Focus Fitness Jet 2 – Loopband

Uw recensie toevoegen
Toevoegen aan vergelijken
8.6
Expert ScoreLees recensie
  • Alle hierboven genoemde prijzen zijn in Euro.
  • Dit product is verkrijgbaar bij Bol.
  • Bij bol.com kun je Focus Fitness Jet 2 - Loopband - Inklapbaar - Hellingsfunctie - 7 Trainingsprogramma's met 40 trainingsniveaus - Tot 13 km/h kopen voor slechts €399,00
  • De laagste prijs van Focus Fitness Jet 2 - Loopband - Inklapbaar - Hellingsfunctie - 7 Trainingsprogramma's met 40 trainingsniveaus - Tot 13 km/h werd verkregen op 3 maart 2024 13:31.

 399,00

Beste deal op: bol.combol.com
KOOP VOOR DE BESTE PRIJS
Stel Laagste Prijs Melding In
×
Breng mij op de hoogte, wanneer de prijs daalt
Stel Notificatie voor Product in: Focus Fitness Jet 2 - Loopband - Inklapbaar - Hellingsfunctie - 7 Trainingsprogramma's met 40 trainingsniveaus - Tot 13 km/h - €399,00
Prijsgeschiedenis
×
Prijsgeschiedenis voor Focus Fitness Jet 2 - Loopband - Inklapbaar - Hellingsfunctie - 7 Trainingsprogramma's met 40 trainingsniveaus - Tot 13 km/h
Laatste updates:
  • €399,00 - 17 februari 2024
  • €449,00 - 21 januari 2024
  • €399,00 - 6 januari 2024
  • €369,00 - 5 januari 2024
  • €399,00 - 2 januari 2024
  • €369,00 - 1 januari 2024
  • €399,00 - 29 november 2023
  • €369,00 - 16 november 2023
Sinds: 10 oktober 2023
  • Hoogste prijs: €449,00 - 21 januari 2024
  • Laagste prijs: €369,00 - 16 november 2023
Aan verlanglijstje toevoegenToegevoegd aan verlanglijstjeVerwijderd uit verlanglijstje 0
Laatst bijgewerkt op 3 maart 2024 13:31
Focus Fitness Jet 2 – Loopband

 399,00

Beschrijving

Focus Fitness Jet 2 review: De Perfecte Loopband voor Thuisgebruik

Loop je warm voor een actieve levensstijl? Wil je thuis trainen zonder de drukte van de sportschool? Dan is de Focus Fitness Jet 2 loopband misschien wel de ideale keuze voor jou. Met indrukwekkende specificaties en handige functies is deze loopband ontworpen om aan al je fitnessbehoeften te voldoen. In dit uitgebreide review duiken we dieper in op de Focus Fitness Jet 2, en ontdekken we waarom deze loopband zo populair is onder fitnessliefhebbers.

Stille Kracht: De 3pk Motor

De motor van een loopband is de motor achter je workout, en de Focus Fitness Jet 2 stelt zeker niet teleur. Deze loopband is uitgerust met een krachtige 3pk motor, die snelheden mogelijk maakt van 1 tot 13 kilometer per uur. Wat deze motor echt opvallend maakt, is het feit dat hij zelfs bij hogere snelheden buitengewoon stil blijft. Dit is een essentieel kenmerk voor thuisgebruik, omdat niemand in huis gestoord wil worden door het lawaai van een loopband. Met de Jet 2 kun je in alle rust en stilte aan je conditie werken.

Variatie in Training: 7 Programma’s

Een van de grootste voordelen van de Focus Fitness Jet 2 is de verscheidenheid aan trainingsprogramma’s die hij biedt. Met 7 verschillende programma’s tot je beschikking, kun je je workouts interessant en uitdagend houden. Deze programma’s zijn volledig aanpasbaar, zodat je je training kunt afstemmen op je persoonlijke doelen en fitnessniveau. Of je nu wilt afvallen, je conditie wilt verbeteren of krachttraining wilt integreren, de Jet 2 biedt de veelzijdigheid die je nodig hebt.

