ELRO AS90S Home+ Slim Draadloos Alarmsysteem

Uw recensie toevoegen
Toevoegen aan vergelijken
9.6
Expert ScoreLees recensie
  • Alle hierboven genoemde prijzen zijn in Euro.
  • Dit product is verkrijgbaar bij Bol.
  • Bij bol.com kun je ELRO AS90S Home+ Slim Draadloos Alarmsysteem – Wifi – GSM Functie – Als Beste Getest - Met Basisstation, Controlepaneel, Bewegingsmelder, 3x Deur/Raam Contact en Afstandsbediening kopen voor slechts €299,00
  • De laagste prijs van ELRO AS90S Home+ Slim Draadloos Alarmsysteem – Wifi – GSM Functie – Als Beste Getest - Met Basisstation, Controlepaneel, Bewegingsmelder, 3x Deur/Raam Contact en Afstandsbediening werd verkregen op 26 februari 2024 01:06.

 299,00

Beste deal op: bol.combol.com
KOOP VOOR DE BESTE PRIJS
Stel Laagste Prijs Melding In
×
Breng mij op de hoogte, wanneer de prijs daalt
Stel Notificatie voor Product in: ELRO AS90S Home+ Slim Draadloos Alarmsysteem – Wifi – GSM Functie – Als Beste Getest - Met Basisstation, Controlepaneel, Bewegingsmelder, 3x Deur/Raam Contact en Afstandsbediening - €299,00
Prijsgeschiedenis
×
Prijsgeschiedenis voor ELRO AS90S Home+ Slim Draadloos Alarmsysteem – Wifi – GSM Functie – Als Beste Getest - Met Basisstation, Controlepaneel, Bewegingsmelder, 3x Deur/Raam Contact en Afstandsbediening
Laatste updates:
  • €299,00 - 27 december 2023
  • €269,00 - 6 december 2023
  • €299,00 - 28 november 2023
  • €269,00 - 16 november 2023
  • €299,00 - 2 oktober 2023
  • €279,00 - 27 september 2023
Sinds: 27 september 2023
  • Hoogste prijs: €299,00 - 2 oktober 2023
  • Laagste prijs: €269,00 - 16 november 2023
Aan verlanglijstje toevoegenToegevoegd aan verlanglijstjeVerwijderd uit verlanglijstje 0
Laatst bijgewerkt op 26 februari 2024 01:06
ELRO AS90S Home+ Slim Draadloos Alarmsysteem
ELRO AS90S Home+ Slim Draadloos Alarmsysteem

 299,00

Beschrijving

ELRO AS90S Home+ Slim Draadloos Alarmsysteem: Beveiliging en Gemak in één

Het ELRO AS90S Home+ Slim Draadloos Alarmsysteem is een betrouwbare en gebruiksvriendelijke oplossing om je huis of kantoor te beveiligen. Met dit alles-in-één systeem ben je verzekerd van een draadloze verbinding en kun je het systeem eenvoudig bedienen via de mobiele app. Of het nu gaat om alarmering via de app, geluidssignaal of zelfs een SMS, dit alarmsysteem zorgt ervoor dat je direct op de hoogte wordt gebracht van mogelijke indringers.

Eenvoudige Installatie en Uitbreidingsmogelijkheden

Het ELRO AS90S Home+ Alarmsysteem wordt geleverd als een complete set, inclusief een basis unit, controlepaneel, bewegingsmelder, 3 raam-/deursensoren en een afstandsbediening. De installatie is zeer eenvoudig en kan binnen 15 minuten zelf worden uitgevoerd. Bovendien is het systeem onbeperkt uit te breiden met extra sensoren en accessoires, waaronder camerabeveiliging, om aan je specifieke behoeften te voldoen.

Betrouwbare Alarmering en Smartphone Meldingen

Wanneer het alarmsysteem een ongewenste indringer detecteert, zal de basis unit een luid alarmsignaal van maar liefst 100 dB activeren. Dit harde geluid zal elke inbreker afschrikken en vluchten. Daarnaast ontvang je direct een alarmmelding op je smartphone via de gratis ELRO Home+ App. Zo ben je altijd op de hoogte van mogelijke indringers, zelfs als je niet thuis bent. Het ELRO Home+ Alarmsysteem beschikt ook over een back-up batterij en een GSM module (simkaart niet inbegrepen), zodat het systeem blijft functioneren tijdens stroomuitval.

