Eufy by Anker Slimme Video Deurbel

Uw recensie toevoegen
Toevoegen aan vergelijken
8.8
Expert ScoreLees recensie
  • Alle hierboven genoemde prijzen zijn in Euro.
  • Dit product is verkrijgbaar bij Bol.
  • Bij bol.com kun je Eufy by Anker Slimme Video Deurbel - Deurbelset - Batterijgevoed - 1080P - Draadloze gong kopen voor slechts €109,00
  • De laagste prijs van Eufy by Anker Slimme Video Deurbel - Deurbelset - Batterijgevoed - 1080P - Draadloze gong werd verkregen op 26 februari 2024 10:32.

 109,00

Beste deal op: bol.combol.com
KOOP VOOR DE BESTE PRIJS
Stel Laagste Prijs Melding In
×
Breng mij op de hoogte, wanneer de prijs daalt
Stel Notificatie voor Product in: Eufy by Anker Slimme Video Deurbel - Deurbelset - Batterijgevoed - 1080P - Draadloze gong - €109,00
Prijsgeschiedenis
×
Prijsgeschiedenis voor Eufy by Anker Slimme Video Deurbel - Deurbelset - Batterijgevoed - 1080P - Draadloze gong
Laatste updates:
  • €109,00 - 19 februari 2024
  • €119,00 - 8 februari 2024
  • €109,00 - 6 februari 2024
  • €107,50 - 5 februari 2024
  • €109,00 - 30 januari 2024
  • €86,99 - 25 januari 2024
  • €81,81 - 24 januari 2024
  • €99,00 - 23 januari 2024
Sinds: 12 september 2023
  • Hoogste prijs: €119,00 - 17 oktober 2023
  • Laagste prijs: €81,81 - 24 januari 2024
Aan verlanglijstje toevoegenToegevoegd aan verlanglijstjeVerwijderd uit verlanglijstje 0
Laatst bijgewerkt op 26 februari 2024 10:32
Eufy by Anker Slimme Video Deurbel

 109,00

Beschrijving

Review van de Eufy by Anker Slimme Video Deurbel: De ultieme beveiligingsoplossing voor jouw huis

De Eufy by Anker Slimme Video Deurbel is een innovatieve toevoeging aan jouw huisbeveiligingssysteem. Met zijn draadloze verbinding, scherpe beelden, veilige data opslag en lange batterijduur biedt deze videodeurbel een uitstekende functionaliteit en gemak. In dit uitgebreide review zullen we alle belangrijke kenmerken van de Eufy Slimme Video Deurbel bespreken en ontdekken waarom dit product een must-have is voor elke huiseigenaar die zijn veiligheid serieus neemt.

Wat reviewers zeggen over de Eufy by Anker Slimme Video Deurbel

De Eufy by Anker Slimme Video Deurbel heeft positieve reacties gekregen van reviewers, vooral vanwege enkele kenmerken die het onderscheiden van andere videodeurbellen op de markt. Een van de meest gewaardeerde aspecten is het ontbreken van abonnementskosten. Gebruikers zijn enthousiast dat ze geen maandelijkse kosten hoeven te betalen om de beelden terug te kijken, wat resulteert in aanzienlijke besparingen op de lange termijn.

Een ander aspect dat vaak wordt geprezen, is de kwaliteit van de batterij. Reviewers hebben gemeld dat de batterijduur van de Eufy Slimme Video Deurbel indrukwekkend is, waarbij deze ongeveer 1% per dag verbruikt. Dit betekent dat je je geen zorgen hoeft te maken over frequente batterijwissels en continuïteit in de werking van de deurbel.

Reviewers waarderen ook het feit dat de data lokaal op de deurbel zelf wordt opgeslagen en niet op de camera. Dit geeft gebruikers gemoedsrust, wetende dat hun beveiligingsbeelden veilig en privé worden bewaard, zelfs als de camera wordt verwijderd. Het direct kunnen terugkijken van beelden via de app wordt ook als een handige functie beschouwd.

Sommige reviewers hebben echter een kleine vertraging ervaren in de audio tijdens gesprekken met postbezorgers. Dit kan te wijten zijn aan factoren zoals de afstand tussen de router en de deurbel, wat van invloed kan zijn op de signaalsterkte. Over het algemeen wordt echter opgemerkt dat de beeld- en geluidskwaliteit goed zijn en dat de Eufy Slimme Video Deurbel voldoet aan de verwachtingen.

