Fleau Beauty Airwrap Multistyler

Uw recensie toevoegen
Toevoegen aan vergelijken
9.5
Expert ScoreLees recensie
  • Alle hierboven genoemde prijzen zijn in Euro.
  • Dit product is verkrijgbaar bij Bol.
  • Bij bol.com kun je Fleau Beauty Föhnborstel Multistyler - PRO Edition 2023 - Stijltang - Krultang - Hairwrap - Krulborstel - Haardroger - Haarstyler - 5 in 1 Set kopen voor slechts €69,95
  • De laagste prijs van Fleau Beauty Föhnborstel Multistyler - PRO Edition 2023 - Stijltang - Krultang - Hairwrap - Krulborstel - Haardroger - Haarstyler - 5 in 1 Set werd verkregen op 20 april 2024 08:01.

 69,95

Beste deal op: bol.combol.com
KOOP VOOR DE BESTE PRIJS
Stel Laagste Prijs Melding In
×
Breng mij op de hoogte, wanneer de prijs daalt
Stel Notificatie voor Product in: Fleau Beauty Föhnborstel Multistyler - PRO Edition 2023 - Stijltang - Krultang - Hairwrap - Krulborstel - Haardroger - Haarstyler - 5 in 1 Set - €69,95
Prijsgeschiedenis
×
Prijsgeschiedenis voor Fleau Beauty Föhnborstel Multistyler - PRO Edition 2023 - Stijltang - Krultang - Hairwrap - Krulborstel - Haardroger - Haarstyler - 5 in 1 Set
Laatste updates:
  • €69,95 - 9 april 2024
  • €69,96 - 5 april 2024
  • €74,95 - 14 maart 2024
  • €79,95 - 13 maart 2024
  • €69,95 - 12 maart 2024
  • €79,95 - 21 februari 2024
  • €74,95 - 31 januari 2024
  • €79,95 - 20 december 2023
Sinds: 27 oktober 2023
  • Hoogste prijs: €79,95 - 3 november 2023
  • Laagste prijs: €64,70 - 11 december 2023
Aan verlanglijstje toevoegenToegevoegd aan verlanglijstjeVerwijderd uit verlanglijstje 0
Laatst bijgewerkt op 20 april 2024 08:01
Fleau Beauty Airwrap Multistyler

 69,95

Beschrijving

Review: Fleau Beauty Airwrap – De Ultieme Multistyler voor Professionele Haarstyling

Ontdek de veelzijdigheid en kwaliteit van de Fleau Beauty Airwrap, de ultieme haarstylingtool die je helpt bij het creëren van professionele kapsels in het comfort van je eigen huis. Met geavanceerde functies en hoogwaardige materialen biedt deze multistyler een uitstekende haarverzorging en verbluffende resultaten. Lees verder en ontdek waarom de Fleau Beauty Airwrap een must-have is voor elke haarliefhebber.

Vijf Verwisselbare Opzetstukken voor Oneindige Stylingmogelijkheden

Met de Fleau Beauty Airwrap krijg je toegang tot vijf professionele opzetstukken die je in staat stellen om eindeloos te variëren met je kapsels. Het pakket bevat een föhnopzetstuk voor het voorstylen, een zachte kam voor het gladmaken, een volumeborstel en twee krultangen in verschillende richtingen. Of je nu weelderige krullen, steil haar of volumineuze golven wilt creëren, deze opzetstukken maken het proces moeiteloos en veelzijdig.

Innovatieve Hairwrap-technologie voor Gezond en Glanzend Haar

De Fleau Beauty Airwrap maakt gebruik van geavanceerde Hairwrap-technologie. De unieke digitale motor produceert een krachtige luchtstroom die om het opzetstuk heen wikkelt, waardoor je je haar met minimale warmte kunt stylen. Deze baanbrekende technologie bevordert gezonder, glanzender haar en vermindert het risico op beschadiging. Met de Fleau Beauty Airwrap geniet je van prachtige kapsels zonder je haar bloot te stellen aan onnodige hitte.

