ELRO DV477W Video Deur Intercom

Uw recensie toevoegen
Toevoegen aan vergelijken
9
Expert ScoreLees recensie

 204,04

Beste deal op: bol.combol.com
KOOP VOOR DE BESTE PRIJS
Stel Laagste Prijs Melding In
×
Breng mij op de hoogte, wanneer de prijs daalt
Stel Notificatie voor Product in: ELRO DV477W Video Deur Intercom - 7" Kleurenscherm - Verstelbare camera met nachtzicht - Color Night Vision - 16 Beltonen - €204,04
Prijsgeschiedenis
×
Prijsgeschiedenis voor ELRO DV477W Video Deur Intercom - 7" Kleurenscherm - Verstelbare camera met nachtzicht - Color Night Vision - 16 Beltonen
Laatste updates:
  • €204,04 - 9 december 2023
  • €199,00 - 11 november 2023
Sinds: 11 november 2023
  • Hoogste prijs: €204,04 - 9 december 2023
  • Laagste prijs: €199,00 - 11 november 2023
Aan verlanglijstje toevoegenToegevoegd aan verlanglijstjeVerwijderd uit verlanglijstje 0
Laatst bijgewerkt op 19 april 2024 17:02
ELRO DV477W Video Deur Intercom

 204,04

Beschrijving

ELRO DV477W Video Deur Intercom: Een Slimme Deurbel met Veel Functionaliteiten

De ELRO DV477W Video Deur Intercom is een geavanceerd systeem dat ervoor zorgt dat je altijd kunt zien wie er voor je deur staat voordat je opendoet. Met zijn talrijke functies en gebruiksvriendelijke installatie is dit een uitstekende keuze voor iedereen die op zoek is naar een slimme deurbel. In dit review zullen we dieper ingaan op de verschillende aspecten van de ELRO DV477W en ontdekken waarom het een populaire keuze is onder gebruikers.

Reviewers zijn lovend over de ELRO DV477W Video Deur Intercom: een slimme deurbel met uitstekende prijs-kwaliteitverhouding.

De ELRO DV477W wordt geprezen om zijn gebruiksvriendelijkheid en handige functionaliteiten. Een reviewer deelt zijn ervaring van het gezamenlijk aanschaffen van de deurbel met zijn bovenbuurvrouw, die er ook zeer tevreden over is. De deurbel wordt omschreven als simpel te installeren, met veel keuzes uit beltonen en een prima communicatiesysteem. De mogelijkheid om te communiceren met de persoon die heeft aangebeld, wordt als een groot voordeel gezien. Het zorgt voor een interactieve ervaring en een feestelijk gevoel bij het ontvangen van bezoek.

Naast de functionaliteiten, wordt ook de kwaliteit van de ELRO DV477W geprezen. Reviewers beschrijven het beeld als helder en de spraakverstaanbaarheid als prima. De eenvoudige bediening van de deurbel draagt bij aan de positieve gebruikerservaring.

Al met al zijn de reviewers zeer tevreden over de ELRO DV477W Video Deur Intercom. De deurbel biedt waar voor zijn geld, met handige functies, een eenvoudige installatie en goede beeld- en geluidskwaliteit. Het positieve oordeel van de reviewers versterkt de positie van de ELRO DV477W als een betrouwbare en gewaardeerde keuze onder gebruikers.

Modern Design en Gebruiksvriendelijk Scherm

De ELRO DV477W wordt geleverd met een 7 inch (18 centimeter) kleurenscherm, dat een moderne uitstraling heeft dankzij de behuizing van hoogwaardig geborsteld aluminium. Met de vier knoppen aan de voorkant van het scherm heb je eenvoudig toegang tot verschillende opties, zoals live meekijken en communiceren met degene die voor je deur staat. Bovendien kun je het spraak- en belvolume aanpassen en de helderheid en kleurintensiteit van het scherm wijzigen. Met ruim 16 verschillende beltonen kun je de deurbel aanpassen aan je persoonlijke voorkeur.

Haarscherp Beeld, Zelfs in het Donker

Dankzij de ingebouwde camera met felle witte led’s biedt de ELRO DV477W ook ‘s nachts haarscherpe beelden. Met behulp van de colour night vision technologie kun je zelfs in het donker duidelijk zien wie er voor je deur staat. Dit geeft een extra gevoel van veiligheid, omdat je op elk moment van de dag kunt zien wie er aanbelt.

Weerbestendig en Regenbestendig

De ELRO DV477W is ontworpen om bestand te zijn tegen verschillende weersomstandigheden. De montagebeugel van de deurbel is voorzien van een regenkap, zodat je geen last hebt van regendruppels op de camera. Zelfs tijdens een regenbui kun je dus genieten van heldere beelden. Daarnaast heeft de deurbel een verlicht naambordje, zodat bezoekers gemakkelijk je huis kunnen vinden, zelfs in het donker.

Eenvoudige Installatie

Een van de grote voordelen van de ELRO DV477W is de eenvoudige installatie. De deurbel wordt geleverd met alle benodigde bevestigingsmaterialen en een duidelijke handleiding die stap voor stap uitlegt hoe je het systeem moet installeren. Je kunt de beugel op een hoogte tussen 1.35 en 1.70 meter aan de buitenmuur bevestigen. Vervolgens monteer je het kleurenscherm en verbind je de deurbel met het kleurenscherm via de meegeleverde 4-draadse kabel. Tot slot bevestig je de deurbel in de montagebeugel. Met de meegeleverde materialen en de duidelijke instructies kun je binnen de kortste keren genieten van je nieuwe slimme deurbel.

