Flow Fitness Perform B5s Hometrainer

Uw recensie toevoegen
Toevoegen aan vergelijken
9.6
Expert ScoreLees recensie
  • Alle hierboven genoemde prijzen zijn in Euro.
  • Dit product is verkrijgbaar bij Bol.
  • Bij bol.com kun je Flow Fitness Perform B5s Hometrainer - 20 programma's - 32 trainingsniveaus - Trainen met apps kopen voor slechts €1.999,00
  • De laagste prijs van Flow Fitness Perform B5s Hometrainer - 20 programma's - 32 trainingsniveaus - Trainen met apps werd verkregen op 15 juni 2024 01:09.

 1.999,00

Beste deal op: bol.combol.com
KOOP VOOR DE BESTE PRIJS
Stel Laagste Prijs Melding In
×
Breng mij op de hoogte, wanneer de prijs daalt
Stel Notificatie voor Product in: Flow Fitness Perform B5s Hometrainer - 20 programma's - 32 trainingsniveaus - Trainen met apps - €1.999,00
Prijsgeschiedenis
×
Prijsgeschiedenis voor Flow Fitness Perform B5s Hometrainer - 20 programma's - 32 trainingsniveaus - Trainen met apps
Laatste updates:
  • €1.999,00 - 8 april 2024
  • €1.899,00 - 7 april 2024
Sinds: 7 april 2024
  • Hoogste prijs: €1.999,00 - 8 april 2024
  • Laagste prijs: €1.899,00 - 7 april 2024
Aan verlanglijstje toevoegenToegevoegd aan verlanglijstjeVerwijderd uit verlanglijstje 0
Laatst bijgewerkt op 30 april 2024 20:21
Flow Fitness Perform B5s Hometrainer

 1.999,00

Beschrijving

Flow Fitness Perform B5s Review: De Ultieme Hometrainer met 10.1 Inch Touchscreen

In deze uitgebreide review nemen we een diepe duik in de Flow Fitness Perform B5s hometrainer, een toestel dat fitnessliefhebbers alle technische snufjes biedt voor een optimale trainingservaring. Met een maximaal belastbaar gewicht van 180 kg, een indrukwekkend vliegwielgewicht van 16 kg en talloze functies zoals hartslagmeting en een uitgebreide trainingscomputer, belooft de Flow Fitness Perform B5s indruk te maken. Lees verder om alle details te ontdekken.

10.1 Inch Touchscreen & Bluetooth-functionaliteit

Een van de opvallende kenmerken van de Flow Fitness Perform B5s is het indrukwekkende 10.1 inch touchscreen. Dit grote display geeft je tijdens je workout direct toegang tot cruciale informatie, zoals de trainingsduur, snelheid, calorieverbranding en meer. Je kunt ook je hartslag meten door je handen op de handsensoren te plaatsen of door een hartslagband via bluetooth te verbinden.

Wat dit touchscreen echt speciaal maakt, is de mogelijkheid om naar je favoriete series of films te kijken via verschillende apps. Netflix, Youtube en Spotify zijn slechts enkele van de beschikbare opties. Het maakt je trainingssessies leuker en zorgt ervoor dat je gemotiveerd blijft om te sporten.

19 Trainingsprogramma’s voor Variatie

De Flow Fitness Perform B5s biedt maar liefst 19 verschillende trainingsprogramma’s om variatie aan je workouts toe te voegen. Of je nu je uithoudingsvermogen wilt verbeteren, gewicht wilt verliezen of specifieke fitnessdoelen wilt bereiken, er is altijd een programma dat bij je past. Met de mogelijkheid om je eigen trainingsprogramma’s te creëren en doelen in te stellen, heb je de volledige controle over je fitnessreis.

Sneltoetsen op het Stuur voor Gemak

Het aanpassen van de weerstand tijdens je training hoeft niet omslachtig te zijn. De Flow Fitness Perform B5s is uitgerust met handige sneltoetsen op het stuur, waardoor je de weerstand met één druk op de knop kunt aanpassen. Dit betekent dat je je training niet hoeft te onderbreken om de intensiteit aan te passen, wat de algehele trainingservaring verbetert.

Veilige Lage Instap & Verstelbaar Zadel

De hometrainer is ontworpen met het oog op gebruiksgemak voor alle leeftijden en fitnessniveaus. Dankzij de veilige lage instap is het betreden van de Flow Fitness Perform B5s eenvoudig, zelfs als je mobiliteitsproblemen hebt. Bovendien is het zadel zowel horizontaal als verticaal verstelbaar, waardoor je de ideale zithouding kunt vinden, ongeacht je lengte of lichaamsbouw.

Handige Transportwieltjes voor Eenvoudige Verplaatsing

Als je ruimte in je huis beperkt is, zul je blij zijn te horen dat de Flow Fitness Perform B5s hometrainer is uitgerust met handige transportwieltjes. Hiermee kun je het toestel moeiteloos verplaatsen wanneer dat nodig is, zonder dat dit veel krachtinspanning vereist. Zo kun je je trainingsruimte aanpassen aan je behoeften.

Muziek Streamen & Mobiel Opladen

Terwijl je traint, kun je genieten van je favoriete muziek dankzij de ingebouwde USB-oplader en AUX-ingang aan de achterzijde van de console. Hiermee kun je je telefoon opladen en tegelijkertijd muziek beluisteren via een koptelefoon of oortjes, zonder dat je je zorgen hoeft te maken over een lege batterij.