Slimme Temperatuurregeling voor Optimale Bescherming

Het beschermen van je haar tegen hittebeschadiging is essentieel voor een gezonde haarverzorging. De Fleau Beauty Airwrap biedt slimme temperatuurregeling, waarbij de multistyler voortdurend de temperatuur meet en regelt. Je kunt kiezen uit drie nauwkeurige warmtestanden die passen bij jouw haartype en gewenste look. Zo kun je met een gerust hart stylen, wetende dat je haar beschermd is tegen overmatige hitte.

Snel Drogen & Stylen in Eén Apparaat

Tijd is kostbaar, vooral ‘s ochtends wanneer je je klaarmaakt voor een drukke dag. Met de Fleau Beauty Airwrap kun je je haar snel drogen en stylen in één apparaat. De krachtige digitale motor zorgt voor een efficiënte droogtijd, waardoor je kostbare minuten bespaart zonder in te leveren op de resultaten. Bereid je voor om afscheid te nemen van lange ochtendroutines en te genieten van prachtig gestyled haar in een handomdraai.

Ergonomisch Ontwerp & Eenvoudige Opberging voor Optimaal Gebruiksgemak

De Fleau Beauty Airwrap is niet alleen een geavanceerd stylingapparaat, maar ook ontworpen met jouw comfort in gedachten. Het lichte en uitgebalanceerde ontwerp zorgt voor optimaal gebruiksgemak, zodat je moeiteloos je haar kunt stylen. Bovendien wordt de multistyler geleverd met een luxe leren reisetui, waarin je de opzetstukken netjes kunt opbergen en altijd klaar voor gebruik kunt houden. Of je nu thuis bent of op reis, je hebt altijd je favoriete stylingtool binnen handbereik.

Geschikt voor Alle Haartypes – Veelzijdigheid Ten Top

Of je nu fijn, dik, krullend of steil haar hebt, de Fleau Beauty Airwrap is geschikt voor alle haartypes. Met de verschillende opzetstukken en temperatuuropties kun je je kapsel aanpassen aan je haartype en gewenste look. De veelzijdigheid van deze multistyler maakt het mogelijk om talloze kapsels te creëren, van dagelijkse looks tot speciale gelegenheden.

Bestel Nu en Revolutioneer Je Haarverzorgingsroutine

Kortom, de Fleau Beauty Airwrap is de ultieme multistyler voor professionele haarstyling. Met zijn vijf verwisselbare opzetstukken, innovatieve Hairwrap-technologie, slimme temperatuurregeling en snel drogen & stylen functie, biedt deze multistyler alles wat je nodig hebt voor prachtig gestyled haar. Het ergonomische ontwerp en de eenvoudige opberging zorgen voor optimaal gebruiksgemak, terwijl de veelzijdigheid ervoor zorgt dat je altijd de perfecte look kunt creëren, ongeacht je haartype. Bestel vandaag nog de Fleau Beauty Airwrap en ontdek de toekomst van haarstyling!

Bekijk meer föhnborstels op bol.com

Beste Dyson Airwrap alternatief

9.5Expert Score
Review: Fleau Beauty Airwrap – De Ultieme Multistyler voor Professionele Haarstyling Ontdek de veelzijdigheid en kwaliteit van de Fleau Beauty Airwrap, de ultieme haarstylingtool die je helpt bij het creëren van professionele kapsels in het comfort van je eigen huis. Met geavanceerde functies en hoogwaardige materialen biedt deze multistyler een uitstekende haarverzorging en verbluffende resultaten. […]
Pluspunten
  • Vijf verwisselbare opzetstukken voor eindeloze stylingmogelijkheden.
  • Innovatieve Hairwrap-technologie voor gezonder en glanzender haar.
  • Slimme temperatuurregeling beschermt het haar tegen hittebeschadiging.
  • Snel drogen & stylen in één apparaat, bespaart tijd en moeite.
  • Ergonomisch ontwerp voor comfortabel gebruik en eenvoudige opberging.
  • Geschikt voor alle haartypes, veelzijdigheid voor diverse kapsels.