Conclusie

De ELRO DV477W Video Deur Intercom is een uitstekende keuze voor iedereen die op zoek is naar een slimme deurbel met geavanceerde functies. Met zijn moderne design, gebruiksvriendelijke kleurenscherm en haarscherpe beelden, biedt deze deurbel zowel gemak als veiligheid. Dankzij de colour night vision technologie kun je zelfs ‘s nachts duidelijk zien wie er voor je deur staat. Bovendien is de deurbel weer- en regenbestendig, waardoor je altijd kunt genieten van heldere beelden, zelfs tijdens slechte weersomstandigheden. De eenvoudige installatie maakt het proces snel en probleemloos. Kortom, de ELRO DV477W Video Deur Intercom is een betrouwbare en gebruiksvriendelijke keuze voor een slimme deurbel.

De beste slimme deurbellen

Bekijk meer slimme deurbellen op bol.com

9Expert Score
ELRO DV477W Video Deur Intercom: Een Slimme Deurbel met Veel Functionaliteiten De ELRO DV477W Video Deur Intercom is een geavanceerd systeem dat ervoor zorgt dat je altijd kunt zien wie er voor je deur staat voordat je opendoet. Met zijn talrijke functies en gebruiksvriendelijke installatie is dit een uitstekende keuze voor iedereen die op zoek […]
Pluspunten
  • Gebruiksvriendelijk en handig in gebruik
  • Simpel te installeren
  • Haarscherp beeld, zelfs in het donker
  • Weer- en regenbestendig ontwerp
  • Mogelijkheid tot tweeweg communicatie met beeld
  • Verstelbare camera en keuze uit 16 beltonen
  • Modern design met hoogwaardig geborsteld aluminium behuizing
- Minpunten
  • Let op de afmetingen van de buitenunit bij installatie

Extra informatie

Specificaties: ELRO DV477W Video Deur Intercom

Voedingstype

Adapter, lichtnet

Aantal benodigde accu's/batterijen

0

Aantal meegeleverde accu's/batterijen

Geen

Draadloze verbinding

Nee

Camera

Ja

Bediening via mobiele app

Nee

Met bewegingssensor

Nee

Inclusief recorder

Nee

Met intercomfunctie

Ja

Met display

Ja

Aantal ontvangers

4

Waterbestendig

Ja

WIFI

Geen Wi-Fi

Bereik (m)

15

Bluetooth

Nee

Smart Home Platform

Geen platform

Nachtmodus

Ja

Camera resolutie

480 x 320 pixels

Aantal melodieën

16

Instelbaar volume

Ja

Eigen melodieën toevoegen

Nee

Opnamefunctie in de cloud

Geen opname in de cloud

Kleur

Grijs

Materiaal

Aluminium, Kunststof

Product gewicht (kg)

2

Product lengte (cm)

12

Product breedte (cm)

5

Product hoogte (cm)

20

Fabrieksgarantie termijn (jaar)

2

Reparatie type

Carry-in

Uitzonderingen fabrieksgarantie

2 jaar garantie

Verpakkingsinhoud

Bevestigingsmateriaal, Handleiding, Waterproof deurbel, Montagebeugel inclusief regenkap, Ontvanger (7 inch kleurenscherm), Bevestigingsbeugel voor ontvanger, 15 meter 4-draads kabel, Adapter

Kan zelfstandig met internet verbinden

Nee

App vereist voor volledige functionaliteit

Nee

App werkt op besturingssyteem

Niet van toepassing

Delen van gebruikersgegevens vereist

Niet van toepassing

Wifi vereist

Niet van toepassing

Bluetooth vereist

Niet van toepassing

Mobiele data verbinding mogelijk

Niet van toepassing

Betaalde diensten vereist

Niet van toepassing

Compatibel met

Niet van toepassing

Introductiejaar

2018

Introductiemaand

Januari

Ondersteuning met updates

Niet van toepassing

CE markering

Zichtbaar

Gewicht (kg)

2.404

Inclusief gezichtsherkenning

Nee

Keurmerk

CE

MPN (Manufacturer Part Number)

DV477W

Met terugspreekfunctie

Ja

Subscription

Nee

Taal handleiding

Nederlands, Engels, Frans, Duits

Type deurbelset

Beldrukker + 1 ontvanger op stroom

Verpakking breedte (cm)

30.90

Verpakking hoogte (cm)

9.30

Verpakking lengte (cm)

43.80

Voltage (V)

12

Prijsgeschiedenis

Prijsgeschiedenis voor ELRO DV477W Video Deur Intercom - 7" Kleurenscherm - Verstelbare camera met nachtzicht - Color Night Vision - 16 Beltonen
Laatste updates:
  • €204,04 - 9 december 2023
  • €199,00 - 11 november 2023
Sinds: 11 november 2023
  • Hoogste prijs: €204,04 - 9 december 2023
  • Laagste prijs: €199,00 - 11 november 2023

Beoordelingen (0)

User Reviews

0.0 uit 5
0
0
0
0
0
Write a review

Er zijn nog geen recensies.

Plaats de eerste recensie voor “ELRO DV477W Video Deur Intercom”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Review Hoek
Logo
Nieuwe Account Aanmaken
Vergelijk items
  • Totaal (0)
Vergelijken
Shopping cart