Eastpak TRANVERZ L Reiskoffer (79 x 40 x 33 cm)

Uw recensie toevoegen
Toevoegen aan vergelijken
9.2
Expert ScoreLees recensie
  • Alle hierboven genoemde prijzen zijn in Euro.
  • Dit product is verkrijgbaar bij Bol.
  • Bij bol.com kun je Eastpak TRANVERZ L Reiskoffer (79 x 40 x 33 cm) - Black kopen voor slechts €138,90
  • De laagste prijs van Eastpak TRANVERZ L Reiskoffer (79 x 40 x 33 cm) - Black werd verkregen op 26 februari 2024 06:13.

 138,90

Beste deal op: bol.combol.com
KOOP VOOR DE BESTE PRIJS
Stel Laagste Prijs Melding In
×
Breng mij op de hoogte, wanneer de prijs daalt
Stel Notificatie voor Product in: Eastpak TRANVERZ L Reiskoffer (79 x 40 x 33 cm) - Black - €138,90
Prijsgeschiedenis
×
Prijsgeschiedenis voor Eastpak TRANVERZ L Reiskoffer (79 x 40 x 33 cm) - Black
Laatste updates:
  • €138,90 - 22 februari 2024
  • €139,00 - 17 februari 2024
  • €138,95 - 2 februari 2024
  • €139,90 - 26 januari 2024
  • €149,00 - 24 januari 2024
  • €125,00 - 22 januari 2024
  • €124,90 - 18 januari 2024
  • €125,00 - 28 november 2023
Sinds: 6 september 2023
  • Hoogste prijs: €152,85 - 6 september 2023
  • Laagste prijs: €98,20 - 10 oktober 2023
Aan verlanglijstje toevoegenToegevoegd aan verlanglijstjeVerwijderd uit verlanglijstje 0
Laatst bijgewerkt op 26 februari 2024 06:13
Eastpak TRANVERZ L Reiskoffer (79 x 40 x 33 cm)
Eastpak TRANVERZ L Reiskoffer (79 x 40 x 33 cm)

 138,90

Beschrijving

Eastpak TRANVERZ L Reiskoffer: De ultieme metgezel voor jouw vakantieoutfits

Als je op zoek bent naar een ruime en betrouwbare reiskoffer om al je vakantieoutfits in op te bergen, dan is de Eastpak TRANVERZ L Reiskoffer uit de Tranverz L collectie de perfecte keuze voor jou. Met een indrukwekkende inhoud van 121 liter biedt deze koffer meer dan genoeg ruimte om al je benodigdheden mee te nemen. Of je nu een lange reis maakt of gewoonweg graag veel spullen meeneemt, deze koffer voldoet aan al je behoeften.

Veiligheid voorop met het TSA-cijferslot

Wanneer je op reis gaat, is het belangrijk om ervoor te zorgen dat je spullen veilig zijn opgeborgen. Met de Eastpak TRANVERZ L Reiskoffer hoef je je daar geen zorgen over te maken. Deze koffer is uitgerust met een TSA-cijferslot, wat betekent dat je bagage veilig is, zelfs tijdens inspecties op de luchthaven. Het slot is gemakkelijk te gebruiken en biedt gemoedsrust, zodat je je volledig kunt ontspannen tijdens je reis.

Handig en praktisch ontwerp voor moeiteloos reizen

De Eastpak TRANVERZ L Reiskoffer is ontworpen met het oog op gemak en functionaliteit. Dankzij de ritssluiting kun je je koffer snel en eenvoudig openen en sluiten, zonder gedoe met gespen of riemen. Bovendien is de koffer voorzien van handvatten aan de boven- en zijkant, zodat je hem moeiteloos kunt optillen of dragen. De uitschuifbare trekstang en de twee stevige wielen zorgen ervoor dat je de koffer zonder enige moeite kunt rollen, zelfs op oneffen terrein.

Optimale organisatie met verschillende vakken

Het is altijd handig om je spullen georganiseerd te houden, vooral als je onderweg bent. De Eastpak TRANVERZ L Reiskoffer biedt hiervoor verschillende opbergmogelijkheden. De koffer heeft één ritsvak en één steekvak, waarin je kleinere essentials gemakkelijk een plekje kunt geven. Of het nu gaat om je toilettas, reisdocumenten of andere kleine accessoires, je hebt altijd alles bij de hand en hoeft niet lang te zoeken.

Duurzaamheid en kwaliteit gegarandeerd

Als e-commerce specialist begrijpen we hoe belangrijk het is om duurzame en hoogwaardige producten aan te bieden aan onze klanten. De Eastpak TRANVERZ L Reiskoffer voldoet aan deze eisen. Hij is gemaakt van polyester, een stevig en slijtvast materiaal dat bestand is tegen dagelijks gebruik en de ontberingen van het reizen. Bovendien is de koffer waterbestendig, waardoor je je geen zorgen hoeft te maken als je in een regenbui terechtkomt.

