Eurom Fly Away metal 30-2 Insectenlamp

Uw recensie toevoegen
Toevoegen aan vergelijken
7.9
Expert ScoreLees recensie
  • Alle hierboven genoemde prijzen zijn in Euro.
  • Dit product is verkrijgbaar bij Bol, Expert.
  • Bij bol.com kun je Eurom Fly Away metal 30-2 Insectenlamp 150 m² - hangen of staan kopen voor slechts €57,95 , wat 6% lager is dan de prijs opExpert (€61,95).
  • De laagste prijs van Eurom Fly Away metal 30-2 Insect killer Klimaat accessoire werd verkregen op 19 mei 2024 19:34.

 57,95

Beste deal op: bol.combol.com
KOOP VOOR DE BESTE PRIJS
Stel Laagste Prijs Melding In
×
Breng mij op de hoogte, wanneer de prijs daalt
Stel Notificatie voor Product in: Eurom Fly Away metal 30-2 Insectenlamp 150 m² - hangen of staan - €57,95
Prijsgeschiedenis
×
Prijsgeschiedenis voor Eurom Fly Away metal 30-2 Insectenlamp 150 m² - hangen of staan
Laatste updates:
  • €57,95 - 25 april 2024
  • €59,40 - 24 april 2024
  • €57,95 - 23 april 2024
  • €60,30 - 22 april 2024
  • €57,95 - 21 april 2024
  • €58,80 - 20 april 2024
  • €59,70 - 19 april 2024
  • €61,80 - 18 april 2024
Sinds: 25 november 2023
  • Hoogste prijs: €65,10 - 27 januari 2024
  • Laagste prijs: €53,00 - 15 maart 2024
Aan verlanglijstje toevoegenToegevoegd aan verlanglijstjeVerwijderd uit verlanglijstje 0
Laatst bijgewerkt op 30 april 2024 17:42
Eurom Fly Away metal 30-2 Insectenlamp
Eurom Fly Away metal 30-2 Insectenlamp

 57,95

Beschrijving

Review van de Eurom Fly Away metal 30-2 Insectenlamp

Als je last hebt van vliegen, motten, muggen en andere vervelende insecten in je huis, dan is de Eurom Fly Away metal 30-2 Insectenlamp wellicht de oplossing waar je naar op zoek bent. Deze insectenlamp heeft een speciale ultraviolette verlichting die de insecten aantrekt, waarna ze snel en pijnloos gedood worden door de hoge roosterspanning. In dit uitgebreide review zullen we alle kenmerken, voordelen en specificaties van deze insectenlamp bespreken, zodat je een weloverwogen beslissing kunt nemen.

Enthousiaste reviewers prijzen de effectiviteit en gebruiksvriendelijkheid van de Eurom Fly Away metal 30-2 Insectenlamp

De Eurom Fly Away metal 30-2 Insectenlamp heeft positieve beoordelingen ontvangen van reviewers vanwege zijn effectiviteit, gebruiksgemak en duurzaamheid. Veel reviewers zijn blij met de goede prijs-kwaliteitverhouding van het product. Ze waarderen de krachtige werking van de lamp, die niet alleen vliegen, maar ook muggen en motten aantrekt. Het apparaat wordt geprezen om zijn vermogen om veel insecten aan te trekken, zelfs in redelijk grote ruimtes.

Een ander voordeel dat vaak wordt genoemd, is de eenvoudige reiniging van de lamp. De aanwezigheid van een opvangbakje aan de onderkant maakt het gemakkelijk om de dode insecten snel en veilig weg te gooien. Dit draagt bij aan het gebruiksgemak van de insectenlamp.

Wat betreft de veiligheid van het apparaat zijn reviewers tevreden. Ze benadrukken dat de insectenlamp veilig is voor mens en dier, omdat er geen gebruik wordt gemaakt van chemicaliën of sprays. Het gebruik van hoogspanningsnetten om de insecten te doden, wordt als effectief ervaren.

