Epson WorkForce Pro WF-3820DWF

Uw recensie toevoegen
Toevoegen aan vergelijken
8.5
Expert ScoreLees recensie
  • Alle hierboven genoemde prijzen zijn in Euro.
  • Dit product is verkrijgbaar bij Proshop NL, Bol, Coolblue, Expert.
  • Bij proshop.nl kun je Epson WorkForce Pro WF-3820DWF Alles-in-één printer kopen voor slechts €116,66 , wat 31% lager is dan de prijs opExpert (€169,00).
  • De laagste prijs van Epson WorkForce Pro WF-3820DWF All-in-one inkjet printer Zwart werd verkregen op 21 mei 2024 16:25.

 116,66

Beste deal op: proshop.nlProshop NL
KOOP VOOR DE BESTE PRIJS
Stel Laagste Prijs Melding In
×
Breng mij op de hoogte, wanneer de prijs daalt
Stel Notificatie voor Product in: Epson WorkForce Pro WF-3820DWF Alles-in-één printer - €116,66
Prijsgeschiedenis
×
Prijsgeschiedenis voor Epson WorkForce Pro WF-3820DWF Alles-in-één printer
Laatste updates:
  • €116,66 - 21 mei 2024
  • €119,19 - 20 mei 2024
  • €116,66 - 17 mei 2024
  • €117,68 - 15 mei 2024
  • €119,64 - 13 mei 2024
  • €117,85 - 9 mei 2024
  • €122,14 - 8 mei 2024
  • €117,85 - 5 mei 2024
Sinds: 11 december 2023
  • Hoogste prijs: €122,63 - 25 april 2024
  • Laagste prijs: €115,83 - 22 januari 2024
Aan verlanglijstje toevoegenToegevoegd aan verlanglijstjeVerwijderd uit verlanglijstje 0
Tag:
Laatst bijgewerkt op 21 mei 2024 16:25
Epson WorkForce Pro WF-3820DWF

 116,66

Beschrijving

Epson WorkForce Pro WF-3820DWF Review: De Ultieme Multifunctionele Kantoorprinter

In de wereld van kantoorprinters is de Epson WorkForce Pro WF-3820DWF een opvallende verschijning. Met zijn uitgebreide mogelijkheden en hoogwaardige prestaties, is deze printer een krachtige toevoeging aan elke kantooromgeving. In deze uitgebreide review gaan we dieper in op de plus- en minpunten van de Epson WorkForce Pro WF-3820DWF en bespreken we alle belangrijke kenmerken en specificaties die deze printer te bieden heeft.

Plus- en minpunten

Pluspunten

1. Automatisch Dubbelzijdig Printen: Een van de grote voordelen van de Epson WorkForce Pro WF-3820DWF is de mogelijkheid om automatisch dubbelzijdig te printen. Dit bespaart niet alleen papier, maar draagt ook bij aan een milieuvriendelijke printomgeving.

2. Automatische Documentinvoer: Deze printer is uitgerust met een handige automatische documentinvoer (ADF) die plaats biedt aan maar liefst 35 A4-pagina’s. Dit maakt het scannen en kopiëren van grote documenten een fluitje van een cent.

3. Faxfunctionaliteit: Naast printen, scannen en kopiëren, biedt de Epson WorkForce Pro WF-3820DWF ook faxmogelijkheden. Dit maakt het een alles-in-één oplossing voor kantoren die regelmatig met faxcommunicatie werken.

Minpunten

1. Geen Inbegrepen USB-printerkabel: Het is belangrijk op te merken dat een USB-printerkabel niet standaard wordt meegeleverd bij deze printer. Dit betekent dat je er zelf een moet aanschaffen als je een fysieke verbinding met je computer wilt maken.

Productbeschrijving

De Epson WorkForce Pro WF-3820DWF is een krachtige multifunctionele printer die speciaal is ontworpen voor gebruik op kantoor. Met deze printer kun je printen, scannen, kopiëren en faxen, waardoor het de ideale keuze is voor kantoren die behoefte hebben aan veelzijdige afdrukmogelijkheden. Deze printer levert hoogwaardige prints, biedt kosteneffectieve afdrukopties en ondersteunt flexibele draadloze connectiviteit. Met een afdruksnelheid van 21 pagina’s per minuut ben je verzekerd van snelle resultaten. Laten we dieper ingaan op de kenmerken die de Epson WorkForce Pro WF-3820DWF zo bijzonder maken.

