Flow Fitness Turner DHT2500i Hometrainer

Uw recensie toevoegen
Toevoegen aan vergelijken
9.4
Expert ScoreLees recensie
  • Alle hierboven genoemde prijzen zijn in Euro.
  • Dit product is verkrijgbaar bij Bol.
  • Bij bol.com kun je Flow Fitness Turner DHT2500i Hometrainer - 32 trainingsniveaus - Hartslagfunctie - Fitness Fiets - Hometrainers kopen voor slechts €599,00
  • De laagste prijs van Flow Fitness Turner DHT2500i Hometrainer - 32 trainingsniveaus - Hartslagfunctie - Fitness Fiets - Hometrainers werd verkregen op 3 maart 2024 17:42.

 599,00

Beste deal op: bol.combol.com
KOOP VOOR DE BESTE PRIJS
Stel Laagste Prijs Melding In
×
Breng mij op de hoogte, wanneer de prijs daalt
Stel Notificatie voor Product in: Flow Fitness Turner DHT2500i Hometrainer - 32 trainingsniveaus - Hartslagfunctie - Fitness Fiets - Hometrainers - €599,00
Prijsgeschiedenis
×
Prijsgeschiedenis voor Flow Fitness Turner DHT2500i Hometrainer - 32 trainingsniveaus - Hartslagfunctie - Fitness Fiets - Hometrainers
Laatste updates:
  • €599,00 - 13 januari 2024
  • €569,05 - 10 januari 2024
  • €599,00 - 30 november 2023
  • €539,00 - 18 november 2023
  • €599,00 - 8 oktober 2023
Sinds: 8 oktober 2023
  • Hoogste prijs: €599,00 - 8 oktober 2023
  • Laagste prijs: €539,00 - 18 november 2023
Aan verlanglijstje toevoegenToegevoegd aan verlanglijstjeVerwijderd uit verlanglijstje 0
Laatst bijgewerkt op 3 maart 2024 17:42
Flow Fitness Turner DHT2500i Hometrainer
Flow Fitness Turner DHT2500i Hometrainer

 599,00

Beschrijving

Flow Fitness Turner DHT2500i Hometrainer Review

Ben je op zoek naar een gebruiksvriendelijke hometrainer waarmee je vanuit het comfort van je eigen huis aan je conditie kunt werken en calorieën kunt verbranden? Dan is de Flow Fitness Turner DHT2500i misschien wel de ideale keuze voor jou. In dit uitgebreide review gaan we dieper in op alle aspecten van deze hometrainer en ontdekken wat deze specifieke fitnessapparatuur te bieden heeft.

Gebruiksvriendelijke Fitness Partner

De Flow Fitness Turner DHT2500i is een gebruiksvriendelijke hometrainer die geschikt is voor zowel beginners als gevorderde sporters. Het apparaat is ontworpen met het oog op comfort en gebruiksgemak, waardoor het perfect is voor thuisgebruik. Met een maximaal belastbaar gewicht van 140 kg is deze hometrainer geschikt voor een breed scala aan gebruikers.

Trainingsprogramma’s voor Variatie

Een van de meest opvallende kenmerken van de Flow Fitness Turner DHT2500i is het scala aan trainingsprogramma’s dat het biedt. Met maar liefst 24 trainingsprogramma’s kun je je workouts diversifiëren en jezelf uitdagen. Of je nu op zoek bent naar een intensieve intervaltraining of een rustigere sessie om je hartslag op peil te houden, deze hometrainer heeft voor elk wat wils.

Quick Keys en Smart Wheel Control

Navigeren door de trainingsprogramma’s en het aanpassen van de weerstand is eenvoudig dankzij de Quick Keys op het stuur en het Smart Wheel Control-systeem. Hiermee kun je snel de intensiteit van je workout aanpassen zonder je ritme te verliezen.

Compatibiliteit met Populaire Apps

Een van de meest opmerkelijke eigenschappen van de Flow Fitness Turner DHT2500i is de mogelijkheid om deze te koppelen met je favoriete fitness-apps. Met compatibiliteit met apps zoals Zwift, Kinomap en iConsole+, kun je realistische routes volgen vanaf het scherm van je tablet of smartphone. Plaats je apparaat in de handige tablethouder en dompel jezelf onder in virtuele trainingssessies.

Ergonomisch Ontwerp voor Comfortabele Trainingen

Deze hometrainer biedt een ergonomisch ontwerp om je trainingen zo comfortabel mogelijk te maken. Het zadel is zowel horizontaal als verticaal verstelbaar, en het beschikt zelfs over een handige handdoekhaak aan de achterkant. Hiermee kun je je handdoek binnen handbereik houden tijdens je workout.

Variabele Trainingsintensiteit

Met 32 weerstandsniveaus kun je de intensiteit van je training nauwkeurig aanpassen aan je behoeften en doelen. Het magnetische weerstandsysteem met een vliegwielgewicht van 12 kg zorgt voor soepele en comfortabele bewegingen, ongeacht het gekozen weerstandsniveau. Deze hometrainer blijft stabiel, zelfs tijdens intensieve workouts, wat zorgt voor een veilige en effectieve training.

Nauwkeurige Hartslagmeting

De Flow Fitness Turner DHT2500i maakt gebruik van een Bluetooth borstband voor nauwkeurige hartslagmeting. Dit is aanzienlijk betrouwbaarder en storingsvrijer dan traditionele 5 kHz hartslagbanden. Met een groter bereik en een nauwkeurigere registratie kun je je hartslag optimaal volgen tijdens je trainingssessies.

