FujiFilm Instax Mini 40

Uw recensie toevoegen
Toevoegen aan vergelijken
8.8
Expert ScoreLees recensie
  • Alle hierboven genoemde prijzen zijn in Euro.
  • Dit product is verkrijgbaar bij Bol, Conrad.
  • Bij bol.com kun je FujiFilm Instax Mini 40 - Instant Camera - Zwart kopen voor slechts €89,99 , wat 25% lager is dan de prijs opConrad (€119,99).
  • De laagste prijs van Fujifilm instax mini 40 Polaroidcamera Zwart werd verkregen op 19 april 2024 10:12.

 89,99

Beste deal op: bol.combol.com
KOOP VOOR DE BESTE PRIJS
Stel Laagste Prijs Melding In
×
Breng mij op de hoogte, wanneer de prijs daalt
Stel Notificatie voor Product in: FujiFilm Instax Mini 40 - Instant Camera - Zwart - €89,99
Prijsgeschiedenis
×
Prijsgeschiedenis voor FujiFilm Instax Mini 40 - Instant Camera - Zwart
Laatste updates:
  • €89,99 - 15 april 2024
  • €91,09 - 11 april 2024
  • €90,99 - 9 april 2024
  • €90,89 - 7 april 2024
  • €90,99 - 6 april 2024
  • €90,89 - 2 april 2024
  • €88,95 - 26 maart 2024
  • €90,99 - 22 maart 2024
Sinds: 14 november 2023
  • Hoogste prijs: €98,69 - 15 november 2023
  • Laagste prijs: €83,34 - 4 december 2023
Aan verlanglijstje toevoegenToegevoegd aan verlanglijstjeVerwijderd uit verlanglijstje 0
Laatst bijgewerkt op 19 april 2024 10:12

Beschrijving

FujiFilm Instax Mini 40: De Instant Camera met een Tijdloos Design

De FujiFilm Instax Mini 40 is een moderne instant camera met een tijdloos design. Met zijn retro look and feel en hoogwaardige textuurbekleding is deze camera niet alleen een geweldige gadget, maar ook een stijlvolle accessoire. In dit uitgebreide review ontdek je alles wat je moet weten over de Instax Mini 40, inclusief de plus- en minpunten, kenmerken en specificaties.

Plus- en minpunten van de FujiFilm Instax Mini 40

De FujiFilm Instax Mini 40 heeft een aantal opvallende pluspunten die de moeite waard zijn om te vermelden. Allereerst is er de Automatic Exposure functie, die je helpt bij het bepalen van de juiste sluitertijd en hoeveelheid flitslicht. Dit zorgt voor goed belichte foto’s, zelfs in verschillende lichtomstandigheden.

Een ander pluspunt van de Instax Mini 40 is de eenvoudig uitschuifbare lens, waarmee je gemakkelijk kunt schakelen tussen de selfie modus en close-up foto’s. Of je nu een mooie zelfportret wilt maken of details van dichtbij wilt vastleggen, deze camera maakt het mogelijk.

Daarnaast beschikt de Instax Mini 40 over een handige spiegel aan de voorkant van de camera. Hiermee kun je gemakkelijk jezelf zien tijdens het maken van een selfie, of het kader bepalen voor andere foto’s. Dit draagt bij aan het gemak en de precisie van het fotograferen.

Helaas wordt het fotopapier niet standaard meegeleverd bij de camera. Dit betekent dat je aparte Fujifilm Instax Mini film moet aanschaffen om foto’s te kunnen maken. Het is handig om hier rekening mee te houden bij de aanschaf van de camera.

Productbeschrijving van de FujiFilm Instax Mini 40

De FujiFilm Instax Mini 40 is een instant camera die garant staat voor prachtige kiekjes zonder gedoe met instellingen. Met deze camera hoef je niet na te denken over belichting, want de belichting wordt automatisch geregeld op basis van het aanwezige licht. Dit maakt de Instax Mini 40 zeer gebruiksvriendelijk, zelfs voor beginners.

De camera is voorzien van een selfiemodus, waarmee je eenvoudig de leukste selfies kunt maken. Deze stand kan ook gebruikt worden voor close-up shots van 30 tot 50 cm. Zo kun je gedetailleerde foto’s maken van onderwerpen die dichtbij zijn.

Voor het maken van foto’s maakt de Instax Mini 40 gebruik van Fujifilm Instax Mini film. Na het nemen van een foto duurt het ongeveer 90 seconden voordat de foto volledig is ontwikkeld, afhankelijk van de omgevingstemperatuur. Op de achterkant van de camera bevindt zich een teller waarmee je kunt zien hoeveel foto’s je nog kunt maken op de film.

De Instax Mini 40 werkt op twee AA-batterijen. Om batterijen te besparen schakelt de camera automatisch uit na vijf minuten inactiviteit. Zo hoef je je geen zorgen te maken dat de batterijen snel leeg raken.

