FitBike Ride 1 – Hometrainer

Uw recensie toevoegen
Toevoegen aan vergelijken
8.6
Expert ScoreLees recensie
  • Alle hierboven genoemde prijzen zijn in Euro.
  • Dit product is verkrijgbaar bij Bol.
  • Bij bol.com kun je FitBike Ride 1 - Hometrainer - Fitness Fiets - Incl. Tablethouder en trainingscomputer - 8 Weerstandsniveaus kopen voor slechts €199,00
  • De laagste prijs van FitBike Ride 1 - Hometrainer - Fitness Fiets - Incl. Tablethouder en trainingscomputer - 8 Weerstandsniveaus werd verkregen op 14 juni 2024 23:47.

 199,00

Beste deal op: bol.combol.com
KOOP VOOR DE BESTE PRIJS
Stel Laagste Prijs Melding In
×
Breng mij op de hoogte, wanneer de prijs daalt
Stel Notificatie voor Product in: FitBike Ride 1 - Hometrainer - Fitness Fiets - Incl. Tablethouder en trainingscomputer - 8 Weerstandsniveaus - €199,00
Prijsgeschiedenis
×
Prijsgeschiedenis voor FitBike Ride 1 - Hometrainer - Fitness Fiets - Incl. Tablethouder en trainingscomputer - 8 Weerstandsniveaus
Laatste updates:
  • €199,00 - 3 februari 2024
  • €179,00 - 30 januari 2024
  • €299,00 - 6 januari 2024
  • €179,00 - 2 januari 2024
  • €161,10 - 1 januari 2024
Sinds: 1 januari 2024
  • Hoogste prijs: €299,00 - 6 januari 2024
  • Laagste prijs: €161,10 - 1 januari 2024
Aan verlanglijstje toevoegenToegevoegd aan verlanglijstjeVerwijderd uit verlanglijstje 0
Laatst bijgewerkt op 30 april 2024 18:32
FitBike Ride 1 – Hometrainer

 199,00

Beschrijving

FitBike Ride 1 review: De Ideale Hometrainer voor Thuisgebruik

Als je op zoek bent naar een betrouwbare hometrainer voor thuisgebruik, dan is de FitBike Ride 1 wellicht de perfecte keuze voor jou. Deze hometrainer biedt een scala aan voordelen en functies die je helpen om comfortabel en effectief aan je fitnessdoelen te werken. In dit uitgebreide review bespreken we alles wat je moet weten over de FitBike Ride 1, van zijn technische specificaties tot de trainingsmogelijkheden en voordelen die deze hometrainer te bieden heeft.

Technische Specificaties voor Stabiliteit en Comfort

De FitBike Ride 1 is ontworpen met stabiliteit en comfort in gedachten. Met een eigen gewicht van 21 kg is deze hometrainer uitzonderlijk stabiel en in staat om gebruikers tot 120 kg te ondersteunen. Het vliegwiel, dat een gewicht heeft van 3,5 kg, zorgt voor een soepele en comfortabele trapbeweging. Dankzij de aandrijving via V-snaar kun je genieten van een geruisloze training, waardoor je op elk moment van de dag kunt trainen zonder anderen te storen. Bovendien is het zadel in hoogte verstelbaar, zodat je altijd de juiste fietshouding kunt vinden.

Geavanceerde Trainingscomputer en Display

Een van de hoogtepunten van de FitBike Ride 1 is de geïntegreerde trainingscomputer. Met deze computer kun je jouw training volledig aanpassen aan jouw behoeften. Met slechts één klik kun je de weerstand van de hometrainer aanpassen, zwaarder of lichter maken, of kiezen uit een van de acht voorgeprogrammeerde trainingen. Het overzichtelijke display toont belangrijke trainingsresultaten, waaronder snelheid, trainingstijd, afgelegde afstand, verbrande calorieën en hartslag.

Een handige functie van de FitBike Ride 1 is de hartslagmeting via de handgrepen op het stuur. Hiermee krijg je een indicatie van je huidige hartslag, die ook wordt weergegeven op het display. Dit is vooral handig voor mensen die hun training willen optimaliseren op basis van hun hartslagzone.

Inclusief Tablethouder voor Entertainment

Voor degenen die graag multitasken tijdens het trainen, is de FitBike Ride 1 uitgerust met een handige tablethouder. Deze houder stelt je in staat om je tablet of smartphone binnen handbereik te plaatsen, zodat je je favoriete serie kunt kijken, muziek kunt luisteren of zelfs kunt werken terwijl je traint. Dit voegt een extra laag van entertainment en motivatie toe aan je workout, waardoor de tijd sneller lijkt te gaan.

8 Trainingsprogramma’s en Weerstandsniveaus

Een ander opvallend kenmerk van de FitBike Ride 1 zijn de acht beschikbare trainingsprogramma’s. Deze programma’s variëren in intensiteit en doel, waardoor je altijd een training kunt vinden die bij je past. Of je nu op zoek bent naar een intensieve intervaltraining of een ontspannende vetverbrandingssessie, deze hometrainer heeft het allemaal.

Bovendien kun je de weerstand van de hometrainer aanpassen aan je fitnessniveau en trainingsdoelen. Met acht weerstandsniveaus kun je de intensiteit van je workout geleidelijk verhogen naarmate je sterker en fitter wordt.