Overzichtelijk Display en Bediening

Het display van deze hometrainer biedt een duidelijke weergave van je trainingsgegevens, waaronder tijd, snelheid, RPM, afstand, Watt, calorieën en hartslag. De bediening is intuïtief en eenvoudig, met een draaiknop onder het scherm en quick keys op het stuur voor moeiteloze navigatie.

Multimedia-Functionaliteit

De Flow Fitness Turner DHT2500i is ook voorzien van handige multimediafuncties. De tablethouder op de console maakt het eenvoudig om je apparaat te plaatsen en entertainment te genieten tijdens je training. Bovendien is er een USB-poort beschikbaar om je apparaten op te laden, zodat je nooit zonder stroom komt te zitten tijdens je workout.

Beweeg mee met Kinomap

Een van de hoogtepunten van deze hometrainer is de compatibiliteit met de Kinomap app. Hiermee kun je genieten van realistische live-ervaringen op bestaande of zelfgekozen routes. De weerstand past zich automatisch aan terwijl je virtuele bergen beklimt of afdalingen maakt. Met trainingsvideo’s van verschillende moeilijkheidsgraden kun je jezelf uitdagen en je voortgang bijhouden. Bovendien kun je met de multiplayer mode wedstrijden houden met vrienden, wat extra motivatie biedt om je grenzen te verleggen.

Minimale Systeemvereisten voor Kinomap

Het gebruik van de Kinomap app vereist minimaal Android versie 5.0 voor Android-toestellen en minimaal iOS versie 9.0 voor iOS-apparaten. Zorg ervoor dat je apparaat aan deze vereisten voldoet om optimaal te kunnen profiteren van de Kinomap-functies.

Kortom, de Flow Fitness Turner DHT2500i is een veelzijdige en gebruiksvriendelijke hometrainer met indrukwekkende functies. Met een scala aan trainingsprogramma’s, variabele weerstandsniveaus, nauwkeurige hartslagmeting en multimediafunctionaliteit is dit fitnessapparaat geschikt voor zowel beginners als ervaren sporters. Bovendien biedt de compatibiliteit met populaire apps zoals Kinomap een extra dimensie aan je trainingen. Met de Flow Fitness Turner DHT2500i kun je comfortabel en effectief aan je conditie werken, zonder de deur uit te hoeven.

Bekijk meer hometrainers op bol.com

9.4Expert Score
Flow Fitness Turner DHT2500i Hometrainer Review Ben je op zoek naar een gebruiksvriendelijke hometrainer waarmee je vanuit het comfort van je eigen huis aan je conditie kunt werken en calorieën kunt verbranden? Dan is de Flow Fitness Turner DHT2500i misschien wel de ideale keuze voor jou. In dit uitgebreide review gaan we dieper in op […]
Pluspunten
  • Gebruiksvriendelijk
  • Diverse trainingsprogramma's en weerstandsniveaus
  • Quick Keys en Smart Wheel Control
  • Compatibiliteit met populaire apps
  • Ergonomisch ontwerp
  • Nauwkeurige hartslagmeting
  • Overzichtelijk display
  • Multimedia-functionaliteit
  • Beweeg mee met Kinomap
- Minpunten
  • Minimale systeemvereisten voor Kinomap

Extra informatie

Specificaties: Flow Fitness Turner DHT2500i Hometrainer

Product breedte (cm)

58

Product hoogte (cm)

153

Max. belastbaar gewicht (kg)

140

Verstelbaar

Nee

Uitbreidbaar

Nee

Aantal programma's

24

Inclusief trainingscomputer

Ja

Aantal trainingsniveaus

32

Borstband mogelijk

Ja

Weerstandsysteem

Magnetische weerstand

Vliegwielgewicht (kg)

12

Hartslagfunctie

Ja

Verpakkingsinhoud (Stuk)

1

Kleur

Grijs

Taal handleiding

Geen taal

Fabrieksgarantie termijn (jaar)

2

Inklapbaar

Nee

Instelling weerstand

Elektronisch

Lage instap

Nee

Maximale lengte gebruiker

205

Product gewicht (kg)

37

Product lengte (cm)

98

Regelmatigheid van gebruik

Intensief

Verpakking breedte (mm)

27.5

Verpakking hoogte (mm)

68

Verpakking lengte (mm)

102

Prijsgeschiedenis

Prijsgeschiedenis voor Flow Fitness Turner DHT2500i Hometrainer - 32 trainingsniveaus - Hartslagfunctie - Fitness Fiets - Hometrainers
Laatste updates:
  • €599,00 - 13 januari 2024
  • €569,05 - 10 januari 2024
  • €599,00 - 30 november 2023
  • €539,00 - 18 november 2023
  • €599,00 - 8 oktober 2023
Sinds: 8 oktober 2023
  • Hoogste prijs: €599,00 - 8 oktober 2023
  • Laagste prijs: €539,00 - 18 november 2023

Beoordelingen (0)

User Reviews

0.0 uit 5
0
0
0
0
0
Write a review

Er zijn nog geen recensies.

Plaats de eerste recensie voor “Flow Fitness Turner DHT2500i Hometrainer”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Review Hoek
Logo
Nieuwe Account Aanmaken
Vergelijk items
  • Totaal (0)
Vergelijken
Shopping cart