Eurom Sani 400 Wifi Badkamerkachel

(1 klantbeoordeling)
Toevoegen aan vergelijken
8.8
Expert ScoreLees recensie

Aanbevolen voor ruimte tot: 4 m² W | Type: Infraroodkachel | sani 400 wifi | Geschikt voor ruimtes tot: 20 m² | Geschikt voor badkamer | 1 warmtestand(en)

 175,99

Beste deal op: bol.combol.com
KOOP VOOR DE BESTE PRIJS
Stel Laagste Prijs Melding In
×
Breng mij op de hoogte, wanneer de prijs daalt
Stel Notificatie voor Product in: Eurom Sani 400 WiFi Badkamerkachel - 400W - €175,99
Prijsgeschiedenis
×
Prijsgeschiedenis voor Eurom Sani 400 WiFi Badkamerkachel - 400W
Laatste updates:
  • €175,99 - 10 april 2024
  • €199,00 - 7 april 2024
  • €195,00 - 6 april 2024
  • €219,00 - 5 april 2024
  • €229,50 - 4 april 2024
  • €215,70 - 3 april 2024
  • €194,20 - 2 april 2024
  • €175,99 - 13 maart 2024
Sinds: 23 oktober 2023
  • Hoogste prijs: €229,50 - 4 april 2024
  • Laagste prijs: €159,60 - 3 november 2023
Aan verlanglijstje toevoegenToegevoegd aan verlanglijstjeVerwijderd uit verlanglijstje 0
Laatst bijgewerkt op 20 april 2024 12:11
Eurom Sani 400 Wifi Badkamerkachel

 175,99

Beschrijving

Eurom Sani 400 Wifi Badkamerkachel review

De Eurom Sani 400 Wifi Badkamerkachel is een infrarood verwarming die speciaal is ontwikkeld voor gebruik in de badkamer. Met een vermogen van 400 watt biedt het infrarood paneel directe warmte en is het ideaal voor het snel opwarmen van de badkamer of voor het drogen van handdoeken. Dankzij de gratis Eurom Smart App is de kachel eenvoudig te bedienen, zodat je de badkamer precies op de juiste temperatuur kunt instellen voordat je er gebruik van maakt.

Een warme handdoek na de douche: het kleine verschil dat een groot comfort biedt

Het is een kleine verandering, maar het kan een groot verschil maken in hoe comfortabel je je voelt na een douche. Wanneer je handdoeken op de beugel hangt, zodat ze in de buurt van de douche zijn, kun je ervoor zorgen dat je een lekker warme handdoek hebt om af te drogen wanneer je uit de douche stapt. Dit is vooral fijn in de winter of op koude dagen. Door je handdoeken op de beugel te hangen, heb je een lekker warme handbook na het douchen, en kun je snel en gemakkelijk afdrogen en je aankleden. Dit zorgt voor een comfortabelere en aangenamere ervaring na elke douche.

Specificaties

De Eurom Sani 400 Wifi Badkamerkachel heeft een vermogen van 400 watt en is geschikt voor een ruimte tot 20 m². Het infrarood paneel is wit van kleur en is gemakkelijk te monteren aan de wand. De kachel heeft een digitale display, een aan-uit schakelaar, een timer en een verstelbare thermostaat. Bovendien is de kachel vorstvrij en heeft het een overhittingsbeveiliging.

Bediening via mobiele app

De infrarood Badkamerkachel kan worden bediend met de gratis Eurom Smart App. Deze app is beschikbaar voor zowel Android als iOS en biedt de mogelijkheid om de kachel in te stellen via de timer of om de temperatuur te veranderen. Dankzij de app hoef je niet de hele dag de verwarming aan te hebben staan, maar kun je het infrarood paneel aanzetten voordat je de badkamer in gaat.

Garantie

De Eurom Sani 400 Wifi Badkamerkachel wordt geleverd met een fabrieksgarantie van 2 jaar. De garantie geldt alleen voor fabricagefouten en sluit normale slijtage uit.

Conclusie Eurom Sani 400 Wifi Badkamerkachel

De infrarood badkamerkachel is een uitstekende keuze voor wie op zoek is naar een infrarood verwarming voor de badkamer. Het infrarood paneel biedt directe warmte, is makkelijk te monteren aan de wand en kan worden bediend met de gratis Eurom Smart App. Bovendien is de kachel vorstvrij en heeft het een overhittingsbeveiliging. De fabrieksgarantie van 2 jaar is een aanvullend voordeel.

