FOXSPORT FSZ1-401 loopband

Uw recensie toevoegen
Toevoegen aan vergelijken
9.1
Expert ScoreLees recensie
  • Alle hierboven genoemde prijzen zijn in Euro.
  • Dit product is verkrijgbaar bij Bol.
  • Bij bol.com kun je FOXSPORT Loopband FSZ1-401- 600W Motor - Goede kracht - LCD-scherm - Bluetooth - Meerdere Snelheidsstanden - Wandelband - Walking Pad - Treadmill -MET Afstandsbediening kopen voor slechts €199,99
  • De laagste prijs van FOXSPORT Loopband FSZ1-401- 600W Motor - Goede kracht - LCD-scherm - Bluetooth - Meerdere Snelheidsstanden - Wandelband - Walking Pad - Treadmill -MET Afstandsbediening werd verkregen op 18 april 2024 17:21.

 199,99

Beste deal op: bol.combol.com
KOOP VOOR DE BESTE PRIJS
Stel Laagste Prijs Melding In
×
Breng mij op de hoogte, wanneer de prijs daalt
Stel Notificatie voor Product in: FOXSPORT Loopband FSZ1-401- 600W Motor - Goede kracht - LCD-scherm - Bluetooth - Meerdere Snelheidsstanden - Wandelband - Walking Pad - Treadmill -MET Afstandsbediening - €199,99
Prijsgeschiedenis
×
Prijsgeschiedenis voor FOXSPORT Loopband FSZ1-401- 600W Motor - Goede kracht - LCD-scherm - Bluetooth - Meerdere Snelheidsstanden - Wandelband - Walking Pad - Treadmill -MET Afstandsbediening
Laatste updates:
  • €199,99 - 19 februari 2024
  • €219,99 - 16 januari 2024
  • €299,00 - 14 januari 2024
  • €219,99 - 8 januari 2024
  • €209,99 - 26 november 2023
  • €299,00 - 25 november 2023
  • €209,99 - 14 november 2023
Sinds: 14 november 2023
  • Hoogste prijs: €299,00 - 25 november 2023
  • Laagste prijs: €199,99 - 19 februari 2024
Aan verlanglijstje toevoegenToegevoegd aan verlanglijstjeVerwijderd uit verlanglijstje 0
Laatst bijgewerkt op 18 april 2024 17:21
FOXSPORT FSZ1-401 loopband

 199,99

Beschrijving

De FOXSPORT FSZ1-401 Loopband: De Perfecte Loopband voor Thuisgebruik

In een tijd waarin gezondheid en beweging steeds belangrijker worden, is de FSZ1-401 loopband een innovatieve en multifunctionele loopband die perfect past bij de behoeften van mensen die graag in beweging willen blijven. Met een maximaal belastbaar gewicht van 100 kg, geen hartslagfunctie, en een ingebouwde trainingscomputer met 6 programma’s, is deze loopband een geweldige aanvulling op je fitnessroutine. In dit uitgebreide review zullen we dieper ingaan op de voordelen, specificaties en functies van de FSZ1-401 loopband.

Een Innovatieve Loopband voor de Nieuwe Generatie

Wat de FOXSPORT FSZ1-401 loopband onderscheidt van zijn concurrenten, is zijn slanke en minimalistische ontwerp. In tegenstelling tot traditionele loopbanden heeft deze geen opstaande armsteunen, waardoor hij compact en ruimtebesparend is. Na je training kun je de loopband eenvoudig opbergen onder je bed of in een kast dankzij de handige transportwielen. Dit maakt het ideaal voor mensen met beperkte ruimte in huis.

Bovendien is de FOXSPORT loopband uiterst draagbaar en gemakkelijk te verplaatsen, waardoor je hem kunt gebruiken waar je maar wilt, of dat nu in de woonkamer, slaapkamer of thuiskantoor is. Stel je voor dat je in beweging kunt blijven terwijl je je favoriete serie of film bekijkt. Deze loopband is ontworpen om je te helpen actief te blijven tijdens je dagelijkse activiteiten en je stappendoel te bereiken.

