Fujifilm Instax Mini 12 – Instant Camera

Uw recensie toevoegen
Toevoegen aan vergelijken
9.1
Expert ScoreLees recensie
  • Alle hierboven genoemde prijzen zijn in Euro.
  • Dit product is verkrijgbaar bij Proshop NL, Bol, Conrad.
  • Bij proshop.nl kun je Fujifilm instax mini 12 - Munt Groen kopen voor slechts €78,50 , wat 16% lager is dan de prijs opConrad (€93,99).
  • De laagste prijs van Fujifilm instax mini 12 Mint Green Polaroidcamera Mint, Groen werd verkregen op 12 april 2024 10:25.

 79,95

Beste deal op: bol.combol.com
KOOP VOOR DE BESTE PRIJS
Stel Laagste Prijs Melding In
×
Breng mij op de hoogte, wanneer de prijs daalt
Stel Notificatie voor Product in: Fujifilm Instax Mini 12 - Instant Camera - Mint Green - €79,95
Prijsgeschiedenis
×
Prijsgeschiedenis voor Fujifilm Instax Mini 12 - Instant Camera - Mint Green
Laatste updates:
  • €79,95 - 11 april 2024
  • €75,00 - 6 april 2024
  • €77,00 - 4 april 2024
  • €75,00 - 28 maart 2024
  • €79,00 - 26 maart 2024
  • €75,00 - 7 maart 2024
  • €77,89 - 6 maart 2024
  • €75,00 - 5 maart 2024
Sinds: 15 oktober 2023
  • Hoogste prijs: €79,99 - 10 februari 2024
  • Laagste prijs: €68,00 - 20 december 2023
Aan verlanglijstje toevoegenToegevoegd aan verlanglijstjeVerwijderd uit verlanglijstje 0
Laatst bijgewerkt op 12 april 2024 11:24
Fujifilm Instax Mini 12 – Instant Camera
Fujifilm Instax Mini 12 – Instant Camera

 79,95

Beschrijving

Fujifilm Instax Mini 12: Maak Gemakkelijk Prachtige Instant Foto’s

De Fujifilm Instax Mini 12 is de nieuwste toevoeging aan de Instax Mini-lijn van Fujifilm. Deze instant camera is perfect voor iedereen die graag directe foto’s wil maken met een analoge uitstraling. Met verbeterde functies en een strak design is de Instax Mini 12 een ideale keuze voor fotografieplezier.

Automatische Belichting en Flitsregeling voor Perfecte Foto’s

Een van de belangrijkste kenmerken van de Fujifilm Instax Mini 12 is de automatische belichting. Hierdoor hoef je je geen zorgen te maken over het instellen van de juiste belichting. De camera meet automatisch het omgevingslicht en past de belichting aan voor optimale resultaten. Daarnaast beschikt de camera over automatische flitsregeling. Met slechts één druk op de knop bepaalt de camera of er geflitst moet worden en past hij de flitskracht aan. Zo sta je altijd picture perfect op de foto, zelfs in omstandigheden met weinig licht.

Accurate Zoeker voor Perfecte Compositie

Met de Fujifilm Instax Mini 12 krijg je precies wat je ziet door de zoeker. Het beeld dat je door de zoeker ziet, is exact wat je fotografeert. Dit is vooral handig bij het maken van selfies, waarbij elke millimeter telt. Je kunt erop vertrouwen dat je het gewenste beeld vastlegt zonder enige afwijking.

Handige Kenmerken voor Personalisatie en Creativiteit

De Instax Mini 12 is uitgerust met een ingebouwde selfielens, waardoor het maken van perfecte selfies een fluitje van een cent is. Het verbeterde design zorgt voor een comfortabele grip en intuïtieve bediening. Bovendien kun je de camera personaliseren met verschillende cases, albums en lijstjes, zodat je jouw foto’s op een unieke manier kunt presenteren.

Specificaties en Afmetingen

De Fujifilm Instax Mini 12 heeft een compact formaat van 104 x 66 x 122 mm en weegt slechts 306 g. De camera maakt gebruik van mini films, die een filmgrootte hebben van 54×86 mm en een fotoformaat van 46×62 mm. Met een 60mm lens en een minimale focusafstand van 0,3m kun je zowel dichtbij als veraf scherpe foto’s maken. De camera werkt op 2 AA-batterijen, waarmee je ongeveer 100 afdrukken kunt maken voordat de batterijen moeten worden vervangen.

