Dryze airstyler vinca blue edition

Uw recensie toevoegen
Toevoegen aan vergelijken
7.4
Expert ScoreLees recensie

Ion technologie | Keramische verwarmingselementen | Ø 4 cm | Automatische krultang | Steam styler | Afgeronde platen voor slag/krullen | Roterende borstel: Nee | Max. Ø: Normaal – 3 – 4 cm | Haarklem: Nee

 70,00

Beste deal op: bol.combol.com
KOOP VOOR DE BESTE PRIJS
Stel Laagste Prijs Melding In
×
Breng mij op de hoogte, wanneer de prijs daalt
Stel Notificatie voor Product in: Dryze airstyler vinca blue edition - Krultang - Föhn - Airwrap - Föhnborstel en stijltang in 1 - €70,00
Prijsgeschiedenis
×
Prijsgeschiedenis voor Dryze airstyler vinca blue edition - Krultang - Föhn - Airwrap - Föhnborstel en stijltang in 1
Laatste updates:
  • €70,00 - 30 januari 2024
  • €79,00 - 3 januari 2024
  • €74,00 - 19 december 2023
  • €70,00 - 14 december 2023
  • €64,00 - 11 december 2023
  • €59,00 - 17 november 2023
  • €69,00 - 15 november 2023
  • €64,00 - 27 september 2023
Sinds: 13 september 2023
  • Hoogste prijs: €79,00 - 3 januari 2024
  • Laagste prijs: €59,00 - 17 november 2023
Aan verlanglijstje toevoegenToegevoegd aan verlanglijstjeVerwijderd uit verlanglijstje 0
Laatst bijgewerkt op 26 februari 2024 02:31
Dryze airstyler vinca blue edition

 70,00

Beschrijving

Dryze Airstyler vinca blue edition review: De alles-in-één haarstyler voor perfect haar

De Dryze Airstyler vinca blue edition is een revolutionair haarstylingapparaat dat alle functies van een föhn, stijltang, krultang en volumeborstel combineert. Dit 5-in-1 apparaat is ontworpen om jouw haarverzorgingsroutine te vereenvoudigen en je te helpen de perfecte look te creëren met één enkel apparaat. In deze uitgebreide review zullen we de vele voordelen en functies van de Dryze Airstyler bespreken, zodat je precies weet wat je kunt verwachten van deze innovatieve haarstyler.

Reviews van gebruikers met de Dryze Airstyler vinca blue edition

Positieve ervaringen

Veel reviewers zijn enthousiast over de Dryze Airstyler vinca blue edition en prijzen de veelzijdigheid en het gebruiksgemak van het apparaat. Ze zijn vooral te spreken over de mogelijkheid om snel en eenvoudig verschillende haarstijlen te creëren met prachtige resultaten. Sommige gebruikers geven aan dat de Dryze Airstyler een uitstekend alternatief is voor de duurdere Dyson Airwrap en dat het apparaat een goede prijs-kwaliteitverhouding biedt. Ook de chique uitstraling en de handige opbergcassette worden gewaardeerd. Een professionele kapper met 14 jaar ervaring noemt de Dryze Airstyler zelfs “een fantastisch apparaat” en is zeer tevreden met de prestaties in de kapsalon.

Aanvankelijke scepsis en verbeterpunten

Hoewel sommige gebruikers aanvankelijk sceptisch waren over de Dryze Airstyler, geven ze aan dat het apparaat na een paar keer gebruiken goed werkt. Ze erkennen dat het even kan duren om handig te worden met het krullen en het bevestigen van de opzetstukken, maar zijn uiteindelijk tevreden met de resultaten. Een aandachtspunt is dat de opzetstukken erg heet kunnen worden en dat ze eerst moeten afkoelen voordat ze kunnen worden verwijderd. Een andere reviewer merkt op dat de koude functie ontbreekt om een krul of andere haarstijl vast te zetten en dat de linker- en rechterkrulopzetstukken niet goed genoeg werken, aangezien ze beide hetzelfde krullen.