Specificaties en afmetingen

De Eastpak TRANVERZ L Reiskoffer is een softcase-koffer met een formaat van 77 tot 85 cm. De afmetingen van de koffer zijn 40 cm in breedte, 79 cm in hoogte en 40 cm in diepte. Met een gewicht van 4,5 kg is de koffer licht genoeg om gemakkelijk mee te nemen, maar tegelijkertijd stevig genoeg om al je spullen veilig te houden. De koffer heeft vaste wielen voor soepel rollen en wordt geleverd in de tijdloze kleur zwart, die altijd stijlvol en elegant blijft.

Conclusie: Maak je reis compleet met de Eastpak TRANVERZ L Reiskoffer

Als je op zoek bent naar een ruime, betrouwbare en functionele reiskoffer, is de Eastpak TRANVERZ L Reiskoffer de perfecte keuze voor jou. Met zijn grote inhoud van 121 liter, handige organisatiemogelijkheden en hoogwaardige materialen, biedt deze koffer alles wat je nodig hebt voor een stressvrije en comfortabele reis. Of je nu een lange vakantie plant of gewoon graag goed voorbereid op pad gaat, deze koffer zal je niet teleurstellen. Investeer in de Eastpak TRANVERZ L Reiskoffer en maak je reis compleet met een koffer die stijl, functionaliteit en duurzaamheid combineert.

Bekijk meer koffer op bol.com

Bekijk de beste GPS koffer trackers

9.2Expert Score
Eastpak TRANVERZ L Reiskoffer: De ultieme metgezel voor jouw vakantieoutfits Als je op zoek bent naar een ruime en betrouwbare reiskoffer om al je vakantieoutfits in op te bergen, dan is de Eastpak TRANVERZ L Reiskoffer uit de Tranverz L collectie de perfecte keuze voor jou. Met een indrukwekkende inhoud van 121 liter biedt deze […]
Pluspunten
  • Ruime inhoud van 121 liter voor al je vakantieoutfits en benodigdheden.
  • Voorzien van een TSA-cijferslot voor maximale veiligheid tijdens het reizen.
  • Handig ontwerp met ritssluiting, handvatten en uitschuifbare trekstang voor moeiteloos manoeuvreren.
- Minpunten
  • Het gewicht van 4,5 kg kan iets zwaarder aanvoelen bij het tillen.
  • De koffer heeft vaste wielen.

Extra informatie

Specificaties: Eastpak TRANVERZ L Reiskoffer (79 x 40 x 33 cm)

Hardcase of softcase

Softcase

Formaat bagage

77 t/m 85 cm

Product breedte (cm)

40

Product hoogte (cm)

79

Gewicht (g)

4500

Koffersluiting

Ritssluiting

Type slot

TSA cijferslot

Type wielen

Vaste wielen

Aantal wielen

2

Waterbestendig

Ja

Verpakkingsinhoud (Stuk)

1

Geslacht

Unisex

Kleur

Black

Inclusief slot

Ja

Materiaal

Polyester

Aantal vakken

3

Doelgroep

Volwassenen

Kleding artikelnummer

EK00063L008

Personage

Geen personage

Product diepte (cm)

40

Product gewicht (kg)

3.72

Verpakking breedte (mm)

460

Verpakking hoogte (mm)

280

Verpakking lengte (mm)

850

Volume in liters (l)

121

Zitbare koffer

Nee

Prijsgeschiedenis

Prijsgeschiedenis voor Eastpak TRANVERZ L Reiskoffer (79 x 40 x 33 cm) - Black
Laatste updates:
  • €138,90 - 22 februari 2024
  • €139,00 - 17 februari 2024
  • €138,95 - 2 februari 2024
  • €139,90 - 26 januari 2024
  • €149,00 - 24 januari 2024
  • €125,00 - 22 januari 2024
  • €124,90 - 18 januari 2024
  • €125,00 - 28 november 2023
Sinds: 6 september 2023
  • Hoogste prijs: €152,85 - 6 september 2023
  • Laagste prijs: €98,20 - 10 oktober 2023

Beoordelingen (0)

User Reviews

0.0 uit 5
0
0
0
0
0
Write a review

Er zijn nog geen recensies.

Plaats de eerste recensie voor “Eastpak TRANVERZ L Reiskoffer (79 x 40 x 33 cm)”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Review Hoek
Logo
Nieuwe Account Aanmaken
Vergelijk items
  • Totaal (0)
Vergelijken
Shopping cart