Focus Fitness – Home Gym – Krachtstation

Uw recensie toevoegen
Toevoegen aan vergelijken
8.2
Expert ScoreLees recensie
  • Alle hierboven genoemde prijzen zijn in Euro.
  • Dit product is verkrijgbaar bij Bol.
  • Bij bol.com kun je Focus Fitness - Home Gym - Krachtstation - Unit 6 - Zwart kopen voor slechts €599,00
  • De laagste prijs van Focus Fitness - Home Gym - Krachtstation - Unit 6 - Zwart werd verkregen op 18 april 2024 19:12.

 599,00

Beste deal op: bol.combol.com
KOOP VOOR DE BESTE PRIJS
Stel Laagste Prijs Melding In
×
Breng mij op de hoogte, wanneer de prijs daalt
Stel Notificatie voor Product in: Focus Fitness - Home Gym - Krachtstation - Unit 6 - Zwart - €599,00
Prijsgeschiedenis
×
Prijsgeschiedenis voor Focus Fitness - Home Gym - Krachtstation - Unit 6 - Zwart
Laatste updates:
  • €599,00 - 1 april 2024
  • €549,00 - 25 maart 2024
  • €599,00 - 2 februari 2024
  • €649,00 - 13 december 2023
  • €699,00 - 29 november 2023
  • €599,00 - 16 november 2023
Sinds: 16 november 2023
  • Hoogste prijs: €699,00 - 29 november 2023
  • Laagste prijs: €549,00 - 25 maart 2024
Aan verlanglijstje toevoegenToegevoegd aan verlanglijstjeVerwijderd uit verlanglijstje 0
Laatst bijgewerkt op 18 april 2024 19:12
Focus Fitness – Home Gym – Krachtstation
Focus Fitness – Home Gym – Krachtstation

 599,00

Beschrijving

Focus Fitness – Home Gym: De Ultieme Thuisgym voor Complexe Trainingen

Ben je op zoek naar een alles-in-één fitnessoplossing voor thuis? De Focus Fitness Unit 6 Home Gym is een indrukwekkende keuze voor serieuze sporters. Met 70 kg aan gewichtsblokken en een innovatief katrolsysteem, laat deze home gym je trainen als een professional met een weerstand van maar liefst 140 kg.

Veelzijdige Trainingsunits

De Focus Fitness Unit 6 Home Gym biedt een scala aan trainingsunits om je workout naar een hoger niveau te tillen:

1. Bank druk en Butterfly unit: Voor het versterken van je borstspieren en het uitvoeren van butterfly-oefeningen.

2. Leg unit: Ideaal om je benen te trainen en te werken aan je beenspieren.

3. Row unit: Hiermee kun je effectief je rugspieren versterken.

4. Curl Bench: Perfect voor het ontwikkelen van je biceps en triceps.

5. Pulley Station Unit: Een veelzijdige unit die je de vrijheid geeft om verschillende oefeningen uit te voeren.

Deze diversiteit aan units stelt je in staat om een gevarieerd trainingsprogramma te volgen en verschillende spiergroepen aan te pakken.

Kwalitatief Sterk Kabelstation

De Focus Fitness Unit 6 Home Gym is uitgerust met een kwalitatief sterk kabelstation met verstelbare trainingsstangen en zittingen. Hierdoor kun je niet alleen genieten van optimaal comfort tijdens je workout, maar biedt de Unit 6 ook ergonomische trainingsmogelijkheden voor iedere gebruiker.

Pulley Station: Grenzeloze Trainingsmogelijkheden

Het Pulley Station van deze home gym opent de deur naar talloze extra trainingsmogelijkheden. Je bent niet langer gebonden aan een vaste structuur, omdat de Pulley’s verstelbaar zijn in maar liefst 16 verschillende hoogtes. Dit geeft je de vrijheid om je trainingsschema voortdurend te variëren en nieuwe uitdagingen aan te gaan.

Inbegrepen Accessoires

Bij de Home Gym Unit 6 worden ook enkele accessoires meegeleverd om je trainingservaring nog completer te maken:

  • Lange curl stang: Voor gevarieerde biceps- en tricepsoefeningen.
  • Korte Lat Pulley: Perfect voor het trainen van je rugspieren.
  • Enkel strap: Handig voor het uitvoeren van beenoefeningen.
  • 2 single grips: Ideaal om je gripkracht te verbeteren.

Voor nog meer uitbreidingsmogelijkheden kun je onze categorie kabelgrepen raadplegen.