Belangrijkste Kenmerken van de Epson WorkForce Pro WF-3820DWF

Printmogelijkheden

De Epson WorkForce Pro WF-3820DWF biedt uitstekende printmogelijkheden, zowel in zwart-wit als in kleur. Met een maximale printresolutie van 4800 x 1200 DPI kun je scherpe en levendige afdrukken verwachten. Bovendien is automatisch dubbelzijdig afdrukken mogelijk, wat papier bespaart en bijdraagt aan duurzaam printen.

Draadloze Connectiviteit

Deze printer biedt diverse draadloze connectiviteitsopties. Je kunt overal ter wereld je documenten afdrukken met behulp van de Email Print-functie. Bovendien ondersteunt de printer Apple AirPrint, waardoor je eenvoudig vanaf je iOS-apparaten kunt printen.

Automatische Documentinvoer (ADF)

Met de automatische documentinvoer (ADF) kun je tot 35 A4-pagina’s scannen of kopiëren zonder handmatige tussenkomst. Dit versnelt het proces van het verwerken van grote documenten aanzienlijk en verbetert de efficiëntie op kantoor.

Faxfunctionaliteit

Naast zijn print- en scanmogelijkheden biedt de Epson WorkForce Pro WF-3820DWF ook faxfunctionaliteit. Dit kan van onschatbare waarde zijn voor bedrijven die nog steeds afhankelijk zijn van faxcommunicatie.

ReadyPrint Compatibiliteit

Deze printer is geschikt voor Epson’s automatische inktbezorgservice, ReadyPrint. Hiermee kan je printer, nog voordat de inkt op is, nieuwe cartridges bestellen. Dit bespaart tot wel 90% op printkosten vergeleken met het kopen van losse cartridges.

Goed om te Weten

  • USB-printerkabel Niet Inbegrepen: Het is belangrijk om te onthouden dat een USB-printerkabel niet bij de printer wordt geleverd. Zorg ervoor dat je er een aanschaft als je een fysieke verbinding met je computer wilt tot stand brengen.
  • Geschikte Cartridges: De Epson WorkForce Pro WF-3820DWF maakt gebruik van de Epson 405 series cartridges, die beschikbaar zijn voor ReadyPrint, de automatische inktbezorgservice.
  • Setup Cartridges: Bij het installeren van een nieuwe printer worden setup cartridges meegeleverd. Deze cartridges zijn bedoeld om de printer te installeren en bevatten een beperkte hoeveelheid inkt. Zorg ervoor dat je nieuwe cartridges hebt om te vervangen wanneer de setup cartridges leeg zijn.

Algemene Kenmerken

Printer Technologie

De Epson WorkForce Pro WF-3820DWF maakt gebruik van inkjettechnologie, waardoor hij in staat is om hoogwaardige afdrukken te leveren.

Printer Type

Dit is een all-in-one printer, wat betekent dat hij de functies van printen, scannen, kopiëren en faxen combineert in één apparaat.

Printformaten

Deze printer ondersteunt verschillende printformaten, waaronder A4, A5, A6, B5, C6, DL (DIN-Lang), enveloppen, Legal Letter, 10×15 cm en 13×18 cm.

Printresolutie

Met een maximale printresolutie van 4800 x 1200 DPI ben je verzekerd van scherpe en gedetailleerde afdrukken.

Automatisch Dubbelzijdig Afdrukken

Deze printer biedt de mogelijkheid voor automatisch dubbelzijdig afdrukken, wat zowel kosten- als milieubesparend is.

Papierinvoer

De Epson WorkForce Pro WF-3820DWF heeft één papierlade met een capaciteit van 150 vel, wat voldoende is voor de meeste kantoortaken.

Printsnelheid

De printsnelheid bedraagt tot 25 pagina’s per minuut in zwart-wit en 25 tot 39 pagina’s per minuut in kleur.

Scanspecificaties

Type Scanner

Deze printer is uitgerust met een flatbed-scanner voor het scannen van documenten en foto’s.

Automatische Documentinvoer (ADF)

De ADF kan maximaal 35 A4-pagina’s verwerken, wat handig is bij het scannen of kopiëren van meerdere documenten.

Scanresolutie

De scanresolutie bedraagt 1200 x 2400 DPI, wat zorgt voor scherpe en gedetailleerde scans.

Draadloze Verbindingen

WiFi

De Epson WorkForce Pro WF-3820DWF ondersteunt WiFi-connectiviteit, waardoor draadloos printen en scannen mogelijk is.

