DoubleMM Tracker – Bluetooth – Koffer Airtag

Uw recensie toevoegen
Toevoegen aan vergelijken
8
Expert ScoreLees recensie
  • Alle hierboven genoemde prijzen zijn in Euro.
  • Dit product is verkrijgbaar bij Bol.
  • Bij bol.com kun je DoubleMM Tracker – Bluetooth - Koffer Airtag - Voor Apple en Android - Geen Abonnement – Batterij 1 jaar – Wereldwijde Dekking – Waterdicht – Makkelijke App kopen voor slechts €36,95
  • De laagste prijs van DoubleMM Tracker – Bluetooth - Koffer Airtag - Voor Apple en Android - Geen Abonnement – Batterij 1 jaar – Wereldwijde Dekking – Waterdicht – Makkelijke App werd verkregen op 23 september 2023 12:11.

 36,95

Beste deal op: bol.combol.com
KOOP VOOR DE BESTE PRIJS
Stel Laagste Prijs Melding In
×
Breng mij op de hoogte, wanneer de prijs daalt
Stel Notificatie voor Product in: DoubleMM Tracker – Bluetooth - Koffer Airtag - Voor Apple en Android - Geen Abonnement – Batterij 1 jaar – Wereldwijde Dekking – Waterdicht – Makkelijke App - €36,95
Prijsgeschiedenis
×
Prijsgeschiedenis voor DoubleMM Tracker – Bluetooth - Koffer Airtag - Voor Apple en Android - Geen Abonnement – Batterij 1 jaar – Wereldwijde Dekking – Waterdicht – Makkelijke App
Laatste updates:
  • €36,95 - 2 augustus 2023
  • €34,95 - 1 juli 2023
  • €37,50 - 27 juni 2023
  • €34,95 - 14 juni 2023
  • €33,00 - 8 juni 2023
  • €34,95 - 2 juni 2023
Sinds: 2 juni 2023
  • Hoogste prijs: €37,50 - 27 juni 2023
  • Laagste prijs: €33,00 - 8 juni 2023
Aan verlanglijstje toevoegenToegevoegd aan verlanglijstjeVerwijderd uit verlanglijstje 0
Laatst bijgewerkt op 23 september 2023 12:11
DoubleMM Tracker – Bluetooth – Koffer Airtag
DoubleMM Tracker – Bluetooth – Koffer Airtag

 36,95

Beschrijving

Review van de DoubleMM Tracker: Altijd je waardevolle spullen binnen handbereik

Als je altijd moeite hebt om je spullen terug te vinden op de meest onlogische plekken, dan is de DoubleMM Bluetooth tracker de oplossing waar je naar op zoek bent. Met deze handige tracker van Double MM hoef je je nooit meer zorgen te maken over het kwijtraken van je waardevolle bezittingen. Of het nu gaat om een koffer, een fiets of je sleutelbos, met de DoubleMM Tracker vind je alles eenvoudig terug met behulp van de bijbehorende mobiele app.

Eenvoudig in gebruik en veelzijdig

De DoubleMM Tracker werkt eenvoudig. Je koppelt de tracker via bluetooth aan de mobiele app ‘Find My Tag’ voor iOS of de Google Play app MM tracker voor Android. Vervolgens bevestig je de tracker aan het object dat je wilt volgen, zoals een sleutelbos, tas of zelfs je auto. Als je je spullen niet kunt vinden, kun je de locatie van de tracker op de mobiele app bekijken. En als je op de juiste bestemming bent maar de spullen nog niet kunt vinden, kun je de tracker laten piepen zodat je precies weet waar je spullen zich bevinden.

