DYU D3F – Elektrische Vouwfiets

Uw recensie toevoegen
Toevoegen aan vergelijken
9.4
Expert ScoreLees recensie
  • Alle hierboven genoemde prijzen zijn in Euro.
  • Dit product is verkrijgbaar bij Bol.
  • Bij bol.com kun je DYU D3F - Elektrische Vouwfiets - 10AH/36V/250W Legaal ( Zonder gashandel) kopen voor slechts €519,00
  • De laagste prijs van DYU D3F - Elektrische Vouwfiets - 10AH/36V/250W Legaal ( Zonder gashandel) werd verkregen op 19 juni 2024 07:27.

 519,00

Beste deal op: bol.combol.com
KOOP VOOR DE BESTE PRIJS
Stel Laagste Prijs Melding In
×
Breng mij op de hoogte, wanneer de prijs daalt
Stel Notificatie voor Product in: DYU D3F - Elektrische Vouwfiets - 10AH/36V/250W Legaal ( Zonder gashandel) - €519,00
Prijsgeschiedenis
×
Prijsgeschiedenis voor DYU D3F - Elektrische Vouwfiets - 10AH/36V/250W Legaal ( Zonder gashandel)
Laatste updates:
  • €519,00 - 25 april 2024
  • €539,00 - 21 april 2024
  • €519,00 - 20 april 2024
  • €539,00 - 3 april 2024
  • €479,00 - 13 maart 2024
  • €524,99 - 1 maart 2024
  • €519,99 - 24 februari 2024
  • €479,00 - 22 februari 2024
Sinds: 29 december 2023
  • Hoogste prijs: €539,00 - 3 april 2024
  • Laagste prijs: €478,99 - 15 februari 2024
Aan verlanglijstje toevoegenToegevoegd aan verlanglijstjeVerwijderd uit verlanglijstje 0
Laatst bijgewerkt op 1 mei 2024 01:04
DYU D3F – Elektrische Vouwfiets

 519,00

Beschrijving

DYU D3F Elektrische Fiets Review: Stijlvol, Compact en Efficiënt

De DYU D3F elektrische fiets is een opvallend vervoermiddel dat perfect is voor verschillende doeleinden, of het nu gaat om woon-werkverkeer, boodschappen doen of gewoon ontspannen cruisen door de stad. Met zijn slanke design, krachtige motor en handige functies biedt deze fiets een uitstekende ervaring voor zowel kinderen als volwassenen.

Krachtige Prestaties en Snelheid

De DYU D3F elektrische fiets wordt aangedreven door een krachtige elektrische motor die een topsnelheid van maximaal 25 km/u kan bereiken. Dit maakt het een ideale keuze voor stadsvervoer, waar snelheid en efficiëntie cruciaal zijn. Of je nu naar je werk pendelt of gewoon snel door de stad wilt bewegen, deze fiets biedt de prestaties die je nodig hebt.

Lichtgewicht en Duurzaam Ontwerp

Een van de meest opvallende kenmerken van de DYU D3F is zijn lichtgewicht en duurzame aluminiumlegering frame. Met een gewicht van slechts 17,2 kg is deze fiets gemakkelijk te hanteren en mee te nemen, wat vooral handig is als je hem wilt opvouwen en opbergen. Het frame is ook stijlvol en modern vormgegeven, waardoor je in stijl kunt rondrijden.

Comfortabele Zitting en Verstelbaarheid

De DYU D3F elektrische fiets is ontworpen met comfort in gedachten. De zitting is comfortabel en verstelbaar, zodat rijders van verschillende lengtes een optimale rijpositie kunnen vinden. Dit zorgt voor een aangenamere rijervaring, zelfs tijdens langere ritten. De verstelbaarheid maakt het ook mogelijk om de fiets gemakkelijk aan te passen aan verschillende gebruikers.

Veiligheid Voorop

Veiligheid is een prioriteit bij de DYU D3F. De fiets is uitgerust met een heldere LED-koplamp en achterlicht, waardoor je goed zichtbaar bent, vooral bij weinig licht of ‘s nachts. Dit verhoogt de veiligheid tijdens het rijden aanzienlijk. Daarnaast beschikt de fiets over een betrouwbaar remsysteem met schijfremmen, waardoor je snel en soepel kunt stoppen wanneer dat nodig is.

Efficiënte Accu

De DYU D3F wordt aangedreven door een hoogwaardige lithium-ion accu met een vermogen van 360 Wh. Deze accu levert voldoende energie voor ritten met een actieradius tot 75 km. Dit maakt de fiets perfect voor dagelijks gebruik, omdat je niet constant hoeft op te laden. De accu is ook handig geplaatst aan het frame, waardoor het opladen snel en gemakkelijk is.

Vouwbaar en Compact

Een ander handig aspect van de DYU D3F is dat deze vouwbaar is. Met afmetingen van 117 cm x 20 cm x 72 cm (lengte x breedte x hoogte) wanneer opgevouwen, kun je de fiets eenvoudig opbergen in kleine ruimtes, zoals een kast of de kofferbak van je auto. Dit maakt het gemakkelijk om de fiets mee te nemen, zelfs als je met het openbaar vervoer reist.

Gebruiksvriendelijk en Geschikt voor Iedereen

De DYU D3F is ontworpen met gebruikersgemak in gedachten. Het heeft geen gashendel, wat betekent dat je moet trappen om de fiets in beweging te krijgen, maar met trapondersteuning wordt het trappen moeiteloos. Dit maakt het geschikt voor een breed scala aan gebruikers, inclusief kinderen en volwassenen.

