Duux Tag 2 Ultrasone Luchtbevochtiger Wit

Uw recensie toevoegen
Toevoegen aan vergelijken

Met de Duux Tag 2 Ultrasone Luchtbevochtiger Wit haal je een compacte en energiezuinige luchtbevochtiger in huis. De bevochtiger verspreidt 250 milliliter zichtbare nevel per uur door een ruimte tot 30 vierkante meter. Het waterreservoir heeft een inhoud van 2,5 liter. Je bereikt het reservoir gemakkelijk door de deksel met lederen labeltje op te tillen. Neem daarna het reservoir uit de bevochtiger zodat je hem gemakkelijk bijvult. Dit doe je zowel met gedemineraliseerd water als met kraanwater. Dankzij de waterniveau indicator krijg je een seintje als het waterreservoir leeg is, zodat je precies weet wanneer je hem bij moet vullen. Deze luchtbevochtiger is met een geluidsniveau van 34 decibel relatief stil. Je plaatst hem dus gerust in de slaapkamer.
Let op: een luchtbevochtiger heeft een aantal dagen nodig om de luchtvochtigheid op peil te krijgen. Hierdoor is het waterreservoir de eerste dagen sneller leeg.

 79,99

Beste deal op: bol.combol.com
KOOP VOOR DE BESTE PRIJS
Stel Laagste Prijs Melding In
×
Breng mij op de hoogte, wanneer de prijs daalt
Stel Notificatie voor Product in: Duux Tag 2 Ultrasoon Luchtbevochtiger DXHU15 - Inclusief Anti-Kalk Filter - Wit - €79,99
Prijsgeschiedenis
×
Prijsgeschiedenis voor Duux Tag 2 Ultrasoon Luchtbevochtiger DXHU15 - Inclusief Anti-Kalk Filter - Wit
Laatste updates:
  • €79,99 - 15 april 2024
  • €84,00 - 13 april 2024
  • €69,99 - 12 april 2024
  • €75,90 - 10 april 2024
  • €82,00 - 31 maart 2024
  • €80,00 - 28 maart 2024
  • €82,00 - 21 maart 2024
  • €75,90 - 20 maart 2024
Sinds: 22 oktober 2023
  • Hoogste prijs: €89,99 - 22 oktober 2023
  • Laagste prijs: €48,48 - 13 december 2023
Aan verlanglijstje toevoegenToegevoegd aan verlanglijstjeVerwijderd uit verlanglijstje 0
Laatst bijgewerkt op 20 april 2024 19:32
Duux Tag 2 Ultrasone Luchtbevochtiger Wit
Duux Tag 2 Ultrasone Luchtbevochtiger Wit

 79,99

Beschrijving

Met de Duux Tag 2 Ultrasone Luchtbevochtiger Wit haal je een compacte en energiezuinige luchtbevochtiger in huis. De bevochtiger verspreidt 250 milliliter zichtbare nevel per uur door een ruimte tot 30 vierkante meter. Het waterreservoir heeft een inhoud van 2,5 liter. Je bereikt het reservoir gemakkelijk door de deksel met lederen labeltje op te tillen. Neem daarna het reservoir uit de bevochtiger zodat je hem gemakkelijk bijvult. Dit doe je zowel met gedemineraliseerd water als met kraanwater. Dankzij de waterniveau indicator krijg je een seintje als het waterreservoir leeg is, zodat je precies weet wanneer je hem bij moet vullen. Deze luchtbevochtiger is met een geluidsniveau van 34 decibel relatief stil. Je plaatst hem dus gerust in de slaapkamer.

Extra informatie

Specificaties: Duux Tag 2 Ultrasone Luchtbevochtiger Wit

Model

Tag 2

Mpn

DXHU15

Type Luchtbevochtiger

Ultrasoonbevochtiger

Type reiniging

Geen reiniging

Inhoud waterreservoir (ml)

2500

Vermogen (Watt)

20

Geschikt voor ruimte tot

30 m²

Geluidsniveau (dB)

36

Kleur

Wit

Klimaatbeheersingsfunctie

Bevochtigingsfunctie

Hygrometer

Nee

Nachtmodus

Nee

Afneembaar waterreservoir

Ja

Muur montage

Nee

Instelbare luchtuitlaat

Nee

In hoogte verstelbaar

Nee

Instelbare vochtigheidsgraad

Nee

Verrijdbaar

Ja

Met wielen

Nee

Indicatie afgerond

Ja

Indicatielampje

Ja

Aan-uit schakelaar

Ja

Veiligheid uitschakelen

Nee

Kind veilig

Ja

Afstandsbediening

Nee

Afmetingen product

19 x 29 x 31 cm

Product gewicht (gram)

2000

Afmetingen verpakking

34,7 x 30 x 23,7 cm

Artikelnummer

DXHU15

Kan zelfstandig met internet verbinden

Nee

App vereist voor gehele functionaliteit

Nee

App werkt op besturingssysteem

Android, iOS

Delen van gebruikersgegevens vereist

Ja, bij aanmaken van account bij app

Wifi vereist

Nee

Bluetooth vereist

Nee

Mobiele data verbinding mogelijk

Nee

Betaalde diensten vereist

Nee

Introductiejaar

2021

Introductiemaand

Augustus

Ondersteuning met updates

Niet van toepassing

Aroma dispenser

Nee

Automatisch uitschakelen

Ja

Automatische regulatie

Nee

Bediening via mobiele app

Nee

CADR-waarde

0 m³/h

CE markering

Zichtbaar

Compatibel met

Met meerdere apparaten, bekijk details in de productinformatie

Fabrieksgarantie termijn (jaar)

2

Filter

Ja

Gaat automatisch aan en uit

Ja

Gewicht (kg)

2.42

Indicator watercapaciteit

Nee

Reparatie type

Carry-in

Scherm

LED Indicatoren

Smart Home Platform

Niet van toepassing

Taal handleiding

Nederlands

Timer

Nee

Uitzonderingen fabrieksgarantie

Nee

Verpakkingsinhoud

Antikalk filter, Handleiding

Prijsgeschiedenis

Prijsgeschiedenis voor Duux Tag 2 Ultrasoon Luchtbevochtiger DXHU15 - Inclusief Anti-Kalk Filter - Wit
Laatste updates:
  • €79,99 - 15 april 2024
  • €84,00 - 13 april 2024
  • €69,99 - 12 april 2024
  • €75,90 - 10 april 2024
  • €82,00 - 31 maart 2024
  • €80,00 - 28 maart 2024
  • €82,00 - 21 maart 2024
  • €75,90 - 20 maart 2024
Sinds: 22 oktober 2023
  • Hoogste prijs: €89,99 - 22 oktober 2023
  • Laagste prijs: €48,48 - 13 december 2023

Beoordelingen (0)

User Reviews

0.0 uit 5
0
0
0
0
0
Write a review

Er zijn nog geen recensies.

Plaats de eerste recensie voor “Duux Tag 2 Ultrasone Luchtbevochtiger Wit”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Review Hoek
Logo
Nieuwe Account Aanmaken
Vergelijk items
  • Totaal (0)
Vergelijken
Shopping cart