FitBike Ride 5 iPlus – Hometrainer

Uw recensie toevoegen
Toevoegen aan vergelijken
8.4
Expert ScoreLees recensie
  • Alle hierboven genoemde prijzen zijn in Euro.
  • Dit product is verkrijgbaar bij Bol.
  • Bij bol.com kun je FitBike Ride 5 iPlus - Hometrainer - Fitness Fiets - Incl. Tablethouder en Bluetooth - 19 trainingsprogramma's kopen voor slechts €399,00
  • De laagste prijs van FitBike Ride 5 iPlus - Hometrainer - Fitness Fiets - Incl. Tablethouder en Bluetooth - 19 trainingsprogramma's werd verkregen op 3 maart 2024 15:12.

 399,00

Beste deal op: bol.combol.com
KOOP VOOR DE BESTE PRIJS
Stel Laagste Prijs Melding In
×
Breng mij op de hoogte, wanneer de prijs daalt
Stel Notificatie voor Product in: FitBike Ride 5 iPlus - Hometrainer - Fitness Fiets - Incl. Tablethouder en Bluetooth - 19 trainingsprogramma's - €399,00
Prijsgeschiedenis
×
Prijsgeschiedenis voor FitBike Ride 5 iPlus - Hometrainer - Fitness Fiets - Incl. Tablethouder en Bluetooth - 19 trainingsprogramma's
Laatste updates:
  • €399,00 - 6 januari 2024
  • €349,00 - 5 januari 2024
  • €399,00 - 2 januari 2024
  • €349,00 - 1 januari 2024
  • €399,00 - 29 november 2023
  • €329,00 - 16 november 2023
  • €399,00 - 8 oktober 2023
Sinds: 8 oktober 2023
  • Hoogste prijs: €399,00 - 8 oktober 2023
  • Laagste prijs: €329,00 - 16 november 2023
Aan verlanglijstje toevoegenToegevoegd aan verlanglijstjeVerwijderd uit verlanglijstje 0
Laatst bijgewerkt op 3 maart 2024 15:12
FitBike Ride 5 iPlus – Hometrainer

 399,00

Beschrijving

FitBike Ride 5 iPlus: De Perfecte Hometrainer voor Iedereen

De FitBike Ride 5 iPlus is zonder twijfel een revolutionaire hometrainer die geschikt is voor iedereen, ongeacht hun fitnessdoelen. Of je nu wilt afvallen, je conditie wilt verbeteren of gewoon wilt ontspannen, de Ride 5 iPlus biedt alles wat je nodig hebt. Het eerste wat opvalt aan deze hometrainer is zijn strakke en moderne ontwerp. FitBike heeft alle overbodige elementen weggelaten, wat heeft geresulteerd in een uiterst functionele en compacte hometrainer.

Verstelbaar Zadel voor Optimaal Comfort

Een van de belangrijkste kenmerken van de FitBike Ride 5 iPlus is het volledig verstelbare zadel. Dit zadel kan niet alleen in hoogte worden aangepast, maar ook horizontaal, waardoor het geschikt is voor mensen van alle lichaamstypes. Dankzij de sublieme ergonomie kun je comfortabel trainen, zelfs tijdens langere sessies. Het comfortabele zadel is essentieel om ervoor te zorgen dat je gemotiveerd blijft om te trainen en je fitnessdoelen te bereiken.

Een Overvloed aan Trainingsmogelijkheden

Wat de FitBike Ride 5 iPlus echt onderscheidt, is het indrukwekkende aantal trainingsprogramma’s dat wordt aangeboden. Met in totaal 91 programma’s is er voor elk wat wils. Het aanbod omvat 12 voorgeprogrammeerde programma’s die variëren van heuvelachtige parcoursen tot intensieve intervaltrainingen. Bovendien zijn er 1 handmatig programma, een Wattage programma, een Fitness programma, een Persoonlijk programma, een Random programma en maar liefst 4 heart rate control programma’s. Deze diversiteit aan programma’s maakt het gemakkelijk om je training af te stemmen op je specifieke behoeften en doelen.

Overzichtelijke Trainingsinformatie op het LCD-display

De FitBike Ride 5 iPlus is uitgerust met een groot en mooi LCD-display dat je in staat stelt om al je trainingsgegevens in één oogopslag te bekijken. Hierop vind je informatie zoals tijd, snelheid, afstand, calorieën, wattage, herstel, RPM en hartfrequentie. Dit overzichtelijke display is essentieel om je voortgang bij te houden en je prestaties te optimaliseren. Met deze gegevens kun je jezelf blijven uitdagen en je fitnessdoelen steeds weer verleggen.

Robuuste Constructie voor Duurzaamheid

De FitBike Ride 5 iPlus is gebouwd om lang mee te gaan. Met een maximaal belastbaar gewicht van maar liefst 150 kg toont dit fitnessapparaat zijn duurzaamheid en robuustheid. Het beschikt over een driedelige crank, industrieel lagerwerk en een pop-pin zadelpen, wat allemaal bijdraagt aan de stabiliteit en betrouwbaarheid van de hometrainer. Het vernieuwde vliegwiel met een swingmassa van 20 kg en bandaandrijving zorgt voor een soepele en aangename fietsbeweging. Kortom, de FitBike Ride 5 iPlus is gebouwd om langdurig intensief gebruik te weerstaan.

Trainen met je Tablet: De Pafers Trainingsapp

Een van de meest opwindende kenmerken van de FitBike Ride 5 iPlus is de mogelijkheid om te trainen met je tablet. De hometrainer is voorzien van een handige tablet houder waar je je tablet kunt plaatsen. Vervolgens kun je de Pafers trainingsapp downloaden op je tablet en deze via Bluetooth koppelen aan de hometrainer. Hierdoor wordt je tablet je nieuwe trainingscomputer.