Hoogteverstelling voor Uitdaging en Variatie

De Focus Fitness Jet 2 gaat nog een stap verder om je training spannend te maken. Deze loopband is verstelbaar in 2 verschillende hoogtes, waardoor je de mogelijkheid hebt om bergop te rennen of te lopen. Dit is vooral handig voor intervaltrainingen, waarbij variatie in hoogte het verschil kan maken. Door bergop te gaan, kun je verschillende spiergroepen aanspreken en je kracht en uithoudingsvermogen verbeteren. Deze functie maakt de Jet 2 geschikt voor zowel beginners als ervaren hardlopers.

Trainingsgegevens in Één Oogopslag

De Focus Fitness Jet 2 loopband is uitgerust met een duidelijk en overzichtelijk display. Hierop kun je gemakkelijk al je trainingsgegevens aflezen. Je hebt direct zicht op je snelheid, afstand, verbrande calorieën, tijd en hartslag. Het display is intuïtief ontworpen, waardoor je tijdens je workout snel en eenvoudig toegang hebt tot belangrijke informatie. Het bijhouden van je voortgang was nog nooit zo gemakkelijk.

Comfortabel en Beschermend Loopoppervlak

Een ander essentieel kenmerk van de Focus Fitness Jet 2 is het ruime loopoppervlak. Of je nu wilt wandelen, joggen of hardlopen, dit loopvlak biedt voldoende ruimte om comfortabel te bewegen. Bovendien is de Jet 2 voorzien van een 8-voudige demping, die niet alleen het geluid dempt, maar ook je gewrichten beschermt. Dit betekent dat je zonder zorgen kunt trainen, wetende dat je lichaam goed wordt ondersteund.

Maximaal Belastbaar Gewicht: 100 kg

Als het gaat om duurzaamheid en stabiliteit, heeft de Focus Fitness Jet 2 ook indruk gemaakt. Deze loopband heeft een maximaal belastbaar gewicht van 100 kg, wat betekent dat hij geschikt is voor een breed scala aan gebruikers. Of je nu net begint met je fitnessreis of al een ervaren sporter bent, de Jet 2 kan je ondersteunen bij je doelen.

Met Hartslagfunctie voor Optimaal Trainen

Voor diegenen die hun hartslag willen monitoren tijdens het trainen, heeft de Jet 2 een handige hartslagfunctie. Hiermee kun je je hartslag in realtime volgen en ervoor zorgen dat je binnen je gewenste trainingszones blijft. Dit is een waardevol hulpmiddel voor zowel cardio- als vetverbrandingstrainingen, omdat het je helpt om efficiënter te trainen en je doelen sneller te bereiken.

Conclusie: De Focus Fitness Jet 2 – Een Geweldige Keuze voor Thuisfitness

De Focus Fitness Jet 2 loopband biedt een indrukwekkende combinatie van stille kracht, trainingsvariëteit en gebruiksgemak. Met zijn 3pk motor, 7 trainingsprogramma’s, hoogteverstelling en hartslagfunctie is het een uitstekende keuze voor zowel beginners als gevorderde gebruikers. Het overzichtelijke display en het ruime, gedempte loopoppervlak maken je trainingen comfortabel en informatief. Bovendien is de Jet 2 duurzaam en geschikt voor gebruikers tot 100 kg.

Als je op zoek bent naar een hoogwaardige loopband voor thuisgebruik, dan is de Focus Fitness Jet 2 zeker het overwegen waard. Met deze loopband kun je op je eigen tempo werken aan je conditie, kracht en gezondheid, zonder de deur uit te hoeven. Maak van thuis fitnessen een plezierige en effectieve ervaring met de Focus Fitness Jet 2.