Tevredenheid over klantenservice en snelle verzending

Veel gebruikers zijn te spreken over de klantenservice van Emreros, het bedrijf achter de Dryze Airstyler. Ze prijzen de snelle en behulpzame ondersteuning en de snelle verzending van het product. Ook de mooie witgouden look en de handige opbergcassette worden genoemd als pluspunten.

De voordelen van de Dryze Airstyler op een rij:

  1. Geavanceerde technologie: De ionentechnologie en keramische verwarmingselementen zorgen voor een gezonde, glanzende look zonder hittebeschadiging.
  2. Veelzijdige opzetstukken: Met vijf verschillende opzetstukken kun je eenvoudig schakelen tussen drogen, steilen, krullen en volume creëren.
  3. Snel en eenvoudig krullen maken: Het innovatieve wikkelsysteem en de krachtige luchtstroom maken het maken van krullen snel en gemakkelijk.
  4. Optimaal gebruiksgemak: Het 360 graden roterende snoer en de 2 meter lange kabel zorgen voor flexibiliteit en comfort tijdens het stylen.
  5. 100% tevredenheidsgarantie: Een onvoorwaardelijke garantie van 12 maanden biedt gemoedsrust en uitstekende klantenservice.

Geavanceerde technologie voor gezonder haar

De Dryze Airstyler maakt gebruik van ionentechnologie en keramische verwarmingselementen om je haar te drogen en te stylen zonder directe hitte. Dit betekent dat je haar beschermd is tegen hittebeschadiging en gespleten haarpunten, waardoor het er gezonder en glanzender uitziet. De airstyler heeft drie verschillende standen om de juiste blaaskracht en temperatuur voor jouw haartype te kiezen, wat het geschikt maakt voor iedereen.

Veelzijdige opzetstukken voor elke look

De Dryze Airstyler wordt geleverd met vijf verschillende opzetstukken, waardoor je eenvoudig kunt schakelen tussen het drogen, steilen, krullen en het creëren van volume in je haar. De opzetstukken zijn eenvoudig te verwisselen en zorgen voor een breed scala aan stylingmogelijkheden, zodat je altijd de perfecte look kunt creëren.

Snel en eenvoudig krullen maken

Dankzij het innovatieve wikkelsysteem en de krachtige luchtstroom van de Dryze Airstyler, is het maken van krullen een fluitje van een cent. Je hoeft alleen je haar rond het krulopzetstuk te wikkelen en binnen enkele minuten heb je prachtige, volumineuze krullen. Geen gedoe meer met traditionele krultangen en veel snellere resultaten.

Optimaal gebruiksgemak

De Dryze Airstyler is ontworpen met gebruiksgemak in gedachten. Het apparaat is voorzien van een 360 graden roterend snoer, waardoor je in elke hoek en positie je haar kunt stylen zonder in ongemakkelijke houdingen te hoeven staan. De kabellengte van 2 meter biedt voldoende bewegingsvrijheid, zodat je altijd de ruimte hebt om te werken.

100% tevredenheidsgarantie

De makers van de Dryze Airstyler zijn zo overtuigd van de kwaliteit van hun product dat ze een onvoorwaardelijke garantie van 12 maanden bieden. Mocht je om welke reden dan ook niet tevreden zijn met je aankoop, dan kun je rekenen op een uitstekende klantenservice en ondersteuning.

Conclusie Dryze airstyler

De Dryze Airstyler vinca blue edition is een uitstekende keuze voor iedereen die op zoek is naar een veelzijdig, gebruiksvriendelijk en effectief haarstylingapparaat. Met zijn geavanceerde technologie, veelzijdige opzetstukken en innovatieve ontwerp biedt het alles wat je nodig hebt om je haar te drogen, steilen, krullen en volume te geven, zonder daarbij je haar te beschadigen. Het apparaat is geschikt voor alle haartypes en is een ideale aanvulling op elke haarverzorgingsroutine.