Kenmerken van de FujiFilm Instax Mini 40

  • De Instax Mini 40 is een instant camera met een retro look and feel, en is voorzien van hoogwaardige textuurbekleding. Hierdoor heeft de camera een klassieke uitstraling.
  • De camera is zeer gebruiksvriendelijk, dankzij de automatische belichting. Je hoeft je geen zorgen te maken over de juiste instellingen, want de camera regelt dit automatisch op basis van het licht in de omgeving.
  • Met de selfiemodus kun je eenvoudig selfies maken, maar ook close-up shots van 30 tot 50 cm zijn mogelijk. Dit maakt de camera veelzijdig in gebruik.
  • De ontwikkeltijd van de foto’s is ongeveer 90 seconden, afhankelijk van de omgevingstemperatuur.
  • De camera heeft een lens van 60 mm en een ingebouwde flitser met een recycletijd van 6,5 seconden. Het effectieve bereik van de flitser is 0,3 tot 2,7 meter.
  • De Instax Mini 40 kan scherpstellen vanaf 30 cm, waardoor je ook foto’s kunt maken van dichtbij.
  • De camera werkt op twee AA-batterijen en heeft afmetingen van 104 x 121 x 65 mm. Het gewicht van de camera zonder batterijen, film en bandje is 330 gram.

Inhoud van de verpakking

  • In de doos van de FujiFilm Instax Mini 40 vind je de volgende items: de Instax Mini 40 camera, twee AA-alkalinebatterijen (LR6), en een camerariem.

Conclusie

De FujiFilm Instax Mini 40 is een geweldige keuze voor iedereen die op zoek is naar een instant camera met een tijdloos design en gebruiksgemak. De automatische belichting, selfiemodus en eenvoudig uitschuifbare lens maken het fotograferen met deze camera een plezierige ervaring. Het enige nadeel is dat het fotopapier niet standaard wordt meegeleverd, dus zorg ervoor dat je apart Fujifilm Instax Mini film aanschaft. Met de Instax Mini 40 leg je bijzondere momenten vast en krijg je direct tastbare herinneringen in de vorm van prachtige foto’s.

Bekijk meer instant camera’s op bol.com

8.8Expert Score
FujiFilm Instax Mini 40: De Instant Camera met een Tijdloos Design De FujiFilm Instax Mini 40 is een moderne instant camera met een tijdloos design. Met zijn retro look and feel en hoogwaardige textuurbekleding is deze camera niet alleen een geweldige gadget, maar ook een stijlvolle accessoire. In dit uitgebreide review ontdek je alles wat […]
Pluspunten
  • Automatic Exposure functie voor goed belichte foto's.
  • Eenvoudig uitschuifbare lens voor selfies en close-up foto's.
  • Handige spiegel voor gemakkelijk kaderen en zelfportretten.
- Minpunten
  • Fotopapier niet standaard meegeleverd, apart aanschaffen.

Extra informatie

Specificaties: FujiFilm Instax Mini 40

Type instantcamera

Analoog

Viewfinder

Ja

Type viewfinder

Optisch

Zelfontspanner

Nee

Statiefaansluiting

Nee

Megapixels (Megapixel)

0

Filmgrootte

54×86 mm

Fotoformaat

46×62 mm

Filmverhouding

Rechthoek

Type flitser

Ingebouwd

Flitsmodus

auto

Flitsbereik (m)

3

Flitsopties

Automatisch

Bluetooth

Nee

Geluidsopname

Nee

Inclusief creatieve filters

Nee

Inclusief re-print

Nee

Inclusief voorzetlens

Nee

Extern geheugenslot

N

Lcd-display

Nee

Selfie-spiegel

Nee

WIFI

Geen Wi-Fi

Aantal meegeleverde accu's/batterijen

2

Voedingstype

Batterij

Verwisselbare accu

Ja

Typenummer accu

AA

Watervast

Nee

Schokbestendig

Nee

Stofdicht

Nee

Merk

Fujifilm

Kleur

zwart

Product gewicht (kg)

3.3

Gewicht (g)

514

Introductiejaar

2021

Verpakkingsinhoud

Twee AA-alkalinebatterijen (LR6), Camerariem

Verpakking breedte (mm)

128

Verpakking lengte (mm)

159

Verpakking hoogte (mm)

83

Taal handleiding

Engels

Fabrieksgarantie termijn (jaar)

2

Reparatie type

On-site repair

Uitzonderingen fabrieksgarantie

App werkt op besturingssyteem

Niet van toepassing

App vereist voor volledige functionaliteit

Nee

Kan zelfstandig met internet verbinden

Nee

Bediening via mobiele app

Nee

Bluetooth vereist

Niet van toepassing

Betaalde diensten vereist

Niet van toepassing

Compatibel met

Niet van toepassing

Delen van gebruikersgegevens vereist

Niet van toepassing

Mobiele data verbinding mogelijk

Niet van toepassing

Ondersteuning met updates

Niet van toepassing

Wifi vereist

Niet van toepassing

CE markering

Zichtbaar

Product breedte (mm)

65

Product hoogte (cm)

104

Product lengte (cm)

121

Prijsgeschiedenis

Prijsgeschiedenis voor FujiFilm Instax Mini 40 - Instant Camera - Zwart
Laatste updates:
  • €89,99 - 15 april 2024
  • €91,09 - 11 april 2024
  • €90,99 - 9 april 2024
  • €90,89 - 7 april 2024
  • €90,99 - 6 april 2024
  • €90,89 - 2 april 2024
  • €88,95 - 26 maart 2024
  • €90,99 - 22 maart 2024
Sinds: 14 november 2023
  • Hoogste prijs: €98,69 - 15 november 2023
  • Laagste prijs: €83,34 - 4 december 2023

Beoordelingen (0)

User Reviews

0.0 uit 5
0
0
0
0
0
Write a review

Er zijn nog geen recensies.

Plaats de eerste recensie voor “FujiFilm Instax Mini 40”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Review Hoek
Logo
Nieuwe Account Aanmaken
Vergelijk items
  • Totaal (0)
Vergelijken
Shopping cart