Fresh ‘n Rebel Rockbox Bold XS – Bluetooth speaker draadloos

Uw recensie toevoegen
Toevoegen aan vergelijken
9.2
Expert ScoreLees recensie
  • Alle hierboven genoemde prijzen zijn in Euro.
  • Dit product is verkrijgbaar bij Bol, Expert.
  • Bij bol.com kun je Fresh ‘n Rebel Rockbox Bold XS - Bluetooth speaker draadloos - Storm Grey kopen voor slechts €34,99 , wat 8% lager is dan de prijs opExpert (€37,95).
  • De laagste prijs van Fresh 'n Rebel Rockbox BOLD Xs Bluetooth speaker Grijs werd verkregen op 26 februari 2024 17:06.

 34,99

Beste deal op: bol.combol.com
KOOP VOOR DE BESTE PRIJS
Stel Laagste Prijs Melding In
×
Breng mij op de hoogte, wanneer de prijs daalt
Stel Notificatie voor Product in: Fresh ‘n Rebel Rockbox Bold XS - Bluetooth speaker draadloos - Storm Grey - €34,99
Prijsgeschiedenis
×
Prijsgeschiedenis voor Fresh ‘n Rebel Rockbox Bold XS - Bluetooth speaker draadloos - Storm Grey
Laatste updates:
  • €34,99 - 25 januari 2024
  • €31,81 - 23 januari 2024
  • €34,99 - 18 december 2023
  • €34,95 - 12 december 2023
  • €34,99 - 7 december 2023
  • €34,95 - 1 december 2023
  • €34,99 - 23 november 2023
  • €39,52 - 22 november 2023
Sinds: 13 september 2023
  • Hoogste prijs: €39,52 - 22 november 2023
  • Laagste prijs: €29,95 - 3 oktober 2023
Aan verlanglijstje toevoegenToegevoegd aan verlanglijstjeVerwijderd uit verlanglijstje 0
Laatst bijgewerkt op 26 februari 2024 17:06
Fresh ‘n Rebel Rockbox Bold XS – Bluetooth speaker draadloos
Fresh ‘n Rebel Rockbox Bold XS – Bluetooth speaker draadloos

 34,99

Beschrijving

Review van de Fresh ‘n Rebel Rockbox Bold XS: Klein maar Krachtig!

De Fresh ‘n Rebel Rockbox Bold XS is een opvallende toevoeging aan de Rockbox-familie van Bluetooth-luidsprekers. Met zijn compacte ontwerp, indrukwekkende batterijduur en spatwaterdichte eigenschappen, belooft deze kleine krachtpatser een geweldige metgezel te zijn voor onderweg. In dit uitgebreide review zullen we alle aspecten van de Rockbox Bold XS verkennen, van het design en de functionaliteit tot de geluidskwaliteit en connectiviteit. Laten we duiken in de wereld van deze draagbare Bluetooth-luidspreker en ontdekken wat hem zo bijzonder maakt.

Compact en Draagbaar Design

De Perfecte Reisgenoot

Het eerste wat opvalt aan de Fresh ‘n Rebel Rockbox Bold XS is zijn compacte en draagbare design. Met afmetingen van slechts 11,3 x 10,9 x 3,65 cm en een gewicht van 240 gram past hij gemakkelijk in je tas, zak of zelfs aan je riem dankzij de bijgeleverde metalen clip. Dit maakt hem uitermate geschikt voor onderweg, of je nu gaat wandelen, fietsen of gewoon een dagje naar het strand gaat. De afgeronde hoeken en platte vormgeving dragen bij aan zijn draagbaarheid en maken hem gemakkelijk vast te houden.

