FitBike Ride 6 iPlus – Hometrainer

Uw recensie toevoegen
Toevoegen aan vergelijken
8.9
Expert ScoreLees recensie
  • Alle hierboven genoemde prijzen zijn in Euro.
  • Dit product is verkrijgbaar bij Bol.
  • Bij bol.com kun je FitBike Ride 6 iPlus - Hometrainer - Fitness Fiets - Incl. Tablethouder en Bluetooth - 16 Trainingsprogramma's kopen voor slechts €449,00
  • De laagste prijs van FitBike Ride 6 iPlus - Hometrainer - Fitness Fiets - Incl. Tablethouder en Bluetooth - 16 Trainingsprogramma's werd verkregen op 18 april 2024 23:22.

 449,00

Beste deal op: bol.combol.com
KOOP VOOR DE BESTE PRIJS
Stel Laagste Prijs Melding In
×
Breng mij op de hoogte, wanneer de prijs daalt
Stel Notificatie voor Product in: FitBike Ride 6 iPlus - Hometrainer - Fitness Fiets - Incl. Tablethouder en Bluetooth - 16 Trainingsprogramma's - €449,00
Prijsgeschiedenis
×
Prijsgeschiedenis voor FitBike Ride 6 iPlus - Hometrainer - Fitness Fiets - Incl. Tablethouder en Bluetooth - 16 Trainingsprogramma's
Laatste updates:
  • €449,00 - 1 april 2024
  • €399,00 - 25 maart 2024
  • €449,00 - 6 januari 2024
  • €399,00 - 5 januari 2024
  • €449,00 - 2 januari 2024
  • €399,00 - 1 januari 2024
  • €449,00 - 29 november 2023
  • €399,00 - 16 november 2023
Sinds: 16 november 2023
  • Hoogste prijs: €449,00 - 29 november 2023
  • Laagste prijs: €399,00 - 16 november 2023
Aan verlanglijstje toevoegenToegevoegd aan verlanglijstjeVerwijderd uit verlanglijstje 0
Laatst bijgewerkt op 18 april 2024 23:22
FitBike Ride 6 iPlus – Hometrainer

 449,00

Beschrijving

FitBike Ride 6 iPlus Review: De Ultieme Hometrainer voor Intensieve Training

De FitBike Ride 6 iPlus is een krachtige hometrainer die de nieuwste technologieën combineert met duurzaamheid en ergonomie. Met een maximaal belastbaar gewicht van 150 kg, een scala aan trainingsprogramma’s en de mogelijkheid om te koppelen aan je tablet of smartphone, belooft deze hometrainer een uitstekende keuze te zijn voor zowel beginners als gevorderde fitnessliefhebbers.

Duurzaamheid en Stabiliteit

Een van de meest indrukwekkende eigenschappen van de FitBike Ride 6 iPlus is zijn duurzaamheid en stabiliteit. De hometrainer is gebouwd met hoogwaardige onderdelen en kan belast worden tot maar liefst 150 kg. Dit betekent dat deze hometrainer geschikt is voor intensief dagelijks gebruik en zelfs voor mensen met verschillende lichaamstypes.

Wat ook opvalt, is de bijna volledige afwezigheid van geluid tijdens het gebruik. Dit maakt het mogelijk om te trainen zonder anderen te storen of zonder dat je muziek of video’s harder hoeft af te spelen om het geluid van de hometrainer te overstemmen. Het stabiele ontwerp zorgt ervoor dat je je kunt concentreren op je training zonder enige afleiding.

Ergonomisch Ontwerp voor Comfortabel Trainen

Een ergonomisch ontwerp is van cruciaal belang voor een effectieve en comfortabele training. De FitBike Ride 6 iPlus heeft een verstelbaar zadel dat zowel horizontaal als verticaal kan worden aangepast. Dit, in combinatie met het verstelbare stuur, zorgt ervoor dat je altijd in de juiste lichaamshouding kunt trainen. Hierdoor kun je blessures voorkomen en je trainingsefficiëntie maximaliseren.

Het zadel zelf is comfortabel en ondersteunend, zelfs tijdens langere trainingssessies. Het ergonomische ontwerp van de hometrainer zorgt ervoor dat je rug en gewrichten goed worden ondersteund, waardoor je langer en effectiever kunt trainen.

Veelzijdige Trainingsmogelijkheden

De FitBike Ride 6 iPlus biedt een breed scala aan trainingsmogelijkheden om je uit te dagen en je fitnessdoelen te bereiken. Met 16 voorgeprogrammeerde trainingsprogramma’s en 16 verschillende weerstandsniveaus kun je je training aanpassen aan je eigen niveau en vooruitgang boeken naarmate je sterker wordt.

Naast de standaardprogramma’s biedt de hometrainer ook een hartslag- en wattageprogramma. Het hartslagprogramma is ideaal voor het stimuleren van vetverbranding en uithoudingsvermogen, terwijl het wattageprogramma wordt gebruikt voor het opbouwen van spiermassa. Dit maakt de FitBike Ride 6 iPlus geschikt voor een breed scala aan fitnessdoelen, of je nu wilt afvallen, je uithoudingsvermogen wilt verbeteren of spieren wilt opbouwen.

Real-time Trainingsinformatie

Om je training goed bij te houden, beschikt de FitBike Ride 6 iPlus over een overzichtelijk display waarop je relevante trainingsinformatie kunt aflezen. Dit omvat gegevens zoals snelheid, afstand, RPM (omwentelingen per minuut), hartslag en verbrande calorieën. Deze real-time informatie is essentieel om je voortgang te meten en je doelen te bereiken.