Conclusie: Maak Directe Herinneringen met de Fujifilm Instax Mini 12

De Fujifilm Instax Mini 12 is een fantastische instant camera waarmee je gemakkelijk prachtige foto’s kunt maken. Met automatische belichting, flitsregeling en een accurate zoeker ben je verzekerd van perfect belichte en scherpe beelden. Bovendien kun je de camera personaliseren en je creativiteit de vrije loop laten. Met de compacte afmetingen en het lichte gewicht is de Instax Mini 12 ook nog eens gemakkelijk mee te nemen. Leg je kostbare momenten direct vast en geniet van de nostalgische charme van analoge fotografie met de Fujifilm Instax Mini 12.

Bekijk meer instant camera’s op bol.com

9.1Expert Score
Fujifilm Instax Mini 12: Maak Gemakkelijk Prachtige Instant Foto’s De Fujifilm Instax Mini 12 is de nieuwste toevoeging aan de Instax Mini-lijn van Fujifilm. Deze instant camera is perfect voor iedereen die graag directe foto’s wil maken met een analoge uitstraling. Met verbeterde functies en een strak design is de Instax Mini 12 een ideale […]
Pluspunten
  • Gemakkelijk te gebruiken voor directe foto's met een analoge uitstraling.
  • Automatische belichting en flitsregeling voor perfecte foto's.
  • Accurate zoeker zorgt voor een nauwkeurige compositie.
  • Ingebouwde selfielens voor moeiteloze selfies.
  • Personaliseerbaar met cases, albums en lijstjes.
- Minpunten
  • Geen zelfontspanner of statiefaansluiting.
  • Beperkte filmverhouding (rechthoekig) in vergelijking met andere modellen.
  • Geen creatieve filters of geluidsopname-opties.
  • Geen ingebouwde WiFi voor directe connectiviteit.
  • Niet bestand tegen water, schokken of stof.

Extra informatie

Specificaties: Fujifilm Instax Mini 12 – Instant Camera

Type instantcamera

Analoog

Viewfinder

Ja

Type viewfinder

Optisch

Zelfontspanner

Nee

Statiefaansluiting

Nee

Filmgrootte

54×86 mm

Fotoformaat

46×62 mm

Filmverhouding

Rechthoek

Type flitser

Ingebouwd

Flitsmodus

Automatisch

Flitsbereik (m)

2.7

Flitsopties

Automatisch

Bluetooth

Nee

Geluidsopname

Nee

Inclusief creatieve filters

Nee

Inclusief re-print

Nee

Inclusief voorzetlens

Nee

Extern geheugenslot

N

Lcd-display

Nee

Selfie-spiegel

Ja

WIFI

Geen Wi-Fi

Aantal meegeleverde accu's/batterijen

2

Voedingstype

Batterij

Verwisselbare accu

Ja

Watervast

Nee

Schokbestendig

Nee

Stofdicht

Nee

Merk

Fujifilm

Kleur

Groen

Gewicht (g)

517

Introductiejaar

2023

Introductiemaand

Maart

Verpakkingsinhoud

– Instax mini 12 camera – Polsbandje – 2x AA-Alkaline batterij – Handleiding

Verpakking breedte (cm)

12.20

Verpakking lengte (cm)

15.30

Verpakking hoogte (cm)

8.60

Taal handleiding

Engels, Universeel

Fabrieksgarantie termijn (jaar)

2

Reparatie type

Carry-in

App werkt op besturingssyteem

Niet van toepassing

App vereist voor volledige functionaliteit

Nee

Kan zelfstandig met internet verbinden

Nee

Bediening via mobiele app

Nee

Bluetooth vereist

Nee

Compatibel met

Nee

Delen van gebruikersgegevens vereist

Nee

Ondersteuning met updates

Minimaal 24 maanden na introductiedatum

CE markering

Zichtbaar

MPN (Manufacturer Part Number)

16806119

Prijsgeschiedenis

Prijsgeschiedenis voor Fujifilm Instax Mini 12 - Instant Camera - Mint Green
Laatste updates:
  • €79,95 - 11 april 2024
  • €75,00 - 6 april 2024
  • €77,00 - 4 april 2024
  • €75,00 - 28 maart 2024
  • €79,00 - 26 maart 2024
  • €75,00 - 7 maart 2024
  • €77,89 - 6 maart 2024
  • €75,00 - 5 maart 2024
Sinds: 15 oktober 2023
  • Hoogste prijs: €79,99 - 10 februari 2024
  • Laagste prijs: €68,00 - 20 december 2023

Beoordelingen (0)

User Reviews

0.0 uit 5
0
0
0
0
0
Write a review

Er zijn nog geen recensies.

Plaats de eerste recensie voor “Fujifilm Instax Mini 12 – Instant Camera”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Review Hoek
Logo
Nieuwe Account Aanmaken
Vergelijk items
  • Totaal (0)
Vergelijken
Shopping cart