Fujifilm Instax Mini Evo

Uw recensie toevoegen
Toevoegen aan vergelijken
8.8
Expert ScoreLees recensie
  • Alle hierboven genoemde prijzen zijn in Euro.
  • Dit product is verkrijgbaar bij Bol.
  • Bij bol.com kun je Fujifilm Instax Mini Evo - Instant Camera kopen voor slechts €189,00
  • De laagste prijs van Fujifilm Instax Mini Evo - Instant Camera werd verkregen op 19 april 2024 12:01.

 189,00

Beste deal op: bol.combol.com
KOOP VOOR DE BESTE PRIJS
Stel Laagste Prijs Melding In
×
Breng mij op de hoogte, wanneer de prijs daalt
Stel Notificatie voor Product in: Fujifilm Instax Mini Evo - Instant Camera - €189,00
Prijsgeschiedenis
×
Prijsgeschiedenis voor Fujifilm Instax Mini Evo - Instant Camera
Laatste updates:
  • €189,00 - 18 april 2024
  • €187,00 - 17 april 2024
  • €189,00 - 13 april 2024
  • €190,00 - 8 april 2024
  • €180,00 - 7 april 2024
  • €165,00 - 6 april 2024
  • €190,00 - 27 maart 2024
  • €168,00 - 7 maart 2024
Sinds: 22 oktober 2023
  • Hoogste prijs: €208,00 - 23 oktober 2023
  • Laagste prijs: €165,00 - 6 april 2024
Aan verlanglijstje toevoegenToegevoegd aan verlanglijstjeVerwijderd uit verlanglijstje 0
Laatst bijgewerkt op 19 april 2024 12:01

Beschrijving

Review van de Fujifilm Instax Mini Evo: Creatieve Instant Camera met Uitstekende Printkwaliteit

Revolutionaire Instantcamera met Talloze Mogelijkheden

De Fujifilm Instax Mini Evo is een innovatieve instantcamera die perfect is voor liefhebbers van directe fotografie. Met zijn 10 geïntegreerde lenzen en 10 filmeffecten in 100 combinaties biedt deze camera een ongekende veelzijdigheid. Of je nu foto’s direct wilt afdrukken op Fujifilm Instax Mini-papier, wilt opslaan op een micro SD-kaart of wilt overzetten naar je smartphone via de app, de Instax Mini Evo biedt alle mogelijkheden. Met de Lithium-accu kun je zorgeloos veel opnamen maken zonder je druk te maken over batterijlevensduur.

Hoge Printkwaliteit en Diverse Creatieve Opties

De Instax Mini Evo is een ware creatieve alleskunner. Het combineert de functies van een camera en een printer in één compact apparaat. Dit maakt het de ideale metgezel voor feestjes en festivals, waar je in een handomdraai foto’s kunt afdrukken en delen. Mocht je de camera per ongeluk vergeten, dan kun je nog steeds je foto’s afdrukken via de Instax Mini Evo-app. Deze handige app biedt verschillende printmodi, waaronder Natural Mode voor een klassieke uitstraling en Rich Mode voor levendige kleuren. Bovendien kun je met de app je Instax-afdrukken direct uploaden naar je sociale media.

Ontdek eindeloze creativiteit met Lenseffecten en Filters

De Instax Mini Evo is een ware speeltuin voor creativiteit. Met 10 verschillende lenseffecten en 10 verschillende filters kun je tot wel 100 verschillende expressies creëren. Draai gewoon aan de lens om de verschillende lenseffecten te bekijken en gebruik de knop aan de zijkant om door de filters te bladeren. Of je nu op zoek bent naar een artistieke vervorming, een vintage uitstraling of gewoon levendige kleuren, met deze camera kun je je creatieve visie tot leven brengen.

Uitstekende Printkwaliteit voor onvergetelijke herinneringen

Een van de meest indrukwekkende kenmerken van de Instax Mini Evo is de verbeterde printkwaliteit. In vergelijking met eerdere modellen is de cameraresolutie zelfs verdubbeld. Dit betekent dat je kunt genieten van scherpere details, levendigere kleuren en een algehele verbetering van de beeldkwaliteit. Of je nu foto’s maakt op een feestje, tijdens een vakantie of gewoon dagelijkse momenten wilt vastleggen, de Instax Mini Evo zorgt ervoor dat je herinneringen tot leven komen met een prachtige afdrukkwaliteit.

Retro Design met Handige Functies

De Instax Mini Evo combineert een retro design met moderne functies. Het compacte formaat maakt de camera gemakkelijk mee te nemen, zodat je hem overal mee naartoe kunt nemen en direct kunt afdrukken. Met de flitsschoen kun je een externe flitser bevestigen (niet inbegrepen) voor nog meer creatieve mogelijkheden. Bovendien is er een statiefaansluiting beschikbaar, zodat je de camera stabiel kunt positioneren voor het maken van perfecte opnamen. Met de twee shutterknoppen kun je de camera zowel horizontaal als verticaal vasthouden, wat zorgt voor een intuïtieve bediening.