Al met al zijn de reviewers erg tevreden over de Eufy by Anker Slimme Video Deurbel. Ze waarderen de combinatie van functies zoals geen abonnementskosten, lokale dataopslag, scherp beeld en goede klantenservice. De installatie wordt als eenvoudig ervaren, en de mogelijkheid om te communiceren met bezoekers via de app wordt als handig beschouwd. Sommige reviewers hebben enkele kleine punten van verbetering opgemerkt, zoals een kleine vertraging in het bellen en de geluidsopname van iets lagere kwaliteit. Over het algemeen wordt de Eufy Slimme Video Deurbel echter geprezen als een uitstekend product dat voldoet aan de verwachtingen van gebruikers op het gebied van beveiliging en gemak.

Draadloze verbinding voor ultieme flexibiliteit

Met de Eufy Slimme Video Deurbel heb je geen gedoe met draden en bekabeling. Deze deurbel maakt gebruik van draadloze verbindingen, zodat je hem gemakkelijk kunt installeren zonder dat je hoeft te boren of kabels hoeft te trekken. Dit maakt het een perfecte keuze voor huiseigenaren die op zoek zijn naar een eenvoudige en snelle installatie.

Melodieën en aanpasbare geluiden

De Eufy Slimme Video Deurbel wordt geleverd met 10 verschillende melodieën om uit te kiezen, zodat je de beltoon kunt aanpassen aan jouw persoonlijke voorkeur. Of je nu een klassieke melodie of een vrolijk deuntje wilt, er is voor elk wat wils. Op deze manier kun je altijd genieten van een aangenaam geluid wanneer er iemand aanbelt.

Scherpe beelden voor maximale veiligheid

De videokwaliteit van de Eufy Slimme Video Deurbel is uitzonderlijk. Met een 1080P-beeld in een beeldverhouding van 4:3 krijg je heldere en gedetailleerde beelden van wie er voor je deur staat. Of het nu dag of nacht is, de deurbel levert uitstekende prestaties en zorgt ervoor dat je geen enkel detail mist.

Veilige data opslag en geen abonnement nodig

Een van de grootste voordelen van de Eufy Slimme Video Deurbel is dat je beeldmateriaal lokaal in huis wordt opgeslagen via geavanceerde codering. Hierdoor hoef je geen zorgen te maken over je privacy en heb je volledige controle over je gegevens. Bovendien is er geen abonnement nodig om de beelden terug te kijken, wat resulteert in aanzienlijke kostenbesparingen op de lange termijn.

Lange batterijduur voor ononderbroken werking

Met een batterijduur van ongeveer 4 maanden hoef je je geen zorgen te maken dat de Eufy Slimme Video Deurbel halverwege de maand zonder stroom komt te zitten. Dit is een indrukwekkende prestatie, vooral als je bedenkt dat de deurbel constant in gebruik is om je huis te beveiligen. Je kunt dus op beide oren slapen, wetende dat je deurbel altijd klaar is om bezoekers te detecteren en je op de hoogte te stellen van hun aanwezigheid.

Uitgebreide compatibiliteit en integratie

De Eufy Slimme Video Deurbel werkt samen met Alexa en Google Assistant, waardoor je eenvoudig kunt communiceren met de deurbel via spraakopdrachten. Je kunt bijvoorbeeld aan Alexa vragen om de live videofeed van je deurbel weer te geven, zodat je altijd kunt zien wie er voor je deur staat, zelfs als je je smartphone niet bij de hand hebt. Dit niveau van integratie en compatibiliteit maakt de Eufy Slimme Video Deurbel een veelzijdige keuze die naadloos kan worden geïntegreerd in jouw bestaande smart home-systeem.

Nauwkeurige menselijke detectie voor minder valse meldingen

Dankzij de geavanceerde AI-technologie en het algoritme van Eufy kan de Slimme Video Deurbel onderscheid maken tussen menselijke vormen en andere objecten, zoals dieren. Dit betekent dat je alleen meldingen ontvangt wanneer er daadwerkelijk iemand voor je deur staat en niet wanneer er een zwerfkat of passerende auto wordt gedetecteerd. Dit vermindert het aantal valse meldingen en zorgt ervoor dat je alleen belangrijke waarschuwingen ontvangt, waardoor je gemoedsrust krijgt en niet wordt overladen met onnodige meldingen.

Conclusie

De Eufy by Anker Slimme Video Deurbel is een uitstekende keuze voor huiseigenaren die op zoek zijn naar een betrouwbare en geavanceerde beveiligingsoplossing. Met zijn draadloze verbinding, scherpe beelden, veilige data opslag en lange batterijduur biedt deze deurbel alles wat je nodig hebt om je huis te beschermen. Bovendien is de integratie met spraakassistenten en de nauwkeurige menselijke detectie functionaliteit een grote plus. Met de Eufy Slimme Video Deurbel kun je met een gerust hart de veiligheid van je huis bewaken en genieten van het gemak van een geavanceerd beveiligingssysteem zonder maandelijkse kosten.