Robuuste Waterbestendigheid (IPX5)

Regen of Glans, De Rockbox Bold XS Kan Het Aan

Een van de meest indrukwekkende kenmerken van de Rockbox Bold XS is zijn spatwaterdichte eigenschap met een IPX5-classificatie. Dit betekent dat hij bestand is tegen regendruppels en zelfs een lichte spatten zonder problemen kan doorstaan. Dus als je een dag in de buitenlucht doorbrengt en een plotselinge regenbui opduikt, hoef je je geen zorgen te maken over de veiligheid van je luidspreker. Bovendien is de duurzame stof gemakkelijk schoon te maken met een vochtige doek, waardoor je luidspreker er altijd als nieuw uitziet.

Indrukwekkende Batterijduur van 20 Uur

Non-stop Muziek Genot

De Rockbox Bold XS biedt een verbazingwekkende batterijduur van maar liefst 20 uur. Dit betekent dat je de hele dag lang draadloos naar je favoriete muziek kunt luisteren zonder je zorgen te hoeven maken over het opladen. En als de batterij toch leeg raakt, kun je hem in slechts 4 uur weer volledig opladen. Dit maakt de luidspreker ideaal voor lange reizen, kampeeruitstapjes of gewoon voor dagelijks gebruik, zonder dat je de hele tijd naar een stopcontact hoeft te zoeken.

Double Fun Mode

Meer Volume, Meer Plezier

Als je ooit behoefte hebt aan meer volume om een feestje op gang te brengen, dan biedt de Rockbox Bold XS de perfecte oplossing. Met de Double Fun Mode kun je draadloos twee Bold XS-luidsprekers verbinden en ze in stereo laten spelen. Dit zorgt voor een nog krachtiger en meeslepend geluid. Of je nu binnen of buiten bent, deze functie geeft je de flexibiliteit om de geluidservaring aan te passen aan je behoeften.

Ingebouwde Microfoon voor Handsfree Bellen

Meer Dan Alleen Muziek

Naast het leveren van geweldig geluid voor je muziek, beschikt de Rockbox Bold XS ook over een ingebouwde microfoon. Dit betekent dat je hem kunt gebruiken om handsfree telefoongesprekken te voeren. Of je nu aan het werk bent of onderweg, je kunt gemakkelijk oproepen beantwoorden zonder je smartphone uit je zak te halen. Dit voegt een extra laag van handigheid toe aan de luidspreker en maakt hem nog veelzijdiger.

Specificaties in Detail

Laten we nu eens dieper ingaan op de specificaties van de Fresh ‘n Rebel Rockbox Bold XS:

  • Draadloze speelduur: 20 uur
  • Oplaadduur: 4 uur
  • Bluetooth wireless: ja
  • Ingebouwde microfoon: ja
  • Materiaal van de speaker: spatwaterdicht (IPX5)
  • Grootte: 113 x 109 x 36,5 mm
  • Gewicht: 212 g

Inclusief Handige Accessoires

Bij de Rockbox Bold XS worden enkele handige accessoires meegeleverd om je ervaring nog beter te maken. Deze omvatten:

  • Rockbox Bold XS
  • Oplaadkabel (Micro USB)
  • Audiokabel (3.5 mm)
  • Metalen clip

Dit betekent dat je alles hebt wat je nodig hebt om meteen aan de slag te gaan en te genieten van je favoriete muziek, of het nu via Bluetooth is of via de meegeleverde audiokabel.

Algemene Kenmerken

Krachtige Specificaties

De Fresh ‘n Rebel Rockbox Bold XS is een product dat tot in detail is ontworpen. Hier zijn enkele van de algemene kenmerken:

  • Merk: Fresh n Rebel
  • Model: Rockbox XS
  • EAN: 8718734657514
  • MPN (Manufacturer Part Number): 1RB5100SG
  • Kleur: Storm Grey | Zwart
  • Productgewicht: 240 g

Audio Specificaties

Geweldig Geluid in Een Klein Pakket

De audio-eigenschappen van de Rockbox Bold XS zijn indrukwekkend, gezien zijn compacte formaat. Hier zijn enkele details:

  • Geluidsweergave: Mono
  • Totaal uitgangsvermogen: 4 W
  • Minimale frequentie: 20 Hz
  • Maximale frequentie: 20000 Hz

Dit betekent dat ondanks zijn kleine formaat, de luidspreker in staat is om een helder en krachtig geluid te leveren met een breed frequentiebereik.