Conclusie: Creatieve Instant Camera met Uitstekende Printkwaliteit

De Fujifilm Instax Mini Evo is een indrukwekkende instantcamera die voldoet aan de behoeften van zowel fotografie-enthousiastelingen als casual gebruikers. Met zijn talloze creatieve mogelijkheden, waaronder 10 lenzen, 10 effecten en 100 combinaties, biedt deze camera eindeloze creativiteit. De verbeterde printkwaliteit zorgt ervoor dat je herinneringen tot leven komen met levendige kleuren en scherpe details. Het retro design, gecombineerd met handige functies zoals de flitsschoen en statiefaansluiting, maken de Instax Mini Evo een veelzijdige metgezel voor elk avontuur.

Let op: De Instax Mini Evo wordt geleverd zonder film, dus zorg ervoor dat je apart Instax Mini-films aanschaft om te kunnen genieten van directe afdrukken.

Met de Fujifilm Instax Mini Evo kun je de wereld om je heen op een creatieve manier vastleggen en delen. Waar wacht je nog op? Haal vandaag nog de Instax Mini Evo in huis en geniet van het plezier van directe fotografie!

Bekijk meer instant camera’s op bol.com

8.8Expert Score
Review van de Fujifilm Instax Mini Evo: Creatieve Instant Camera met Uitstekende Printkwaliteit Revolutionaire Instantcamera met Talloze Mogelijkheden De Fujifilm Instax Mini Evo is een innovatieve instantcamera die perfect is voor liefhebbers van directe fotografie. Met zijn 10 geïntegreerde lenzen en 10 filmeffecten in 100 combinaties biedt deze camera een ongekende veelzijdigheid. Of je nu […]
Pluspunten
  • Hoge printkwaliteit
  • 10 lenzen en 10 effecten voor 100 verschillende mogelijkheden
  • LCD-scherm helpt bij het maken van foto's
- Minpunten
  • Beperkte interne geheugenruimte voor slechts 45 foto's

Extra informatie

Specificaties: Fujifilm Instax Mini Evo

Type instantcamera

Digitaal

Viewfinder

Nee

Type viewfinder

Lcd-scherm

Zelfontspanner

Nee

Statiefaansluiting

Ja

Filmgrootte

54×86 mm

Fotoformaat

46×62 mm

Filmverhouding

Rechthoek

Type flitser

Ingebouwd

Flitsmodus

ja

Flitsopties

Aan/uit, Automatisch

Bluetooth

Ja

Geluidsopname

Nee

Inclusief creatieve filters

Ja

Inclusief re-print

Ja

Inclusief voorzetlens

Nee

Extern geheugenslot

Y

Lcd-display

Ja

Selfie-spiegel

Ja

WIFI

Ja

Aantal meegeleverde accu's/batterijen

1

Voedingstype

Accu

Verwisselbare accu

Nee

Typenummer accu

Lithium ingebouwd

Watervast

Nee

Schokbestendig

Nee

Stofdicht

Nee

Merk

Fujifilm

Kleur

Zwart

Product gewicht (g)

285

Gewicht (g)

542

Verpakkingsinhoud

Schouderriem, USB kabel en handleiding

Verpakking breedte (cm)

10.30

Verpakking lengte (cm)

17.40

Verpakking hoogte (cm)

9.30

Taal handleiding

Engels, Universeel

Fabrieksgarantie termijn (jaar)

2

Reparatie type

Carry-in

Uitzonderingen fabrieksgarantie

stoot, val en waterschade

App vereist voor volledige functionaliteit

Nee

Kan zelfstandig met internet verbinden

Nee

Bediening via mobiele app

Ja

CE markering

Zichtbaar

MPN (Manufacturer Part Number)

16745157

Product breedte (cm)

12.3

Product hoogte (cm)

8.7

Product lengte (cm)

3.6

Prijsgeschiedenis

Prijsgeschiedenis voor Fujifilm Instax Mini Evo - Instant Camera
Laatste updates:
  • €189,00 - 18 april 2024
  • €187,00 - 17 april 2024
  • €189,00 - 13 april 2024
  • €190,00 - 8 april 2024
  • €180,00 - 7 april 2024
  • €165,00 - 6 april 2024
  • €190,00 - 27 maart 2024
  • €168,00 - 7 maart 2024
Sinds: 22 oktober 2023
  • Hoogste prijs: €208,00 - 23 oktober 2023
  • Laagste prijs: €165,00 - 6 april 2024

Beoordelingen (0)

User Reviews

0.0 uit 5
0
0
0
0
0
Write a review

Er zijn nog geen recensies.

Plaats de eerste recensie voor “Fujifilm Instax Mini Evo”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Review Hoek
Logo
Nieuwe Account Aanmaken
Vergelijk items
  • Totaal (0)
Vergelijken
Shopping cart