Voordelen van de FitBike Ride 1

Nu we de technische specificaties en functies van de FitBike Ride 1 hebben behandeld, laten we eens kijken naar de voordelen van deze hometrainer:

1. Stevig en Stabiel Frame

Het robuuste frame van de FitBike Ride 1 zorgt voor maximale stabiliteit tijdens je trainingssessies. Je kunt met vertrouwen op de hometrainer stappen, wetende dat hij je gewicht tot 120 kg kan dragen zonder te wiebelen of te schudden.

2. Geruisloos Trainen

Dankzij de V-snaar aandrijving kun je in alle rust trainen, zonder anderen in huis te storen. Dit is vooral handig als je ‘s avonds of ‘s ochtends vroeg traint en de stilte wilt bewaren.

3. Gemakkelijk te Bedienen

De FitBike Ride 1 is ontworpen met gebruiksgemak in gedachten. De trainingscomputer en het display zijn intuïtief en eenvoudig te bedienen, zodat je direct aan de slag kunt zonder gedoe met ingewikkelde instellingen.

4. Uitgebreide Trainingsdata

Met de FitBike Ride 1 kun je al je belangrijke trainingsgegevens in de gaten houden, zoals snelheid, trainingstijd, afgelegde afstand, verbrande calorieën en hartslag. Deze informatie helpt je om je voortgang bij te houden en je fitnessdoelen te bereiken.

5. Tablethouder voor Entertainment

De tablethouder voegt een leuke en handige dimensie toe aan je training. Je kunt je favoriete content bekijken terwijl je traint, wat de tijd vliegensvlug laat voorbijgaan.

Conclusie: FitBike Ride 1 voor Comfortabel en Effectief Thuis Trainen

Al met al is de FitBike Ride 1 een uitstekende keuze voor iedereen die op zoek is naar een hoogwaardige hometrainer voor thuisgebruik. Met zijn stabiele frame, geruisloze werking, geavanceerde trainingscomputer en entertainende tablethouder, biedt deze hometrainer alles wat je nodig hebt voor een comfortabele en effectieve trainingssessie. Of je nu je conditie wilt verbeteren, gewicht wilt verliezen of gewoon actief wilt blijven, de FitBike Ride 1 kan je daarbij helpen.

Dus, waar wacht je nog op? Begin vandaag nog met werken aan je conditie en bestel de FitBike Ride 1. Met zijn indrukwekkende specificaties en voordelen zal deze hometrainer je niet teleurstellen. Kies voor gemak, comfort en effectiviteit met de FitBike Ride 1.

Bekijk meer hometrainers op bol.com

8.6Expert Score
FitBike Ride 1 review: De Ideale Hometrainer voor Thuisgebruik Als je op zoek bent naar een betrouwbare hometrainer voor thuisgebruik, dan is de FitBike Ride 1 wellicht de perfecte keuze voor jou. Deze hometrainer biedt een scala aan voordelen en functies die je helpen om comfortabel en effectief aan je fitnessdoelen te werken. In dit […]
Pluspunten
  • Stabiel frame.
  • Geruisloze werking.
  • Eenvoudig te bedienen.
  • Uitgebreide trainingsdata.
  • Handige tablethouder.
- Minpunten
  • Beperkt vliegwielgewicht.
  • Beperkte weerstandsniveaus.

Extra informatie

Specificaties: FitBike Ride 1 – Hometrainer

Product breedte (cm)

48.50

Product hoogte (cm)

124.50

Max. belastbaar gewicht (kg)

120

Verstelbaar

Ja

Uitbreidbaar

Nee

Aantal programma's

8

Inclusief trainingscomputer

Ja

Aantal trainingsniveaus

8

Borstband mogelijk

Nee

Weerstandsysteem

Magnetische weerstand

Vliegwielgewicht (kg)

3

Hartslagfunctie

Ja

Verpakkingsinhoud

1 Hometrainer FitBike Ride 1

Kleur

Zwart

Taal handleiding

Nederlands

Fabrieksgarantie termijn (jaar)

2

Inklapbaar

Nee

Instelling weerstand

Elektronisch

Lage instap

Nee

Maximale lengte gebruiker

185

Product gewicht (kg)

21

Product lengte (cm)

84.50

Regelmatigheid van gebruik

Regelmatig

Verpakking breedte (cm)

23

Verpakking hoogte (cm)

58

Verpakking lengte (cm)

82

Prijsgeschiedenis

Prijsgeschiedenis voor FitBike Ride 1 - Hometrainer - Fitness Fiets - Incl. Tablethouder en trainingscomputer - 8 Weerstandsniveaus
Laatste updates:
  • €199,00 - 3 februari 2024
  • €179,00 - 30 januari 2024
  • €299,00 - 6 januari 2024
  • €179,00 - 2 januari 2024
  • €161,10 - 1 januari 2024
Sinds: 1 januari 2024
  • Hoogste prijs: €299,00 - 6 januari 2024
  • Laagste prijs: €161,10 - 1 januari 2024

Beoordelingen (0)

User Reviews

0.0 uit 5
0
0
0
0
0
Write a review

Er zijn nog geen recensies.

Plaats de eerste recensie voor “FitBike Ride 1 – Hometrainer”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Review Hoek
Logo
Nieuwe Account Aanmaken
Vergelijk items
  • Totaal (0)
Vergelijken
Shopping cart