Slim Trainen met Tablet of Smartphone

Een van de meest opvallende kenmerken van de FitBike Ride 6 iPlus is de mogelijkheid om te trainen met je tablet of smartphone. Dankzij de handige tablet houder op de hometrainer kun je je apparaat eenvoudig plaatsen en opladen via de ingebouwde USB-aansluiting.

Met de gratis iConsole+ app kun je je tablet of smartphone koppelen aan de hometrainer via de meegeleverde kabel. Hierdoor wordt je tablet of smartphone je trainingscomputer en kun je kiezen uit een breed scala aan trainingsprogramma’s die de app te bieden heeft. Bovendien kun je tijdens je training de weerstand van de hometrainer aanpassen met behulp van je tablet of smartphone, wat je volledige controle geeft over je workout.

Conclusie

De FitBike Ride 6 iPlus is zonder twijfel een van de beste hometrainers op de markt op dit moment. Met zijn duurzaamheid, ergonomisch ontwerp, veelzijdige trainingsmogelijkheden en de mogelijkheid om te trainen met je tablet of smartphone, biedt deze hometrainer alles wat je nodig hebt voor een effectieve en plezierige training. Of je nu een beginnende sporter bent of een doorgewinterde fitnessliefhebber, de Ride 6 iPlus zal aan je verwachtingen voldoen en je helpen je fitnessdoelen te bereiken.

Kortom, als je op zoek bent naar een hoogwaardige hometrainer die topprestaties levert en je in staat stelt om je training naar een hoger niveau te tillen, dan is de FitBike Ride 6 iPlus zeker een investering waard. Met zijn indrukwekkende specificaties en functionaliteiten zal deze hometrainer je niet teleurstellen en zal hij een waardevolle aanvulling zijn op je fitnessroutine. Dus waar wacht je nog op? Ga aan de slag met de FitBike Ride 6 iPlus en breng je fitness naar het volgende niveau!

Bekijk meer hometrainers op bol.com

8.9Expert Score
FitBike Ride 6 iPlus Review: De Ultieme Hometrainer voor Intensieve Training De FitBike Ride 6 iPlus is een krachtige hometrainer die de nieuwste technologieën combineert met duurzaamheid en ergonomie. Met een maximaal belastbaar gewicht van 150 kg, een scala aan trainingsprogramma’s en de mogelijkheid om te koppelen aan je tablet of smartphone, belooft deze hometrainer […]
Pluspunten
  • Duurzaamheid en Stabiliteit: Kan tot 150 kg belast worden, geschikt voor intensief dagelijks gebruik.
  • Ergonomisch Ontwerp: Verstelbaar zadel en stuur voor optimale lichaamshouding en blessurepreventie.
  • Veelzijdige Trainingsmogelijkheden: 16 voorgeprogrammeerde programma's en 16 weerstandsniveaus.
  • Real-time Trainingsinformatie: Snelheid, afstand, RPM, hartslag en calorieverbruik op display.
  • Slim Trainen met Tablet of Smartphone: Koppel je apparaat via de iConsole+ app voor geavanceerde trainingscontrole.
- Minpunten
  • Vereist een tablet of smartphone voor geavanceerde trainingsfuncties.
  • Prijsklasse is hoger in vergelijking met basis hometrainers.

Extra informatie

Specificaties: FitBike Ride 6 iPlus – Hometrainer

Product breedte (cm)

59

Product hoogte (cm)

139

Max. belastbaar gewicht (kg)

150

Verstelbaar

Ja

Uitbreidbaar

Nee

Aantal programma's

16

Inclusief trainingscomputer

Ja

Aantal trainingsniveaus

16

Borstband mogelijk

Ja

Weerstandsysteem

Magnetische weerstand

Vliegwielgewicht (kg)

10

Hartslagfunctie

Ja

Verpakkingsinhoud

1 FitBike Ride 6 iPlus 1 Handleiding

Kleur

Zwart

Taal handleiding

Nederlands

Fabrieksgarantie termijn (jaar)

2

Inklapbaar

Nee

Instelling weerstand

Elektronisch

Lage instap

Nee

Maximale lengte gebruiker

185

Product gewicht (kg)

38

Product lengte (cm)

104

Regelmatigheid van gebruik

Regelmatig

Verpakking breedte (cm)

33

Verpakking hoogte (cm)

65

Verpakking lengte (cm)

118

Prijsgeschiedenis

Prijsgeschiedenis voor FitBike Ride 6 iPlus - Hometrainer - Fitness Fiets - Incl. Tablethouder en Bluetooth - 16 Trainingsprogramma's
Laatste updates:
  • €449,00 - 1 april 2024
  • €399,00 - 25 maart 2024
  • €449,00 - 6 januari 2024
  • €399,00 - 5 januari 2024
  • €449,00 - 2 januari 2024
  • €399,00 - 1 januari 2024
  • €449,00 - 29 november 2023
  • €399,00 - 16 november 2023
Sinds: 16 november 2023
  • Hoogste prijs: €449,00 - 29 november 2023
  • Laagste prijs: €399,00 - 16 november 2023

Beoordelingen (0)

User Reviews

0.0 uit 5
0
0
0
0
0
Write a review

Er zijn nog geen recensies.

Plaats de eerste recensie voor “FitBike Ride 6 iPlus – Hometrainer”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Review Hoek
Logo
Nieuwe Account Aanmaken
Vergelijk items
  • Totaal (0)
Vergelijken
Shopping cart