Met de Pafers app heb je toegang tot nog meer trainingsprogramma’s en functies die je training nog interessanter maken. Dankzij de Bluetooth-verbinding tussen je tablet en de hometrainer kan het weerstandsniveau automatisch worden aangepast aan het verloop van het gekozen trainingsprogramma. Dit zorgt voor een naadloze en gepersonaliseerde trainingservaring.

Een ander voordeel van het gebruik van je tablet als trainingscomputer is dat je trainingsgegevens op een visueel aantrekkelijke manier worden weergegeven. Grafieken en statistieken maken het gemakkelijker om je vooruitgang te volgen en je doelen te bereiken. Bovendien biedt de Pafers app de mogelijkheid om overal ter wereld te trainen, wat betekent dat je je workouts kunt aanpassen aan je locatie en reisschema.

Conclusie: De FitBike Ride 5 iPlus is een Topklasse Hometrainer

Al met al is de FitBike Ride 5 iPlus een indrukwekkende hometrainer die geschikt is voor zowel beginners als ervaren fitnessliefhebbers. Met zijn moderne ontwerp, uitgebreide trainingsmogelijkheden, duurzame constructie en de mogelijkheid om met je tablet te trainen, biedt deze hometrainer alles wat je nodig hebt om je fitnessdoelen te bereiken en je trainingen interessant en uitdagend te houden. Of je nu wilt afvallen, je conditie wilt verbeteren of gewoon wilt ontspannen, de FitBike Ride 5 iPlus staat altijd voor je klaar. Met een maximaal belastbaar gewicht van 150 kg is deze hometrainer geschikt voor een breed scala aan gebruikers. Kortom, de FitBike Ride 5 iPlus is een absolute aanrader voor iedereen die op zoek is naar een hoogwaardige hometrainer die aan al hun fitnessbehoeften voldoet.

Bekijk meer hometrainers op bol.com

8.4Expert Score
FitBike Ride 5 iPlus: De Perfecte Hometrainer voor Iedereen De FitBike Ride 5 iPlus is zonder twijfel een revolutionaire hometrainer die geschikt is voor iedereen, ongeacht hun fitnessdoelen. Of je nu wilt afvallen, je conditie wilt verbeteren of gewoon wilt ontspannen, de Ride 5 iPlus biedt alles wat je nodig hebt. Het eerste wat opvalt […]
Pluspunten
  • Geschikt voor iedereen, ongeacht fitnessdoelen.
  • Strak en modern ontwerp.
  • Volledig verstelbaar zadel voor optimaal comfort.
  • Indrukwekkend aantal trainingsprogramma's (91 in totaal).
  • Overzichtelijk LCD-display voor trainingsinformatie.
  • Duurzame constructie met maximaal belastbaar gewicht van 150 kg.
  • Mogelijkheid om met tablet te trainen via de Pafers Trainingsapp.
  • Automatische weerstandsaanpassing tijdens het trainen.
  • Visueel aantrekkelijke weergave van trainingsgegevens.
  • Geschikt voor wereldwijd trainen, ideaal voor reizigers.
- Minpunten
  • Geen vermelding van prijsinformatie in het verstrekte materiaal.
  • Kan mogelijk veel ruimte in beslag nemen in kleinere woningen.
  • Mogelijke afhankelijkheid van tablet voor geavanceerde functies.

Extra informatie

Specificaties: FitBike Ride 5 iPlus – Hometrainer

Product breedte (cm)

56

Product hoogte (cm)

140

Max. belastbaar gewicht (kg)

150

Verstelbaar

Ja

Uitbreidbaar

Nee

Aantal programma's

19

Inclusief trainingscomputer

Ja

Aantal trainingsniveaus

24

Borstband mogelijk

Ja

Weerstandsysteem

Magnetische weerstand

Vliegwielgewicht (kg)

10

Hartslagfunctie

Ja

Verpakkingsinhoud

1 x FitBike Ride 5 iPlus

Kleur

Zwart

Taal handleiding

Nederlands

Fabrieksgarantie termijn (jaar)

2

Inklapbaar

Nee

Instelling weerstand

Elektronisch

Lage instap

Nee

Maximale lengte gebruiker

185

Product gewicht (kg)

36

Product lengte (cm)

112

Regelmatigheid van gebruik

Regelmatig

Verpakking breedte (cm)

25.5

Verpakking hoogte (cm)

66

Verpakking lengte (cm)

98

Prijsgeschiedenis

Prijsgeschiedenis voor FitBike Ride 5 iPlus - Hometrainer - Fitness Fiets - Incl. Tablethouder en Bluetooth - 19 trainingsprogramma's
Laatste updates:
  • €399,00 - 6 januari 2024
  • €349,00 - 5 januari 2024
  • €399,00 - 2 januari 2024
  • €349,00 - 1 januari 2024
  • €399,00 - 29 november 2023
  • €329,00 - 16 november 2023
  • €399,00 - 8 oktober 2023
Sinds: 8 oktober 2023
  • Hoogste prijs: €399,00 - 8 oktober 2023
  • Laagste prijs: €329,00 - 16 november 2023

Beoordelingen (0)

User Reviews

0.0 uit 5
0
0
0
0
0
Write a review

Er zijn nog geen recensies.

Plaats de eerste recensie voor “FitBike Ride 5 iPlus – Hometrainer”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Review Hoek
Logo
Nieuwe Account Aanmaken
Vergelijk items
  • Totaal (0)
Vergelijken
Shopping cart