Dreaver S310 Loopband

Uw recensie toevoegen
Toevoegen aan vergelijken
9
Expert ScoreLees recensie
  • Alle hierboven genoemde prijzen zijn in Euro.
  • Dit product is verkrijgbaar bij Bol.
  • Bij bol.com kun je Dreaver S310 Loopband - Wandelband - Walking Pad - 1-6km/u - Inclusief Beschermmat kopen voor slechts €297,00
  • De laagste prijs van Dreaver S310 Loopband - Wandelband - Walking Pad - 1-6km/u - Inclusief Beschermmat werd verkregen op 20 april 2024 17:51.

 297,00

Beste deal op: bol.combol.com
KOOP VOOR DE BESTE PRIJS
Stel Laagste Prijs Melding In
×
Breng mij op de hoogte, wanneer de prijs daalt
Stel Notificatie voor Product in: Dreaver S310 Loopband - Wandelband - Walking Pad - 1-6km/u - Inclusief Beschermmat - €297,00
Prijsgeschiedenis
×
Prijsgeschiedenis voor Dreaver S310 Loopband - Wandelband - Walking Pad - 1-6km/u - Inclusief Beschermmat
Laatste updates:
  • €297,00 - 6 januari 2024
  • €259,00 - 23 december 2023
  • €279,00 - 18 november 2023
Sinds: 18 november 2023
  • Hoogste prijs: €297,00 - 6 januari 2024
  • Laagste prijs: €259,00 - 23 december 2023
Aan verlanglijstje toevoegenToegevoegd aan verlanglijstjeVerwijderd uit verlanglijstje 0
Laatst bijgewerkt op 20 april 2024 17:51

Beschrijving

Dreaver S310 Loopband review: Beweeg Slim en Gezond met Gemak

De Dreaver S310 Loopband is een innovatieve toevoeging aan de wereld van fitnessapparatuur. In dit uitgebreide review zullen we dieper ingaan op de verschillende aspecten van deze loopband, van zijn specificaties en voordelen tot aan hoe het je dagelijkse leven kan verbeteren. Of je nu op zoek bent naar een manier om meer te bewegen op kantoor of tijdens het tv-kijken, de Dreaver S310 kan de oplossing zijn die je zoekt.

Compact en Gemakkelijk Op te Bergen

Een opvallend kenmerk van de Dreaver S310 is zijn compacte en ruimtebesparende ontwerp. In tegenstelling tot traditionele loopbanden met armsteunen, is de S310 een platte loopband zonder opstaande delen. Dit maakt het gemakkelijk om hem onder je bed of in een kast op te bergen wanneer je hem niet gebruikt. Het is de perfecte keuze voor mensen met beperkte ruimte in hun huis of kantoor.

Veelzijdig Gebruik in Verschillende Omgevingen

De Dreaver S310 is ontworpen om aan te passen aan verschillende omgevingen. Je kunt deze loopband onder je (sta) bureau plaatsen in je kantoor, in vergaderzalen, of zelfs in de kantine. Dit stelt je in staat om te blijven bewegen terwijl je aan het werk bent, wat de algehele gezondheid en productiviteit kan bevorderen. Daarnaast kan de S310 loopband gemakkelijk voor de tv worden geplaatst, waardoor je kunt bewegen terwijl je geniet van je favoriete tv-shows of films.

Gezondheid en Comfort

Een belangrijk aspect van de Dreaver S310 is de aandacht voor gezondheid en comfort. De loopband is voorzien van schokdempingstechnologie, wat zorgt voor een comfortabele loopervaring met minder impact op je gewrichten. Dit maakt het ideaal voor mensen van alle leeftijden en fitnessniveaus. Bovendien kan de loopband snelheden bereiken tot 6 km/u, wat voldoende is voor een effectieve training.

Duurzaam en Betrouwbaar

De Dreaver S310 is gebouwd om lang mee te gaan. Met stevige materialen en een gewicht van 23 kg, voelt deze loopband solide en stabiel aan. Het is geschikt voor gebruikers met een maximaal gewicht van 120 kg, wat aantoont dat het ontworpen is met duurzaamheid in gedachten. Bovendien is het uitgerust met geïntegreerde wielen, waardoor je de loopband gemakkelijk kunt verplaatsen, zelfs in beperkte ruimtes.

Eenvoudige Bediening met Afstandsbediening

De Dreaver S310 loopband maakt gebruik van een handige afstandsbediening voor bediening. Hiermee kun je de loopband eenvoudig aan- en uitzetten, en de snelheid aanpassen van 1 tot 6 km/u. Alle belangrijke trainingsgegevens, zoals snelheid, trainingstijd, verbrande calorieën en afgelegde afstand, worden weergegeven op het LED-scherm boven het loopvlak. Deze intuïtieve bediening maakt het gemakkelijk om je training aan te passen aan je behoeften.

Werk & Wandel – Verbeter je Productiviteit en Houding

Een van de belangrijkste voordelen van de Dreaver S310 loopband is zijn vermogen om je te helpen actief te blijven, zelfs tijdens lange periodes van zitten op kantoor. Het is bekend dat langdurig zitten negatieve effecten heeft op zowel onze lichamelijke gezondheid als onze productiviteit. Met de S310 kun je tussendoor bewegen en je houding verbeteren, wat kan bijdragen aan een gezonder en energieker gevoel gedurende de werkdag.