Voordelen van de FOXSPORT FSZ1-401 Loopband

Hier zijn enkele voordelen die de FOXSPORT loopband biedt:

  • Multifunctioneel: Deze loopband is geschikt voor wandelaars van alle niveaus en leeftijden, met een snelheidsbereik van 0 tot 6 km/u.
  • Gezinsvriendelijk: Met een maximaal belastbaar gewicht van 100 kg is deze loopband geschikt voor het hele gezin.
  • Hoogwaardige kwaliteit: Gemaakt van duurzame materialen voor langdurig gebruik.
  • Ruimtebesparend: Het compacte ontwerp en de eenvoudige opbergmogelijkheden maken het perfect voor kleine ruimtes.
  • Eenvoudige montage: Geen ingewikkelde montage nodig; je kunt direct aan de slag.
  • Gezondheidsbevordering: Regelmatig gebruik van deze loopband kan bijdragen aan een gezondere levensstijl.
  • Schokdemping: De 8-voudige demping zorgt voor een comfortabele loopervaring met minimale impact op je gewrichten.
  • Garantie: Je krijgt 2 jaar garantie op dit product, waardoor je zorgeloos kunt trainen.

Innovatieve Smart Walking-machine

De FSZ1-401 loopband is niet alleen functioneel, maar ook voorzien van moderne technologie. Het heldere verlichte Dual LED-display wordt bediend met een draadloze afstandsbediening, waardoor je gemakkelijk de loopband kunt aanpassen aan je voorkeuren. Bovendien zijn er geïntegreerde Surround Stereo Bluetooth-luidsprekers, waardoor je tijdens het trainen van je favoriete muziek kunt genieten.

De loopband zelf heeft een 7-laags ontwerp dat schokken absorbeert en geluid minimaliseert, wat zorgt voor een stille en comfortabele loopervaring. De ruime loopruimte geeft je de vrijheid om vrij te bewegen tijdens je trainingssessies.

Display en Bediening

De FSZ1-401 loopband heeft geen ingewikkelde trainingsprogramma’s. In plaats daarvan wordt de bediening eenvoudig gehouden met een afstandsbediening. Met deze afstandsbediening kun je de loopband gemakkelijk in- en uitschakelen en de snelheid aanpassen, variërend van 1 tot 6 km/u. Op het LED-scherm boven het loopvlak worden belangrijke trainingsgegevens weergegeven, zoals snelheid, trainingsduur, verbrande calorieën en afgelegde afstand. Deze duidelijke weergave helpt je je voortgang bij te houden en je doelen te bereiken.

Eenvoudige Opslag en Manoeuvreerbaarheid

Het compacte, draagbare en stevige ontwerp van de FSZ1-401 loopband maakt het een handige keuze voor thuisgebruik. Het vereist geen ingewikkelde montage; je kunt er direct mee aan de slag. Bovendien kan één persoon de loopband eenvoudig verplaatsen dankzij de handige transportwielen. Als klap op de vuurpijl biedt deze loopband hoogwaardige lokale after-sales onderhoudsservice, zodat je altijd kunt rekenen op de nodige ondersteuning.

Verpakkingsinhoud en Specificaties

Bij aankoop van de FOXSPORT loopband ontvang je het volgende:

  • 1 x FSZ1-401 loopband
  • 1 x Flesje smeerolie
  • 1 x Handleiding

Enkele specificaties van de loopband zijn:

  • Afmetingen: L: 137 cm, B: 51 cm, H: 12 cm
  • Maximaal belastbaar gewicht: 100 kg
  • Weergave van afstand, snelheid, tijd en calorieverbruik
  • 8-voudige demping voor comfortabel lopen
  • Motorvermogen: 600W, Type motor: DC-motor
  • Maximale snelheid: 6 km/u
  • Gewicht: 21,5 kg

Conclusie: De Ideale Loopband voor Thuisgebruik

De FOXSPORT FSZ1-401 loopband is een veelzijdige en ruimtebesparende keuze voor iedereen die wil werken aan hun gezondheid en fitheid in het comfort van hun eigen huis. Met zijn innovatieve functies, gebruiksgemak en hoogwaardige kwaliteit is deze loopband een uitstekende investering in je welzijn. Of je nu een ervaren sporter bent of net begint, deze loopband zal je zeker helpen om je fitnessdoelen te bereiken. Profiteer van de 2 jaar garantie en geniet van een gezonder en actiever leven met de FSZ1-401 loopband. Koop vandaag nog de FSZ1-401 loopband en neem de eerste stap naar een gezondere levensstijl!