Connectiviteitsopties

Gemakkelijke Verbinding met Je Apparaten

De Rockbox Bold XS biedt verschillende connectiviteitsopties om aan al je behoeften te voldoen:

  • Koppelbaar: Ja
  • Koppelbaar met aantal speakers: 1
  • Bluetooth versie: Bluetooth 4.2
  • Draadloos bereik: 20 m
  • NFC: Nee

Met Bluetooth 4.2 kun je moeiteloos verbinding maken met al je Bluetooth-compatibele apparaten, en het bereik van 20 meter geeft je de vrijheid om je apparaten op afstand te bedienen zonder in de buurt van de luidspreker te hoeven blijven.

Stroomvoorziening

Langdurig Gebruik

De stroomvoorziening van de Rockbox Bold XS is ontworpen om langdurig gebruik mogelijk te maken:

  • Maximale batterijduur: 20 uur
  • Met powerbankfunctie: Nee

De indrukwekkende batterijduur van 20 uur betekent dat je urenlang kunt genieten van je muziek zonder je zorgen te maken over het opladen. Helaas heeft deze luidspreker geen powerbankfunctie om andere apparaten op te laden, maar dat is begrijpelijk gezien zijn compacte formaat.

Technische Specificaties

Robuust en Duurzaam

De Rockbox Bold XS is gebouwd om lang mee te gaan en is voorzien van enkele technische specificaties die dit ondersteunen:

  • IP-certificering: IPX5 (Stofdichtheid nvt, sproeiwaterdicht)
  • Waterbestendig: Ja
  • Spatwaterdicht: Ja
  • Met SD-kaart ingang: Nee
  • Met verlichting: Nee

De IPX5-certificering en spatwaterdichte eigenschappen zorgen ervoor dat de luidspreker bestand is tegen verschillende weersomstandigheden en omgevingen, terwijl het gebrek aan SD-kaart ingang en verlichting de nadruk legt op zijn eenvoudige en functionele design.

Verpakking en Garantie

Compleet Pakket met Garantie

Bij aankoop van de Fresh ‘n Rebel Rockbox Bold XS ontvang je een compleet pakket, waaronder:

  • 1x Micro-USB kabel
  • 1x 3.5 mm audio kabel
  • 1x Handleiding

Dit zorgt ervoor dat je alles hebt wat je nodig hebt om meteen van je luidspreker te genieten. Bovendien wordt de Rockbox Bold XS geleverd met een fabrieksgarantie van 2 jaar, wat je gemoedsrust geeft dat je investering gedekt is.

Conclusie

De Fresh ‘n Rebel Rockbox Bold XS is een indrukwekkende toevoeging aan de wereld van draagbare Bluetooth-luidsprekers. Met zijn compacte en draagbare design, spatwaterdichte eigenschappen, indrukwekkende batterijduur en handige functies zoals de Double Fun Mode en ingebouwde microfoon, biedt hij veel waar voor je geld. Of je nu onderweg bent, een dagje op het strand doorbrengt, of gewoon wilt genieten van je favoriete muziek thuis, de Rockbox Bold XS staat klaar om je muzikale metgezel te zijn. Met een keuze uit trendy kleuren past hij ook bij je persoonlijke stijl. Kortom, deze kleine krachtpatser heeft veel te bieden en is een geweldige aanvulling op je audio-ervaring.