De Kracht van de ELRO Home+ App

Speciaal voor het ELRO AS90S Home+ Alarmsysteem is de ELRO Home+ app ontwikkeld. Deze app is gratis verkrijgbaar in de App Store en Google Playstore en biedt diverse handige functies. Met de app kun je het alarmsysteem eenvoudig aan- en uitschakelen, meldingen ontvangen bij detectie van indringers en de instellingen van het systeem en alle accessoires aanpassen. De app zorgt voor gemak en controle, waar je ook bent.

Belangrijkste Voordelen voor Jou

Het ELRO AS90S Home+ Alarmsysteem biedt verschillende voordelen die van belang zijn voor jouw gemoedsrust en beveiliging:

  1. Directe alarmering: Je wordt direct gealarmeerd via de ELRO Home+ App (via wifi) of via een SMS (via GSM).
  2. Geen extra kosten: Er zijn geen extra maandelijkse kosten verbonden aan het gebruik van dit alarmsysteem.
  3. Uitgebreide beveiliging: Het ELRO Home+ Alarmsysteem is als beste getest door de ELRO productspecialisten en biedt betrouwbare beveiliging voor je huis of kantoor.
  4. Back-up batterij en GSM module: Het systeem blijft functioneren tijdens stroomuitval, dankzij de back-up batterij en de GSM module.
  5. Automatische veiligheidsupdates: Je bent altijd verzekerd van de nieuwste beveiligingsfuncties dankzij automatische veiligheidsupdates.
  6. Veilig dataverkeer: Alle data die via de app wordt verzonden, verloopt via beveiligde servers voor optimale privacy en bescherming.
  7. Eenvoudige installatie: Binnen 15 minuten is het systeem geïnstalleerd en klaar voor gebruik.
  8. Uitbreidingsmogelijkheden: Het systeem kan worden uitgebreid met diverse accessoires, waaronder camerabeveiliging, voor een nog uitgebreidere beveiliging van je woning.

Overige Eigenschappen en Complete Set

Naast de belangrijkste voordelen biedt het ELRO AS90S Home+ Alarmsysteem nog vele andere handige eigenschappen. Het systeem wordt geleverd als een complete set met een basis unit, controlepaneel, bewegingsmelder, 3 raam-/deursensoren en een afstandsbediening. Met een ingebouwde sirene van 100 dB, een draadloos bereik van 300 meter (zonder obstakels) en een dwangalarmfunctie biedt dit alarmsysteem een uitgebreide beveiligingsoplossing. Bovendien is er 2 jaar fabrieksgarantie op het systeem.

Compatibele Accessoires voor Uitbreiding

Om het ELRO AS90S Home+ Alarmsysteem verder uit te breiden, zijn er diverse accessoires beschikbaar. Denk hierbij aan de ELRO AS90CA Home+ Full HD Pan/Tilt Beveiligingscamera, ELRO AS90MA Home+ Deur-/raamsensor, ELRO AS90RE Home+ Afstandsbediening en nog veel meer. Met deze accessoires kun je het alarmsysteem aanpassen aan je specifieke beveiligingsbehoeften en genieten van een nog veiliger gevoel in je huis.

Conclusie: Een Betrouwbaar en Gebruiksvriendelijk Alarmsysteem

Het ELRO AS90S Home+ Slim Draadloos Alarmsysteem biedt een uitstekende oplossing voor de beveiliging van je huis of kantoor. Met eenvoudige installatie, betrouwbare alarmering en handige smartphone meldingen via de ELRO Home+ App, zorgt dit alarmsysteem voor gemoedsrust en gemak. Bovendien biedt het systeem uitgebreide mogelijkheden voor uitbreiding met accessoires, zodat je het kunt aanpassen aan je specifieke behoeften. Kies voor het ELRO AS90S Home+ Alarmsysteem en geniet van een veilige en beveiligde omgeving.