Bekijk meer loopbanden op bol.com

9.1Expert Score
De FOXSPORT FSZ1-401 Loopband: De Perfecte Loopband voor Thuisgebruik In een tijd waarin gezondheid en beweging steeds belangrijker worden, is de FSZ1-401 loopband een innovatieve en multifunctionele loopband die perfect past bij de behoeften van mensen die graag in beweging willen blijven. Met een maximaal belastbaar gewicht van 100 kg, geen hartslagfunctie, en een ingebouwde […]
Pluspunten
  • Multifunctioneel, geschikt voor wandelaars van alle niveaus.
  • Compact en ruimtebesparend ontwerp.
  • Draagbaar en eenvoudig te verplaatsen.
  • Geïntegreerde Surround Stereo Bluetooth-luidsprekers.
  • 7-laags schokabsorberend loopvlak voor comfortabel lopen.
  • Duidelijk LED-display met afstandsbediening.
  • Eenvoudige montage, geen ingewikkelde installatie.
  • 2 jaar garantie voor zorgeloos gebruik.
- Minpunten
  • Geen hartslagfunctie beschikbaar.
  • Maximale snelheid beperkt tot 6 km/u.
  • Beperkt trainingsprogramma-aanbod (alleen handmatige bediening).

Extra informatie

Specificaties: FOXSPORT FSZ1-401 loopband

Lengte loopvlak (cm)

110

Breedte loopvlak (cm)

400

Product breedte (cm)

51

Product hoogte (cm)

13

Max. belastbaar gewicht (kg)

100

Maximale snelheid

6 km/h

Uitbreidbaar

Nee

Motorvermogen piek

600 metric hp

Motorvermogen continu

600 metric hp

Aantal programma's

6

Inclusief trainingscomputer

Ja

Max. hellingshoek

0 %

Aantal trainingsniveaus

3

Vliegwielgewicht (kg)

100

Hartslagfunctie

Nee

Verpakkingsinhoud

1 x FOXSPORT FSZ1-401 loopband 1 x Flesje smeerolie 1 x Handleiding 1 x Afstandsbediening

Kleur

zwart, groen

Taal handleiding

Duits, Engels, Frans, Nederlands, Universeel

CE markering

Zichtbaar

Compatibiliteit borstband

Nee

Fabrieksgarantie termijn (jaar)

2

Inklapbaar

Nee

Product gewicht (kg)

21.50

Product lengte (cm)

137

Regelmatigheid van gebruik

Intensief

Verpakking breedte (mm)

650

Verpakking hoogte (mm)

165

Verpakking lengte (mm)

1505

Prijsgeschiedenis

Prijsgeschiedenis voor FOXSPORT Loopband FSZ1-401- 600W Motor - Goede kracht - LCD-scherm - Bluetooth - Meerdere Snelheidsstanden - Wandelband - Walking Pad - Treadmill -MET Afstandsbediening
Laatste updates:
  • €199,99 - 19 februari 2024
  • €219,99 - 16 januari 2024
  • €299,00 - 14 januari 2024
  • €219,99 - 8 januari 2024
  • €209,99 - 26 november 2023
  • €299,00 - 25 november 2023
  • €209,99 - 14 november 2023
Sinds: 14 november 2023
  • Hoogste prijs: €299,00 - 25 november 2023
  • Laagste prijs: €199,99 - 19 februari 2024

Beoordelingen (0)

User Reviews

0.0 uit 5
0
0
0
0
0
Write a review

Er zijn nog geen recensies.

Plaats de eerste recensie voor “FOXSPORT FSZ1-401 loopband”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Review Hoek
Logo
Nieuwe Account Aanmaken
Vergelijk items
  • Totaal (0)
Vergelijken
Shopping cart