Bekijk meer speakers op bol.com

Bekijk de beste partyboxen

9.2Expert Score
Review van de Fresh ‘n Rebel Rockbox Bold XS: Klein maar Krachtig! De Fresh ‘n Rebel Rockbox Bold XS is een opvallende toevoeging aan de Rockbox-familie van Bluetooth-luidsprekers. Met zijn compacte ontwerp, indrukwekkende batterijduur en spatwaterdichte eigenschappen, belooft deze kleine krachtpatser een geweldige metgezel te zijn voor onderweg. In dit uitgebreide review zullen we alle […]
Pluspunten
  • Compact en draagbaar ontwerp, perfect voor onderweg.
  • Spatwaterdicht met een IPX5-classificatie, ideaal voor buitengebruik.
  • Indrukwekkende batterijduur van 20 uur voor non-stop muziek.
  • Double Fun Mode voor een krachtiger geluid.
  • Ingebouwde microfoon voor handsfree bellen.
- Minpunten
  • Geen powerbankfunctie om andere apparaten op te laden.
  • Beperkte connectiviteitsopties, geen NFC-ondersteuning.
  • Mono-geluidsweergave, niet geschikt voor stereogeluid.
  • Geen ingebouwde verlichting voor sfeer.

Extra informatie

Specificaties: Fresh ‘n Rebel Rockbox Bold XS – Bluetooth speaker draadloos

Merk

Fresh n Rebel

Model

Rockbox XS

MPN (Manufacturer Part Number)

1RB5100SG

Kleur

Storm Grey, Zwart

Product gewicht (g)

240

Geluidsweergave

Mono

Totaal uitgangsvermogen (W)

4

Minimale frequentie (Hz)

20

Maximale frequentie (Hz)

20000

Koppelbaar

Ja

Koppelbaar met aantal speakers

1

Bluetooth versie

Bluetooth 4.2

Draadloos bereik (m)

20

NFC

Nee

Streaming opties

Geen streamingoptie

Ontvangst

Geen radio

Inclusief belfunctie

Ja

Afstandsbediening

Nee

App functies

Geen

Bediening via mobiele app

Ja

Maximale batterijduur (uur)

20

Met powerbankfunctie

Nee

IP-certificering

IPX5 (Stofdichtheid nvt, sproeiwaterdicht)

Waterbestendig

Ja

Spatwaterdicht

Ja

Met SD-kaart ingang

Nee

Met verlichting

Nee

Verpakkingsinhoud

1x Micro-USB kabel 1x 3.5 mm audio kabel 1x Manual

Gewicht (kg)

0.422

Verpakking breedte (cm)

12.90

Verpakking hoogte (cm)

6.80

Verpakking lengte (cm)

18.00

Taal handleiding

Universeel

Fabrieksgarantie termijn (jaar)

2

Uitzonderingen fabrieksgarantie

nvt

Bluetooth

Ja

CE markering

Zichtbaar

Party Speaker

Nee

Product breedte (cm)

10.90

Product hoogte (cm)

3.65

Product lengte (cm)

11.30

Voedingstype

Oplaadbare ingebouwde batterij

Prijsgeschiedenis

Prijsgeschiedenis voor Fresh ‘n Rebel Rockbox Bold XS - Bluetooth speaker draadloos - Storm Grey
Laatste updates:
  • €34,99 - 25 januari 2024
  • €31,81 - 23 januari 2024
  • €34,99 - 18 december 2023
  • €34,95 - 12 december 2023
  • €34,99 - 7 december 2023
  • €34,95 - 1 december 2023
  • €34,99 - 23 november 2023
  • €39,52 - 22 november 2023
Sinds: 13 september 2023
  • Hoogste prijs: €39,52 - 22 november 2023
  • Laagste prijs: €29,95 - 3 oktober 2023

Beoordelingen (0)

User Reviews

0.0 uit 5
0
0
0
0
0
Write a review

Er zijn nog geen recensies.

Plaats de eerste recensie voor “Fresh ‘n Rebel Rockbox Bold XS – Bluetooth speaker draadloos”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Review Hoek
Logo
Nieuwe Account Aanmaken
Vergelijk items
  • Totaal (0)
Vergelijken
Shopping cart