Bekijk meer alarm systemen op bol.com

Bekijk de beste GPS koffer trackers

9.6Expert Score
ELRO AS90S Home+ Slim Draadloos Alarmsysteem: Beveiliging en Gemak in één Het ELRO AS90S Home+ Slim Draadloos Alarmsysteem is een betrouwbare en gebruiksvriendelijke oplossing om je huis of kantoor te beveiligen. Met dit alles-in-één systeem ben je verzekerd van een draadloze verbinding en kun je het systeem eenvoudig bedienen via de mobiele app. Of het […]
Pluspunten
  • Betrouwbare beveiliging voor huis of kantoor
  • Eenvoudige installatie binnen 15 minuten
  • Alarmmeldingen via app, geluidssignaal of SMS
  • Back-up batterij en GSM-module voor continue werking
  • Gratis ELRO Home+ App voor bediening en instellingen
  • Uitbreidingsmogelijkheden met diverse accessoires
  • Geen extra maandelijkse kosten
  • Automatische veiligheidsupdates voor up-to-date beveiliging
  • Veilig dataverkeer via beveiligde servers
- Minpunten
  • Simkaart voor GSM-module niet inbegrepen
  • Beperkt draadloos bereik van 300 meter zonder obstakels
  • Vereist smartphone voor volledige bediening en meldingen

Extra informatie

Specificaties: ELRO AS90S Home+ Slim Draadloos Alarmsysteem

Merk

ELRO

Kleur

Wit

Draadloze verbinding

Ja

Voedingstype

Adapter, lichtnet, Batterij

Aantal meegeleverde accu's/batterijen

6

Alarmsysteem protocol

Wifi, Bluetooth

Frequentie alarm (Mhz)

433

Bereik (m)

50

Alarmering via

App, Geluidssignaal, SMS

Inclusief montagemateriaal

Ja

Uitbreidbaar

Ja

Maximaal aantal koppelbare melders

99999

Simkaartslot

Ja

Zichtbare microfoon

Nee

Bediening

Handmatig

Bediening via mobiele app

Ja

Geschikt voor besturingssysteem

Android, iOS

WIFI

Ja

Met display

Nee

Fabrieksgarantie termijn (jaar)

2

Reparatie type

Carry-in

Uitzonderingen fabrieksgarantie

2 jaar garantie

Verpakkingsinhoud

Basis Unit, Controlepaneel, Bewegingsmelder, 3 x deur-/raamsensor, Afstandsbediening, UTP-kabel, Batterijen, Adapter, Bevestigingsmateriaal, Alarm-/waarschuwingssticker, Handleiding

MPN (Manufacturer Part Number)

AS90S

Kan zelfstandig met internet verbinden

Ja

App vereist voor volledige functionaliteit

Nee

App werkt op besturingssyteem

Android, iOS

Delen van gebruikersgegevens vereist

Nee

Wifi vereist

Ja, met bijzondere eisen, zie productinfo

Bluetooth vereist

Nee

Mobiele data verbinding mogelijk

Ja, met bijzondere eisen, zie productinfo

Betaalde diensten vereist

Nee

Compatibel met

Met meerdere apparaten, bekijk details in de productinformatie

Introductiejaar

2020

Introductiemaand

Juli

Ondersteuning met updates

Niet van toepassing

CE markering

Zichtbaar

Elementen alarmsysteem

Basisstation, Complete alarmsystemen, Bewegingsmelders, Raam-/deurcontact, Afstandsbediening

Gebruik in type voertuig

Geen voertuigbevestiging

Gewicht (g)

1279

Keurmerk

.

Met cijferslot

Ja

Product breedte (mm)

145

Product hoogte (mm)

33

Product lengte (mm)

145

Smart Home Platform

Geen platform

Taal handleiding

Nederlands

Type alarmsysteem

Draadloos alarmsysteem

Verpakking breedte (mm)

156

Verpakking hoogte (mm)

90

Verpakking lengte (mm)

257

Prijsgeschiedenis

Prijsgeschiedenis voor ELRO AS90S Home+ Slim Draadloos Alarmsysteem – Wifi – GSM Functie – Als Beste Getest - Met Basisstation, Controlepaneel, Bewegingsmelder, 3x Deur/Raam Contact en Afstandsbediening
Laatste updates:
  • €299,00 - 27 december 2023
  • €269,00 - 6 december 2023
  • €299,00 - 28 november 2023
  • €269,00 - 16 november 2023
  • €299,00 - 2 oktober 2023
  • €279,00 - 27 september 2023
Sinds: 27 september 2023
  • Hoogste prijs: €299,00 - 2 oktober 2023
  • Laagste prijs: €269,00 - 16 november 2023

Beoordelingen (0)

User Reviews

0.0 uit 5
0
0
0
0
0
Write a review

Er zijn nog geen recensies.

Plaats de eerste recensie voor “ELRO AS90S Home+ Slim Draadloos Alarmsysteem”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Review Hoek
Logo
Nieuwe Account Aanmaken
Vergelijk items
  • Totaal (0)
Vergelijken
Shopping cart