Domo DO9066I – Roomijsmachine

Uw recensie toevoegen
Toevoegen aan vergelijken
9
Expert ScoreLees recensie
  • Alle hierboven genoemde prijzen zijn in Euro.
  • Dit product is verkrijgbaar bij Bol, Conrad.
  • Bij bol.com kun je Domo DO9066I - Roomijsmachine - Zelfvriezend - 1,5L - RVS kopen voor slechts €249,00 , wat 18% lager is dan de prijs opConrad (€305,00).
  • De laagste prijs van DOMO DO9066I IJsmachine Met maatbeker, Met display 1.5 l werd verkregen op 20 april 2024 15:21.

 249,00

Beste deal op: bol.combol.com
KOOP VOOR DE BESTE PRIJS
Stel Laagste Prijs Melding In
×
Breng mij op de hoogte, wanneer de prijs daalt
Stel Notificatie voor Product in: Domo DO9066I - Roomijsmachine - Zelfvriezend - 1,5L - RVS - €249,00
Prijsgeschiedenis
×
Prijsgeschiedenis voor Domo DO9066I - Roomijsmachine - Zelfvriezend - 1,5L - RVS
Laatste updates:
  • €249,00 - 20 april 2024
  • €189,00 - 4 april 2024
  • €199,00 - 3 april 2024
  • €189,00 - 2 april 2024
  • €199,00 - 6 februari 2024
  • €203,77 - 4 februari 2024
  • €214,73 - 30 januari 2024
  • €215,94 - 22 december 2023
Sinds: 25 oktober 2023
  • Hoogste prijs: €249,00 - 20 april 2024
  • Laagste prijs: €178,32 - 4 december 2023
Aan verlanglijstje toevoegenToegevoegd aan verlanglijstjeVerwijderd uit verlanglijstje 0
Laatst bijgewerkt op 20 april 2024 15:21
Domo DO9066I – Roomijsmachine

 249,00

Beschrijving

Domo DO9066I – Roomijsmachine review: Maak Zelf Heerlijk Roomijs in Slechts 60 Minuten

De Domo DO9066I volautomatische roomijsmachine is een uitstekende keuze voor ijsliefhebbers die graag zelf heerlijk roomijs willen maken. Met deze machine kun je binnen slechts 60 minuten genieten van een ambachtelijk bereid dessert. Het beste van alles is dat je geen koelelementen hoeft voor te vriezen in de diepvries, waardoor het proces veel eenvoudiger en sneller wordt. In dit review zullen we de belangrijkste kenmerken en voordelen van de Domo DO9066I bespreken, zodat je een weloverwogen beslissing kunt nemen bij het kiezen van een roomijsmachine.

Domo DO9066I – Roomijsmachine: Wat reviewers zeggen

De Domo DO9066I – Roomijsmachine heeft indruk gemaakt op reviewers vanwege zijn goede kwaliteit en gebruiksgemak. Het is een voordelige koop die een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding biedt. Gebruikers zijn tevreden met de prestaties en het resultaat van deze machine. Het apparaat is gemakkelijk te bedienen en schoon te maken, wat bijdraagt aan de algehele gebruikservaring.

Een aspect dat regelmatig wordt benadrukt, is de kwaliteit van het ijs dat met deze machine wordt bereid. Reviewers zijn enthousiast over de heerlijke smaak en de perfecte structuur van het ijs. Ze waarderen ook het feit dat je met de Domo DO9066I verschillende soorten ijs kunt maken en kunnen experimenteren met recepten om hun favoriete smaken te creëren. Hoewel er geen uitgebreid receptenboekje wordt meegeleverd, zijn er op internet voldoende bronnen te vinden voor inspiratie.

Het gebruiksgemak van de Domo DO9066I wordt ook vaak geprezen. Het apparaat is eenvoudig te bedienen en de duidelijke gebruiksaanwijzing helpt gebruikers om snel aan de slag te gaan. Het roerwerk kan echter moeilijk zijn om volledig ijsvrij te krijgen na het bereidingsproces, waardoor schoonmaken soms een beetje lastig kan zijn. Desalniettemin is de algemene consensus dat de Domo DO9066I gemakkelijk schoon te maken is en weinig onderhoud vereist.