Milieuvriendelijk en eWaste Gecertificeerd

Als je geeft om het milieu, zul je blij zijn te weten dat de DYU D3F elektrische fiets eWaste gecertificeerd is. Dit betekent dat de fiets voldoet aan strikte normen voor elektronisch afvalbeheer en recycling. Door te kiezen voor deze fiets, draag je bij aan het verminderen van elektronisch afval en het behoud van onze planeet.

Conclusie

Al met al is de DYU D3F elektrische fiets een uitstekende keuze voor iedereen die op zoek is naar een praktisch, efficiënt en leuk vervoermiddel. Of je nu naar je werk pendelt, boodschappen doet of gewoon wilt genieten van een ontspannen rit door de stad, deze fiets biedt de prestaties, het comfort en de veiligheid die je nodig hebt. Het lichte en compacte ontwerp maakt het gemakkelijk te hanteren en op te bergen, en de efficiënte accu zorgt ervoor dat je lange afstanden kunt afleggen zonder je zorgen te maken over opladen. Kortom, de DYU D3F is een geweldige investering in jouw mobiliteit en het milieu.

Bekijk meer elektrische vouwfietsen

Welke regels gelden voor mijn elektrische fiets (e-bike)? Lees meer

9.4Expert Score
DYU D3F Elektrische Fiets Review: Stijlvol, Compact en Efficiënt De DYU D3F elektrische fiets is een opvallend vervoermiddel dat perfect is voor verschillende doeleinden, of het nu gaat om woon-werkverkeer, boodschappen doen of gewoon ontspannen cruisen door de stad. Met zijn slanke design, krachtige motor en handige functies biedt deze fiets een uitstekende ervaring voor […]
Pluspunten
  • Krachtige Prestaties: Topsnelheid van 25 km/u voor snel stadsvervoer.
  • Lichtgewicht en Duurzaam: Aluminiumlegering frame voor gemakkelijk manoeuvreren.
  • Comfortabele Zitting: Verstelbaar voor verschillende rijders.
  • Veiligheid Voorop: Heldere LED-verlichting en betrouwbaar remsysteem.
  • Efficiënte Accu: 360 Wh voor een actieradius tot 75 km.
  • Vouwbaar en Compact: Handig opbergen en meenemen.
  • Gebruiksvriendelijk: Geschikt voor zowel kinderen als volwassenen.
  • Milieuvriendelijk: eWaste gecertificeerd voor duurzaamheid.
- Minpunten
  • Beperkte Snelheidsopties: Maximale snelheid van 25 km/u.
  • Beperkte Kleurkeuze: Alleen beschikbaar in zwart.
  • Geen Gashendel: Vereist trappen om te starten.

Extra informatie

Specificaties: DYU D3F – Elektrische Vouwfiets

Type fiets

Vouwfiets

Geslacht

Unisex

Kleur

zwart

Framemaat

117

Materiaal frame

Aluminium

Wielmaat (Inch)

14

Product gewicht (kg)

17.20

Type aandrijving

Ketting

Aantal versnellingen

0

Type rem (voor)

Schijfremmen

Type rem (achter)

Schijfremmen

Positie motor

Achterwiel

Accupositie

Aan frame

Aantal meegeleverde accu's/batterijen

1

Aantal ondersteuningsstanden (standen)

3

Accu

Vaste accu

Accuvermogen in Wattuur (Wh)

360

Actieradius

0 tot 75 km

CE markering

Zichtbaar

Doelgroep

Kinderen en volwassenen

Gashendel

Nee

Gewicht (kg)

17.2

Inclusief bagagedrager

Nee

Maximale snelheid

25 km/h

Maximale snelheid boven 25 km/h

Nee

Met trapondersteuning

Ja

Motorvermogen in Watt (W)

250

Speed Pedelec

Nee

Taal handleiding

Engels

Type fietsaccu

Lithium Ion

Type frame

Low Frame

Type sensor trapondersteuning

Dual sensor technology

Type vering

Zadelpenvering

Typegoedkeuring

Nee

Verpakking breedte (cm)

23

Verpakking hoogte (cm)

61

Verpakking lengte (cm)

119.5

Vouwmaat breedte (cm)

20

Vouwmaat hoogte (cm)

72

Vouwmaat lengte (cm)

117

eWaste

Ja

Prijsgeschiedenis

Prijsgeschiedenis voor DYU D3F - Elektrische Vouwfiets - 10AH/36V/250W Legaal ( Zonder gashandel)
Laatste updates:
  • €519,00 - 25 april 2024
  • €539,00 - 21 april 2024
  • €519,00 - 20 april 2024
  • €539,00 - 3 april 2024
  • €479,00 - 13 maart 2024
  • €524,99 - 1 maart 2024
  • €519,99 - 24 februari 2024
  • €479,00 - 22 februari 2024
Sinds: 29 december 2023
  • Hoogste prijs: €539,00 - 3 april 2024
  • Laagste prijs: €478,99 - 15 februari 2024

Beoordelingen (0)

User Reviews

0.0 uit 5
0
0
0
0
0
Write a review

Er zijn nog geen recensies.

Plaats de eerste recensie voor “DYU D3F – Elektrische Vouwfiets”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Review Hoek
Logo
Nieuwe Account Aanmaken
Vergelijk items
  • Totaal (0)
Vergelijken
Shopping cart