Fujifilm Instax Wide 300 Instant Camera

Uw recensie toevoegen
Toevoegen aan vergelijken
9
Expert ScoreLees recensie
  • Alle hierboven genoemde prijzen zijn in Euro.
  • Dit product is verkrijgbaar bij Bol, Coolblue, Conrad.
  • Bij bol.com kun je Fujifilm Instax Wide 300 - Zwart kopen voor slechts €108,99 , wat 16% lager is dan de prijs opConrad (€129,99).
  • De laagste prijs van Fujifilm Instax Wide 300 Polaroidcamera Zwart werd verkregen op 29 februari 2024 02:52.

 108,99

Beste deal op: bol.combol.com
KOOP VOOR DE BESTE PRIJS
Stel Laagste Prijs Melding In
×
Breng mij op de hoogte, wanneer de prijs daalt
Stel Notificatie voor Product in: Fujifilm Instax Wide 300 - Zwart - €108,99
Prijsgeschiedenis
×
Prijsgeschiedenis voor Fujifilm Instax Wide 300 - Zwart
Laatste updates:
  • €108,99 - 21 februari 2024
  • €108,90 - 19 februari 2024
  • €108,00 - 18 februari 2024
  • €108,99 - 29 januari 2024
  • €101,00 - 23 januari 2024
  • €108,99 - 12 december 2023
  • €108,90 - 6 december 2023
  • €99,00 - 4 december 2023
Sinds: 7 september 2023
  • Hoogste prijs: €125,00 - 4 oktober 2023
  • Laagste prijs: €99,00 - 19 november 2023
Aan verlanglijstje toevoegenToegevoegd aan verlanglijstjeVerwijderd uit verlanglijstje 0
Laatst bijgewerkt op 29 februari 2024 02:52
Fujifilm Instax Wide 300 Instant Camera
Fujifilm Instax Wide 300 Instant Camera

 108,99

Beschrijving

Fujifilm Instax Wide 300: Direct Foto’s Afdrukken met Extra Groot Filmformaat

De Fujifilm Instax Wide 300 is een analoge instantcamera waarmee je direct foto’s kunt maken en afdrukken. Met zijn extra groot filmformaat en handige functies is deze camera ideaal voor liefhebbers van directe fotografie. In dit artikel zullen we de plus- en minpunten van de Fujifilm Instax Wide 300 bespreken, evenals zijn belangrijkste kenmerken en specificaties.

Pluspunten van de Fujifilm Instax Wide 300

De Fujifilm Instax Wide 300 biedt verschillende voordelen die het een populaire keuze maken onder instantcamera-liefhebbers. Het belangrijkste pluspunt is het extra groot filmformaat van 86×108 mm, wat resulteert in een fotoformaat van 6,2×9,9 cm. Dit formaat is bijna twee keer zo groot als dat van de Instax Mini, waardoor je meer details en een groter beeldveld kunt vastleggen.

Een ander voordeel is dat de Fujifilm Instax Wide 300 werkt met Fujifilm Instax Wide Film. Deze film is speciaal ontworpen voor de Instax Wide-camera’s en biedt levendige kleuren en een uitstekende beeldkwaliteit. Houd er rekening mee dat de camera niet geschikt is voor Instax Mini Film en Instax Square Film, dus zorg ervoor dat je de juiste film gebruikt.

Minpunten van de Fujifilm Instax Wide 300

Hoewel de Fujifilm Instax Wide 300 veel positieve eigenschappen heeft, zijn er ook enkele nadelen waar je rekening mee moet houden. Het grootste minpunt is dat deze camera niet compatibel is met Instax Mini Film en Instax Square Film. Als je al een van deze filmformaten hebt of als je de kleinere foto’s verkiest, is de Instax Wide 300 mogelijk niet de beste keuze voor jou.

Een ander nadeel is dat de camera geen zelfontspanner heeft. Dit betekent dat je geen gebruik kunt maken van een timerfunctie om jezelf op de foto te zetten of groepsfoto’s te maken zonder dat er iemand achter de camera staat. Bovendien heeft de camera geen statiefaansluiting, waardoor het moeilijker is om stabiele foto’s te maken bij langere belichtingstijden.

Belangrijkste Kenmerken en Functies

De Fujifilm Instax Wide 300 is uitgerust met verschillende functies die je helpen om mooie instantfoto’s te maken. De camera heeft een ingebouwde flitser die automatisch wordt geactiveerd wanneer dat nodig is. Dit zorgt voor goed belichte foto’s, zelfs in situaties met weinig licht. Daarnaast is er een vulflitsmodus beschikbaar, waarmee je de flitser handmatig kunt activeren om schaduwen op te vullen.

De camera maakt gebruik van een optische zoeker met geïntegreerde beeldlijnen voor een nauwkeurige beeldcompositie. Via de teller op de camera kun je altijd zien hoeveel foto’s er nog over zijn op de film, zodat je nooit een moment mist. Bovendien is de Instax Wide 300 voorzien van een lcd-display waarop je belangrijke informatie, zoals de belichtingsinstellingen, kunt aflezen.

Inclusief Extra’s voor Direct Gebruik

Bij de aankoop van de Fujifilm Instax Wide 300 worden twee AA-batterijen standaard meegeleverd. Hierdoor kun je direct beginnen met het maken van foto’s zodra je de camera uit de verpakking haalt. Het enige wat je apart moet aanschaffen, is de Fujifilm Instax Wide Film.