Apple AirPrint

Met ondersteuning voor Apple AirPrint kun je eenvoudig vanaf je iOS-apparaten printen zonder extra software te installeren.

Cloud Printing

Deze printer biedt ook de mogelijkheid om rechtstreeks vanuit de cloud te printen, wat handig is voor gebruikers die hun documenten in de cloud opslaan.

Fysieke Verbindingen

USB 2.0

Voor een bedrade verbinding met je computer is een USB 2.0-interface beschikbaar.

Netwerkaansluiting (LAN)

Deze printer heeft een LAN-poort voor bedrade netwerkconnectiviteit.

Productinformatie

Systeemeisen

De Epson WorkForce Pro WF-3820DWF is compatibel met verschillende besturingssystemen, waaronder Mac OS X 10.6.8 of later, Windows 10, Windows 7, Windows 8, Windows 8.1, Windows Server en meer.

Introductie en Ondersteuning

Introductiejaar

Deze printer werd geïntroduceerd in september 2020 en biedt nog steeds moderne functies en prestaties.

Garantie

De Epson WorkForce Pro WF-3820DWF wordt geleverd met een fabrieksgarantie van 2 jaar, met uitzondering van schade.

Specificaties

  • Merk en Model: Epson WorkForce Pro WF-3820DWF
  • EAN: 8715946679785
  • CE Markering: Zichtbaar
  • Fabrieksgarantie Termijn: 2 jaar
  • Reparatietype: Carry-in

Leveringsomvang

Bij aankoop van de Epson WorkForce Pro WF-3820DWF ontvang je de volgende items:

  • Afzonderlijke inktpatronen
  • Hoofdapparaat
  • Stroomkabel
  • Plaatsingshandleiding
  • Software (CD)
  • Garantiebewijs

Conclusie

De Epson WorkForce Pro WF-3820DWF is een krachtige multifunctionele kantoorprinter die aan de behoeften van veeleisende kantooromgevingen voldoet. Met zijn indrukwekkende printmogelijkheden, automatische documentinvoer en faxfunctionaliteit biedt deze printer een uitgebreide oplossing voor printen, scannen, kopiëren en faxen. Hoewel een USB-printerkabel niet is inbegrepen, biedt deze printer een breed scala aan draadloze connectiviteitsopties en is hij compatibel met Epson’s ReadyPrint-service, wat kan helpen om printkosten te besparen. Als je op zoek bent naar een veelzijdige en betrouwbare kantoorprinter, is de Epson WorkForce Pro WF-3820DWF zeker het overwegen waard. Met zijn uitstekende prestaties en handige functies zal hij een waardevolle aanwinst zijn voor je kantooromgeving.

Bekijk meer printers op bol.com

8.5Expert Score
Epson WorkForce Pro WF-3820DWF Review: De Ultieme Multifunctionele Kantoorprinter In de wereld van kantoorprinters is de Epson WorkForce Pro WF-3820DWF een opvallende verschijning. Met zijn uitgebreide mogelijkheden en hoogwaardige prestaties, is deze printer een krachtige toevoeging aan elke kantooromgeving. In deze uitgebreide review gaan we dieper in op de plus- en minpunten van de Epson […]
Pluspunten
  • Automatisch Dubbelzijdig Printen: Bespaar papier en help het milieu.
  • Automatische Documentinvoer: Gemakkelijk scannen en kopiëren van grote documenten.
  • Faxfunctionaliteit: Handig voor kantoren die faxcommunicatie gebruiken.
- Minpunten
  • Geen Inbegrepen USB-printerkabel: Zorg voor je eigen fysieke verbinding met de computer.

Extra informatie

Specificaties: Epson WorkForce Pro WF-3820DWF

Printer technologie

Inkjetprinter

Type printer

All-in-One printer

Printer functies

Kopiëren, Printen, Scannen, Faxen

Print formaten

A4, A5, A6, B5, C6, DL (DIN-Lang), Envelop, Legal Letter, 10X15 cm, 13×18 cm

Printresolutie (DPI)

4800 x 1200

Automatisch dubbelzijdig afdrukken

Ja

CD's/DVD's beprinten

Nee

Randloos printen

Nee

Type papierinvoer

Papierlade

Aantal papierladen

1

Aantal inktkleuren

4

Capaciteit papierladen

150

Printsnelheid zwart-wit

Standaard: tot 25 pagina's per minuut

Printsnelheid kleur

Snel: 25 t/m 39 pagina's per minuut

Type scanner

Flatbed-scanner

Automatische documentinvoer (ADF)