Extra informatie

Specificaties: Fleau Beauty Airwrap Multistyler

Type krultang

Automatische krultang

Diameter (cm)

23

Multistylerfunctie

Föhn, Krulborstel, Krultang, Stijlborstel

Minimum diameter krultang

Normaal – 2 tot 3 cm

Maximum diameter krultang

Normaal – 2 tot 3 cm

Meegeleverde accessoires

Opzetborstel, Reisetui, Ronde krulborstel, Platte stijlborstel, Opzetkam, Spiraalopzetstuk

Kleur

Wit, Rosé 5 in 1

Materiaal

Keramische coating

Merk

Fleau

Afgeronde platen

Ja

Verpakkingsinhoud

Heteluchtborstel, Föhnborstel, Stijlborstel, Krultang 2x, Windkap, Diffuser, Kopstuk, & Travel case

Breedte van de platen

Standaard platen (2,5 tot 3,5 cm)

Extra brede platen

Nee

Flexibele platen

Nee

Lengte van de platen (cm)

14

Steam styler

Ja

Vorm platen

Gedraaide platen (Twister)

Haarklem

Nee

Minimale temperatuur

60 °C

Maximale temperatuur

140 °C

Ion technologie

Ja

Keramische verwarmingselementen

Ja

Met verzorgende olie

Nee

Temperatuur instellingen

Ja

Toetsenvergrendeling

Ja

Aantal temperatuurstanden

3

Type haar

Alle haartypes

Opwarmtijd (minuut)

1

Draadloos

Nee

Flexibel roterend koord

Ja

Geheugenfunctie

Nee

Ophangbaar

Nee

Koude lucht positie

Ja

Turbo feature

Ja

Aantal warmtestanden

3

Fabrieksgarantie termijn (jaar)

2

Uitzonderingen fabrieksgarantie

Eigen schade

Reparatie type

Carry-in

Aantal meegeleverde accu's/batterijen

0

CE markering

Zichtbaar

Gewicht (g)

500

Intrekbare borstelpennen

Nee

Koord opslagruimte

Ja

MPN (Manufacturer Part Number)

123

Materiaal borstelharen

Everzwijnhaar, Kunststof

Maximum diameter krulborstel

Normaal – 3 – 4 cm

Met display

Ja

Minimum diameter krulborstel

Normaal – 3 – 4 cm

Roterende borstel

Ja

Taal handleiding

Universeel

Verpakking breedte (cm)

30

Verpakking hoogte (cm)

15

Verpakking lengte (cm)

40

Prijsgeschiedenis

Prijsgeschiedenis voor Fleau Beauty Föhnborstel Multistyler - PRO Edition 2023 - Stijltang - Krultang - Hairwrap - Krulborstel - Haardroger - Haarstyler - 5 in 1 Set
Laatste updates:
  • €69,95 - 9 april 2024
  • €69,96 - 5 april 2024
  • €74,95 - 14 maart 2024
  • €79,95 - 13 maart 2024
  • €69,95 - 12 maart 2024
  • €79,95 - 21 februari 2024
  • €74,95 - 31 januari 2024
  • €79,95 - 20 december 2023
Sinds: 27 oktober 2023
  • Hoogste prijs: €79,95 - 3 november 2023
  • Laagste prijs: €64,70 - 11 december 2023

Beoordelingen (0)

User Reviews

0.0 uit 5
0
0
0
0
0
Write a review

Er zijn nog geen recensies.

Plaats de eerste recensie voor “Fleau Beauty Airwrap Multistyler”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Review Hoek
Logo
Nieuwe Account Aanmaken
Vergelijk items
  • Totaal (0)
Vergelijken
Shopping cart