Belangrijkste voordelen van de DoubleMM Tracker

De DoubleMM Tracker biedt verschillende voordelen die ervoor zorgen dat je altijd je waardevolle spullen kunt vinden:

  1. Nauwkeurige locatie: Met de DoubleMM Tracker kun je overal ter wereld eenvoudig de locatie van je tracker controleren.
  2. Speel geluid af: Als je de tracker niet kunt zien, maar wel in de buurt bent, kun je een geluid afspelen om de exacte locatie te achterhalen.
  3. Langdurige batterij: De DoubleMM Tracker is voorzien van een batterij die maar liefst 365 dagen meegaat. Je hoeft je dus geen zorgen te maken dat de batterij snel leeg is.
  4. Waterdicht: De tracker is waterdicht, waardoor je je geen zorgen hoeft te maken over wat er met je spullen gebeurt. Of het nu regent of je spullen per ongeluk in het water vallen, je kunt ze altijd terugvinden.
  5. Alles is vindbaar: De DoubleMM Tracker is geschikt voor allerlei objecten en spullen. Of het nu gaat om je sleutels, portemonnee, tas of zelfs je fiets, je kunt alles eenvoudig volgen met de tracker.

Belangrijk om op te merken is dat de tracker minder geschikt is voor personen en niet geschikt is voor huisdieren.

Compact formaat en handige functies

De DoubleMM Tracker heeft een compact formaat van slechts 33 x 45 mm. Hierdoor kun je hem gemakkelijk aan een tas hangen, aan je sleutelbos bevestigen of zelfs in je auto plaatsen zonder dat hij opvalt. De tracker is ontworpen om discreet te zijn, zodat je hem altijd bij je kunt dragen zonder dat hij in de weg zit.

Een handige functie van de tracker is de “Iedereen helpt jou!”-technologie. Als je bijvoorbeeld je spullen op het strand of in de sportschool vergeet, kun je ze eenvoudig terugvinden met behulp van honderden miljoenen iPhones, iPads en Android-apparaten over de hele wereld. Dit proces, genaamd Crowd Helping Locating, is volledig anoniem en versleuteld om je privacy te beschermen. De tracker zendt een beveiligd Bluetooth-signaal uit dat wordt opgepikt door andere apparaten in de buurt. Deze apparaten sturen de locatie van je tracker naar iCloud, zodat je op de kaart in de FindMyTag- of MM Tracker-app kunt zien waar je spullen zijn. Dit zorgt voor een efficiënte en wereldwijde dekking van je tracker, zonder dat je je zorgen hoeft te maken over de batterijduur of dataverbruik.

Perfect voor op reis en dagelijks gebruik

De DoubleMM Tracker is een must-have item voor op reis. Hoe vaak hoor je niet verhalen van mensen wiens koffers op een andere bestemming belanden of zelfs helemaal kwijtraken? Met de DoubleMM Tracker behoren dit soort situaties tot het verleden. Je bevestigt eenvoudig de tracker aan je koffer of tas, zodat je altijd zicht hebt op je waardevolle spullen. Zelfs als je op excursie gaat of een dagje naar het strand, is het handig om de tracker mee te nemen. Het is immers altijd mogelijk om iets te vergeten of kwijt te raken.

Specificaties van de DoubleMM Bluetooth Tracker

Hier zijn enkele belangrijke specificaties van de DoubleMM Bluetooth Tracker:

  • Batterij: 200 mAh
  • Batterijduur: 365 dagen en daarna eenvoudig vervangbaar
  • Afmetingen: 33 x 45 mm
  • Gewicht: 25 g
  • Materiaal: ABS
  • Spatwaterdicht
  • Ondersteunt Android 5 (of hoger) en iOS 8.0 (of hoger)
  • Bluetooth
  • Bediening via de Find My Tag-app (te downloaden via de bijgeleverde QR-code) of de MM Tracker-app voor Android (te downloaden via de Google Play Store)
  • De tracker kan slechts op één telefoon tegelijk geïnstalleerd worden. Na ontkoppeling kan hij op een nieuwe telefoon geïnstalleerd worden.

Belangrijk om te onthouden is dat de tracker minder geschikt is voor personen en niet geschikt is voor huisdieren.