Kortom, de Focus Fitness Jet 2 is een uitstekende investering in je gezondheid en fitnessdoelen. Met zijn indrukwekkende functies en gebruiksgemak biedt deze loopband alles wat je nodig hebt om actief te blijven en te genieten van je workouts. Dus waar wacht je nog op? Spring op de Jet 2 en begin vandaag nog met je fitnessreis!

Bekijk meer loopbanden op bol.com

8.6Expert Score
Focus Fitness Jet 2 review: De Perfecte Loopband voor Thuisgebruik Loop je warm voor een actieve levensstijl? Wil je thuis trainen zonder de drukte van de sportschool? Dan is de Focus Fitness Jet 2 loopband misschien wel de ideale keuze voor jou. Met indrukwekkende specificaties en handige functies is deze loopband ontworpen om aan al […]
Pluspunten
  • Stille Kracht: De 3pk motor is opvallend stil, perfect voor thuisgebruik.
  • Variatie in Training: 7 aanpasbare programma's houden je workouts interessant.
  • Hoogteverstelling: Ideaal voor intervaltraining.
  • Duidelijk Display: Toont belangrijke trainingsgegevens.
  • Comfortabel Loopoppervlak: Ruim en gedempt.
  • Maximaal Belastbaar Gewicht: Geschikt voor diverse gebruikers.
  • Hartslagfunctie: Helpt bij het behouden van de juiste hartslagzones.
- Minpunten
  • Prijs: Niet de meest budgetvriendelijke optie.
  • Gewicht en Omvang: Relatief zwaar en groot.

Extra informatie

Specificaties: Focus Fitness Jet 2 – Loopband

Lengte loopvlak (cm)

123

Breedte loopvlak (cm)

41.50

Product breedte (cm)

71.50

Product hoogte (cm)

125

Max. belastbaar gewicht (kg)

100

Maximale snelheid

13 km/h

Uitbreidbaar

Nee

Motorvermogen piek

3 metric hp

Motorvermogen continu

1.5 metric hp

Aantal programma's

7

Inclusief trainingscomputer

Ja

Max. hellingshoek

3 %

Aantal trainingsniveaus

40

Vliegwielgewicht (kg)

0

Hartslagfunctie

Ja

Verpakkingsinhoud

1 x Focus Fitness Jet 2 loopband, montagemateriaal, handleiding

Kleur

zwart

Model

Jet 2, Regelmatig gebruik, max. 13 km/u

Taal handleiding

Nederlands

CE markering

Zichtbaar

Compatibiliteit borstband

Nee

Fabrieksgarantie termijn (jaar)

2

Inklapbaar

Ja

Product gewicht (kg)

55

Product lengte (cm)

162

Regelmatigheid van gebruik

Regelmatig

Verpakking breedte (cm)

76.5

Verpakking hoogte (cm)

29.5

Verpakking lengte (cm)

164

Prijsgeschiedenis

Prijsgeschiedenis voor Focus Fitness Jet 2 - Loopband - Inklapbaar - Hellingsfunctie - 7 Trainingsprogramma's met 40 trainingsniveaus - Tot 13 km/h
Laatste updates:
  • €399,00 - 17 februari 2024
  • €449,00 - 21 januari 2024
  • €399,00 - 6 januari 2024
  • €369,00 - 5 januari 2024
  • €399,00 - 2 januari 2024
  • €369,00 - 1 januari 2024
  • €399,00 - 29 november 2023
  • €369,00 - 16 november 2023
Sinds: 10 oktober 2023
  • Hoogste prijs: €449,00 - 21 januari 2024
  • Laagste prijs: €369,00 - 16 november 2023

Beoordelingen (0)

User Reviews

0.0 uit 5
0
0
0
0
0
Write a review

Er zijn nog geen recensies.

Plaats de eerste recensie voor “Focus Fitness Jet 2 – Loopband”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Review Hoek
Logo
Nieuwe Account Aanmaken
Vergelijk items
  • Totaal (0)
Vergelijken
Shopping cart