De beste slimme deurbellen

Bekijk meer slimme deurbellen op bol.com

8.8Expert Score
De Eufy by Anker Slimme Video Deurbel biedt een uitstekende beveiligingsoplossing met zijn draadloze verbinding, scherpe beelden en veilige data opslag. Gebruikers zijn enthousiast over het ontbreken van abonnementskosten en de lange batterijduur. Hoewel sommige reviewers een kleine vertraging in audio hebben ervaren, wordt de deurbel over het algemeen geprezen als een betrouwbaar en gemakkelijk te installeren product.
Pluspunten
  • Geen abonnementskosten
  • Scherpe beelden
  • Veilige data opslag op de deurbel
  • Lange batterijduur
  • Draadloze verbinding
  • Aanpasbare melodieën
- Minpunten
  • Mogelijke vertraging in audio tijdens gesprekken
  • Geluidsopname van iets lagere kwaliteit
  • Batterijduur iets korter dan geadverteerd

Extra informatie

Specificaties: Eufy by Anker Slimme Video Deurbel

Voedingstype

Batterij, Adapter, lichtnet

Aantal benodigde accu's/batterijen

0

Aantal meegeleverde accu's/batterijen

1

Draadloze verbinding

Ja

Camera

Ja

Bediening via mobiele app

Ja

Met bewegingssensor

Ja

Inclusief recorder

Ja

Met intercomfunctie

Ja

Met display

Nee

Aantal ontvangers

1

Waterbestendig

Ja

WIFI

Ja

Bereik (m)

10

Bluetooth

Nee

Smart Home Platform

Alexa Amazon, Google Assistant

Opslagmogelijkheden

Micro SD-kaart

Nachtmodus

Ja

Camera resolutie

1600 x 1200 pixels

Aantal melodieën

10

Instelbaar volume

Ja

Eigen melodieën toevoegen

Nee

Opnamefunctie in de cloud

Geen opname in de cloud

Kleur

Zwart;Wit

Materiaal

Kunststof

Product gewicht (kg)

0.2

Product lengte (cm)

2.79

Product breedte (cm)

4.57

Product hoogte (cm)

13.21

Fabrieksgarantie termijn (jaar)

2

Reparatie type

Carry-in

Uitzonderingen fabrieksgarantie

Schade toegebracht door de consument

Verpakkingsinhoud

Videodeurbel 1080p (batterijgevoed), positioneringskaart met schroefgat, montagebeugel, 15 ° wig, schroefpakket, deurbelvergrendelingspin, wifi-deurbel deurbel, voedingspin voor de wifi-deurbel, snelstartgids.

Kan zelfstandig met internet verbinden

Ja

App vereist voor volledige functionaliteit

Ja

App werkt op besturingssyteem

Android, iOS

Delen van gebruikersgegevens vereist

Nee

Wifi vereist

Ja

Bluetooth vereist

Nee

Mobiele data verbinding mogelijk

Ja

Betaalde diensten vereist

Nee

Compatibel met

Met meerdere apparaten, bekijk details in de productinformatie

Introductiejaar

2021

Introductiemaand

Mei

Ondersteuning met updates

Minimaal 24 maanden na introductiedatum

CE markering

Zichtbaar

Gewicht (g)

672

Inclusief gezichtsherkenning

Ja

MPN (Manufacturer Part Number)

E8220311

Met terugspreekfunctie

Ja

Mogelijkheid meerdere ontvangers

Nee

Subscription

Nee

Taal handleiding

Engels

Type deurbelset

Beldrukker + 1 ontvanger op stroom

Verpakking breedte (mm)

152

Verpakking hoogte (mm)

79

Verpakking lengte (mm)

193

Voltage (V)

0

Prijsgeschiedenis

Prijsgeschiedenis voor Eufy by Anker Slimme Video Deurbel - Deurbelset - Batterijgevoed - 1080P - Draadloze gong
Laatste updates:
  • €109,00 - 19 februari 2024
  • €119,00 - 8 februari 2024
  • €109,00 - 6 februari 2024
  • €107,50 - 5 februari 2024
  • €109,00 - 30 januari 2024
  • €86,99 - 25 januari 2024
  • €81,81 - 24 januari 2024
  • €99,00 - 23 januari 2024
Sinds: 12 september 2023
  • Hoogste prijs: €119,00 - 17 oktober 2023
  • Laagste prijs: €81,81 - 24 januari 2024

Beoordelingen (0)

User Reviews

0.0 uit 5
0
0
0
0
0
Write a review

Er zijn nog geen recensies.

Plaats de eerste recensie voor “Eufy by Anker Slimme Video Deurbel”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Review Hoek
Logo
Nieuwe Account Aanmaken
Vergelijk items
  • Totaal (0)
Vergelijken
Shopping cart