Om ervoor te zorgen dat je de camera altijd veilig bij je kunt dragen, wordt er een polsriem meegeleverd. Hiermee kun je de Instax Wide 300 stevig om je pols bevestigen, zodat je hem nooit per ongeluk laat vallen.

Conclusie: Fujifilm Instax Wide 300 voor Directe Fotografie

De Fujifilm Instax Wide 300 is een uitstekende keuze voor liefhebbers van directe fotografie die op zoek zijn naar een camera met een extra groot filmformaat. Met zijn ingebouwde flitser, optische zoeker en handige teller biedt deze camera alles wat je nodig hebt om direct foto’s te maken en af te drukken. Houd er rekening mee dat de Instax Wide 300 alleen werkt met Fujifilm Instax Wide Film en niet compatibel is met andere filmformaten.

Met de Fujifilm Instax Wide 300 kun je snel en gemakkelijk unieke herinneringen vastleggen en deze direct fysiek delen met anderen. Of je nu een feestje, een bijzondere gelegenheid of gewoon een spontaan moment wilt vastleggen, deze instantcamera staat altijd voor je klaar. Ontdek de creatieve mogelijkheden en het plezier van directe fotografie met de Fujifilm Instax Wide 300!

Bekijk meer instant camera’s op bol.com

9Expert Score
Fujifilm Instax Wide 300: Direct Foto’s Afdrukken met Extra Groot Filmformaat De Fujifilm Instax Wide 300 is een analoge instantcamera waarmee je direct foto’s kunt maken en afdrukken. Met zijn extra groot filmformaat en handige functies is deze camera ideaal voor liefhebbers van directe fotografie. In dit artikel zullen we de plus- en minpunten van […]
Pluspunten
  • Extra groot filmformaat (86x108 mm)
  • Werkt met Fujifilm Instax Wide Film
  • Ingebouwde flitser voor goed belichte foto's
  • Optische zoeker met geïntegreerde beeldlijnen
  • Handige teller om het aantal foto's op de film bij te houden
- Minpunten
  • Niet geschikt voor Instax Mini Film en Instax Square Film
  • Geen zelfontspanner voor timerfoto's
  • Geen statiefaansluiting voor stabiliteit bij langere belichtingstijden

Extra informatie

Specificaties: Fujifilm Instax Wide 300 Instant Camera

Type instantcamera

Analoog

Viewfinder

Ja

Type viewfinder

Optisch

Zelfontspanner

Nee

Statiefaansluiting

Nee

Filmgrootte

86×108 mm

Fotoformaat

6,2×9,9 cm

Filmverhouding

Rechthoek

Type flitser

Ingebouwd

Flitsmodus

Auto,Fill-in

Flitsbereik (m)

3

Flitsopties

Automatisch

Bluetooth

Nee

Geluidsopname

Nee

Inclusief creatieve filters

Ja

Inclusief re-print

Nee

Inclusief voorzetlens

Nee

Extern geheugenslot

N

Lcd-display

Ja

Selfie-spiegel

Nee

WIFI

Geen Wi-Fi

Aantal meegeleverde accu's/batterijen

4

Voedingstype

Batterij

Verwisselbare accu

Nee

Typenummer accu

AA

Watervast

Nee

Schokbestendig

Nee

Stofdicht

Nee

Merk

Fujifilm

Kleur

Zwart

Product gewicht (g)

612

Gewicht (g)

986

Introductiejaar

2020

Introductiemaand

Augustus

Verpakkingsinhoud

Fuji Instax Wide 300 Polsriem Close-up lensadapter Handleiding Twee jaar garantie

Verpakking breedte (cm)

15.20

Verpakking lengte (cm)

21.60

Verpakking hoogte (cm)

14.90

Taal handleiding

Nederlands

Fabrieksgarantie termijn (jaar)

2

Reparatie type

Carry-in

Uitzonderingen fabrieksgarantie

Geen

App werkt op besturingssyteem

Informatie niet beschikbaar

App vereist voor volledige functionaliteit

Nee

Kan zelfstandig met internet verbinden

Nee

Bediening via mobiele app

Nee

Bluetooth vereist

Informatie niet beschikbaar

Betaalde diensten vereist

Niet van toepassing

Compatibel met

Informatie niet beschikbaar

Delen van gebruikersgegevens vereist

Niet van toepassing

Mobiele data verbinding mogelijk

Niet van toepassing

Ondersteuning met updates

Niet van toepassing

CE markering

Zichtbaar

MPN (Manufacturer Part Number)

16445795

Product breedte (cm)

16.79

Product hoogte (cm)

12.09

Product lengte (cm)

16.78

Prijsgeschiedenis

Prijsgeschiedenis voor Fujifilm Instax Wide 300 - Zwart
Laatste updates:
  • €108,99 - 21 februari 2024
  • €108,90 - 19 februari 2024
  • €108,00 - 18 februari 2024
  • €108,99 - 29 januari 2024
  • €101,00 - 23 januari 2024
  • €108,99 - 12 december 2023
  • €108,90 - 6 december 2023
  • €99,00 - 4 december 2023
Sinds: 7 september 2023
  • Hoogste prijs: €125,00 - 4 oktober 2023
  • Laagste prijs: €99,00 - 19 november 2023

Beoordelingen (0)

User Reviews

0.0 uit 5
0
0
0
0
0
Write a review

Er zijn nog geen recensies.

Plaats de eerste recensie voor “Fujifilm Instax Wide 300 Instant Camera”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Review Hoek
Logo
Nieuwe Account Aanmaken
Vergelijk items
  • Totaal (0)
Vergelijken
Shopping cart