Specificaties van de Flow Fitness Perform B5s

  • Maximaal belastbaar gewicht: 180 kg
  • Aantal trainingsprogramma’s: 20
  • Weerstandsysteem: Inductiemagneetrem
  • Vliegwielgewicht: 16 kg
  • Hartslagfunctie: Ja
  • Kleur: Zwart
  • Fabrieksgarantie termijn: 2 jaar

Afmetingen en Gebruiksvriendelijkheid

De Flow Fitness Perform B5s heeft de volgende afmetingen:

  • Breedte: 61 cm
  • Hoogte: 154 cm
  • Lengte: 122 cm
  • Productgewicht: 58 kg
  • Maximale lengte gebruiker: 205 cm

Deze hometrainer is ontworpen voor regelmatig gebruik en biedt 32 verschillende trainingsniveaus, waardoor het geschikt is voor zowel beginners als gevorderde sporters.

Conclusie: De Flow Fitness Perform B5s – Uitstekende Functionaliteit en Entertainmentopties

De Flow Fitness Perform B5s hometrainer is een indrukwekkend fitnessapparaat dat niet alleen uitblinkt in functionaliteit, maar ook in entertainmentopties. Met een groot 10.1 inch touchscreen, bluetooth-connectiviteit en compatibiliteit met apps zoals Netflix en Spotify, maakt deze hometrainer sporten leuk en boeiend.

Bovendien biedt de Flow Fitness Perform B5s een breed scala aan trainingsprogramma’s, sneltoetsen op het stuur voor gemakkelijke weerstandsaanpassing, een veilige lage instap en verstelbare zitpositie, waardoor het geschikt is voor gebruikers van alle leeftijden en fitnessniveaus.

Als je op zoek bent naar een hoogwaardige hometrainer die je uitdaagt en tegelijkertijd entertainment biedt, is de Flow Fitness Perform B5s zeker het overwegen waard. Met een maximaal belastbaar gewicht van 180 kg en een robuuste constructie is dit toestel gebouwd om lang mee te gaan, en de 2-jarige fabrieksgarantie geeft je extra gemoedsrust.

Kortom, met de Flow Fitness Perform B5s kun je genieten van effectieve trainingssessies en entertainment in één, allemaal vanuit het comfort van je eigen huis. Het is een investering in je gezondheid en fitness die zeker zijn vruchten zal afwerpen.

Bekijk meer hometrainers op bol.com

9.6Expert Score
Flow Fitness Perform B5s Review: De Ultieme Hometrainer met 10.1 Inch Touchscreen In deze uitgebreide review nemen we een diepe duik in de Flow Fitness Perform B5s hometrainer, een toestel dat fitnessliefhebbers alle technische snufjes biedt voor een optimale trainingservaring. Met een maximaal belastbaar gewicht van 180 kg, een indrukwekkend vliegwielgewicht van 16 kg en […]
Pluspunten
  • 10.1 Inch Touchscreen: Groot scherm voor trainingsinformatie en entertainment.
  • Variatie in Trainingsprogramma's: 19 verschillende programma's voor diversiteit.
  • Sneltoetsen op het Stuur: Eenvoudige weerstandsaanpassing.
  • Veilige Lage Instap & Verstelbaar Zadel: Geschikt voor diverse gebruikers.
  • Transportwieltjes: Gemakkelijk verplaatsbaar.
  • Muziek Streamen & Mobiel Opladen: Ingebouwde USB-oplader en AUX-ingang.
- Minpunten
  • Prijs: Relatief hoge kosten.
  • Afmetingen: Neemt enige ruimte in beslag.

Extra informatie

Specificaties: Flow Fitness Perform B5s Hometrainer

Product breedte (cm)

61

Product hoogte (cm)

154

Max. belastbaar gewicht (kg)

180

Verstelbaar

Ja

Uitbreidbaar

Nee

Aantal programma's

20

Inclusief trainingscomputer

Ja

Aantal trainingsniveaus

32

Borstband mogelijk

Ja

Weerstandsysteem

Inductiemagneetrem

Vliegwielgewicht (kg)

16

Hartslagfunctie

Ja

Kleur

Zwart

Taal handleiding

Geen taal

Fabrieksgarantie termijn (jaar)

2

Inklapbaar

Nee

Instelling weerstand

Elektronisch

Lage instap

Ja

Maximale lengte gebruiker

205

Product gewicht (kg)

58

Product lengte (cm)

122

Regelmatigheid van gebruik

Regelmatig

Verpakking breedte (cm)

37

Verpakking hoogte (cm)

78

Verpakking lengte (cm)

123

Prijsgeschiedenis

Prijsgeschiedenis voor Flow Fitness Perform B5s Hometrainer - 20 programma's - 32 trainingsniveaus - Trainen met apps
Laatste updates:
  • €1.999,00 - 8 april 2024
  • €1.899,00 - 7 april 2024
Sinds: 7 april 2024
  • Hoogste prijs: €1.999,00 - 8 april 2024
  • Laagste prijs: €1.899,00 - 7 april 2024

Beoordelingen (0)

User Reviews

0.0 uit 5
0
0
0
0
0
Write a review

Er zijn nog geen recensies.

Plaats de eerste recensie voor “Flow Fitness Perform B5s Hometrainer”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Review Hoek
Logo
Nieuwe Account Aanmaken
Vergelijk items
  • Totaal (0)
Vergelijken
Shopping cart