.
  • Kleurweergave voldoet niet aan professionele grafische normen.

Extra informatie

Specificaties: GAME HERO UltraWide UXGA VA 100 Hz Gaming Monitor – 29 Inch

Schermgrootte (Inch)

29

Beeldschermresolutie

2560 x 1080

Beeldverhouding

21:09

Screen technologie

VA

Luidsprekers

Nee

Hoogte instelbaar

Ja

Draaibaar scherm

Ja

Kantelbaar

Ja

90 graden kantelbaar

Nee

Ingebouwde webcam

Nee

Touchscreen

Nee

Verpakkingsinhoud

1x Monitor 1x Voetstuk 1x DP kabel 1x Poweradapter 1x Montagemateriaal 1x Handleiding

Gebruiker segment

Dagelijks gebruik, Gaming, Grafische vormgeving, Kantoor

HDMI

2

DisplayPort

1

VGA poort

Geen

DVI-D HDCP

Geen

Aantal 3,5mm mini-jack (AUX) ingangen

1

Aantal USB-C poorten

Geen

USB-C vermogen

N.v.t.

USB hub

Nee

Aantal USB 3.0 poorten (USB 3.1 Gen 1 Type A)

Geen

Aantal USB 2.0 poorten

Geen

VESA maat

VESA 75mm x 75mm

Aantal HDMI 2.1 poorten

Geen

Aantal HDMI 2.0 poorten

Geen

Aantal HDMI 1.4 poorten

2

Thunderbolt

Geen

Scherm responstijd (milliseconde)

6

Beeldscherm verversing snelheid (Hz)

100

FreeSync

Ja

Freesync Premium

Nee

G-Sync

Nee

G-Sync compatible

Nee

G-Sync Ultimate

Nee

Splitscreen

Ja

DCI P-3 Kleurdekking

Geen

sRGB

Minder dan 99%

AdobeRGB

Minder dan 99%

Contrast ratio

1000000:1

Blauw licht filter

Ja

Helderheid

250

Automatische helderheid

Ja

HDR

Nee

Type HDR

Geen HDR

Kijkhoek

178

Product breedte (cm)

41.10

Product hoogte (cm)

18.70

Product lengte (cm)

69.40

Afmetingen zonder voet

694 x 319 x 116 mm

Product gewicht (kg)

4.50

Kabelmanagement

Ja

Curved

Nee

UltraWide

Ja

Energieverbruik in stand -by modus

0.5

Vermogen (W)

32000

Waarde energielabel nieuw 2021

F

Merk

Game Hero

Introductie

0

Taal handleiding

Duits, Engels

Verpakking lengte (mm)

700

Verpakking breedte (mm)

190

Verpakking hoogte (mm)

420

Fabrieksgarantie termijn (jaar)

3

Uitzonderingen fabrieksgarantie

Geen

Reparatie type

Carry-in

CE markering

Zichtbaar

Draadloze Connectie

Nee

Draagbaar

Nee

Gewicht (g)

4500

Ingebouwde accu

Nee

Kleur

Zwart

MPN (Manufacturer Part Number)

LC-M29-UW-UXGA-100-C

Micro DisplayPort

Geen

Micro HDMI

Geen

Smart

Nee

Type smart besturingssysteem

Geen besturingssysteem

Prijsgeschiedenis

Prijsgeschiedenis voor GAME HERO® UltraWide UXGA VA 100 Hz Gaming Monitor - 29 Inch
Laatste updates:
  • €269,00 - 24 september 2023
  • €259,00 - 7 september 2023
Sinds: 7 september 2023
  • Hoogste prijs: €269,00 - 24 september 2023
  • Laagste prijs: €259,00 - 7 september 2023

Beoordelingen (0)

User Reviews

0.0 uit 5
0
0
0
0
0
Write a review

Er zijn nog geen recensies.

Plaats de eerste recensie voor “GAME HERO UltraWide UXGA VA 100 Hz Gaming Monitor – 29 Inch”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Review Hoek
Logo
Nieuwe Account Aanmaken
Vergelijk items
  • Totaal (0)
Vergelijken
Shopping cart