8.8Expert Score
Aanbevolen voor ruimte tot: 4 m² W | Type: Infraroodkachel | sani 400 wifi | Geschikt voor ruimtes tot: 20 m² | Geschikt voor badkamer | 1 warmtestand(en)
Pluspunten
  • Een lekker warme handdoek na het douchen
  • Snel en gemakkelijk afdrogen
  • Comfortabelere en aangenamere ervaring na elke douche
  • Energie efficiënt
  • Design
  • Stil
  • Prijs-kwaliteitverhouding
- Minpunten
  • Montage kan wat ingewikkeld zijn

Extra informatie

Specificaties: Eurom Sani 400 Wifi Badkamerkachel

Merk

Eurom

Model

sani 400 wifi

MPN (Manufacturer Part Number)

Sani 400 WiFi

Type heater

Infraroodkachel

Vermogen (W)

400

Geschikt voor badkamer

Ja

Beschermingsgraad tegen aanraking (IP)

Geen IP-waarde

Beschermingsgraad tegen vocht (IP)

Geen IP-waarde

Geschikt voor ruimte tot

20 m²

Muur montage

Ja

Kleur

Wit

Adjustable Thermostat

Ja

Aantal warmtestanden

1

Aan-uit schakelaar

Ja

Timer

Ja

Beweegbaar

Ja

Met wielen

Nee

Vorstvrijstand

Ja

Omvalbeveiliging

Nee

Indicatielampje

Ja

Automatisch uitschakelen

Ja

Afstandsbediening

Nee

Product gewicht (kg)

8.6

Gewicht (kg)

8

Verpakkingsinhoud

1

Kan zelfstandig met internet verbinden

Nee

App vereist voor volledige functionaliteit

Nee

App werkt op besturingssyteem

Android, iOS

Delen van gebruikersgegevens vereist

Nee

Wifi vereist

Nee

Bluetooth vereist

Niet van toepassing

Mobiele data verbinding mogelijk

Nee

Betaalde diensten vereist

Nee

Compatibel met

Niet van toepassing

Bediening via mobiele app

Nee

CE markering

Zichtbaar

Fabrieksgarantie termijn (jaar)

2

Geschikt voor camping

Nee

Hoogte instelbaar

Nee

Met display

Ja

Model Kachel

Handdoekenwarmer

Overhittingsbeveiliging

Ja

Plaatsing

Wandmontage

Product breedte (mm)

465

Product hoogte (mm)

850

Product lengte (mm)

100

Reparatie type

Pick-up en return

Scherm

digitaal display

Smart Home Platform

e-Domotica

Taal handleiding

Universeel

Uitzonderingen fabrieksgarantie

.

Verpakking breedte (mm)

0

Verpakking hoogte (mm)

0

Verpakking lengte (mm)

0

eWaste

Ja

Prijsgeschiedenis

Prijsgeschiedenis voor Eurom Sani 400 WiFi Badkamerkachel - 400W
Laatste updates:
  • €175,99 - 10 april 2024
  • €199,00 - 7 april 2024
  • €195,00 - 6 april 2024
  • €219,00 - 5 april 2024
  • €229,50 - 4 april 2024
  • €215,70 - 3 april 2024
  • €194,20 - 2 april 2024
  • €175,99 - 13 maart 2024
Sinds: 23 oktober 2023
  • Hoogste prijs: €229,50 - 4 april 2024
  • Laagste prijs: €159,60 - 3 november 2023

Beoordelingen (1)

1 recensie voor Eurom Sani 400 Wifi Badkamerkachel

5.0 uit 5
1
0
0
0
0
Write a review
Toon alles Handigst Hoogste Beoordeling Laagste Beoordeling
  1. Julia Visser

    De Eurom Sani 400 Wifi Badkamerkachel is een zeer aangename kachel. Hij zorgt voor heerlijke warmte in onze badkamer. Wat dit product echt een pluspunt geeft, is dat het mooi, strak en licht is, en via een app kan worden bediend. Het voldoet aan al onze verwachtingen.

    Nuttig(0) Niet nuttig(0)U hebt al gestemd

    Plaats een recensie

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

    Review Hoek
    Logo
    Nieuwe Account Aanmaken
    Vergelijk items
    • Totaal (0)
    Vergelijken
    Shopping cart