  • Een Glimp van de Mogelijke Oefeningen

Met de Focus Fitness Unit 6 Home Gym zijn de mogelijkheden vrijwel eindeloos. Hier zijn enkele oefeningen die je kunt uitvoeren:

  1. Abdominal crunch: Voor sterke buikspieren.
  2. Leg extension: Ideaal om je quadriceps te isoleren.
  3. Leg curl: Voor de hamstrings.
  4. Chest press: Voor een krachtige borstkas.
  5. Shoulder press: Om je schouders te ontwikkelen.
  6. Upright row: Voor sterke schouders en bovenrug.
  7. Triceps push down: Voor goed gevormde triceps.
  8. Lat pulley: Voor een sterke rug.
  9. Flys (hoog, laag, enz.): Voor gevarieerde borstspieroefeningen.
  10. Side raise (seated): Om je zijdelingse schouderspieren te trainen.
  11. Biceps curl: Voor indrukwekkende biceps.

Conclusie: De Ideale Thuisgym voor Serieus Trainen

De Focus Fitness Unit 6 Home Gym is de ultieme fitnessoplossing voor iedereen die serieus met krachttraining aan de slag wil, zonder de deur uit te hoeven. Met zijn indrukwekkende gewichtsblokken, veelzijdige trainingsunits, kwalitatief sterk kabelstation en pulley station biedt deze home gym alles wat je nodig hebt voor een effectieve en gevarieerde workout.

Of je nu een beginner bent die aan zijn fitnessreis begint of een ervaren atleet die zijn krachttraining naar een hoger niveau wil tillen, de Focus Fitness Unit 6 Home Gym staat klaar om aan al je fitnessbehoeften te voldoen. Met de meegeleverde accessoires en de mogelijkheid om je trainingsschema voortdurend te variëren, kun je een persoonlijk trainingsprogramma samenstellen dat aan al je doelen voldoet.

Investeer in je gezondheid en fitness met de Focus Fitness Unit 6 Home Gym en breng de sportschool naar je eigen huis. Begin vandaag nog met het bereiken van je fitnessdoelen met deze hoogwaardige thuisgym.

Bekijk meer krachtstations op bol.com

8.2Expert Score
Focus Fitness – Home Gym: De Ultieme Thuisgym voor Complexe Trainingen Ben je op zoek naar een alles-in-één fitnessoplossing voor thuis? De Focus Fitness Unit 6 Home Gym is een indrukwekkende keuze voor serieuze sporters. Met 70 kg aan gewichtsblokken en een innovatief katrolsysteem, laat deze home gym je trainen als een professional met een […]
Pluspunten
  • Veelzijdige Weerstand: Tot 140 kg weerstand, geschikt voor verschillende fitnessniveaus.
  • Diverse Trainingsunits: Voor gevarieerde workouts en spiergroepen.
  • Duurzaam Kabelstation: Comfort en ergonomie tijdens training.
  • Verstelbaar Pulley Station: Eindeloze oefenvariaties.
  • Inclusieve Accessoires: Vergroot trainingsmogelijkheden.
- Minpunten
  • Ruimtevereisten: Neemt aanzienlijke ruimte in beslag.
  • Montagekosten en Tijd: Tijdrovende montage, mogelijk professionele hulp nodig.
  • Niet Uitbreidbaar Gewicht: Gewichtsblokken kunnen niet worden uitgebreid.
  • Hoge Prijs: Initieel prijzig.

Extra informatie

Specificaties: Focus Fitness – Home Gym – Krachtstation

Product lengte (cm)

149

Product breedte (cm)

102

Product hoogte (cm)

198

Max. belastbaar gewicht (kg)

120

Verstelbaar

Ja

Gewichtjes

Ja

Verpakkingsinhoud

1x Focus Fitness Unit 4

Kleur

Zwart, Unit 6

Materiaal

Nylon

Aantal onderdelen

8

Fabrieksgarantie termijn (jaar)

2

Product gewicht (kg)

136

Seizoenscollectie (seizoenen)

4

Seizoensjaar

Never out of stock

Taal handleiding

Nederlands, Engels, Duits, Universeel

Verpakking breedte (cm)

14

Verpakking hoogte (cm)

64

Verpakking lengte (cm)

169

Prijsgeschiedenis

Prijsgeschiedenis voor Focus Fitness - Home Gym - Krachtstation - Unit 6 - Zwart
Laatste updates:
  • €599,00 - 1 april 2024
  • €549,00 - 25 maart 2024
  • €599,00 - 2 februari 2024
  • €649,00 - 13 december 2023
  • €699,00 - 29 november 2023
  • €599,00 - 16 november 2023
Sinds: 16 november 2023
  • Hoogste prijs: €699,00 - 29 november 2023
  • Laagste prijs: €549,00 - 25 maart 2024

Beoordelingen (0)

User Reviews

0.0 uit 5
0
0
0
0
0
Write a review

Er zijn nog geen recensies.

Plaats de eerste recensie voor “Focus Fitness – Home Gym – Krachtstation”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Review Hoek
Logo
Nieuwe Account Aanmaken
Vergelijk items
  • Totaal (0)
Vergelijken
Shopping cart