Dyson Supersonic föhn (Nikkel/Koper)

Uw recensie toevoegen
Toevoegen aan vergelijken

Je droogt met de Dyson Supersonic 2021 Nickel/Koper zowel steil als krullend haar, dankzij de meegeleverde opzetstukken. Zo komt de diffuser goed van pas voor krullen en gebruik je de blaasmond met kam voor steil haar. De blaasmond voorkomt ook klitten tijdens het föhnen. De föhn is kleiner, lichter en stiller in vergelijking met de gemiddelde föhn die je gewend bent. Je hebt ook geen last van een lamme arm, omdat de digitale V9 motor verwerkt zit in het handvat. Fijn, want dit zorgt voor een fijne gewichtsverdeling en balans. Daarnaast heeft de föhn een coolshot functie waarmee je je haar fixeert en het langer in model blijft. Met de intelligente warmteregelaar meet de luchttemperatuur 40 keer per seconde en stelt deze zonodig bij. Handig, want zo gebruik je altijd de juiste instellingen en voorkom je beschadigd haar.

Magnetische opzetstukkenDe 5 meegeleverde opzetstukken zijn magnetisch en passen hierdoor altijd op de Supersonic. Je hoeft de opzetstukken niet te forceren en te vervormen, maar je plaatst ze gemakkelijk op de haardroger. Ook blijven de opzetstukken altijd koel dankzij de dubbele wand. Zo brand je nooit je handen tijdens het verwisselen.

Klein en lichtDe digitale V9 motor is verwerkt in het handvat van de föhn, in plaats van in de kop. Hierdoor is het gewicht beter verdeeld en beweeg je de föhn gemakkelijk door jouw haar. Een vermoeide arm tijdens het drogen en stijlen van je haar is hierdoor verleden tijd

HittebeschermingOp basis van een onderzoek naar verschillende haartypes heeft Dyson een intelligente warmteregelaar ontwikkeld voor de Supersonic. Hiermee meet de föhn de luchttemperatuur 40 keer per seconden en past deze de warmte aan. De föhn blijft zo precies op de juiste temperatuur, waarmee je haarbeschadiging en pluizend haar voorkomt.

 379,00

Beste deal op: coolblue.nlcoolblue.nl
Koop Nu
Stel Laagste Prijs Melding In
×
Breng mij op de hoogte, wanneer de prijs daalt
Stel Notificatie voor Product in: Dyson Supersonic 2021 Nickel/Koper - €379,00
Prijsgeschiedenis
×
Prijsgeschiedenis voor Dyson Supersonic 2021 Nickel/Koper
Laatste updates:
  • €379,00 - 20 april 2024
  • €449,00 - 30 maart 2024
  • €481,00 - 28 maart 2024
  • €449,00 - 14 februari 2024
  • €485,00 - 8 februari 2024
  • €483,00 - 6 februari 2024
  • €449,00 - 1 februari 2024
  • €399,00 - 3 januari 2024
Sinds: 30 oktober 2023
  • Hoogste prijs: €485,00 - 8 februari 2024
  • Laagste prijs: €379,00 - 20 april 2024
Aan verlanglijstje toevoegenToegevoegd aan verlanglijstjeVerwijderd uit verlanglijstje 0
Laatst bijgewerkt op 20 april 2024 03:54
Dyson Supersonic föhn (Nikkel/Koper)
Dyson Supersonic föhn (Nikkel/Koper)

 379,00

Beschrijving

• Snel drogen. Zonder extreme hitte. Voorkomt beschadigd haar en beschermt de natuurlijke glans. • Nu met het nieuwe Flyaway opzetstuk. Maakt pluizig haar glad, voor een gladde glanzende afwerking.¹ • Vijf opzetstukken om je haar te stylen zoals jij het wilt.

Extra informatie

Specificaties: Dyson Supersonic föhn (Nikkel/Koper)

Meegeleverde accessoires

Blaasmond, Diffuser

Aantal blaasmonden

1

Kleur

Nickel/Rood

Merk

Dyson

In de doos

Dyson Supersonic™ Rode haardroger gladstrijkend mondstuk concentrator verstuiver antislipmat rood kunstlederen etui

Type motor

Digitale motor

Vermogen (Watt)

1600

Ionentechnologie

Ja

Keramische warmte-elementen

Nee

Draadloos

Nee

Flexibel roterend koort

Nee

Ophangbaar

Nee

Koudeluchtstand

Ja

Aantal snelheden

3

Aantal warmtestanden

4

Inklapbare handgreep

Nee

Fabrieksgarantie termijn (jaar)

2

Uitzonderingen fabrieksgarantie

Gebruikschade

Reparatie type

Carry-in

CE markering

Zichtbaar

Gewicht (g)

618

Inclusief volume diffuser

Ja

Overhittingsbeveiliging

Ja

Snoerlengte (m)

2.7

Taal handleiding

Universeel

Prijsgeschiedenis

Prijsgeschiedenis voor Dyson Supersonic 2021 Nickel/Koper
Laatste updates:
  • €379,00 - 20 april 2024
  • €449,00 - 30 maart 2024
  • €481,00 - 28 maart 2024
  • €449,00 - 14 februari 2024
  • €485,00 - 8 februari 2024
  • €483,00 - 6 februari 2024
  • €449,00 - 1 februari 2024
  • €399,00 - 3 januari 2024
Sinds: 30 oktober 2023
  • Hoogste prijs: €485,00 - 8 februari 2024
  • Laagste prijs: €379,00 - 20 april 2024

Beoordelingen (0)

User Reviews

0.0 uit 5
0
0
0
0
0
Write a review

Er zijn nog geen recensies.

Plaats de eerste recensie voor “Dyson Supersonic föhn (Nikkel/Koper)”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Review Hoek
Logo
Nieuwe Account Aanmaken
Vergelijk items
  • Totaal (0)
Vergelijken
Shopping cart