Het design van de Eurom Fly Away metal 30-2 Insectenlamp wordt door veel reviewers als fraai beschouwd. Het strakke en moderne ontwerp past goed in verschillende interieurs, wat wordt gewaardeerd.

Hoewel de meeste reviewers positief zijn, zijn er enkele opmerkingen gemaakt over de effectiviteit voor kleine vliegjes. Sommige reviewers hebben gemerkt dat de hoogspanningsnetten mogelijk te ver uit elkaar staan om kleine vliegjes effectief te vangen. Daarnaast hebben sommige reviewers opgemerkt dat het product niet zo goed werkte voor vliegen en dat ze teleurgesteld waren over het gebrek aan een lokstof om vliegen aan te trekken.

Over het algemeen zijn de reviewers tevreden met de Eurom Fly Away metal 30-2 Insectenlamp. Het apparaat doet wat het moet doen en zorgt ervoor dat er bijna geen vliegen meer in huis zijn. Het wordt ook gewaardeerd voor het vangen van andere insecten, zoals muggen en wespen. De veiligheid, handige verpakking en goede prijs-kwaliteitverhouding maken het een populair keuze voor reviewers.

Aantrekkelijk design en afmetingen

De Eurom Fly Away metal 30-2 Insectenlamp heeft een strak en modern design dat goed past in elk interieur. Met afmetingen van ongeveer 10 cm x 49,5 cm x 31,5 cm (L x B x H) neemt de lamp niet veel ruimte in beslag. Het gebruikte materiaal is aluminium, wat zorgt voor duurzaamheid en een stijlvolle uitstraling. Je kunt deze insectenlamp dus met vertrouwen in elke kamer plaatsen, of het nu in je woonkamer, slaapkamer, keuken, werkruimte of zelfs in je caravan is.

Efficiënte en veilige insectenbestrijding

De Eurom Fly Away metal 30-2 Insectenlamp maakt gebruik van twee 15 watt UV lampen om insecten aan te trekken. Deze lampen hebben een bereik van maar liefst 150 m², waardoor je een groot gebied kunt bestrijken. Of je nu last hebt van insecten in je woning, winkel, tent of caravan, deze insectenlamp kan het aan. Een handige toevoeging is de ophangketting die wordt meegeleverd, zodat je zelf kunt kiezen of je de lamp wilt ophangen of laten staan.

Milieuvriendelijk en gemakkelijk te reinigen

Een groot voordeel van de Eurom Fly Away metal 30-2 Insectenlamp is dat het gebruik van chemicaliën of sprays overbodig is. Dit maakt de lamp niet alleen veilig voor mens en dier, maar ook milieuvriendelijk. Bovendien rookt of ruikt de lamp niet en produceert het geen afvalstoffen. Je kunt dus met een gerust hart genieten van een insectenvrije omgeving zonder je zorgen te maken over schadelijke stoffen.

Een ander handig kenmerk van deze insectenlamp is de opvanglade aan de onderkant. Deze lade zorgt ervoor dat de dode insecten gemakkelijk kunnen worden opgevangen en de lamp eenvoudig te reinigen is. Je hoeft alleen maar de lade te legen en de lamp weer klaar te maken voor gebruik. Dit bespaart je kostbare tijd en moeite bij het schoonmaken.

Krachtige roosterspanning en lichtgewicht

De Eurom Fly Away metal 30-2 Insectenlamp heeft een roosterspanning van 2500 volt, waardoor de insecten snel en efficiënt gedood worden zodra ze in contact komen met de lamp. Dit zorgt ervoor dat je snel verlost bent van de vervelende insecten en kunt genieten van een insectenvrije omgeving.

Ondanks de krachtige prestaties weegt deze insectenlamp slechts 2,9 kg. Dit maakt het gemakkelijk om de lamp te verplaatsen en op verschillende plaatsen te gebruiken. Of je nu de lamp in je slaapkamer wilt zetten tijdens het slapen of in de keuken tijdens het koken, het lichte gewicht maakt het een praktische keuze.