Ja

Automatisch dubbelzijdig scannen

Nee

Scanresolutie (DPI)

1200 x 2400

WIFI

Ja

WiFi-direct

Nee

Bluetooth

Nee

Apple AirPrint

Ja

Cloud Printing

Ja

NFC

Ja

PictBridge

Nee

E-mail printing

Ja

Type interface met pc

USB 2.0

Draadloze verbinding

Ja

Netwerkaansluiting (LAN)

Ja

Aantal ethernet-poorten rj45

1

Systeemeisen

Mac OS X 10.6.8 or later, Windows 10, Windows 7, Windows 8, Windows 8.1, Windows Server 2003 (32 bits, 64 bits), Windows Server 2003 R2 x64, Windows Server 2008 (32 bits, 64 bits), Windows Server 2008 R2, Windows Server 2016, Windows Vista, Windows XP SP3, Windows Server 2003 R2, XP Professional x64 Edition SP2

Kan zelfstandig met internet verbinden

Ja

App vereist voor volledige functionaliteit

Nee

App werkt op besturingssyteem

Niet van toepassing

Delen van gebruikersgegevens vereist

Informatie niet beschikbaar

Wifi vereist

Informatie niet beschikbaar

Bluetooth vereist

Nee

Mobiele data verbinding mogelijk

Informatie niet beschikbaar

Betaalde diensten vereist

Informatie niet beschikbaar

Compatibel met

Informatie niet beschikbaar

Introductiejaar

2020

Introductiemaand

September

Ondersteuning met updates

Niet van toepassing

Merk

Epson

Model

Tot A4 afdrukken, Groot Kleurenscherm, dubbelzijdig afdrukken, document feeder op scanner, papierlade aan voorzijde

MPN (Manufacturer Part Number)

WorkForce Pro WF-3820DWF

CE markering

Zichtbaar

Fabrieksgarantie termijn (jaar)

2

Reparatie type

Carry-in

Uitzonderingen fabrieksgarantie

Schade

Product breedte (cm)

378

Product hoogte (cm)

24.90

Product lengte (cm)

425

Product gewicht (kg)

8.80

Kleur

Zwart

Verpakkingsinhoud

Afzonderlijke inktpatronen, Hoofdapparaat, Stroomkabel, Plaatsingshandleiding, Software (CD), Garantiebewijs

Aantal inktpatronen/kleuren

4

Aanvullende functies

Geen

Extern geheugenslot

N

Foto's printen

Ja

Gebruiker segment

Thuiskantoor, Zakelijk gebruik

Gewicht (g)

10681

Kleurfunctie voor kopiëren

Zwart-wit en kleur

Kleurfunctie voor printen

Zwart-wit en kleur

Lcd-display

Ja

Maximaal printformaat

A4

Printer functies dubbelzijdig

Printen

Reproductie snelheid kleur

7.5

Reproductie snelheid zwart-wit

14

Separate inkttanks/-toners

Ja

Taal handleiding

Engels, Nederlands

USB

Ja

Verpakking breedte (mm)

438

Verpakking hoogte (mm)

320

Verpakking lengte (mm)

476

Wireless Protected Setup (WPS)

Ja

Wordt geleverd met de volgende software

drivers

Prijsgeschiedenis

Prijsgeschiedenis voor Epson WorkForce Pro WF-3820DWF Alles-in-één printer
Laatste updates:
  • €116,66 - 21 mei 2024
  • €119,19 - 20 mei 2024
  • €116,66 - 17 mei 2024
  • €117,68 - 15 mei 2024
  • €119,64 - 13 mei 2024
  • €117,85 - 9 mei 2024
  • €122,14 - 8 mei 2024
  • €117,85 - 5 mei 2024
Sinds: 11 december 2023
  • Hoogste prijs: €122,63 - 25 april 2024
  • Laagste prijs: €115,83 - 22 januari 2024

Beoordelingen (0)

User Reviews

0.0 uit 5
0
0
0
0
0
Write a review

Er zijn nog geen recensies.

Plaats de eerste recensie voor “Epson WorkForce Pro WF-3820DWF”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Review Hoek
Logo
Nieuwe Account Aanmaken
Vergelijk items
  • Totaal (0)
Vergelijken
Shopping cart