Hoewel de meeste reviewers zeer tevreden zijn met de Domo DO9066I, zijn er enkele punten van kritiek. Een veelvoorkomend minpunt is dat het garde gedeelte moeilijk te verwijderen is wanneer het ijs langer in de machine blijft zitten. Dit kan echter worden voorkomen door het ijs direct in een apart bakje over te doen en het verder te laten bevriezen in de diepvries. Sommige reviewers merken ook op dat de inhoud van de machine kleiner is dan aangegeven, waardoor het ijs mogelijk niet voldoende is voor grotere gezinnen.

Makkelijk in gebruik met LCD-display en bedieningsknoppen:

Een van de meest aantrekkelijke eigenschappen van de Domo DO9066I is de eenvoudige bediening. Met het LCD-display en de bedieningsknoppen kun je moeiteloos de gewenste koeltemperatuur en tijd instellen. Dit zorgt ervoor dat je altijd de controle hebt over het ijsbereidingsproces. Of je nu vanille-, chocolade- of mokka-ijs wilt maken, de Domo DO9066I staat klaar om aan je wensen te voldoen. Bovendien kun je tijdens het bereidingsproces eenvoudig extra ingrediënten toevoegen via de handige vulopening in de deksel. Dit geeft je de mogelijkheid om je ijs op smaak te brengen met stukjes fruit, chocola of andere lekkernijen.

Zelfvriezend en snelle bereidingstijd:

Met de Domo DO9066I hoef je geen gedoe te hebben met vooraf invriezen van koelelementen. Deze roomijsmachine is zelfvriezend, wat betekent dat je direct aan de slag kunt zonder wachttijd. Binnen slechts 60 minuten kun je genieten van heerlijk zelfgemaakt roomijs. Dit is vooral handig als je onverwachts bezoek hebt of gewoon zin hebt in een verfrissende traktatie. De Domo DO9066I biedt ook de mogelijkheid om sorbetijs te maken, waardoor je je dessertkeuzes kunt diversifiëren en aan de smaakvoorkeuren van verschillende mensen kunt voldoen.

Consistentie behouden dankzij extra koeltijd:

Een ander voordeel van de Domo DO9066I is dat het ijs na de bereiding nog een uur lang wordt gekoeld om de consistentie te behouden. Dit is vooral handig als je het ijs niet meteen wilt serveren of als je het graag iets steviger wilt hebben. Je kunt erop vertrouwen dat het ijs in optimale conditie blijft totdat je er klaar voor bent om te genieten. Dit is een kenmerk dat de Domo DO9066I onderscheidt van andere roomijsmachines op de markt.

Compact formaat, maar let op de ruimte:

Hoewel de Domo DO9066I een compact formaat heeft, is het belangrijk om rekening te houden met de benodigde ruimte. Deze roomijsmachine neemt iets meer ruimte in beslag dan sommige andere modellen op de markt. Het is essentieel om ervoor te zorgen dat je voldoende ruimte hebt op je aanrecht of in je keukenkastje voordat je tot aankoop overgaat. Het compacte formaat van de Domo DO9066I zorgt er echter wel voor dat hij gemakkelijk op te bergen is wanneer je hem niet gebruikt.

Duurzaamheid en kwaliteit:

De Domo DO9066I is gemaakt van hoogwaardige materialen die duurzaamheid en langdurig gebruik garanderen. Het apparaat is stevig gebouwd en kan tegen een stootje. Je kunt erop vertrouwen dat deze roomijsmachine vele jaren meegaat, waardoor je keer op keer van heerlijk zelfgemaakt ijs kunt genieten. De Domo DO9066I wordt geleverd met een garantieperiode, wat een extra geruststelling is voor de kwaliteit van het product.

Conclusie Domo DO9066I – Roomijsmachine

Als je op zoek bent naar een volautomatische roomijsmachine die je in korte tijd heerlijk zelfgemaakt ijs kan bezorgen, is de Domo DO9066I een uitstekende keuze. Met zijn zelfvriezende technologie en snelle bereidingstijd kun je binnen 60 minuten genieten van een verscheidenheid aan ijssoorten, waaronder roomijs en sorbetijs. De eenvoudige bediening, het LCD-display en de mogelijkheid om extra ingrediënten toe te voegen tijdens het bereidingsproces maken deze machine zeer gebruiksvriendelijk. Hoewel hij iets meer ruimte inneemt dan sommige andere modellen, is het compacte formaat handig voor opslag. De Domo DO9066I biedt duurzaamheid en kwaliteit, waardoor je vele jaren van heerlijk zelfgemaakt ijs kunt genieten. Kortom, deze roomijsmachine voldoet aan de verwachtingen en zal zeker een geweldige aanvulling zijn op je keukenapparatuur.