Beschermmat voor Vloerbehoud

Om ervoor te zorgen dat zowel de loopband als je vloer beschermd blijven, wordt de Dreaver S310 geleverd met een handige beschermmat. Deze mat kan onder de loopband worden geplaatst en biedt extra demping, waardoor de impact op je vloer wordt verminderd. Dit voorkomt mogelijke schade aan je vloeroppervlak, waardoor je je geen zorgen hoeft te maken over vervelende krassen of deuken.

Conclusie – De Ideale Loopband voor Actieve Levensstijl

In samenvatting is de Dreaver S310 loopband een uitstekende keuze voor mensen die op zoek zijn naar een compacte en veelzijdige manier om actief te blijven. Of je nu op kantoor werkt, thuis in de woonkamer bent, of gewoonweg je fitnessdoelen wilt behalen, deze loopband biedt gemak, comfort en duurzaamheid in één pakket. Zijn eenvoudige bediening en schokdempingstechnologie maken het een aantrekkelijke keuze voor zowel beginners als ervaren sporters.

Verpakkingsinhoud en Specificaties

Als je de Dreaver S310 aanschaft, kun je verwachten dat de verpakking de volgende items bevat:

  • Dreaver S310 loopband (1x)
  • Flesje smeerolie (1x)
  • Handleiding (1x)
  • Beschermmat (1x)

Enkele belangrijke specificaties van de Dreaver S310 zijn:

  • Afmetingen: L: 120 cm, B: 50 cm, H: 12 cm
  • Maximaal belastbaar gewicht: 120 kg
  • Weergave van afstand, snelheid, tijd, calorieverbruik
  • 8-voudige demping voor comfortabel lopen
  • Motorvermogen: 0,5 pk met een DC-motor
  • Maximale snelheid: 6 km/h
  • Gewicht van de loopband: 23 kg
  • 2 jaar garantie voor gemoedsrust

Kortom, de Dreaver S310 Loopband biedt een unieke en handige manier om in beweging te blijven, waar je ook bent. Zijn compacte ontwerp, gebruiksgemak en duurzaamheid maken het tot een aantrekkelijke keuze voor iedereen die streeft naar een actieve en gezonde levensstijl. Met de Dreaver S310 kun je je fitnessdoelen bereiken zonder concessies te doen aan comfort en gemak.

Bekijk meer loopbanden op bol.com

9Expert Score
Dreaver S310 Loopband review: Beweeg Slim en Gezond met Gemak De Dreaver S310 Loopband is een innovatieve toevoeging aan de wereld van fitnessapparatuur. In dit uitgebreide review zullen we dieper ingaan op de verschillende aspecten van deze loopband, van zijn specificaties en voordelen tot aan hoe het je dagelijkse leven kan verbeteren. Of je nu […]
Pluspunten
  • Compact en ruimtebesparend ontwerp
  • Geschikt voor diverse omgevingen, van kantoor tot woonkamer
  • Schokdemping voor comfortabel lopen en minder impact op gewrichten
  • Eenvoudige bediening met afstandsbediening
  • Duurzaam en stabiel, belastbaar tot 120 kg
  • Inclusief beschermmat voor vloerbehoud
- Minpunten
  • Geen ingebouwde trainingsprogramma's
  • Maximale snelheid van 6 km/u, mogelijk te laag voor ervaren hardlopers

Extra informatie

Specificaties: Dreaver S310 Loopband

Lengte loopvlak (cm)

103

Breedte loopvlak (cm)

40

Product breedte (cm)

50

Product hoogte (cm)

12

Max. belastbaar gewicht (kg)

120

Maximale snelheid

6 km/h

Uitbreidbaar

Nee

Motorvermogen piek

2.5 metric hp

Motorvermogen continu

0.5 metric hp

Aantal programma's

6

Inclusief trainingscomputer

Nee

Max. hellingshoek

0 %

Aantal trainingsniveaus

3

Vliegwielgewicht (kg)

2

Hartslagfunctie

Nee

Verpakkingsinhoud

1 x Dreaver S310 Loopband 1 x Afstandsbediening 1 x Handleiding 1 x Flesje Smeerolie

Kleur

Walking Pad

Model

S310

Taal handleiding

Engels, Nederlands

CE markering

Zichtbaar

Compatibiliteit borstband

Nee

Compatibiliteit trainingsapp

iFIT

Fabrieksgarantie termijn (jaar)

2

Inklapbaar

Nee

Product gewicht (kg)

23

Product lengte (cm)

120

Regelmatigheid van gebruik

Regelmatig

Verpakking breedte (cm)

60

Verpakking hoogte (cm)

15

Verpakking lengte (cm)

125

Prijsgeschiedenis

Prijsgeschiedenis voor Dreaver S310 Loopband - Wandelband - Walking Pad - 1-6km/u - Inclusief Beschermmat
Laatste updates:
  • €297,00 - 6 januari 2024
  • €259,00 - 23 december 2023
  • €279,00 - 18 november 2023
Sinds: 18 november 2023
  • Hoogste prijs: €297,00 - 6 januari 2024
  • Laagste prijs: €259,00 - 23 december 2023

Beoordelingen (0)

User Reviews

0.0 uit 5
0
0
0
0
0
Write a review

Er zijn nog geen recensies.

Plaats de eerste recensie voor “Dreaver S310 Loopband”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Review Hoek
Logo
Nieuwe Account Aanmaken
Vergelijk items
  • Totaal (0)
Vergelijken
Shopping cart