Bekijk meer föhnborstels op bol.com

Dyson Airwrap alternatief

Dyson Airwrap

7.4Expert Score
Ion technologie | Keramische verwarmingselementen | Ø 4 cm | Automatische krultang | Steam styler | Afgeronde platen voor slag/krullen | Roterende borstel: Nee | Max. Ø: Normaal - 3 - 4 cm | Haarklem: Nee
Pluspunten
  • Veelzijdig en gebruiksvriendelijk
  • Geavanceerde technologie voor gezond haar
  • Verschillende opzetstukken voor diverse haarstijlen
  • Snel en eenvoudig krullen maken
  • Optimale gebruiksgemak met roterend snoer en lange kabel
  • 100% tevredenheidsgarantie
- Minpunten
  • Opzetstukken kunnen erg heet worden
  • Geen koude functie om haarstijlen vast te zetten

Extra informatie

Specificaties: Dryze airstyler vinca blue edition

Type krultang

Automatische krultang

Diameter (cm)

4

Multistylerfunctie

Föhn, Krulborstel, Krultang, Stijlborstel, Stijltang

Minimum diameter krultang

Normaal – 2 tot 3 cm

Maximum diameter krultang

Normaal – 2 tot 3 cm

Meegeleverde accessoires

Opzetborstel

Kleur

Vinca blue

Merk

Dryze

Afgeronde platen

Ja

Verpakkingsinhoud

1x Dryze aiwrap

Breedte van de platen

Standaard platen (2,5 tot 3,5 cm)

Extra brede platen

Ja

Flexibele platen

Ja

Lengte van de platen (cm)

3

Steam styler

Ja

Vorm platen

Gedraaide platen (Twister)

Haarklem

Nee

Minimale temperatuur

50 °C

Maximale temperatuur

150 °C

Ion technologie

Ja

Keramische verwarmingselementen

Ja

Met verzorgende olie

Nee

Temperatuur instellingen

Ja

Toetsenvergrendeling

Nee

Aantal temperatuurstanden

4

Type haar

Alle haartypes

Opwarmtijd (seconde)

5

Draadloos

Nee

Flexibel roterend koord

Ja

Geheugenfunctie

Nee

Ophangbaar

Nee

Koude lucht positie

Nee

Turbo feature

Ja

Aantal warmtestanden

4

Fabrieksgarantie termijn (maanden)

6

Uitzonderingen fabrieksgarantie

0

Reparatie type

Carry-in

Aantal meegeleverde accu's/batterijen

1

CE markering

Zichtbaar

Gewicht (g)

911

Intrekbare borstelpennen

Nee

Koord opslagruimte

Nee

MPN (Manufacturer Part Number)

153084

Materiaal borstelharen

Kunststof

Maximum diameter krulborstel

Normaal – 3 – 4 cm

Met display

Nee

Minimum diameter krulborstel

Normaal – 3 – 4 cm

Roterende borstel

Nee

Taal handleiding

Universeel

Verpakking breedte (mm)

289

Verpakking hoogte (mm)

61

Verpakking lengte (mm)

296

Prijsgeschiedenis

Prijsgeschiedenis voor Dryze airstyler vinca blue edition - Krultang - Föhn - Airwrap - Föhnborstel en stijltang in 1
Laatste updates:
  • €70,00 - 30 januari 2024
  • €79,00 - 3 januari 2024
  • €74,00 - 19 december 2023
  • €70,00 - 14 december 2023
  • €64,00 - 11 december 2023
  • €59,00 - 17 november 2023
  • €69,00 - 15 november 2023
  • €64,00 - 27 september 2023
Sinds: 13 september 2023
  • Hoogste prijs: €79,00 - 3 januari 2024
  • Laagste prijs: €59,00 - 17 november 2023

Beoordelingen (0)

User Reviews

0.0 uit 5
0
0
0
0
0
Write a review

Er zijn nog geen recensies.

Plaats de eerste recensie voor “Dryze airstyler vinca blue edition”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Review Hoek
Logo
Nieuwe Account Aanmaken
Vergelijk items
  • Totaal (0)
Vergelijken
Shopping cart