Bekijk meer ijsmachines op Bol.com

De Beste Softijsmachine

Beste Broodbakmachine 2023

9Expert Score
Domo DO9066I – Roomijsmachine review: Maak Zelf Heerlijk Roomijs in Slechts 60 Minuten De Domo DO9066I volautomatische roomijsmachine is een uitstekende keuze voor ijsliefhebbers die graag zelf heerlijk roomijs willen maken. Met deze machine kun je binnen slechts 60 minuten genieten van een ambachtelijk bereid dessert. Het beste van alles is dat je geen koelelementen […]
Pluspunten
  • Goede kwaliteit
  • Gebruiksvriendelijk
  • Heerlijk ijs
  • Zelfvriezend
  • Snelle bereidingstijd
  • Mogelijkheid om extra ingrediënten toe te voegen
  • Behoudt de consistentie van het ijs
  • Compact formaat
  • Duurzaam en van goede kwaliteit
- Minpunten
  • Roerwerk kan lastig schoon te maken zijn
  • Inhoud mogelijk te klein voor grotere gezinnen
  • Garde gedeelte moeilijk te verwijderen als ijs te lang in machine blijft zitten

Extra informatie

Specificaties: Domo DO9066I – Roomijsmachine

Kleur

rvs, silver

Bereidingstijd

30

Type ijs

Hard ijs, Sorbetijs

Freeze duur (minuut)

60

Koeling tijd in koelkast

0

Doorzichtige deksel

Ja

Aantal programma's

1

Aantal snelheden

1

Bodem met antislip

Ja

BPA-vrij

Ja

Automatisch uitschakelen

Ja

Timer

Ja

Indicatie afgerond

Ja

Koord opslagruimte

Nee

Waarschuwingssignaal

Ja

Scherm

Y

Gewicht (g)

11614

Vermogen (W)

150

Materiaal behuizing

RVS

Snoerlengte (m)

1.5

Extra koeling container

Nee

Inclusief kookboek

Ja

Vaatwasser veilig

Nee

Aanvullende functies

Vriestemperaturen van -18°C tot -35°C

MPN (Manufacturer Part Number)

DO9066I

Bediening

Knoppen

CE markering

Zichtbaar

Fabrieksgarantie termijn (jaar)

2

Inhoud (l)

1.5

Introductie

0

Met automatische programma's

Ja

Met maatverdeling

Nee

Met nakoelfunctie

Nee

Model

DO92066l

Product breedte (cm)

27

Product gewicht (kg)

11.1

Product hoogte (cm)

25

Product lengte (cm)

40

Reparatie type

Carry-in

Taal handleiding

Nederlands, Frans, Engels, Duits

Type ijsmaker

Zonder koelelement

Uitzonderingen fabrieksgarantie

Nee

Verpakking breedte (mm)

339

Verpakking hoogte (mm)

338

Verpakking lengte (mm)

466

Verpakkingsinhoud

Domo DO9066I IJsmachine, ijsemmer, transparante deksel met vulopening, spatel, maatbeker, handleiding

Vulopening voor extra ingredient

Ja

Prijsgeschiedenis

Prijsgeschiedenis voor Domo DO9066I - Roomijsmachine - Zelfvriezend - 1,5L - RVS
Laatste updates:
  • €249,00 - 20 april 2024
  • €189,00 - 4 april 2024
  • €199,00 - 3 april 2024
  • €189,00 - 2 april 2024
  • €199,00 - 6 februari 2024
  • €203,77 - 4 februari 2024
  • €214,73 - 30 januari 2024
  • €215,94 - 22 december 2023
Sinds: 25 oktober 2023
  • Hoogste prijs: €249,00 - 20 april 2024
  • Laagste prijs: €178,32 - 4 december 2023

Beoordelingen (0)

User Reviews

0.0 uit 5
0
0
0
0
0
Write a review

Er zijn nog geen recensies.

Plaats de eerste recensie voor “Domo DO9066I – Roomijsmachine”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Review Hoek
Logo
Nieuwe Account Aanmaken
Vergelijk items
  • Totaal (0)
Vergelijken
Shopping cart