100% Tevredenheidsgarantie en retourneren

Double MM gelooft sterk in de kwaliteit van hun producten en streeft naar de tevredenheid van elke klant. Mocht je om welke reden dan ook niet tevreden zijn met je aankoop, dan staat het team van Double MM klaar om een passende oplossing te vinden. Daarnaast bieden ze een 100% tevredenheidsgarantie en is het mogelijk om de tracker gratis te retourneren als hij niet geschikt blijkt te zijn.

Conclusie: De DoubleMM Tracker, altijd je waardevolle spullen binnen handbereik

De DoubleMM Tracker is de ideale oplossing voor mensen die vaak hun spullen kwijtraken op de meest onverwachte plekken. Met de handige mobiele app en de mogelijkheid om geluid af te spelen, vind je altijd snel en gemakkelijk je waardevolle bezittingen terug. De tracker is compact, waterdicht en heeft een batterijduur van 365 dagen. Of je nu op reis bent of je dagelijks leven leidt, met de DoubleMM Tracker heb je altijd zicht op je meest waardevolle spullen. Bestel vandaag nog de DoubleMM Tracker en geniet van de gemoedsrust die komt met het weten waar je spullen zijn.

Bekijk meer bluetooth trackers op bol.com

Bekijk de beste gps tracker koffer

8Expert Score
Review van de DoubleMM Tracker: Altijd je waardevolle spullen binnen handbereik Als je altijd moeite hebt om je spullen terug te vinden op de meest onlogische plekken, dan is de DoubleMM Bluetooth tracker de oplossing waar je naar op zoek bent. Met deze handige tracker van Double MM hoef je je nooit meer zorgen te […]
Pluspunten
  • Eenvoudig in gebruik met de bijbehorende mobiele app.
  • Nauwkeurige locatiebepaling overal ter wereld.
  • Langdurige batterijduur van 365 dagen.
  • Waterdicht ontwerp voor betrouwbaarheid.
  • Geschikt voor verschillende objecten en spullen.
- Minpunten
  • Minder geschikt voor personen en niet geschikt voor huisdieren.
  • Tracker kan slechts op één telefoon tegelijk geïnstalleerd worden.

Extra informatie

Specificaties: DoubleMM Tracker – Bluetooth – Koffer Airtag

Merk

DOUBLE MM

Indicatie range outdoors (m)

10000000000000

Kleur

Wit

Materiaal

ABS

IP-certificering

IP66 (volledig stofdicht en waterbestendig)

Gewicht (g)

25

Verpakkingsinhoud

1 find My Tag Tracker 1x handleiding Nederlands/Engels

Geschikt voor type apparaat

Auto, Boot, Fiets, Smartphone, Wearable

Aantal stuks in verpakking

1 stuk(s)

CE markering

Zichtbaar

Fabrieksgarantie termijn (jaar)

1

MPN (Manufacturer Part Number)

MM122

Maximale batterijduur (jaar)

1

Taal handleiding

Engels, Nederlands

Type tracker

Bluetooth tracker

Verpakking breedte (cm)

6

Verpakking hoogte (cm)

1.5

Verpakking lengte (cm)

8.5

Prijsgeschiedenis

Prijsgeschiedenis voor DoubleMM Tracker – Bluetooth - Koffer Airtag - Voor Apple en Android - Geen Abonnement – Batterij 1 jaar – Wereldwijde Dekking – Waterdicht – Makkelijke App
Laatste updates:
  • €36,95 - 2 augustus 2023
  • €34,95 - 1 juli 2023
  • €37,50 - 27 juni 2023
  • €34,95 - 14 juni 2023
  • €33,00 - 8 juni 2023
  • €34,95 - 2 juni 2023
Sinds: 2 juni 2023
  • Hoogste prijs: €37,50 - 27 juni 2023
  • Laagste prijs: €33,00 - 8 juni 2023

Beoordelingen (0)

User Reviews

0.0 uit 5
0
0
0
0
0
Write a review

Er zijn nog geen recensies.

Plaats de eerste recensie voor “DoubleMM Tracker – Bluetooth – Koffer Airtag”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Review Hoek
Logo
Nieuwe Account Aanmaken
Vergelijk items
  • Totaal (0)
Vergelijken
Shopping cart