Conclusie

De Eurom Fly Away metal 30-2 Insectenlamp is een efficiënte en veilige oplossing voor het bestrijden van vliegen, motten, muggen en andere insecten. Met zijn aantrekkelijke design, grote bereik, milieuvriendelijkheid en gemakkelijke reiniging is deze lamp een uitstekende keuze voor zowel thuisgebruik als commerciële doeleinden. Of je nu een insectenvrije omgeving wilt in je woning, winkel of zelfs op de camping, deze insectenlamp staat voor je klaar. Probeer de Eurom Fly Away metal 30-2 Insectenlamp en geniet van een insectenvrije omgeving zonder gedoe met chemicaliën of sprays.

Bekijk meer vliegenlampen op bol.com

De beste vliegenlampen 

7.9Expert Score
De Eurom Fly Away metal 30-2 Insectenlamp biedt een effectieve en gebruiksvriendelijke oplossing voor het bestrijden van insecten. Het apparaat heeft een aantrekkelijk design, is milieuvriendelijk en gemakkelijk te reinigen. Hoewel het mogelijk minder effectief is voor kleine vliegjes en sommige gebruikers de wens uiten voor een lokstof, zijn de positieve aspecten van deze insectenlamp duidelijk. Het is een goede keuze voor het creëren van een insectenvrije omgeving in verschillende ruimtes.
Pluspunten
  • Effectieve werking tegen vliegen, motten, muggen en andere insecten.
  • Gemakkelijk te reinigen dankzij het opvangbakje aan de onderkant.
  • Milieuvriendelijk zonder gebruik van chemicaliën of sprays.
  • Aantrekkelijk design en duurzaam aluminium materiaal.
  • Groot bereik van 150 m² met twee 15 watt UV lampen.
  • Veilig in gebruik met een roosterspanning van 2500 volt.
  • Lichtgewicht en handig te verplaatsen.
- Minpunten
  • Mogelijk minder effectief voor kleine vliegjes.
  • Sommige gebruikers ervaren teleurstelling over het ontbreken van een lokstof om vliegen aan te trekken.

Extra informatie

Specificaties: Eurom Fly Away metal 30-2 Insectenlamp

Bereik (m)

150

CE markering

Zichtbaar

Gewicht (g)

2761

Kleur

Wit

Ongediertebestrijding tegen

Muggen

Plaatsing

Hangend

Product breedte (cm)

10

Product hoogte (cm)

49.5

Product lengte (cm)

31.5

Snoerlengte (cm)

100

Taal handleiding

Universeel

Verpakking breedte (mm)

323

Verpakking hoogte (mm)

105

Verpakking lengte (mm)

511

Verpakkingsinhoud

Insectenlamp 150 m² – hangen of staan

Voltage (V)

230

Voor binnen of buiten

Voor binnen

Wattage per lichtpunt (W)

48

Prijsgeschiedenis

Prijsgeschiedenis voor Eurom Fly Away metal 30-2 Insectenlamp 150 m² - hangen of staan
Laatste updates:
  • €57,95 - 25 april 2024
  • €59,40 - 24 april 2024
  • €57,95 - 23 april 2024
  • €60,30 - 22 april 2024
  • €57,95 - 21 april 2024
  • €58,80 - 20 april 2024
  • €59,70 - 19 april 2024
  • €61,80 - 18 april 2024
Sinds: 25 november 2023
  • Hoogste prijs: €65,10 - 27 januari 2024
  • Laagste prijs: €53,00 - 15 maart 2024

Beoordelingen (0)

User Reviews

0.0 uit 5
0
0
0
0
0
Write a review

Er zijn nog geen recensies.

Plaats de eerste recensie voor “Eurom Fly Away metal 30-2 Insectenlamp”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Review Hoek
Logo
Nieuwe Account Aanmaken
Vergelijk items
  • Totaal (0)
Vergelijken
Shopping cart